stefanACM
11.5.2008, 21:38
Poz svima.
Treba pomoć oko jedne jako komplikovane stvari.
Naime, kako u školi u koju idem nema niko bolji u ovome IT svetu odlučio sam da nastavniku geografije ponudim da uradim Milioner sa pitanjima iz geografije(tu bi bila pitanja u vezi sve 4. godine školovanja- pošto sam ja završna godina).
Nastavnik je naravno pristao i kako imam sada 4 zaključno iz geografije rekao mi je da će mi zaključiti 5 bez obzira na ocene u dnevniku.
To bi trebalo da bude gotovo do utorka 13.03. ove godine :D
I ja sam počeo da tražim neki kviz na kome se mogu editovati pitanja.
Prvo su to bili veliki kvizovi tipa KEYops Milioner ali svi su imali kompjliranu bazu pitanja i bilo je nemoguće da se menjaju pitanja.
Kasnije sam pokušao da skinem neki swf (FLASH) ali i to nisam ništa uspio.
Dakle posle svega bih želio da mi neko objasni i da neki kviz kao Milioner (ili ako je neko pravio lično) na kome se mogu editovati pitanja.
Dakle treba da mogu da ih editujem i da mogu da brišem ako ima viška
HVALA
Treba pomoć oko jedne jako komplikovane stvari.
Naime, kako u školi u koju idem nema niko bolji u ovome IT svetu odlučio sam da nastavniku geografije ponudim da uradim Milioner sa pitanjima iz geografije(tu bi bila pitanja u vezi sve 4. godine školovanja- pošto sam ja završna godina).
Nastavnik je naravno pristao i kako imam sada 4 zaključno iz geografije rekao mi je da će mi zaključiti 5 bez obzira na ocene u dnevniku.
To bi trebalo da bude gotovo do utorka 13.03. ove godine :D
I ja sam počeo da tražim neki kviz na kome se mogu editovati pitanja.
Prvo su to bili veliki kvizovi tipa KEYops Milioner ali svi su imali kompjliranu bazu pitanja i bilo je nemoguće da se menjaju pitanja.
Kasnije sam pokušao da skinem neki swf (FLASH) ali i to nisam ništa uspio.
Dakle posle svega bih želio da mi neko objasni i da neki kviz kao Milioner (ili ako je neko pravio lično) na kome se mogu editovati pitanja.
Dakle treba da mogu da ih editujem i da mogu da brišem ako ima viška
HVALA