Prikaži potpunu verziju : WD Caviar SE16 640GB 16MB
Sta mislite o ovom hardu? Zapao mi je za oko. Da li je tih ili drlja ? Cuo sam da je dosta brz i da nije mnogo skuplji od 500gb verzije.
Seagate baracuda u mom gradu nema niko osim jedne firme nacionalne rasprostranjenosti ali su zacepili cenu za 500gb 97 eura. :n-cc2: To je prelomilo da se prebacim na WD. Kod njih je WD najpovoljniji jer su izgleda zvanicni uvoznici.
Vidi tacnu oznaku HDD-a pa vidi na netu kolika im je velicina ploca. WD ima modele sa plocama od 320GB.
To je model sa dve ploce od po 320gb. Ne postoji drugi model WD sa 640gb i sa vise od dve ploce.
Taj model WD-a je trenutno najbolja kupovina!!! Mnogo je dobar&brz, baš zbog toga što ima dve ploče! Svaka preporuka!
U tom slucaju, ako je garancija zadovoljavajuca (neki prodavci daju 1 godinu ali cini mi se da je standard, da li 3, da li 5 godina), nema sta da se razmisljas. Mada sam i ja uvek za Seagate varijantu (a narocito Ceetah seriju :dzavo:).
I ja se razmisljam da li da ga pazarim sad ili posle,uzmi ga dosta je dobar i brz i + tih hard. Ako ga slucajno ne budu imali, mozes da uzmes Samsungov model iz SpinPoint serije istog kapaciteta, malo je mozda samo losiji, ali svejedno odlican hard... :)
Narucio sam u Pakomu. :) Kazu nece da stigne pre utorka ili srede. :( Video sam kad je narucivano da na lageru imaju preko 50 komada ovog harda. :eek: Kosta 6015 dinara. :alealeee:
Stigo danas. :D Prikljucio sam ga kao slave. Evo slike u prilogu koja govori vise od reci.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.