PDA

Prikaži potpunu verziju : Cenzura!


Davor Đurašković
29.4.2008, 16:07
Evo moderator nam je objasnio stav redakcije i zaključao temu "SLOBODA GOVORA" .
Pa draga moja OLUJO, jedno je kada ti izneseš stavove redakcije što svi možemo i ne moramo da uvažimo a sasvim drugo kada NE DOZVOLIŠ da učesnici foruma iznesu svoje mišljenje ne samo o izgledu lista, reklamama, nego ni o opštem pravu da izraze svoje slaganje ili neslaganje sa svime što je u vezi SK pa i tvojim radom. Pošto pretpostavljam da ćeš i ovo da zaključaš a možda i obrišeš mogu samo da zaključim da ti ne uvažavaš osnovno pravilo foruma da svako ima pravo da iznese svoje mišljenje ukoliko ne vređa druge učesnike po bilo kojoj osnovi.
Stoga je sasvim prihvatljivo da ti izneseš svoje stavove u ime redakcije (da li?) ali je NEPRIHVATLJIVO da ne dozvoliš drugima da iznesu svoje poglede i mišljenja. Tako si upravo ti ovaj časopis približio srednjovekovnoj inkviziciji crkve (SK?). Mislim da si ovime daleko unazadio (ne samo) moje mišljenje o SK kao časopisu koji nas uvodi u 21. vek. Džabe sve nove tehnologije ako u glavi i dalje razmišljamo kao u srednjem veku. Pa zato je i u skupštini uvedena funkcija poverenika zaduženog da omogući razmenu i slobodu informacija. A možda su ove vaše reklame neka DRŽAVNA TAJNA? Pa stavite onda strogo pov. da znamo - da ne dođete da nas hapsite što se mešamo u ozbiljne poslove.
Siguran sam da u redakciji postoji većina ljudi koja će podržati moje nastojanje za slobodom govora na ovom forumu. Zato jer oni za razliku od tebe VETRIĆU moj znaju da REČ uvek nađe put. Pogotovo ako je Istinita, Zasnovana i Dobronamerna.

Lokigodofirendlies
29.4.2008, 16:25
Ah,prolece miris revolucije u vazduhu.....
Doduse sve je ovo malo besmisleno jer covek je rekao da je takva politika "Politike", da nije do njih, svi koji su zeleli da prokomentaisu to su uradili voleli bi da nema reklama, one su potrbno zlo.........bla, bla.... sve gotovo niko se ne zali, tema zakljucana da n dodje do svadje.... i stvarno ne vidim razlog za ovaj buntovni, promenicu svet, stav.
Izneti svoje misljenje jednom je u redu, dvaput prihvatljivo a treci put....

oluja
29.4.2008, 16:25
Problem je sto ti ne znas da su misljenja izmosena vec mnogo puta po tom pitanju i slagala se redakcija ili vi sa njima ili ne, stvari stoje kako stoje...

Procitaj (http://www.sk.rs/forum/showpost.php?p=519899&postcount=4)

:ciao: