PDA

Prikaži potpunu verziju : HD u HDMI

Atm0lifter
7.6.2008, 21:35
Zanima me da li postoji nekakav nastavak koji bi od mog HDTV izlaza sa kartice napravio HDMI koji bih utaknuo u svoj LCD televizor. Ja googlah nesto ali nista nasao nisam, mozda mi je i query bio pogresan :boodala:

genius
7.6.2008, 21:48
Jeste... treba ti DVI -> HDMI adapter. Ima ga u svakoj bolje opremljenoj prodavnici za racunare...

Inace tvoja kartica verovatno ima 2 DVI izlaza i jedan S-Video. Znaci jedan od ta dva DVI ostaje za monitor a drugi moze za HDMI.

9600 kartica vec ima HDMI izlaz.

Atm0lifter
8.6.2008, 16:28
Jeste... treba ti DVI -> HDMI adapter. Ima ga u svakoj bolje opremljenoj prodavnici za racunare...

Inace tvoja kartica verovatno ima 2 DVI izlaza i jedan S-Video. Znaci jedan od ta dva DVI ostaje za monitor a drugi moze za HDMI.

9600 kartica vec ima HDMI izlaz.

Potrazicu taj kabl po radnjama, nisam ni znao da se prodaje :kreza: a i pogledacu mozda i neku karticu koja ima native HDMI posto me je ovaj 8600gt malo smorio

genius
8.6.2008, 17:06
To nije kabl nego obican adapter a novu karticu verovatno bi ti bilo najbolje da uzmes recimo gf 9600 (ima dva - sa manje i vise memorije). Obe kartice imaju HDMI port a i odlicne su a i nisu mnogo skupe.