PDA

Prikaži potpunu verziju : TV out na Acer Travelmate 5520G

Pattos
5.4.2008, 23:57
Tv out mi ne radi.Izgleda kao da uopste nemam instaliran drajver za njega.skinuo sam poslednje drajvere za grafiku v.8.383 i nista se nije promenilo.
U properties ne postoje nikakve opcije za drugi displej,vec samo general,adapter,monitor,troubleshoot,color management.
Cak ni kada pritisnem Fn i F5 nista se ne desava.
U pitanju je graficka kartica ATI radeon HD 2400xt sa s video tv outom.
Da li neko moze da mi pomogne oko ovog problema?Unapred hvala.

miking
8.4.2008, 19:02
JA imam acer aspire 5920g, tv-out radi bez problema. Kad uključim kabl u Nvidia control panel-u se pojavi pored default monitora i TV. Da li kod tebe uopšte ne registruje TV? Odakle si skinuo drajver koji pominjes?

Pattos
8.4.2008, 20:52
sa acerovog sajta sam skinuo drajver za grafiku.
Ali moja graficka nije nvidija nego ATI radeon 2400xt.

miking
8.4.2008, 21:10
Sorry, nisam obratio pažnju. Jesi probao neki od twek-ovanih drajvera, ja se igram s njima vec par dana ili da postaviš pitanje na Acer support?

Pattos
8.4.2008, 21:14
nisam probao
jel znas mozda linkove za taj twek?
A za support cu videti ako mi nista ne upali

miking
8.4.2008, 21:27
Probaj odmah i support, napisi poruku odgovoriće ti. Ja sam skidao drajvere sa laptopvideo2go.com, tweakforce.com a imas i omega drajvere(malo gugla za njih posta sam zaboravio sajt :)). Sve varijante imas i za Nvidiu i Ati(AMD), ako ne valjaju uvek mozes da kliknes na Roll back driver

Pattos
9.4.2008, 1:45
E pa ovi omega drajveri sad izbacuju sve opcije i ukljucim ja opciju za televizor,ali slike na tv-u nema.Ali da ne panicim sad mnogo,videcu sutra sta je i kako je pa javljam sta sam uradio.
Hvala ti puno.