Prikaži potpunu verziju : Sherovanje internet konekcije
sajberista
14.2.2006, 17:45
Imam jedan problem. Imam u kuci dva racunara i sherovao sam internet konekciju i to sve radi lepo. Kad se otvori browser na drugom racunaru, automatski se konektuje na internet, medjutim kad hoce da se diskonektuje ( ISDN ) ne moze sa tog kompjutera da se diskonektuje. Jel postoji neki program za to osim REMOTE ADMINISTRATORA. :n-cc2: :n-cc2: :n-cc2:
sajberista
16.2.2006, 22:23
Dal stvarno niko ne zna:eek: :eek: :eek: :aplauz: :aplauz: :aplauz:
probaj na racunaru gde je isdn da kliknes desnim pa properties, pa ukljuci nesto tipa "allow other pc's at my network to control this internet connection", mislim da je na trecoj kartici...
(ako sam dobro shvatio sta pitas)
daysleeper026
1.3.2006, 4:13
Imam jedan problem. Imam u kuci dva racunara i sherovao sam internet konekciju i to sve radi lepo. Kad se otvori browser na drugom racunaru, automatski se konektuje na internet, medjutim kad hoce da se diskonektuje ( ISDN ) ne moze sa tog kompjutera da se diskonektuje. Jel postoji neki program za to osim REMOTE ADMINISTRATORA. :n-cc2: :n-cc2: :n-cc2:
Vidi ovako!!!!!!!i ja imam slican problem.ali ja imam wireles komunikaciju.A ti resavas problem tako sto ces da stavis jos jednu mreznu karticu u racunar (svoj).onda ces u properties network konekcija da podesis bridge konekciju...
da ti ne objasnjavam dalje raspitaj se kod drugara....koji imaju slicna iskustva...
imas program zove se remote administrator
to ti je kao neka vrsta remote desktop-a, samo bolja posluzice ti za to
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.