Prikaži potpunu verziju : TV out na Acer Travelmate 5520G
Tv out mi ne radi.Izgleda kao da uopste nemam instaliran drajver za njega.skinuo sam poslednje drajvere za grafiku v.8.383 i nista se nije promenilo.
U properties ne postoje nikakve opcije za drugi displej,vec samo general,adapter,monitor,troubleshoot,color management.
Cak ni kada pritisnem Fn i F5 nista se ne desava.
U pitanju je graficka kartica ATI radeon HD 2400xt sa s video tv outom.
Da li neko moze da mi pomogne oko ovog problema?Unapred hvala.
JA imam acer aspire 5920g, tv-out radi bez problema. Kad uključim kabl u Nvidia control panel-u se pojavi pored default monitora i TV. Da li kod tebe uopšte ne registruje TV? Odakle si skinuo drajver koji pominjes?
sa acerovog sajta sam skinuo drajver za grafiku.
Ali moja graficka nije nvidija nego ATI radeon 2400xt.
Sorry, nisam obratio pažnju. Jesi probao neki od twek-ovanih drajvera, ja se igram s njima vec par dana ili da postaviš pitanje na Acer support?
nisam probao
jel znas mozda linkove za taj twek?
A za support cu videti ako mi nista ne upali
Probaj odmah i support, napisi poruku odgovoriće ti. Ja sam skidao drajvere sa laptopvideo2go.com, tweakforce.com a imas i omega drajvere(malo gugla za njih posta sam zaboravio sajt :)). Sve varijante imas i za Nvidiu i Ati(AMD), ako ne valjaju uvek mozes da kliknes na Roll back driver
E pa ovi omega drajveri sad izbacuju sve opcije i ukljucim ja opciju za televizor,ali slike na tv-u nema.Ali da ne panicim sad mnogo,videcu sutra sta je i kako je pa javljam sta sam uradio.
Hvala ti puno.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.