Prikaži potpunu verziju : Igrica buba na žici
nemanja.m
17.4.2008, 20:47
Ovu igricu sam nedavno skinuo i mislim da je jako dobra. Moj rekord za sada je 2 minuta i 45 sekundi.
Jos samo kada bi dao jos neke informacije, a ne ovako povrsno...:rolleyes:
nemanja.m
17.4.2008, 21:20
Pa, imas cetiri zice, po njima se krece jedna buba. Treba da izbjegnes ptice koje ti se nalaze na putu tako sto ces se pomjeriti na drugu zicu ili ih preskociti. Cilj je sto duze izdrzati na zici. Kada predjes 1 minut dolazi neki komarac koji te ometa i moras nastojati da budes ispred njega.
MilosTintor
17.4.2008, 21:24
znam ja na koju igricu misli! Ja sam to igrao pre dve tri godine i nisam mogao vise od 3 i po minuta jako mi svidjala jos kad upalis mjuzu!!! Dices bolje! Samo prokletio komarac je bio dosadan. vrane nisu prestavljale neki veci problem!
Pa daj deder druže, nemoj da si lenj, nego kamo neki link za download te igre (ili demoa)? :)
MilosTintor
17.4.2008, 21:54
Pa daj deder druže, nemoj da si lenj, nego kamo neki link za download te igre (ili demoa)? :)
kakav demo? covece :opanachke! To ti je obicna Fles igrica! A neznam de ima ja sam to davno igrao:dedica:
ForceWare
17.4.2008, 22:27
http://www.miniclip.com/games/bug-on-a-wire/bug-on-a-wire.exe
Vec od 1min postaje zaguljeno.Nervirame jer prvi 10sec se nista ne desava
Dugo vremena nije stizala nijedna poruka na ovu temu, ali moram da se pohvalim. Oborio sam svoj lični rekord, izdržao sam na žici 4 minuta i 54 sekunde.
:tapsh: To je odlicno.Ja nisam stigao ni do 2 minuta
Iz prvog puta minut ipo,i pojavi mi se s ledja neki komarac i gurne me na pticu >:(
Cesto igram ovu igricu (ovo je igrica, ne igra :)) kad sam smoren. Nije losa za ubijanje vremena.
Za sta sluzi strelica napred,da preskace vrane?
"URL has been blocked by Agnitum Content Filter" ;)
Ako niste primetili to je skakavac...........:icon_scra
Ako niste primetili to je skakavac...........:icon_scra
Hvala na informaciji...ali smo skontali...
Znam ovi igricu,zarazna je.Meni je minut ipo rekord
nemanja.m
11.2.2009, 22:07
Za sta sluzi strelica napred,da preskace vrane?
Naravno, samo moras u pravo vrijeme.
filip fffffff
14.2.2009, 12:58
Rekord mi je 1minut 47 stotinki
nemanja.m
25.3.2009, 20:59
Iz prvog puta minut ipo,i pojavi mi se s ledja neki komarac i gurne me na pticu >:(
Pa zato i jeste teže kad prodješ minut, moraš skakati da bi bio ispred komarca.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.