PDA

Prikaži potpunu verziju : Slike AMD Radeon HD 4800 grafičkih karti

Dusan Despotovic
26.5.2008, 20:55
http://www.benchmark.co.yu/modules.php?name=BenchmarkNews&file=article&sid=15632

bojanh
26.5.2008, 21:06
zaboravio si u nazivu teme na prvo mesto da napises "Slike" ili nisi dobro odradio copy/paste sa bencha:opanachke,ovako tema ima malo nelogican naziv,neko ce pomisliti "sta bre grafickih karti,grudi grafickih karti,noge grafickih karti";);)

mocno izgledaju karte,zaista,samo jos da se pokazu na delu mocne,i bice veselo :)

Predrag Stankovic
26.5.2008, 22:12
Nisi morao da otvaras novu temu za ovo mogao si to da pridruzis ovde:
http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=28753 sto je takodje tema koju si ti otvorio, a te slike su se nasle u nekoliko zadnjih postova

ukimafija
27.5.2008, 0:43
Mnogo da ovaj radeon 4870 para, ne nudi on nista spektakularno...
Ako kod nas bude cene u evrima koliko su tamo u $, imace slabu prodju na ovom trzistu...Ja sam ocekivao dosta od AMD tj. Atija, ali su u predjenju s Nvidiom inferiorni po performansama, i ocito im samo ostaje samo srednji segment, bar dok Nvidia ne izbaci jeftinije derivate GT 200 cipova a bice ih sigurno dosta...

Mean_Machine
27.5.2008, 11:56
Mnogo da ovaj radeon 4870 para, ne nudi on nista spektakularno...
Ako kod nas bude cene u evrima koliko su tamo u $, imace slabu prodju na ovom trzistu...Ja sam ocekivao dosta od AMD tj. Atija, ali su u predjenju s Nvidiom inferiorni po performansama, i ocito im samo ostaje samo srednji segment, bar dok Nvidia ne izbaci jeftinije derivate GT 200 cipova a bice ih sigurno dosta...

Pa sto se tice deviznog kursa isto vazi i za Nvidia kartice. Kostace znatno vise nego u Americi npr. Tamo najeftiniji 9600GT (na newegg) kosta(bez rebate-a) 142 dolara sto je 90evra.

E sto mi zivimo u Srbiji pa nemamo pristup realnim cenama to je druga prica. Procice dosta vremena dok cena novih kartica padne na realan nivo.

Ajde da sacekamo real testove novih ATI kartica da bi stekli pravu sliku o njima. Licno mislim da ce Radeon hd4850 biti hit ovog leta. Nazalost kod nas ce kostati primetno vise nego u Americi :(