PDA

Prikaži potpunu verziju : Alienwear

X800 GT
18.2.2006, 14:43
Da li neko zna gde ima da se kupi alien wear kucište, ali samo kućište?

ACHTUNG
18.2.2006, 14:55
Nigde.To je vrlo kvalitetan brand koga odlikuju vrlo skupi racunari(igracki).Posto si sve ovo vrlo verovatno znao onda mogu samo da ti preporucim da negde nadjes imitaciju.

X800 GT
18.2.2006, 15:30
Da znam! Ja sam trazio ali se prodaju samo konfiguracije nema odvojeno kuciste:(

Imitacija?:eek: Gde?:paranoia:

Highl1
18.2.2006, 16:00
i firma se zove Alienware, a ne ovako kako si ti napisao :D

ACHTUNG
18.2.2006, 18:41
To vec ne mogu da ti pomognem.Pitaj nekog ko visi u sobi "modovi".Tamo sigurno znaju.

X800 GT
19.2.2006, 13:38
Nisam namerno pogresio!

Miloš
19.2.2006, 19:05
i firma se zove Alienware, a ne ovako kako si ti napisao :D

Alien wear = Vanzemaljska odeća :rofl:

[Imzadi]
19.2.2006, 19:59
Ja jedino mogu da ti pomognem ako hoćeš da ti nabavim slike od jednog drugara pa možeš samo da gledaš i da patiš... :( A možda i da dobiješ neku ideju, nikad se ne zna...
@Milos
dobra fora... ima logike za naziv ultra mega supermodernog kućišta:D

lijenština
19.2.2006, 21:27
Ne znam što vam je tako važno to kućište, od njega vam Fear neće raditi bolje ...... Ti računari su poznati po tome što se u njih ugrađuju najbolje komponente (ili bi barem trebalo da se ugrađuju). Kupi neki fancy looking chieftec, coolermaster, thermaltake.... Šta će ti to čudo..... Mada mislim da je uvek pametnije dati extra lovu za grafičku ili neku drugu komponentu nego na kućište pa kako god da izgleda. :dedica:

[Imzadi]
19.2.2006, 21:30
Pa u pravu si ljenštino:) Ali, opet, sve je to stvar ukusa...
Ne znam, ali, njihova kućišta su BOLI GLAVA!:aplauz:

Miloš
19.2.2006, 22:05
@Milos
dobra fora... ima logike za naziv ultra mega supermodernog kućišta:D

Alien wear za Alienware!:aplauz:

lijenština
20.2.2006, 0:31
Pa u pravu si ljenštino:) Ali, opet, sve je to stvar ukusa...
Ne znam, ali, njihova kućišta su BOLI GLAVA!:aplauz:
Pa moram priznati da nisu loša... :) Ipak kao potvrda da nije da nije sve u kućištu sećam se jedne vrlo stare reklame za neku fabriku nameštaja koja ide otprilike ovako: Mala soba tri sa tri - a šta u nju staviti? Ništa lakše ništa lakše -lako je za razmeštaj ako imaš nameštaj.:D
Mada Alien Wear zvuči dobro kao ime brenda. Hmm, slogan bi mogao da glasi: Samo za one koji nisu pali s Marsa! ::opanachke

Freško
21.2.2006, 6:01
Po meni kutjiste nije mnogo vazna stavka , racunar moze da radi i na stolu bez kucista ....... ali bez jednog kvalitetnog napajanja nikako .......Po meni je napajanje jedna od najbitnijih stavki za nesmetan i kvalitetan rad sistema .....
Poz.

:dedica:

X800 GT
21.2.2006, 20:59
Drug mi je dao matoro Big Tower kućište, pa ću sad čim stigne proleće da ga modujem.:)
Samo sam u manjku sa alatima:(

Inuyasha
16.5.2006, 20:01
Neznam za vas ljudi ali meni se vise svidja Asus Vento 3600
http://images.google.com/images?q=Asus+Vento+3600&hl=en&btnG=Search+Images
- bilo mi mrsko da kacim sve te slike...bolje ovako...enjoy

Miloš
16.5.2006, 20:08
Јел' се не варам да је он био у неком броју Света Компјутера?:icon_scra

RaideR
16.5.2006, 20:17
Mislim da je stoji na reklami za neku firmu medju oglasima tamo.. ne znam sad tacno, al' mi se cini? :ciao:

Peruzzi
16.5.2006, 20:21
Varas se,to je bilo u drugom casopisu.

Miloš
16.5.2006, 20:35
Varas se,to je bilo u drugom casopisu.
Знам да сам негде видео. Потражићу.:D

Miloš
16.5.2006, 20:38
Ма знам ја да је био текст у Свету Компјутера http://www.sk.co.yu/2005/08/sktd14.html.:ciao:

vili
17.5.2006, 9:24
Kuciste je jedna od najbitnijih komponenti racunara. Napajanje je ekstremno vazno, ali ono se moze menjati pa ga necu uzimati u obzir. Kvalitetno uciste je od velike vaznosti zbog dobrog protoka vazduha za hladjenje,mogucnosti postavljanja dodatnih sredstava za hladjenje, modularnog sklopa koji olaksava upgrade, dobre organizacije prostora, kvalitetne konstrukcije kako bi se izbegle vibracije i slicno. Ljudi koji misle da je dovoljno spakovati dobru masinu u bilo koje kuciste, grdno grese.
Vizuelni utisak ne bih da pominjem posto je to subjektivna stvar.

Inuyasha
17.5.2006, 22:26
Kuciste je jedna od najbitnijih komponenti racunara. Napajanje je ekstremno vazno, ali ono se moze menjati pa ga necu uzimati u obzir. Kvalitetno uciste je od velike vaznosti zbog dobrog protoka vazduha za hladjenje,mogucnosti postavljanja dodatnih sredstava za hladjenje, modularnog sklopa koji olaksava upgrade, dobre organizacije prostora, kvalitetne konstrukcije kako bi se izbegle vibracije i slicno. Ljudi koji misle da je dovoljno spakovati dobru masinu u bilo koje kuciste, grdno grese.
Vizuelni utisak ne bih da pominjem posto je to subjektivna stvar.
Sasvim si u pravi i salzem se sa tobom, Vento 3600 ima sjajne karakteristike shto se tice hladjenja i nije "malo" kucishte, tako da se buduci kupci ne moraju bojati da im komponente nece stati. Ako nemozete da nadjete alienware-ovo kucishte ovo je moj savet, uzmite vento i necetese razocarati 120%.
p.s. ja ga nemam al bi voleo da imam....josh jedna stvar jel zna mozda neko koliko koshta Asus Vento 3600 ??? Ja stvarno nemam pojma :D :D :D

vili
18.5.2006, 8:35
Ma vento super izgleda (doduse, to je stvar ukusa), ali mislim da je 130+ evra za kuciste bez napajanja stvarno previse. Te pare mogu mnogo kvalitetnije da se upotrebe kupovinom nekog kvalitetnog kucista sa kvalitetnim napajanjem.

Bokile
18.5.2006, 9:16
E nista ruznije nisam video otkad sam se rodio:bibidu:

Za alienware-Ima jedna prodavnica na Banovom Brdu(necemo da ih reklamiramo:dzavo: )koja se bavi nabavkom tih kucista.
Jednom sam slucajno pitao lika da li moze da se nabavi ceo komp od Alien-a,on mi kaze da moze,a mogu i samo delovi ili peripetije od njih.
Tako da mozda moze i kuciste... :icon_stud

Inuyasha
23.5.2006, 10:22
E nista ruznije nisam video otkad sam se rodio:bibidu:...
Imash cudan ukus....:D :D :D

Bokile
23.5.2006, 11:23
Imash cudan ukus....:D :D :D
Po meni CHIEFTEC izgleda mnogo bolje,
Ovaj Vento bre brate nesto oblo,zategnuto,utegnuto,iskrivljeno,sacuvaj me boze...