PDA

Prikaži potpunu verziju : Nero image drive Vista

jelenamm
2.6.2008, 15:53
Pretrazila sam Forum ali nista od rezultata. Kako da napravim Nero image drive na Visti? Imam Nero Ultra 7. Desni klik na Image file i nemam precicu Image drive kao u XP-u. Kako to da napravim?
Hvala unapred za pomoc.

jelenamm
3.6.2008, 19:26
Da li je moguce da sam ja prva osoba koja ima ovakav problem? Trazila sam resenje na jos nekim forumima ali bez rezultata. I tamo jos nema odgovora.
Ostaje zahvalnica za pomoc od Vas svih.

VojaM
3.6.2008, 19:51
Nero Image drive se kod relativno malo koristi. Ljudi više koriste Alcohol ili Daemon Tools. Jesi li probala nešto od toga na Visti?

holodoc
3.6.2008, 20:08
Preperučujem UltraISO (http://www.ezbsystems.com/ultraiso/) kao zasigurno jedan od najboljih rešenja za sve operacije vezane za "slike" diskova (urke javi se :D)

A da... Vista comatibile...

voodoo_
3.6.2008, 20:08
Najnoviji Daemon Tools Lite provereno radi na Visti.

jelenamm
5.6.2008, 10:18
Znam ja za Daemon tools i Alcohol, ali su mi rekli da ih ne koristim jer mogu da preprave nesto u radu optickih uredjaja, pa sam ih zato izbegavala. Ali, ako je to jedino resenje...
Probacu i Ultra ISO. U svakom slucaju hvala svima.:)

Predrag Stankovic
28.6.2008, 16:39
Znam ja za Daemon tools i Alcohol, ali su mi rekli da ih ne koristim jer mogu da preprave nesto u radu optickih uredjaja, pa sam ih zato izbegavala. Ali, ako je to jedino resenje...
Probacu i Ultra ISO. U svakom slucaju hvala svima.:)
Teško da mogu da preprave nešto u radu optičkih uređaja, veća je verovatnoća da će da stvore probleme sa operativnim sistemom, obično bude problema prilikom uninstaliranja i ponovnog instaliranja ili nadogradnje nove verzije, pre nego što počneš da instaliraš, najbolje je da pre toga postaviš restore point ili da backup-uješ registry