PDA

Prikaži potpunu verziju : EVE-online promocija


matke47
2.7.2008, 12:12
U nedelju, 13. jula, 4S korporacija ce biti domaćin velikog promotivnog događaja u Beogradu, u Klubu Forum, Balkanska ulica, broj 21, sa mnogim događima, takmičenjima i poklonima. Početak je u 17:00 casova.

Za one koji dolaze da se upoznaju sa EVE-om, ili žele da saznaju više o samoj igri - kada dodju u Forum i kupe vreme za igranje, dobice 20-dnevnu probnu šifru, i bice upućeni u prostorije gde će 4S tutori, članovi 4S korporacije, biti prisutni. Zatim će Vam tutori pomoći da napravite karaktera i da započnete svoju EVE Online karijeru.

Možete se pridružiti unapred generisanoj korporaciji, kako bi se igrali sa drugima koji ce učestvovati u promociji. Mi cemo organizovati takmičenja i događaje sa nagradama(GTC-ovima (game time code za EVE-online igricu u trajanju od 50 dana), majicama, kačketima i drugim).

4S korporacija radi ovu promociju za EVE zajednicu. Mi bismo posebno želeli da učestvujemo u uvođenju novih igrača u u ovu sjajnu igru. U cilju toga, mi ćemo ugostiti i predstavnika kompanije CCP koji ce biti u Forumu za vreme trajanja promocije. CCP je kompanija koja je proizvela ovu spektakularnu igru.

Između ostalog biće i isplaniranih "ingame" događaja, propagandnog materijala, i predstavljanja srpski-orijentisanih chat kanala u igri.

Svi su više nego dobrodošli, a mi bismo cenili da Vas vidimo u što većem broju. Takođe, slobodno širite ovu informaciju dalje.

Pozdrav,
4S korporacija
EVE Online