Prikaži potpunu verziju : Domaca internet igra!!!
Carl Jonson CJ
15.2.2006, 22:09
Dobro igra jos uvek nije masivna,ali je veoma podseca na mmorpg.Zove se Diplomata i mozete je naci na www.diplomata.org (http://www.balcancafe.com).
Podseca na herowar,darkthrone i druge u nekim segmentima,ali nema klikanja i takvog za****vanja.Sve je na srpskom sto mi se svidja.Imate poljoprivredu i jos dosta stvari kojih nema u nekim velikim igrama,medjutim svakih mesec ili vise dana se igra resetuje,tako da slabiji igraci mogu da se prikljuce borbi za prvo mestp.Kod ove igre mi se ne svidjaju dve stvari:Sto se potezi koji sluze gotovo za sve dobijaju svaki sat(bio bi bolje da je pola sata),a i ne svidja mi se interfejs.
Ja sam tamo lord_miki.Mada kako sam i ja nov ne mogu vam mnogo pomoci,ali zato pri pocetku igre imate zastitu(niko ne moze da vas napada,ali ne mozete ni vi nikoga)Znaci dodjite,sta vas kosta da probate ovu malu,domacu igru.
Tekst by Wofl World
Probajte :)
PhAnToM_LoRd
15.2.2006, 22:29
Za sad koalicija broji 3 clana... 'Ajde SK Forumasi, priljucite se... :aplauz: :aplauz: :aplauz:
Carl Jonson CJ
16.2.2006, 20:48
Hmmm...Mali odziv....
Carl Jonson CJ
16.2.2006, 21:29
Zar niko nije video ovo?
Ja video i Favoritovao, ali me kućni Net ubija, pa kad budem na faksu obavezno ću da se registrujem.
Carl Jonson CJ
19.2.2006, 18:23
Dovoljan je kučni net za ovu igru.
pesoholichari
19.2.2006, 18:54
prikljucicu se i ja tom savezu
Carl Jonson CJ
19.2.2006, 19:06
Slobodno.
Razbijamo ih sve ;)
pesoholichari
19.2.2006, 19:09
jel mislite na savez forumasi srpske kraljevine, jer ja nigde ne vidim forumasi srbije??
PhAnToM_LoRd
19.2.2006, 19:13
Da, bas to
Forumasi Srpske Kraljevine, ili FSK
pesoholichari
19.2.2006, 19:19
jbg tek sam poceo da igram jel moze neko da kaze kako se pristupa koaliciji jer trazi sifru.
moze odgovor i na pm
Wolfbrother
22.2.2006, 17:01
MIKI JA SAM WOLF_WORLD,A NE WILD_WOLF:boodala:
Carl Jonson CJ
9.3.2006, 21:28
Koalicija je pukla,nova je otvorena UBK United Balcanian Kingdoms.Uđite tu.
deus[awesome]
10.3.2006, 9:52
ALO koja je shifra za vashu koaliciju UBK??? Ocu ja da pristupim!!!
Wolfbrother
17.3.2006, 21:52
Savetujem sve nove igrace da ne ulaze u koaliciju UBK jer su oni svi izdajice.
pesoholichari
17.3.2006, 23:32
savetujem sve nove igrače da ignorišu osobu iznad mene
PhAnToM_LoRd
18.3.2006, 16:31
Izdajice? Ili jos uvek ne mozes da prebolis poraz na demokratskim izborima?
Wolfbrother
19.3.2006, 8:46
jes ti bre normalan nije ni bilo izbora...
nego sto mi ti i dk napadate ko kreteni oces da umrem pre vremena...
PhAnToM_LoRd
19.3.2006, 13:02
jes ti bre normalan nije ni bilo izbora...
Pa, cim su izglasani izbori, ti si ukinuo koaliciju FSK. Zato je stvorena koalicija UBK, u kojoj su odrzani izbori.
nego sto mi ti i dk napadate ko kreteni oces da umrem pre vremena...
Pa, kazi brate, koja ti je drzava, jer si Wolf_World sam unistio, a nisi nas obavestio pod kojim si sad imenom. BTW, da li znas da je to malo protiv pravila, i da mozes zbog toga biti banovan?
Wolfbrother
20.3.2006, 15:05
Ja uopste ne znam da nije protiv pravila registrovati drzavu posla samounistenja prve i ja sam napisao tamo napisao isto sto i pre da se zovem Rade Spegar.I ja nisam ukinuo koaliciju kad su izglasani izbori,ako bas zelis da znas ja sam glasao za izbore.
PhAnToM_LoRd
20.3.2006, 15:12
Ja uopste ne znam da nije protiv pravila registrovati drzavu posla samounistenja prve i ja sam napisao tamo napisao isto sto i pre da se zovem Rade Spegar.
Nisam bas siguran da je dozvoljeno, ali ajd' neka ti bude.
I ja nisam ukinuo koaliciju kad su izglasani izbori,ako bas zelis da znas ja sam glasao za izbore.
Jesi ti glasao za izbore, ali ti rezultati nisu odgovarali. Takodje, samo si ti posedovao dugme UKINI KOALICIJU. U to vreme, napustanje koalicije je trajalo 72 sata, a koalicija je nestala za vreme mog odsustva od samo 24. Prema tome, za tako kratko vreme, mogla je biti samo raspustena. A ko je jos imao dugme za ukidanje koalicije, osim tebe?
hacker_aca
20.3.2006, 15:31
Evo i ja sam se učlanio, fino mi ide. Samo jedno pitanje: Gde se stavlja porez? Tražio sam ovamo ali nisam mogao da nađem.
PhAnToM_LoRd
20.3.2006, 15:37
Evo i ja sam se učlanio, fino mi ide.
Znaci da se broj povecava. Lepo... Koja si drzava tamo, na Diplomati? Odgovor teraj na PM.
Samo jedno pitanje: Gde se stavlja porez? Tražio sam ovamo ali nisam mogao da nađem.
Porez se menja u sekciji PODESAVANJA, unutar menija UPRAVLJANJE (samo dno glavnog menija).
Wolfbrother
20.3.2006, 18:48
Nisam bas siguran da je dozvoljeno, ali ajd' neka ti bude.
Jesi ti glasao za izbore, ali ti rezultati nisu odgovarali. Takodje, samo si ti posedovao dugme UKINI KOALICIJU. U to vreme, napustanje koalicije je trajalo 72 sata, a koalicija je nestala za vreme mog odsustva od samo 24. Prema tome, za tako kratko vreme, mogla je biti samo raspustena. A ko je jos imao dugme za ukidanje koalicije, osim tebe?
Ja nisam porekao da sam ukinuo koaliciju niti sam rekao da je to bilo zbog izbora i vise necu da se raspravljam.
PhAnToM_LoRd
20.3.2006, 19:04
Ja nisam porekao da sam ukinuo koaliciju niti sam rekao da je to bilo zbog izbora i vise necu da se raspravljam.
C,c,c,c, koliko samo protivurecnosti izmedju ove dve izjave... :tapsh: :tapsh: :tapsh:
pesoholichari
20.3.2006, 22:29
šta se ima toliko raspravljati, novi članovi su dobrodošli ako se slažu sa našim uslovima i ako su ozbiljni u ovoj igri.
za više informacija o koaliciji UBK:
http://forums.cjb.net/ubk.html
kako i u koju koaliciju da se uclanim dajte predlog.
PREDSEDNIK "Uzicke republike"
STOJKE
Shang Tsung
28.3.2006, 17:45
I ja se prikljuchio..:)
Carl Jonson CJ
21.7.2006, 16:29
Да мало оживимо тему :)) Пустите препуцавања,игра је ОК :)
Igrao sam je oko nedelju dana i ubila me u mozak, Ogame ovo pobedjuje zatvorenih ociju.
Ha ha, ludi ste bre:D :D
Ja sam se ovoga nagledao na ogame-u:D
Doduse nije bila ovako napeta situacija i desavalo se samo u pocetku a posle sam nasao super savez ali sam morao da prekinem igru:paranoia: ;)
HAHAHAHAHA
Post(Igra) tek otvoren, a vec buknula vatra medju srbima:boxing:
HAHAHAHAHA
Post(Igra) tek otvoren, a vec buknula vatra medju srbima:boxing:
dobio si reputation point od mene, za ovaj zakljucak :)
Mi kao narod, moramo da se posvadjamo pa makar se radilo o jednoj internet igri.. ccc
Ma dobri su, covek ukinuo koaliciju, tvrdio malo da nije, oni ga skinuli i unistili i on se sada krije:D
Nesto kao prethodni rezim kod nas:D
E jel treba da ga izrucite nekome sada, sudjenje za nedela koja je pocinio bivsi sef drzave?
Carl Jonson CJ
22.7.2006, 13:13
Ц,ц,ц...Ако ми претерујемо погледајте ове ликове који играју ВоВ...Иначе,кажем не обазирите се.Овај,модови,пошто је ово била чиста препирка унутар коалицији,би ли могли ви мало да дилитнете ове постове ;) :)
Citajuci ove postove zakljucujem da taj savez lici na romulansku imperiju......:rofl:
I kako se na kraju zove savez kome bi trebao da se prikljucim??
Za sada deluje simpaticno,ali sam se ulogovao pod sugavim imenom pa cu poceti ispocetka sve,kad budem malo rascistio stvari na poslu i faxu.Za jedno 2 nedelje,valjda ce do tada da se srede izborni problemi,i romulanske prepirke.............:)
Ja sam se prijavio za tu igru pod imenom PeTkO, pa me interesuje kako da dobijem one poteze posto ih imam samo jos dvadeset.Da li se to kupuje????
Petko,
Diplomata je besplatna igra i nista se ne placa.
Potezi se dobijaju na svaki puni sat. Znaci svaki sat po 10 poteza.
Carl Jonson CJ
23.7.2006, 15:20
Citajuci ove postove zakljucujem da taj savez lici na romulansku imperiju......:rofl:
I kako se na kraju zove savez kome bi trebao da se prikljucim??
Za sada deluje simpaticno,ali sam se ulogovao pod sugavim imenom pa cu poceti ispocetka sve,kad budem malo rascistio stvari na poslu i faxu.Za jedno 2 nedelje,valjda ce do tada da se srede izborni problemi,i romulanske prepirke.............:)
Нова коалиција више не прима чланове :) Али има пуно коалиција :) Уживај,игра је одлична играм је већ шест месеци :)
поз Обала
Smrc,smrc.....ok,ja cu poceti,pa ako budete primali nove clanove,posaljite mi PM ovde.....:D
Carl Jonson CJ
24.7.2006, 11:10
Но проблемо :)
Carl Jonson CJ
24.7.2006, 11:13
Ево,ово је на главној страни...
Da li ste ikada zeleli...
da imate svoju drzavu i da budete predsednik?
da imate SVOJ narod i SVOJU vojsku?
da trosite novac koji VAS NAROD zaradi-na gluposti?
da bez razloga zapocinjete ratove?
da iz hobija menjate zakone i poreze?
da prekrajate granice?
Da li ste ikada mastali
da i Vi postanete politicar?
Kad mogu ONI mozete i vi!
www.diplomata.org
NAJZARAZNIJA IGRA NA BALKANU
OSNUJTE SVOJU DRZAVU I BUDITE DIPLOMATA!!!
Crusader88
12.8.2006, 21:16
ja sam sada poceo da igram diplomata i svako ko oce moze a udje u moj savez, FFT tj FOR THE FROZEN THRONE samo da me PM-uje
POZ:ciao:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.