PDA

Prikaži potpunu verziju : Editovanje pitanja u Milioneru

stefanACM
11.5.2008, 21:38
Poz svima.
Treba pomoć oko jedne jako komplikovane stvari.
Naime, kako u školi u koju idem nema niko bolji u ovome IT svetu odlučio sam da nastavniku geografije ponudim da uradim Milioner sa pitanjima iz geografije(tu bi bila pitanja u vezi sve 4. godine školovanja- pošto sam ja završna godina).
Nastavnik je naravno pristao i kako imam sada 4 zaključno iz geografije rekao mi je da će mi zaključiti 5 bez obzira na ocene u dnevniku.
To bi trebalo da bude gotovo do utorka 13.03. ove godine :D
I ja sam počeo da tražim neki kviz na kome se mogu editovati pitanja.
Prvo su to bili veliki kvizovi tipa KEYops Milioner ali svi su imali kompjliranu bazu pitanja i bilo je nemoguće da se menjaju pitanja.
Kasnije sam pokušao da skinem neki swf (FLASH) ali i to nisam ništa uspio.

Dakle posle svega bih želio da mi neko objasni i da neki kviz kao Milioner (ili ako je neko pravio lično) na kome se mogu editovati pitanja.
Dakle treba da mogu da ih editujem i da mogu da brišem ako ima viška

HVALA

stefanACM
12.5.2008, 13:20
Mogu li moderatori da premeste temu u neki drugi dio foruma koji je jako posećen.
Žuzi mi se
HVALA

zoran845
12.5.2008, 13:24
To bi trebalo da bude gotovo do utorka 13.03. ove godine :D

Žuzi mi seNemoj da žuriš, ionako si zakasnio. Danas je 12.5.

mciggzy
12.5.2008, 13:27
Nemoj da žuriš, ionako si zakasnio. Danas je 12.5.

seminar o putovanju kroz vreme bice odrzan juce u 17.30 :P

PS. napravi mu neki olajn kviz, sigurno ima nesto gde punis bazu i odredjujes bodovanje

stefanACM
12.5.2008, 13:30
seminar o putovanju kroz vreme bice odrzan juce u 17.30 :P

PS. napravi mu neki olajn kviz, sigurno ima nesto gde punis bazu i odredjujes bodovanje
Jbga zeznuo sam se mislio sam 13.05.
Ajde ko može jako je bitno :tapsh:

Eni
12.5.2008, 14:00
A nije ti palo na pamet da ga napraviš od nule, nije to teško, pogotovo kad si najveći IT stručnjak u školi. Mislim, već imaš bazu pitanja, to je najveći problem a ti si ga rešio. Oko milionera samog programiranja ima jako malo.

holodoc
12.5.2008, 14:19
A meni se čini da takva jedna operacija nije ni dozvoljena na "milionerima" koje ja znam ;)

stefanACM
12.5.2008, 15:05
Iskreno,
programiranje me nije nikada zanimalo :alealeee:
Tako da od pravljenja novoga nema ništa. Konkretno me zanima WEB dizajn i sve vezano za digitalnu obradu slika.
Ako je neko dobar programer da mi se javi ovde da mu pošaljem MSN adresu n PVT pa da se dogovorimo.

Eni
12.5.2008, 18:35
odlučio sam da nastavniku geografije ponudim da uradim Milioner sa pitanjima iz geografije

Iskreno,
programiranje me nije nikada zanimalo :alealeee:

Kako si me sad nasmejao. Ti 100% ideš u razred sa onim što bi da mu neko drugi uradi maturski? :rofl:

stefanACM
12.5.2008, 21:30
Izvini,
ali ovo nije nikakav maturski to prvo,
a drugo ako ti je cilj da imaš puno postova pronađi neku temu na forumu pa spamuj kliko ti volja :icon_evil

Patton
12.5.2008, 21:38
Izvini,
ali ovo nije nikakav maturski to prvo
Izvini ti, ali ako si mislio da ce ovde neko da ti radi domace zadatke, onda... :rolleyes: Kad se setim sad skoro onog slucaja sa igrom, gde "strucnjaci" programiranja, ne umeju u VB da naprave igru "Dame" :)

Dakle, sto si obecavao profesoru nesto sto nemas pojma da uradis? I jos ocekujes da ti to neko sad sklepa za 2 dana.

holodoc
12.5.2008, 21:43
Na elitesecurity-ju čak postoji stavka u pravilniku koja zabranjuje ovakve stvari tipa da neko nekome radi kompletne domaće zadatke :) Jedno je možda nekome pomoći kako da počne rad na nečemu ili čak detaljnijim opisom ukazati na način kako se nešto radi ali potpuno druga stvar je nekome raditi domaće zadatke.

stefanACM
12.5.2008, 22:04
Rešeno naravno !!! :alealeee:
Brišite temu