Prikaži potpunu verziju : Koji driver za radeon 9250
Proizvodjac je Sapphire i na njihovom sajtu su ponudjeni sledeci drajveri za XP:
-Display Driver Catalyst 6.2 Windows XP/2k (incl. all drivers + CCC
-Catalyst 6.2 Windows XP CCC only ! (german language
-Catalyst 6.2 Windows XP Media Center Edition (MCE) (incl. all drivers & CCC)
-WDM Driver XP/2k
ali posto se slabo razumijem ne znam koja je razlika ni sta znaci CCC??
I jos nesto, da li moja karta moze podrzati directx9.0c jer mi u everestu pokazuje sledece: DirectX Hardware Support= DirectX v8.1
Sa sadasnjim drajverom igrica NFSMW mi prikazuje ocajnu grafiku, auta su bljestece svijetla, a detalji se uopste ne vide.
Znam da je g. karta losa ali kod druga GF4 mx normalno gura ovu igricu.
https://support.ati.com/ics/support/KBAnswer.asp?questionID=640
i samo u onoj drugoj tabeli DISPLEY DRIVERS ONLY 11.7MB
ali ni to ti nece pomoci; sa tom karticom N4S:MW mozes igrati samo u rezoluciji 640x480!
Za svaku graficku, uvek najnoviji oficijelni drajver, znaci sa www.ati.com ili www.nvidia.com, pravilo za one manje iskusne.
Napredniji korisnici znaju da su samo WHQL drajveri sigurno dobri, tj. da bete mogu biti bolje i brze, ali i da prave probleme.
Night Hawk
20.2.2006, 3:59
sa tom karticom N4S:MW mozes igrati samo u rezoluciji 640x480!
Kako ja istu igru igram sa GeForce 2 MX400 32MB na 800*600 (normalno na low) bez imalo seckanja ????
Sa ovim novim drajverom meni ne sjecka ni na 1024x768 (low)
Ali igrica nema draz kad je sve na low.
Za stare radeone najbolji su Omega drajveri.Dobijash display drajver,ostale didza bidze i Ati Tray Tools.
jagodanbg
20.2.2006, 11:02
Sa ovim novim drajverom meni ne sjecka ni na 1024x768 (low)
Ali igrica nema draz kad je sve na low.
svaka cast; ja sa 9200 ne mogu ni 800x600!
"CCC" - Catalyst Control Centre
Visual treatment je razlog zasto ti kola izgledaju tako bljestavo.Iskljuci njega i ima ces normalne boje.Boljka kod dosta radeona.
Alexandar
20.2.2006, 21:16
e a kad bih vam rekao da sam nfsmw pokrenuo na gf4 mx440 u rezoluciji 1024*768 sa ukljucenim svim detaljima i da nema problema a da o ostalim igrama sem cod2 mogu da sanjam
Ma moze i NFSMW i gomila drugih igara da radi i na GF4 i na GF2 karticama ali to jednostavno nije igra onakva kakvu su je autori zamislili. GF4 je dobra karta jer ne poseduje vecinu novih efekata tj mogucnosti koje imaju novije karte a ovo sto poseduje izvrsava brzo.
Ljudi mozete vi da igrate sa GF4 i u 1600x1200 sto se mene tice ali tako svaka igra izgleda isto,tj nema nikakve bolje grafike i slicnih stvari, da ne spominjem sto u NFSU i NFSU2 nema ni onih riba sto masu za pocetak trke.
Dok opet ljudi sa Radeonima 9200 imaju makar relativni vizuelni uzitak....
Nemam ja nista protiv GF4 kartica ali sa njima jednostavno to nije to...
E da, za te starije ATI kartice su super OMEGA drajveri. I po mogucstvu treba izbegavati drajvere koji imaju onaj veliki Control Centar jer on nicemu ne sluzi osim sto lepo izgleda a smori svaku masinu sa manje rama... Mada iskreno posle verzije 5.12 nisam video nikakav naprerdak u brzini ili stabilnosti ili slicno. 6.x verzija donosi podrsku za nove x1x00 kartice...
Dok opet ljudi sa Radeonima 9200 imaju makar relativni vizuelni uzitak....
Nemam ja nista protiv GF4 kartica ali sa njima jednostavno to nije to...
Зависи да л' говоримо о MX или Ti серији :)
Omega Driveri obavezno.
www.omegadrivers.net
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.