Prikaži potpunu verziju : Najjeftiniji dial up
Ljudi jeste li culi za ovo: 20 sati sms porukom = 100 din + pdv= 118 din? A naravno tu je i SMIN broj.
Sta mislite?
Da nije ovo u pitanju:
http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=338
Ja uzimam preko neke iCentrale za 150din 10sati.Kupis karticu dobijes neki broj ,ukucas ga na njihovom sajtu i to je to.A mozes da dopunis vreme preko sms ili fiksnog.Ovo preko fiksnog je mnogo dobro ne moras da izlazis i da se cimas.A i protok je dobar .Kad download-ujem skidaju mi se fajlovi na 4.5-5 kbps.
Da nije ovo u pitanju:
http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=338
Da to je. I nije prevara u pitanju. Vec koristim njihove sate i ne radi lose
koristio sam flat provajdera B92 u Zrenjaninu, placao 450din mesecno (24 sata dnevno)
Ovih dana idem da uplatim ponovo, posto u Zrenjaninu ne moze da se pobegne od modema :(
Prava stvar je korišćenje flat rate B92. Samo 450 dindži mesečno preko SMIN-a naravno.
Preporuka!:tapsh: :aplauz: :alealeee:
Aksic Srdjan
2.5.2006, 12:22
Prava stvar je korišćenje flat rate B92. Samo 450 dindži mesečno preko SMIN-a naravno.
Da, ALI!
Tu su neke poprecne veze koje kostaju za 64kbs 1800 sto zajedno sa mesecnom uplatom koja je 580 iznosi 2380 + setup 50 i jos po nesto (nacice se vec nesto) to sve je ~3000, pa... i nije tako jeftino... ili sam nesto pogresno protumacio?
Član Drug
26.5.2006, 13:40
ja koristim beocity dialup kad sam kuci
1h=10 din
ok odnos kvalitet/cena
Evo i moje prve poruke.uzeo sam karticu od iCentrale.e sad nemogu da aktiviram karticu jer nemogu da pristupim njihovom sajttu vec 10 dana.zna li neko u cemu je problem.da se nisu mozda raspali ili sta je vec u pitanju
Ja sam chuo da je poskupeo, bar kod mene, sad je chitavih 530 din
Sezampro 330 dinara flat za ceo mesec pa de ces bolje...
Lord_Master
25.6.2006, 12:11
Zezas! Sezam je EXTRA ja ga koristio i koristim ga... Ali povremeno
jesi ti siguran da je FLAT ceo mesec 330din? ili je to nesto ograniceno na vreme ili sl?
Aksic Srdjan
25.6.2006, 13:36
Sezampro 330 dinara flat za ceo mesec pa de ces bolje...
Dali se u cenu uracunavaju impulsi ili je to odvojeno?
Impulsi se nezavisno obračunavaju na kraju meseca, preko telefonskog računa (u ovom sluačju kao lokalni poziv).
Preko Beobug-a 125din flat ceo mesec.Takvu su mi poruku poslali,ja proverio,i stvarno radi.
preko beobug-a 125 dindzi neogranicen pristup sve do KRAJA LETA:) (21.09)uplate preko sms protok ok nista posebno ali bar radi i isplati se.:dedica:
I ja se slazem. Probao sam vecinu vodecih provajdera. Sto se tice Dial-up-a Neobee sa speedy-jem je zakon
Ja sam probao sa Kalik informatikom (www.kalik.co.yu), oglas sam video u SK. Sat je 10 dinara i u odnosu na cenu kvalitet nije los. Dopalo mi se sto su u potpunosti interaktivni, otvatanje naloga preko neta, a dopuna SMS-om. Takodje i SMIN broj, sto je sada prakticno duplo jeftinije od cene lokalnog poziva.
preko beobug-a 125 dindzi neogranicen pristup sve do KRAJA LETA (21.09)uplate preko sms protok ok nista posebno ali bar radi i isplati se.
Da, ali jednu stranicu učitava 5 minuta...
Da, ali jednu stranicu učitava 5 minuta...
Ja sam ih koristio do pre 5 dana dok nisam uveo ADSL. Pisao sam im povodom tog problema. Kažu da ih Telekom minira a da je njihov link bar za 20% veći od najvećeg opterećenja. Kao argument navode da se učitavnje strane www.telekom.yu obavlja momentalno, što je tačno (probao sam i otvara odmah)!
Uostalom, za te pare, odlično je i tako!
Stvarno otvara brzo! :dzavo:
Imate akciju u Neobee.net 1000 din = 100 sati :)
Ja probao kalik ali totalno je ocajan...video reklamu u sk.....dobija se 5 sati besplatno,ali ocaj zivi....
user:webnet
pass:webnet
Taj Smin koristim
Marija M
18.10.2006, 16:05
I ja probala Kalik, bar zbog onih pet besplatnih sati, i uopšte nisu očajni. Nema razlike izmedju njih i EUneta, a Kalik je duplo jeftiniji.
Lord_Master
18.10.2006, 16:20
A web adresa kalika je???
Marija M
19.10.2006, 11:27
www.kalik.co.yu. Bar daju mogućnost da isprobaš za pet sati i odlučiš da li ti odgovara. Meni to deluje pošteno.
TELEKOM SRBIJA sprovodi akciju UMREZAVANJE,jeftiniji dialup i adsl.
Cena je 18 din/sat u jeftinijoj tarifi i 36 din/sat u skupljoj tarifi.
Od pre par dana preko provajdera BeoBug ne moze da se pristupi sajtu SK,pa ni ovom forumu:mad:
Ne znam kada ce i da li ce to uopste biti ispravljeno,pa nemojte da se zeznete i uplatite vreme,ako nameravate da visite na forumu;)
Ako bude nekih promena javicu...:ciao:
Odgovorili su na mail i sad je sve ispravljeno!
SK ponovo sljaka preko BUG-a!!!
nighthawk
6.11.2006, 17:09
Verat 15 din/h (jeftinije ako uzimate vise) ili 480 din/mesecno flat.
Verat 15 din/h (jeftinije ako uzimate vise) ili 480 din/mesecno flat.
Odavno Verat nije najjeftiniji. Ima brdo manjih provajdera sa dosta nižom cenom. A i Verat je postao jako loš. Mail server često ne radi, spama imam bar 10 poruka na dan (jesam ostavljao mail svuda, ali sam ostvaljao i mailove drugih provajedera pa ima 1-2 spam poruke u nedelju dana).
b92 ima dobar protok, 590 din mesecno...
A kakav je mail na beobug.com? Izgleda da je besplatno, a nema veze sa nalogom za dial-up. Nije mi jasno. :) A nigde ne pise ni koliki je mailbox.
Negde sam pročitao da kada koristiš sezamov dialup imaš cenu impulsa pre poskupljenja ptt usluga,odnosno duplo manje.Da li je ovo samo dezinformacija?
Jeste dezinformacija, Internet impulsi nisu poskupeli ni kod koga.
Jim Bravura
12.11.2006, 2:53
Jeste dezinformacija, Internet impulsi nisu poskupeli ni kod koga.Heh, cena se doduse nije menjala, ali je skracen (prepolovljen) impulsni interval sto mu dodje isto.
Cekajte, zar nisu cene odnosno impulsi na 042/1**-*** brojevima ostali identicni kao pre poskupljenja?
Nevertheless, ljudi idemo u offtopic
Upravo to hoću da kažem. Pričali smo o tome u maju mesecu, ali ko još pamti.
Dakle nije skraćen impulsni interval impulsa za dial-up (SMIN) već "samo" za fiksnu telefoniju.
Jim Bravura
12.11.2006, 18:07
Upravo to hoću da kažem. Pričali smo o tome u maju mesecu, ali ko još pamti.
Dakle nije skraćen impulsni interval impulsa za dial-up (SMIN) već "samo" za fiksnu telefoniju.E to sad zavisi, jer postoje dva nacina za dial-up pristup preko SMIN mreze i razlicito se tarifiraju:
1. Pripaid SMIN brojevi sa rezimom slabog i jakog saobracaja za koje je potrebno otvoriti nalog i koji se tarifiraju po ceni lokalnog poziva (kojima je impulsni interval prepolovljen sa 4/2 na 2/1 minut, ako ne verujes proveri Telekomovu tarifu.
2. Drugi nacin je preko postpaid (placanje uz racun) SMIN pozivnih brojeva za koje ne postoji rezim jakog i slabog saobracaja, vec je utvrdjena fiksna cena od 0.607 din/minut) odnosno 36,44 din/sat za fizicka lica. Tako je barem kod Neobee provajdera. Za neke druge postpaid brojeve, tipa 041/5xx xxx za fizička lica cena je 43,00 din/sat u vreme slabog i 87,00 din/sat u vreme jakog saobraćaja.
A-a bre. :) Za internet (Dial-up) preko SMIN mreže je ostalo po starom (na 4 i 2 minuta). Provereno u praksi. Ne od mene doduše, ali je provereno. Evo iskopao sam vam i temu: http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=4713
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.