Prikaži potpunu verziju : Transcend V60 vs SanDisk Cruzer Contour U3
Zamolio bih vas za jednu malu pomoć. Dvoumim se koji flash drive da kupim. Dvoumim se između Transcend-a V60 od 32GB ili SanDisk-a Cruzer Contour U3 od 16GB. Ne znam za koji da se opredelim pošto je Transcend veći 2x, ali SanDisk je brži u read 2x, a u write 5x, pa sam mislio vas da pitam šta mi vi preporučujete. thx unapred. Pozdrav
Ja ne znam šta će ti 32GB Flash Disk, pogotovo ako je spor...
Uzimaj taj SanDisk, rekao i sam da je brži 5x puta, i nemaš brige...
Samo da nije skuplji od Transcenda od 32GB, sve je ok!
Ja ne znam šta će ti 32GB Flash Disk, pogotovo ako je spor...
Uzimaj taj SanDisk, rekao i sam da je brži 5x puta, i nemaš brige...
Samo da nije skuplji od Transcenda od 32GB, sve je ok!
Znam i ja to ali... Uvek postoji to ali
Inače Transcend je oko 105e, a SanDisk je oko 80e.
cek a sto bi uzimao 32GB fles, zar ti nije dovoljno npr 4GB.
Ako bas hoces nesto za prebacivanje filmova i te fore, onda bi najbolje bilo da kupis externi hdd za te pare imas 120GB
cek a sto bi uzimao 32GB fles, zar ti nije dovoljno npr 4GB.
Ako bas hoces nesto za prebacivanje filmova i te fore, onda bi najbolje bilo da kupis externi hdd za te pare imas 120GB
Hm... Imam ex hdd, tj ima moj burazer WD od 60GB, ali da ga ne bi non-stop pozajmljivao i vuko po rancu ili tako nešto opredelio sam se da kupim flash koji bih mogao i u džep da stavim, a istovremeno kada mi zatreba da prebacim nešto poveće npr sezonu lost-a ili tako nešto...
Onda ti je dovoljno i 8GB
Onda ti je dovoljno i 8GB
To mi i brat kaže. Ne znam ni sam više šta ću. Odlučio sam se da kupim jedan od ova dva ali o5.
ma imas za 1000din 4GB kingston i recimo neka je 1500din neka brza fles memorija, isto tako imas za 2000 8GB
Hvala vam u svakom slučaju, razmisliću još malo pa vam javljam šta sam kupio. pozdrav
Zamolio bih vas za jednu malu pomoć. Dvoumim se koji flash drive da kupim. Dvoumim se između Transcend-a V60 od 32GB ili SanDisk-a Cruzer Contour U3 od 16GB. Ne znam za koji da se opredelim pošto je Transcend veći 2x, ali SanDisk je brži u read 2x, a u write 5x, pa sam mislio vas da pitam šta mi vi preporučujete. thx unapred. Pozdrav
To za brzine nije istina...V60 od 32 gb ima brziny upisa oko 11mb/s a citanja oko 24mb/s...Pa nisu loodi da naprave fles od 32gb sa nekom bednom brzinom...Pa kad bi ga popunili...Tako da se u brzinama ne razlikuju previse jer sandisk ima write oko 17mb/s a read oko 25mb/s... Ne veruj previse onome sto napise proizvodjac, uglavnom je u praksi to losije, al nekad zna da bude i bolje (uglavnom kod transcenda)...S druge strane trenutno je potpuno neisplativo kupovati neki od fleseva od 16 ili 32gb...Najisplativije je 8gb...Nameravam i ja da kupim neki vecim, recimo od 32 il cak 64 (kad bude bilo) al kad im cena bude razumna kao sad ovima od 8...Do tada ce me dobro sluziti jedan od 1Gb i jedan od 4gb :)...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.