PDA

Prikaži potpunu verziju : Star Trek - Bridge Commander

Jacob
2.8.2008, 12:37
Je li neko igrao ovu odlicnu igru?
Ja sam je skoro nabavio i odusevljen sam.
Imate osecaj da ste stvarno kapetan broda

holodoc
2.8.2008, 12:42
BC Kobayashi Maru (http://www.sk.co.yu/2007/11/sisn03.html)

Jacob
2.8.2008, 12:44
Ja sam mislio na prvi deo :) tj original,ali probacu i ovo

holodoc
2.8.2008, 12:51
Ja sam mislio na prvi deo :) tj original,ali probacu i ovo
Original sam prešao par puta ali kad probaš Kobayashi Maru zaboravićeš na original.

Jacob
2.8.2008, 13:02
a jel ovaj Kobayashi maru dodaje nesto u single player kampanju (nove misije) ili samo nove misije za quick battel i multiplayer?

holodoc
2.8.2008, 13:12
a jel ovaj Kobayashi maru dodaje nesto u single player kampanju (nove misije) ili samo nove misije za quick battel i multiplayer?
Nisam se toliko koncentrisao na single player ali znam da je priča apsolutno ista. Jedina je razlika što u obračun sa neprijateljima možeš da kreneš sa brdom novih raspoloživih zezancija. Primera radi možeš da radiš borading neprijatelja ili da koristiš nasumično pucanje (viđeno u Nemesisu) za cloackovane brodove. MOžeš da radiš i mnogo preciznije raspoređivanje raspoložive energije ili da recimo narediš evakuaciju broda ili izbacivanje warp jezgra. Da ne spominjem da možeš da ispuštaš plazmu iz svojih warp gondola u blizini neprijatelja i da tu istu plazmu zapališ fejzerima sa sigurne udaljenosti.

Jacob
2.8.2008, 13:16
Decisions,decisions a? :)
Skidam pa cu videti kakav je.
Nego ne pise na sajtu koliko je potrebno memorije,jel 512 MB dovoljno?

holodoc
2.8.2008, 13:30
Decisions,decisions a? :)
Skidam pa cu videti kakav je.
Nego ne pise na sajtu koliko je potrebno memorije,jel 512 MB dovoljno?
Pa pročitaj recenziju na linku koji sam ti dao :) Na kraju piše da je 1GB u suštini poželjno a što se tiče 512MB to je tek taman mada ćeš imati dosta "drljanja" po disku. Mada... I ja sam dotični mod probao na 512MB i radilo je oke. Samo nemoj da preteraš sa "mutatorima" i otključaš odmah na početku baš sve opcije :)

EDIT: Takođe nemoj da preteruješ sa brojme brodova kada budeš pravio svoju flotu :) Možeš da napraviš okršaj od maksimalno desetak brodova sa toliko memorije a da ne doživiš nesreću da "igraš" kaleidoskop.

zone2403
3.8.2008, 0:29
Igrao sam ovu igru jos pre par godina i ako se dobro secam, zapeo sam na poslednjoj misiji, ispucao sam pozitronska torpeda pa nisam imao dovoljno za poslednji fajt sa Kardasijancima i Kessok brodovma, mada mozda je ponovo instaliram i obrnem jos koji put, pogotovo sto sad postoji ovaj KB mod. Sjajna igra, kao sto rekoste malo napred, bas se uzivis da si Pikar ili Kirk !

holodoc
3.8.2008, 0:34
Igrao sam ovu igru jos pre par godina i ako se dobro secam, zapeo sam na poslednjoj misiji, ispucao sam pozitronska torpeda pa nisam imao dovoljno za poslednji fajt sa Kardasijancima i Kessok brodovma, mada mozda je ponovo instaliram i obrnem jos koji put, pogotovo sto sad postoji ovaj KB mod. Sjajna igra, kao sto rekoste malo napred, bas se uzivis da si Pikar ili Kirk !
Što se tiče te poslednje bitke sa Kessok i Kardasijanskim brodovima postoji caka ;) U jednoj od obližnjih nebula čeka još jedan brod Federacije samo ga treba naći.

A za pozitrosnka torpeda... :) Sumnjam da bi sa takim torpedima uspo da očešaš samog sebe a kamoli protivnički brod. U pitanju su fotonska torpeda (dobila ime po specijalnom fenomenu u fizici koji nema veze sa fotoelektričnim efektom), možda po koji kvantum torpedo... Ako si baš dobar sa Borg-om možda si mogao da pozajmiš i pokoje transfazno torpedo.

Jacob
3.8.2008, 1:35
Kad izdajem komande radim to sa engleskim naglaskom :alealeee:
Patrick Stewart za predsednika planete :n_klanja::alealeee:

zone2403
3.8.2008, 3:00
Što se tiče te poslednje bitke sa Kessok i Kardasijanskim brodovima postoji caka ;) U jednoj od obližnjih nebula čeka još jedan brod Federacije samo ga treba naći.

A za pozitrosnka torpeda... :) Sumnjam da bi sa takim torpedima uspo da očešaš samog sebe a kamoli protivnički brod. U pitanju su fotonska torpeda (dobila ime po specijalnom fenomenu u fizici koji nema veze sa fotoelektričnim efektom), možda po koji kvantum torpedo... Ako si baš dobar sa Borg-om možda si mogao da pozajmiš i pokoje transfazno torpedo.
Mozda sam omasio u nazivu, znam da u pocetku imas fotonska i po neki kvantni torpedo (kasnije ih dobijes u neogranicenim kolicinama) i trecu vrstu koju dobijes kad uskocis na Suveren, ali dobijes ih samo jednom oko 50-ak komada!

Jacob
3.8.2008, 14:21
A jel znate neku slicnu igru?
Neku gde komandujete posadom ili jedinicom,a ne samo brodom kao neki demi-god?
Ne mora da bude ship-sim moze i FPS

Toce
5.8.2008, 0:40
Vau! Sad sam instalirao ovu igru i mogu da kazem samo vau (vau kao WOW, a ne kao lavez vau :D). Presao sam vec 4 misije, a kad zavrsim celu igru instaliracu onaj KM mod pa cemo videti.

Pozdrav.

Jacob
5.8.2008, 1:56
Ne prave ih ko nekad.Na kmpu imam 5 igara i nijedna nije pravljena pre 2003!