Prikaži potpunu verziju : Haunted Computer
Nikola Grbic
24.2.2006, 19:10
Ljudi,ova tema bas nije mnogo ozbiljna pa sam je stavio u ''brbljaonicu''.E,pa ovako na svom starom kompu,koji doduse retko palim osim kada ne igram diablo II u lan-u imam cudan i pomalo spooky problem.On se sam pali i gasi,a sada najcudnije, ponekad se cursor sam pomera po destkopu ili sam ulazi u foldere?!? Printer sam printuje uglavnom prazan papir a ponekad neka nasumicna slova. USB za tastaturu se sam izbacuje iz porta a isto je i sa ps/2 portom.Jednom je uplasio moju sestru a baba kaze da se povampirio?!?Jel neko moze da mi da neko obrazlozenje za moj problem sa kompom ili zovem Exorcista.P.S konfig P3,GEFORCE 2,256 MB RAM,ITD...
To su ti, bratac, virusi preminulih hakera. Posto sam i sam ekspert po tom pitanju, pokusacu da ti pomognem.
Krenimo od uzroka:
Igras, gresnice, Diablo II (inace Diablo u prevodu znaci djavo) na PIII (3), sa GEFORCE II (2), i dobijes 3+2=5, sto je ekvivalentno broju krakova na obnutom pentagramu. Zatim USB, znas li cega je skracenica za ovaj prikljucak? Mislim pravog imena? United Satan Brodherhood! Evo sad mi lupio prozor na poslu (ali nece necasne sile da me omeju). Zatim Printer. Je si li siguran da kad stampa, stampa nasumicna slova? Posalji mi slova koja stampa.
Sto se tice misa, mislim da je pokvaren.
Resenje:
Hitno deinstaliraj Diablo, formatiraj hard i ugasi kompjuter, odnesi ga u podrum, stavi u bure, pa zatim to bure stavi u jos vece bure. Na kraju ti jos ostaje da zapecatis podrum i nikome da ne das da silazi sedam god. i sedam meseci, cak ni zeni ne smes da kazes za kljuc, koji ces drzati stalno kod sebe.
Ako sve protekne bez problema, izvadi racunar posle sedam godina i sedam meseci, i ukljuci ga. Ako ti se javi isti problem, onda je nesto oko softvera ili hardvera pokvareno.
:n_klanja: :alealeee: :rofl:
cak ni zeni ne smes da kazes za kljuc, koji ces stalno drzati stalno kod sebe.
I NIKAKO ne smes da ga dajes Archangelu Tyrielu, zato sto je to ustvari prerusen demon koji ce osloboditi svog brata demona iz tvog kompjutera!:dedica:
Znate sta.Skoro mi jedna cura trazi da joj instaliram Nero, al nece novu verziju 7xx nego bas 6.6.06 verziju.Metalka je pa valjda tripuje da je neka vestica.Oce tri sestice pa to ti je.
Znate sta.Skoro mi jedna cura trazi da joj instaliram Nero, al nece novu verziju 7xx nego bas 6.6.06 verziju.Metalka je pa valjda tripuje da je neka vestica.Oce tri sestice pa to ti je.
Ti si pobratime nesto debelo pobrkao.
Vi svi "ne metalci" toliko zazirete od metala i puni ste predrasuda, da cak i hriscane metalce proglasavate satanistima.
No, kada bi svi imali ukus kao mi metalci, mi ne bi bili face.
No, kada bi svi imali ukus kao mi metalci, mi ne bi bili face.
:aplauz: :tapsh: :aplauz: :tapsh:
To su ti, bratac, virusi preminulih hakera. Posto sam i sam ekspert po tom pitanju, pokusacu da ti pomognem.
Krenimo od uzroka:
Igras, gresnice, Diablo II (inace Diablo u prevodu znaci djavo) na PIII (3), sa GEFORCE II (2), i dobijes 3+2=5, sto je ekvivalentno broju krakova na obnutom pentagramu. Zatim USB, znas li cega je skracenica za ovaj prikljucak? Mislim pravog imena? United Satan Brodherhood! Evo sad mi lupio prozor na poslu (ali nece necasne sile da me omeju). Zatim Printer. Je si li siguran da kad stampa, stampa nasumicna slova? Posalji mi slova koja stampa.
Resenje:
Hitno deinstaliraj Diablo, formatiraj hard i ugasi kompjuter, odnesi ga u podrum, stavi u bure, pa zatim to bure stavi u jos vece bure. Na kraju ti jos ostaje da zapecatis podrum i nikome da nedas da silazi sedam god. i sedam meseci, cak ni zeni ne smes da kazes za kljuc, koji ces stalno drzati stalno kod sebe.
Ako sve protekne bez problema, izvadi racunar posle sedam godina i sedam meseci, i ukljuci ga. Ako ti se javi isti problem, onda je nesto oko softvera ili hardvera pokvareno.
:rofl: :alealeee:
brateeeeee.... boli me stomak od smejanja...
udaj se za mene
101st Airborne
24.2.2006, 23:08
Tako je i Emily Rose pocela...usb ovo, stampac ono...i eto...
Tako je i Emily Rose pocela...usb ovo, stampac ono...i eto...
:rofl: koincidencija. danas sam gledao taj film!:D
HAHAHAHHAHA http://www.sk.co.yu/forum/images/smilies/custom1/rofl.gif
CARE!! BOBI CARE!! Iskido sam se :D
Carl Jonson CJ
25.2.2006, 1:08
Bravo bobi,care
Bobi, Kaži šta si pio, hoću i ja toga ;)
Ljudi,ova tema bas nije mnogo ozbiljna pa sam je stavio u ''brbljaonicu''.E,pa ovako na svom starom kompu,koji doduse retko palim osim kada ne igram diablo II u lan-u imam cudan i pomalo spooky problem.On se sam pali i gasi,a sada najcudnije, ponekad se cursor sam pomera po destkopu ili sam ulazi u foldere?!? Printer sam printuje uglavnom prazan papir a ponekad neka nasumicna slova. USB za tastaturu se sam izbacuje iz porta a isto je i sa ps/2 portom.Jednom je uplasio moju sestru a baba kaze da se povampirio?!?Jel neko moze da mi da neko obrazlozenje za moj problem sa kompom ili zovem Exorcista.P.S konfig P3,GEFORCE 2,256 MB RAM,ITD...
Biće da tvoji problemi imaju veze s tvojom lokacijom ;)
Još samo da se pojavi jecajuća Mirta :D:D:D
Probaj protiv uroka, da okreneš sve stvari naopačke. Monitor,Tastaturu, Miša, Printer, AGP komponente rokni u PCI i obrnuto, fan stavi na floppy, a flopi na procesor, hard disk gurni u napajanje, a žute i crne žice stavi na mesto narandžastih i crvenih.:eek: Ok izgubio sam se već kod AGP-a ali važno da si shvatio princip , znači sve :opanachke. Ako ovo ne uspe onda :paranoia:
Zozovaču, pa jel nije da je iz Niš. :opanachke :ciao: :)
Psychon@ut
25.2.2006, 15:05
@Nikola Grbic
Probaj da ubaciš komp. u svetu vodicu.Ako ne uspije uzmi revolver sa silver bulletsima i raspali posred procesora.:dzavo::Freddy: :dzavo:
Pobratimovu (ovaj srlle odozgo) domacu. Uhh... mnogo je bila jaka, ali kada smo progutali prve tri casice, sve je posle islo lakse.
Nevalja, nevalja... :paranoia:
I NIKAKO ne smes da ga dajes Archangelu Tyrielu, zato sto je to ustvari prerusen demon koji ce osloboditi svog brata demona iz tvog kompjutera!:dedica:
Ma kakvi.Turaela su Diablo,Mephisto i Baal(pre nego sto ih je nikolin heroj koknuo) zatvorili u ludnicu koju cuvaju pedesetak Councila.Problem je sto Belial i Azmodan zele da ozive svoje pale gospodare pa ceprkaju po kompu ne bili nasli nacin da ih ozive.
1.Stampanje nasumicnih slova:Belial i Azmodan plase korisnika da ne bi igrao diablo(i sve ih ubio).
2.Kablove bacaju jer im smetaju.
3.Ulaze u razne foldere u potrazi za spisima koje ce oziveti 3 zla(a za Andariel i Duriela ih bas briga).
4.Komp se sam pali i gasi jer se njih dvojica tripuju da su im tela gospodara tu negde zarobljenai(valjda u vecnom grobu procesoru).
hacker_aca
25.2.2006, 21:59
Lud ti taj komp, majke mi! Ajde skeniraj to što štampa, možda protumačimo nešto! (ozbiljno)
Kao sto su vec neki rekli baci ga u svetu vodicu.Ako ti nista ne pomogne sledi:
1.Gledanje zadnjeg filma gde Turael baca mac i zapamtiti reci koje izgovara.
2.Uzimanje maca.
3.Izgovaranje svetih reci.
4.Bacanje maca direktno na komp.
Ako ni to ne upali ja ne znam.:paranoia:
Probaj lepppppooo da zamolish demona da izadje... lepa rec i gvozdeno kuciste oslobadja :D
Jel znaš šta ja mislim da treba da uradiš sa kompom? Neznaš!!??? Pa evo:
787
Pa...? Kaži mi posle da li će da radi?
Ma jednostovno bacis komp sa Savskog mosta u Dunav i molis se da ce zardjti pre nego sto se demoni oslobode!
Samo se vi zezajte... :)
Jel' vidite da se covek ne javlja nekoliko dana :paranoia:
Psychon@ut
27.2.2006, 15:06
Samo se vi zezajte... :)
Jel' vidite da se covek ne javlja nekoliko dana :paranoia:
Upravu si:D Zna li neko put do Hogworts-a????Da pomognemo čovjeku???:Freddy: :Freddy: :Freddy:
A do tada ostaje nam da se:n_klanja: da je sve uredu.:paranoia:
Wolverine
27.2.2006, 19:25
Prvo se :n_klanja: a posle probaj da prizoves neke andjele (svetle a ne tamne)
Skeniraj jezik koji stampa tvoj jeretichki komp.......:bibidu:
:dedica:
DorianGrey
27.2.2006, 19:55
Lepo ustanes rano ujutru, izneses kuciste napolje u dvoriste, pogledas u nebo i prekrstis se, onda se koncentrises dva-tri minuta, i lepo raspalis macolom, koju si prethodno pripremio, posred kucista... onda mu lepo ocitas neku molitvu, spakujes to sve, sto je ostalo od njega, u kutiju, i sahranis negde:D
A,da, obavezno pobodi glogov kolac u zemlju :Freddy:
hacker_aca
27.2.2006, 19:59
Jooj, ljudi, kakve nebulozee..... :kreza:
Samo se vi zezajte,zamisli da vama udje demon u komp,sta bi onda bilo?:confused:
Onda bi on vas zezao isto tako.
Iliti sto bi rek'o unknown lik iz skupstine devedesetih:"Samo se vi smejte,tuzna je to prica" :)
Iliti sto bi rek'o unknown lik iz skupstine devedesetih:"Samo se vi smejte,tuzna je to prica" :)
... o majci i psu...
pardon...
o dedi i unuku :D:D:D
Inače, nije unknown.
"Ja hoću nešto da kaaažem... jednom priiičom..." :D
Stefan Maravic
2.4.2006, 23:13
onaj predlog sa sedam godina itd... nije los. ali nisam siguran da bi upalio, opasni su to demoni. najbolje da ga odneses u crkvu na jedno mesec dana..
ali ipak, nemoj ni slucajno da spavas u istoj sobi gde ti je kompjuter, mozda nesto predje na tebe, pa se ujutru probudis mrtav!!
Nece se probuditi mrtav nemoj biti tolko morbidan :D Pre ce biti da ce da se povampiri(kao nas Toza).Nikola si ziv???
6am3 Fana71c
4.4.2006, 17:28
samo se vi zezajte. ja juce malo infarkt nisam dobio iz 2 razloga... posle 2 nedelje offline ja uplatim mesec dana neta i pravac na WoW... ono ne moze da pinguje server, ja pomislim reko sigurno je pao, nema problema dice se... odem na forum mog gilda kad imas sta da vidis, kazu SERVER JE ZAUVEK ZATVOREN! meni samo odjednom mrak na oci, 2 meseca truda i 2 heroja koja sam imao [67 i 52 level] pala u vodu kao i gomila prijatelja koje sam stekao igrajuci... ja onako skrhan samo digao ruke sa misa i tastature i zavalio se u fotelju ne verujuci, kad ono samo odjednom STRANICA SE SAMA SKROLOVALA NA DOLE, BILA TU SEKUND PRIKAZUJUCI SLEDECI POST I OPET SE VRATILA NA GORE!!! reko, sto posto zadnji trzaj srusenog servera:paranoia: bez zezanja, bilo je spooky i ispalo je da su skoro svi naredno postovi bilo oprostajne poruke mojih guild-mejtova... shmrc:(
:offtopic:
Tvoj problem ne spada u ovu kategoriju.Vise bi odgovaralo temi: "WOW server zauvek zatvoren!Neeeeeeeeeeeeeeeee!".Vratimo se Nikolinom problemu i da ne bude offtopica.
E da jos jedno resenje: Prosvercuj komp u Nasinu rakedu za mesec ili mars(mada ne znam kako ces to uspeti).Bices miran jedno veoma lepo vreme(ako se raketi nekim cudom nesto ne dogodi).
:offtopic:
Prosvercuj komp u Nasinu rakedu za mesec ili mars(mada ne znam kako ces to uspeti).Bices miran jedno veoma lepo vreme(ako se raketi nekim cudom nesto ne dogodi).
Znači ostvariće se scenario Doom-a:to_care: Samo što ćemo demone povesti sa Zemlje a nećemo otvarati portal na Marsu. To se zove smanjenje troškova! :to_care:
Znas sta prvo proveri koja je vrsta demona upitanju stavis komp ispred ogledala,da vidis da li ima odraz....A sto se tice leka cen belog luka okaci o monitor,sveta vodica i bosiljak na dohvat ruke i nikako ali nikako nemoj da zaboravis glogov kolac takozvani glogovac i cuvaj se toze vampira:D
Dobro dosta zezanja jeste primetili da se covek nije javio uopste.
Mozda ga komp ujeo pa se i on povampirio:paranoia:
NjegovaWisost
13.9.2007, 16:32
Ja mislim da se je tu umješala ona Vlaška magija...
Lupas gluposti KREMLINI ne postoje ;)
Hoces da kazes da beagle laze?
ForceWare
31.10.2007, 22:47
Pa valjda to što je napisao velikim slovima KREMLINI znači da oni automatski postoje.
Ili ne? :D
MareZinjo
31.10.2007, 22:48
Pa ako je povampirio:paranoia: pucaj u ekran srebrnim metkovima ili kuciste na kolac:n-hang:
Lupas gluposti KREMLINI ne postoje ;)
Dokazi da lupam. Pa hajde, shta chekash ...:D
Ma okachish o CDrom nisku belog luka, oko USBa crven konac protiv uroka, i krst - kajlu do ja....dugmeta za restart :) pa da vidish onda kremline kako beze :)
Cim sam video temu odmah sam shavio da su djavolja posla.Uzeo moju Al-Katrum Zemlje Senki i otvorio drevnu knjigu.Nakon proucene knjige zakljucio sam da je to delo Kaherezed-noz-a.
Ova fantasticna bica koja se ponekad mogu sresti u severnim predelima nazivaju se nocnje pralje...Pojavljuju se na mestima za pranje vesa,pored reka, cesto pored vodenih hladjenja jer se orijentisu po mirisu vode.Peru hard-diskove onih koje ce uskoro zadesiti reinstal Window$a.Ova stvorenja u virusnom obliku napadaju u grupama i udaraju svoje zrte cedjenim hard-diskom, a uz to imaju valiku pomoc Windowsovog Firewalla.Po narodnom predanju,ove pralje peruci hard-diskove iskajavaju ozbiljne grehove.Hihovo pojavljivanje je uvek znak velike nesrece.
E sad da ti razjasnim: ovo obavezno da procitas i sledece da uradis:
1.Izbrisi sve cr@ck0ve, jer su to gresi
2.Kupi originalan Windows® Vista Ulimate Special Edition with svete vodica
Tekst sam uzeo i promenio iz knjiga Amos Daragon Al-Katrum Zemlje Senki, Brajan Pero.
[/I]E sad da ti razjasnim: ovo obavezno da procitas i sledece da uradis:
1.Izbrisi sve cr@ck0ve, jer su to gresi
2.Kupi originalan Windows® Vista Ulimate Special Edition with svete vodica
1. Pa kako onda da igra iglice :D
2.Vista na PIII, onda ce da izvrshi harakiri sam, nece mu trebati nichija pomoc :)
E pa: ili ukleti kompjuter ili...pa
Ma sigurno je delo malih Kaherezed-noz-a:rofl:
Insecticide
31.10.2007, 23:09
Ako uspes da iscupas karticu iz agp slota,ti si buduci prestolonaslednik :)
Ako uspes da iscupas karticu iz agp slota,ti si buduci prestolonaslednik :)
Bhahaha..... mislish rotejting stolica naslednik :D
pucaj u ekran srebrnim metkovima
Чекај зар нису сребрни метци против нас вукодлака (или ја можда грешим) :)
Krenimo od uzroka:
Resenje:
Hitno deinstaliraj Diablo, formatiraj hard i ugasi kompjuter, odnesi ga u podrum, stavi u bure, pa zatim to bure stavi u jos vece bure. Na kraju ti jos ostaje da zapecatis podrum i nikome da ne das da silazi sedam god. i sedam meseci, cak ni zeni ne smes da kazes za kljuc, koji ces drzati stalno kod sebe.
A stani malo...nisi napomenuo da svako bure bude sa tri metalna obruca (bajka Bas Celik).
Carl Jonson CJ
31.10.2007, 23:32
Јао, гремлини... :) лепа времена, није било ни захвалница ни репутација и свих тих џиџа - биџа :p :)
БТВ, мени је почео курсор да се креће сам од себе пре пар дана, ових дана организујем лов на гремлине, има да им... скувам кафу кад их нађем :D :)
iMa_NeKo_PljUgU
1.11.2007, 0:23
Pa što se tiče duhova u kompu nisam ih primetio:D
Ali jedanput zamalo da mi stane srce...;)
O čemu se radi... Kasni sati, ja polu budan, klikćem po jadnom kompu pritom ni negledajući gde, u jednom trenutku nešto se očeše o moju nogu uz karakterističan zvuk:paranoia:... Naravno to je bio samo CD-ROM:o
http://www1.picturepush.com/photo/a/226554/img/forum/akcija-plavi.png (http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=12858)
aj i ovde: 10...9...8...7...6...
a ja mislio nokaut jadnog kompjutera kome se spava:(!
Dokazi da lupam. Pa hajde, shta chekash ...:D
Ma okachish o CDrom nisku belog luka, oko USBa crven konac protiv uroka, i krst - kajlu do ja....dugmeta za restart :) pa da vidish onda kremline kako beze :)
A ako ne vidis onda si dzabe kupovao beli luk :D
Naravno ako to ne uspe zovi Duska Dugouska da sredi kremline :D
Taj kompjuter nece da radi sem ako ga ne udaris bas kako treba......
:D
Naravno ako to ne uspe zovi Duska Dugouska da sredi kremline :D
Ono prvo ne razumem
Dushka nemo da mi dirash, cu te gadjam s'lukac :D
@Bokisha
Medju rogove :)
Ono prvo ne razumem
ASFSAD - morao sam da napisem jos pet slova da bi postavio post.. Ko da mu prethodnih 100tinak nije dosta... Mozda je i forum povampirio :paranoia:
Uz objašnjenje, tih 5 slova nije ni bilo potrebno :D
@Teva
Ja i dalje ne kapiram shta je pisac hteo da kaze :)
Mozda si ti :paranoia:...... KREMLIN :eek:
Gde mi je sad lukac, da te chvrknem jednom :)
Ajoj, bre udavicu te u svetoj vodici :D
Kada stavi luk, konac i tako to, napisao si da ce da vidi kako istracavaju KREMLINI, a ja sam dodao ako ne vidi da istracavaju, dakle da recept ne radi i da je dzabe kupio luk..
Da li si shvatio?
A to.....Bug :)
Pre ces videti mene kako istrchavam od umilnih mirisa :D
Smejite se vi koliko hocete, al' sta ako je coveku u kompjuter stvarno uso duh?(:D)
Koliko ja znam duhovi (kao) zaposedaju ljudem a ne racunare:icon_scra:rofl:
Ja ne bih izazivao sudbinu (ili kaspera :D) :paranoia:
Zato odmah instaliraj Ghost Busters i izbrisi sve filmove o Grofu Drakuli, Vukodlacima, Duhovima, isprskaj maticnu i sve komponente svetom vodicom (moze i neka neprovodljiva tecnost samo da bude sveta), glogov kolac stavi pored hard-a, Beli luk stavi u kuler od procesora da siri smrad, za svaki slucaj, i ostale stvarcice na tu foru, crven konac, kiseli kupus (ovo je da da aromu belom luku :D) i tako to...
Sve u svemu dobra ideja za Case Chase :D
Carl Jonson CJ
2.11.2007, 19:06
sprskaj maticnu i sve komponente svetom vodicom (moze i neka neprovodljiva tecnost samo da bude sveta)
Ово ме асоцирало на оног Американца што је урадио нешто са својом графичком :D :D
WhenDarknessFalls
2.11.2007, 19:11
Hahahahaha... @CJ postuj choveku link ako imas to i dalje. :rofl:
Btw moze da dovede nekog popa, pa nek isteruju djavola... Taman moze da mu blagosilja komp :to_care:
Carl Jonson CJ
2.11.2007, 19:15
Hahahahaha... @CJ postuj choveku link ako imas to i dalje.
Немам нажалост... Увек се може гуглати, али би искакали мало шкакљиви резултати :D
А може се и препричати... :D
Ово ме асоцирало на оног Американца што је урадио нешто са својом графичком :D :D
Ja sam prvenstveno mislio na onaj fazon za hladjenje kada su sve komponente potopljene u neku vrstu ulja....
Ja ne bih izazivao sudbinu (ili kaspera :D) :paranoia:
Zato odmah instaliraj Ghost Busters i izbrisi sve filmove o Grofu Drakuli, Vukodlacima, Duhovi...
Sve u svemu dobra ideja za Case Chase :D
E sad bih te repovao al ne mogu dvaput u tako kratkom periodu :)
Malo off, ali i Kuzma je ubacio KREMLINE u IO port, ceni chovek kvalitete :)
E sad bih te repovao al ne mogu dvaput u tako kratkom periodu :)
Malo off, ali i Kuzma je ubacio KREMLINE u IO port, ceni chovek kvalitete :)
Zapisi na monitor pa kada budes mogao ;)
Sad moramo da trazimo pretplatu na SK sledecih godinu dana za dzabe jer nam je maznuo ideju, a da nije otkupio prava na to :D
Copyright, buraz, Copyright :D
Ej a sta ako je kvar tehnicke prirode? To moze lako da se desi: Da se zbog velikog preopterecenja ozuljasti glavasti kljukator, i da onda zupcasta kljocna bude u kontra fazi! Ili da je leva spelvrcna nije u dobrom spoju sa krivomatorom! Onda pogonska kljocna baca monofaznu i to automatski dovodi do prevelike brzine okretanja ploca na hardu.... i tek tad pocinju problemi....
:rofl:
Ej a sta ako je kvar tehnicke prirode? To moze lako da se desi: Da se zbog velikog preopterecenja ozuljasti glavasti kljukator, i da onda zupcasta kljocna bude u kontra fazi! Ili da je leva spelvrcna nije u dobrom spoju sa krivomatorom! Onda pogonska kljocna baca monofaznu i to automatski dovodi do prevelike brzine okretanja ploca na hardu.... i tek tad pocinju problemi....
:rofl:
Lupash, nije podesio shpaner kataklingera, pa mu vuche promaja na shklopocni, a servoblajzer ne moze da radi zbog toga :D
4th Dimension
11.11.2007, 11:19
Lupash, nije podesio shpaner kataklingera, pa mu vuche promaja na shklopocni, a servoblajzer ne moze da radi zbog toga :D
To make the long story short:
Treba izvaditi sve iz kućišta jer je to višak.
Neka proba da zameni neke komponente da ce gi vidi.Ali, ako pocnemo da raspravljamo o hardverskom krvaru, tema ce ici u kvarove.
Bar smo se dobro našalili!:)
А је л' пробао принети жртву боговима?
Carl Jonson CJ
11.11.2007, 14:32
Море, дај ти њему један пангалактички гргљобластер, па када се гремлини напију, само их туриш код Запхода и у Вртлог Тоталне Перспективе :to_care:
Neka mu Admini dusu oproste.Sigurno je otisao na vecne forume.
Red Dragon
12.11.2007, 13:08
Na mom matorom kompu imao sam zaista cudne dogadjaje, da sad obavezno drzim krst kad sam u blizini masina:
- Diablo II, igra sama igra, ali zaista je tako kako zvuci... jezivo i sad se secam... fighter ide sam i mlati... nije bilo nikakvih programa instaliranih ni virusa... vilica do poda, a kamere nigde da ovo snima. Uvek sam ja znao da u ovoj igri ima nesto:dzavo:
- Ikonica sama seta po desktopu, ali ovo se verovatno mnogima desavalo
Ja drzim krst u unutrasnjosti kusista, i, i da kucnem u sto, nema nicega:opanachke
A sada pitanje za 1.000.000 dinara:
Kakve veze ima http://www.fightingarts.com/ubbthreads/images/graemlins/deadhorse.gif sa ovom temom?
Mislim, covek je do sada vec sigurno posednut...
A sada pitanje za 1.000.000 dinara:
Kakve veze ima http://www.fightingarts.com/ubbthreads/images/graemlins/deadhorse.gif sa ovom temom?
Moj konacan odgovor je: nema veze
ForceWare
13.11.2007, 0:55
...ili je zvao exorcista, kapnuo 500e i očistio personal computer od zlih drevnih sila koje su ga posednule. :D
Na mom matorom kompu imao sam zaista cudne dogadjaje, da sad obavezno drzim krst kad sam u blizini masina:
- Diablo II, igra sama igra, ali zaista je tako kako zvuci... jezivo i sad se secam... fighter ide sam i mlati... nije bilo nikakvih programa instaliranih ni virusa... vilica do poda, a kamere nigde da ovo snima. Uvek sam ja znao da u ovoj igri ima nesto:dzavo:
Stvarno?!:eek::paranoia: Sklanjaj taj krst, zaneo se Bog!:rofl:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.