Prikaži potpunu verziju : ADSL u Nisu?
Danas sam na sajtu NeoBee-a video da je u Nisu omogucen ADSL. Da li je ovo istina ili ...?
Gde ste bre Nislije, nema vas nesto?
Čekaj, jesi li sakat u ruku ili u jezik, pa ne možeš da okreneš telefon i raspitaš se?
Inače, u martovskom SK-u (izlazi sutra) imaš informaciju o tome. Stvar je tek počela i nema mnogo iskustava. U svakom slučaju, preporučuje se lični kontakt sa provajderom.
Čekaj, jesi li sakat u ruku ili u jezik, pa ne možeš da okreneš telefon i raspitaš se?
Hehe... pa da dobije pouzdanu informaciju da ADSL "samo što neće".
Ja sam bar tako dobio pouzdanu i zvaničnu informaciju da će ADSL
u Nišu početi od decembra 2004 ili marta 2005.
Hehe... pa da dobije pouzdanu informaciju da ADSL "samo što neće".
Ja sam bar tako dobio pouzdanu i zvaničnu informaciju da će ADSL
u Nišu početi od decembra 2004 ili marta 2005.
Pozdrav iz Nisa :)
koliko sam ja upoznat, ADSL krece ovih dana ako vec i nije. Dobio sam email-ove par provajdera u kojima mi pisu da je ADSL krenuo i da samo treba sklopiti ugovor. Provericu danas iz prve ruke da li su to samo prazne price ili je to realnost.
Pozdrav iz Nisa :)
koliko sam ja upoznat, ADSL krece ovih dana ako vec i nije. Dobio sam email-ove par provajdera u kojima mi pisu da je ADSL krenuo i da samo treba sklopiti ugovor. Provericu danas iz prve ruke da li su to samo prazne price ili je to realnost.
Iako je proslo vec vise od nedelju dana od kako sam potpisao ugovor za ADSL sa jednim provajderom, jos uvek nisam dobio ADSL :( , ne zbog neefikasnosti tog provajdera vec zbog predusretljivosti nekog drugog provajdera koji je automatski prijavio moj broj telefona za svoju uslugu :confused: . Ne razumem samo kako to moze neko da cini bez da potpisem ugovor ili bilo sta drugo :nov_mad2: .
Iako je proslo vec vise od nedelju dana od kako sam potpisao ugovor za ADSL sa jednim provajderom, jos uvek nisam dobio ADSL :( , ne zbog neefikasnosti tog provajdera vec zbog predusretljivosti nekog drugog provajdera koji je automatski prijavio moj broj telefona za svoju uslugu :confused: . Ne razumem samo kako to moze neko da cini bez da potpisem ugovor ili bilo sta drugo :nov_mad2: .
hehe... znam od nekih ljudi iz Amerike da im iste takve stvari rade,
i isto pi**e zbog toga :D
Dobrodosli na zapad! :D
Da li mogu da se igraju igre tipa D&D online ili World of warcraft sa ADSL pristupom mreži?
Da li je neko zadovoljan ili nezadovoljan ADSLom u Nišu?
Da li je bolji kablovski ili ADSL konekcija?
hehe... znam od nekih ljudi iz Amerike da im iste takve stvari rade,
i isto pi**e zbog toga :D
Dobrodosli na zapad! :D
Ljubaznoscu provajdera (To je internet - cista desetka :rolleyes: ) i nakon 20 dana od potpisivanja ugovora sa drugim provajderom ja nemam adsl :n-cc2: . Svi moji pokusaji da raskinem nepotpisaniugovor ne urodjuju plodom (pozovi telefonom se prebacuju na drugog kolegu koji je zaduzen za adsl, na emailove se ne odgovara, ako se licno interesujem dobijam odgovor da sam na spisku za odjavljivanje i da sada to zavisi od medjunarodne sluzbe Telekoma koja radi ta odjavljivanja :confused: ...).
Moji komsije koji su desetak dana kasnije potpisali ugovore sa istim provajderom sa kojim sam i ja, vec par dana uzivaju u internetu, a ja i dalje cekam da se tamo neko smiluje :n-cc2:
Cekaj bate odakle ovom prvom provajderu (koji te rezervisao) tvoji podaci?
Da nisi ti se prijavio za adsl kod vise provajdera pa gde prvo upali? Znas kako prodje onaj ko sedi na dve stolice.Niko te ne moze rezervisati ako nema tvoj ime, prezime, broj i ostale lichne podatke.
Mozda i nije ovo problem ja samo nagadjam.Mozda nemas tehnickih mogucnosti.
Mozda ti jos uvek imas polucentralu (tvoj broj ne pocinje na 2,5 mozda).
To je samo moje mislenje neznam. no ofense
Ja licno imam ptt-ov (postin) internet jer on ne naplacuje kolicinu skinutih podataka kao na primer kod sezampro-a. Hocu reci da on naplacuje onih 669 dinar i plus onoliko gigabajta koliko skines. (ja sam ih za 2-3 dana skinuo 2,5)
Evo pre par dana yubc mi salje poruku da je oformio ADSL u Nisu i da li zelim da se prijavim.Ima ADSL-a kod vas samo bi NeoBee trebao imati ADSL u nisu(ako vec nema)
Cekaj bate odakle ovom prvom provajderu (koji te rezervisao) tvoji podaci?
Da nisi ti se prijavio za adsl kod vise provajdera pa gde prvo upali? Znas kako prodje onaj ko sedi na dve stolice.Niko te ne moze rezervisati ako nema tvoj ime, prezime, broj i ostale lichne podatke...
Taj provajder od mojih podataka ima samoime, prezime i telefon (provera tehnickih mogucnosti), mada, ako od nekog imas broj telefona lako se nadje adresa i ime vlasnika telefona a sada da li je to dovoljno da se rezervise ili ne to vec ne znam. I ja sam potpisao ugovor sa istim provajderom kao i ti iz istog razloga, zbog ne tarifiranja downloada, ali... cekam... :(
Cinjenica je da si im ti dao svoje podatke a ne neko drugi. I sta sada? Da ti nisu realizovali prikljucak a da se ti nisi predomislio onda bi pljuvao po njima zbog toga sto ti jos uvek nemas adsl. Ovako... tvoja greska
Ljudi ja vec skoro 20-tak dana koristim ADSL u Nisu. Poslao sam formular, javili mi da imam tehnicke mogucnosti i otisao sam da potpisem ugovor. Cekao sam 10 dana i to je to. Provajder mi je ptt i mogu da vam kazem da sam zadovoljan. :aplauz: Neogranicen download za male pare. :alealeee: Doduse bilo je nekih sitnih prekida (najvise sat vremena), ali ipak je sve u redu. Pozdrav svima!!!
Ljudi ja vec skoro 20-tak dana koristim ADSL u Nisu. Poslao sam formular, javili mi da imam tehnicke mogucnosti i otisao sam da potpisem ugovor. Cekao sam 10 dana i to je to. Provajder mi je ptt i mogu da vam kazem da sam zadovoljan. :aplauz: Neogranicen download za male pare. :alealeee: Doduse bilo je nekih sitnih prekida (najvise sat vremena), ali ipak je sve u redu. Pozdrav svima!!!
zadovoljan? samo?:to_care:
ma zar nisu najbolji :aplauz:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.