Prikaži potpunu verziju : Club 3D nVidia GeForce 7800GTX
Kartica iz naslova treba da mi stigne za koji dan, ali nisam siguran za kvalitet proizvodjaca... Zelio sam da bude od MSI-a, ali generalni zastupnik za CG nije mogao da je nabavi... Ukoliko mozete, malo mi pojasnite ima li nekih bitnih razlika izmedju tih proizvodjaca, osim cijene...
Prosla kartica mi je bila MSI nVidia GeForce 4200Ti, tako da sam sada malo razocaran sto mi je ova Club 3D... Imam li razloga da budem?
Nema razloga da brinesh. Club3d je odlican proizvodjac, a i u pitanju je 7800gtx. Ja imam Club3d 6600gt vec 8 meseci i prezadovoljan sam.
POZ
Mr. Garrison
25.2.2006, 14:07
nisam ni ja fan Club3D-a, ali ako dobijes garanciju (a dobices) nema razloga za brigu. cini mi se da je to referentan nvidia dizajn, a proizvodjaci kartica samo stave svoju nalepnicu...
mozda si mogao da sacekas mesec-dva pa da za iste ili slicne pare kupis 7900GTX koji bi trebalo da bude jos brzi...
Na zalost, nisam mogao da cekam toliko jer mi je prije manje od nedelju dana otisla maticna ploca na starom PC-u, a comp mi je prijeko potreban... S' obzirom da je taj PC vec pomalo i zastario (Intel Pentium 2.4, 512DDR Kingston na 333MHz i MSI nVidia GeForce 4200Ti), logican potez je bio da zamijenim sve... Taj comp imam nekoliko godina, tako da sam ga se malo i zasitio... Mozda je i dobra stvar sto mi je riknula ploca... Da nije, ko zna kada bih ga upgrade-ovao...
P.S.
Garancija je 3 godine na sve...
No worries, u pitanju su veoma dobre karte. Imao sam prilike da se poigram sa club3d 6600, i mogu ti preneti samo dobre utiske - klokuje se kao besna, narocito je memorija isla do prilicno visokih vrednosti... mogu da zamislim kako je uredjena hi end karta kao sto je 7800GTX...
«©øD3_M@§t€®»
28.2.2006, 13:17
Nemoj nista da se brines....imam istu graficku kartu od istog proizvodjaca I sve mi radi sooper :)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.