Prikaži potpunu verziju : Steam
HL3 izgleda ulazi u full production :D
http://www.computerandvideogames.com/383615/valve-acquires-two-man-studio-opening-san-francisco-office-report/
Ako igra na Steam-u kosta 4,49€ koliko treba da uplatim minimum na karticu da bi kupovina prosla. Pitam ovo jel sam tanak sa parama pa bi hteo da uplatim tacno koliko treba za RO2. Hvala.
D.J.Quimby
14.12.2012, 13:04
Ako igra na Steam-u kosta 4,49€ koliko treba da uplatim minimum na karticu da bi kupovina prosla. Pitam ovo jel sam tanak sa parama pa bi hteo da uplatim tacno koliko treba za RO2. Hvala.
Uplati 5 evra, ne znam u kojoj banci imas racun ali Inteza skida jednu odredjenu svotu koju ti kasnije vraca. U tom slucaju, mislim da ce ti se skinuti sa racuna oko 4,8 evra.
Uplati 5 evra, ne znam u kojoj banci imas racun ali Inteza skida jednu odredjenu svotu koju ti kasnije vraca. U tom slucaju, mislim da ce ti se skinuti sa racuna oko 4,8 evra.
Hvala druze Banka Intesa je u pitanju, znam da skidaju nesto vise al ne znam koliko, dok sam kupovao sa TheHuta i Zavvia nisam obracao paznju al sad sam bas tanak sa parama.
nexexcalibur
14.12.2012, 13:08
Hvala druze Banka Intesa je u pitanju znam da skidaju nesto vise al ne znam koliko dok sam kupovao sa TheHuta i Zavvia nisam obracao paznju al sad sam bas tanak sa parama.
Oko 20% ti treba vise
Sladjan85
14.12.2012, 13:08
Kad ce ovi dati popust na GTA 4 complete edition, vec mi ispale oci... Dali jednom ,ali tad sam kupovao novo parce hardvera :D A sad nema ni za leka...
Hvala za info o Metro ,probacu ga ,kad ga vec imam dzabe :)
Sladjan85
14.12.2012, 13:11
Bice popusta ? ovaj put necu omasiti . Kupicu BF 3 original (taj neki Origin) i GTA 4 ,jedine 2 igre ciji multi moram probati (igrao kod druga ,odlican je)
Oko 20% ti treba vise
Ne, Intesa rezerviše 5,1%.
Bice popusta ? ovaj put necu omasiti . Kupicu BF 3 original (taj neki Origin) i GTA 4 ,jedine 2 igre ciji multi moram probati (igrao kod druga ,odlican je)
Sa GTA 4 MP-om se neces usreciti pretjerano. Jedino ako zaigras onda kada R* organizuje event. Jako malo igraca ga igra a matchmaking i nije najbolji.
Kupljen Crysis Collection :D Zahvaljujem se clanu @perablenta. :n_klanja: :n_klanja:
star-duster
14.12.2012, 20:26
Bice popusta ? ovaj put necu omasiti .
Biće, definitivno. Oko Božića su ogromni popusti. Za Steam se zna i kad počinje božićna rasprodaja - 20. decembra. Ta informacija je procurela još pre par meseci i pokazala se apsolutno tačnom za popuste oko Thanksgivinga (Black friday itd). Prema tome - strpi se još nedelju dana. Nećeš zažaliti. ;)
Za Božićnu rasprodaju nikad nije teško pogoditi kad počinje, pošto akcije gotovo uvek počinju ponedeljkom ili četvrtkom, a Valve ne može da pomera Božić i Dan zahvalnosti kao što to može da uradi prilikom letnje rasprodaje :)
Sladjan85
14.12.2012, 20:57
Za nedelju dana uzimam skoro sve od Rockstara :D
Hoce li biti za bozic i Counter-Strike: Global Offensive na raspordaji? Propustio sam poslednji popust od 50% nisam imao para.
80% Steam ponude bude na nekakvom popustu, a kako je CS:GO Valve-ova igra biće sigurno na nekom jačem popustu.
Hvala DeCoy, pripremicu ja lepo novcanik za bozic, mozda uleti jos koja igra jeftino. :D
Ja Bogami, ovaj sale gadjam samo CS:GO 75% off. :kreza:
Ja cu da kompletiram Splinter Cell kolekciju vjerovatno :D
Аман људи, престаните са тим играма ко ће шта да комплетира и шта да купи...:o
Ја ево сад гледам и буквално ми иде вода на уста...Овај Крајсис комплет ме итекако мами, CS:GO је обавезан за набавити, ово помињање Splinter Cell-a није добро за моје срце, а вероватно ће појављивање ултимативног издања Фолаут Њу Вегаса и КотОР-а 2 ми доћи главе :qliranje:.
Још ако успем да од жене сакријем мањак на картици :icon_stud...биће ово занимљивих неколико недеља :to_care:
Steam Sale nas sve dovodi do bankrota XD
Ma sta nas dovodi od bankrota kupis nekoliko igara a za te pare si mogao da popijes dva pica u kaficu nije to nista. :D
Do sada sto sam potrosio na Steam potrosim u toku jedne nedelje samo na gorivo. A imam 10ak igara na acc.
Nije zaista tesko izdvojiti tu sicu za neke igre, jedino ako nisi opsesivan pa moras sve da pokupujes iako neces nikad igrati to sto uzmes ali zna nekad da ponese taj sale period :D
perablenta
14.12.2012, 23:33
OR... kupis ono sto si igrao "free" a svidelo ti se i igrao si dosta. Ja mislim da je fer oduziti se studiju koji je napravio nesto sto si uzivao igrajuci i dati im sredstva da naprave nesto novo.
Realno, od tih hitova koje smo nekada igrali za džabe a sad kupili na Steam-u za 5 eura, čisto sumnjam da developeri vide i centa. Što se toga tiče volim da kupim indie igre, probam demo pa ako mi se svidi sačekam 4-5 meseci i prvi 40-50% popust i kupim igru, recimo za Legend of Grimrock ili FTL. Po meni, Greenlight je pun pogodak ove godine.
Meni se svidja sto Steam daje free vikend za igre, to je super stvar, probas igru vidis dal je za tebe i dal ti se svidja pa odlucis dal ces je kupiti ili ne. Vrlo fer i posteno.
The Most Serious Bundle Ever (http://www.amazon.com/gp/product/B00AMKP1FC)
Jel to prošao popust ili šta? Kod mene piše da je regularna cena 112,92$ a cena sa popustom 112,91$ :D
http://getloadedgo.com/
10 igara (od koji sam Batman nije za Steam), birate dve i placate 10 dolara
Jel to prošao popust ili šta? Kod mene piše da je regularna cena 112,92$ a cena sa popustom 112,91$ :D
Da, to je jedan od onih koji traju samo par sati, kao što je bio Spec Ops: The Line skorije. Paket je bio $9.99
U Steam Marketu podržana i Dota 2.
Ma postepeno otvaraju Market. Bice podrzani i ostali itemi za TF2 samo treba sacekati :D
DJ MIXYYY
15.12.2012, 15:24
Da li ce izbaciti potrebu za steam walletom kako bi mogao koristiti taj market?
Ne, zašto bi? Njima je i cilj da se sve to troši dalje na igre i tako u krug.
Sumnjam. Ocigledna ideja je da taj novac ostaje na Steamu.
Inace ti ne moras nista da imas na Walletu da bi prodavao.
DJ MIXYYY
15.12.2012, 15:44
Problem je u tome sto i nemam karticu da bi je vezao za wallet. :(
Svaki casni korisnik Steam-a mora imati spremnu karticu za peglanje XD
Problem je u tome sto i nemam karticu da bi je vezao za wallet. :(
Ne vezuje sa kartica za Wallet, dakle cak i da nemas karticu mozes da prodajes iteme. Doduse ukoliko nikad nisi kupio igru na Steamu onda ne mozes da koristis market :/
DJ MIXYYY
15.12.2012, 18:26
Nikad nisam direktno kupio igru sa mog naloga vec sam ih nabavljao pomocu tf2 kljuceva ili sam ih osvojio na raznim giveaway-ovima.
A i kako je moguce kupiti igru ako u wallet ne uplatim pare pomocu kartice?
Direktno karticom. Ne moras prethodno da ubacujes novac u wallet.
DJ MIXYYY
15.12.2012, 19:14
Svejedno mi je kad nemam karticu. :D
Nista od marketa za mene dok se ne nabavi kartica. :(
star-duster
16.12.2012, 16:06
Amazon je krenuo sa sniženjima.
http://www.amazon.com/gp/feature.html/ref=br_lf_m_1000716161_pglink_1?ie=UTF8&docId=1000716161&plgroup=1&plpage=1
Opet su najveća sniženja za 2K i THQ naslove, i to uglavnom u bundle paketima.
Npr.
http://www.amazon.com/gp/product/B008GW5V9E/ref=s9_al_ft_g367_ir012?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-4&pf_rd_r=1KX2KWWK42YD732A0SFQ&pf_rd_t=1401&pf_rd_p=1444878402&pf_rd_i=1000716161
http://www.amazon.com/gp/product/B0091T6LFE/ref=s9_al_ft_g367_ir09?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-4&pf_rd_r=1KX2KWWK42YD732A0SFQ&pf_rd_t=1401&pf_rd_p=1444878402&pf_rd_i=1000716161
http://www.amazon.com/gp/product/B00A3F5S0O/ref=s9_al_ft_g367_ir06?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-4&pf_rd_r=1KX2KWWK42YD732A0SFQ&pf_rd_t=1401&pf_rd_p=1444878402&pf_rd_i=1000716161
...itd.
Uzeh WTF paket, ionako sam planirao da ponovo odigram Darkness 2 a drugaru sibnuo Borderlands :)
Hvala za obavestenje!
Mnogo mi je zanimljivo da pratim ovaj Steam Market. Npr. trenutno je cena Tour of Duty ticketa skuplja nego ona u TF2 prodavnici. Logiko, gde nestade? :)
Naduvane cene u roku od para dana :)
Ja sam kupio par kljuceva i juce ih prodao sa zaradom
Kupih danas svoju prvu igru na Steam-u uzeo sam Red Orchestra 2 Digital Deluxe Edition. :alealeee: Dobio sam i kape za Team Fortress 2.
E sad, nije mi jasno, dobio sam neke Itemse u Steam Items sta je to cemu sluze ovi Itemsi.
http://i.imgur.com/447pf.png
Provalio sam koliko uzimaju vise na cenu igre iz Banke Intesa. Uzimaju 5%. Red Orchestra 2 Digital Deluxe Edition kostala je 6.24 eura, a sa kartice su mi odbili 6.55 sto znaci 6.24 x 1.05% = 6.55 eura. I to sto rezervisu valjda ti vrate kroz 2-3 dana. Znaci da bi kupovina prosla treba uplatiti minimalno novca koliko kosta igra plus 5% na tu cenu.
Piše ti crvenim slovima. :) Onaj ko aktivira taj Guest pass može da igra igru par dana i onda mu istekne. To ti deliš.
Provalio sam koliko uzimaju vise na cenu igre iz Banke Intesa. Uzimaju 5%.
A ne tako davno beše:
Banka Intesa je u pitanju, znam da skidaju nesto vise al ne znam koliko
Intesa rezerviše 5,1%.
:)
A ne tako davno beše:
:)
Hvala ti druze bio si u pravo samo sam potvrdio to sto si rekao. Hvala.
Piše ti crvenim slovima. :) Onaj ko aktivira taj Guest pass može da igra igru par dana i onda mu istekne. To ti deliš.
Jel to znaci da je mogu dati nekom prijatelju igru da je proba na par dana? Znaci imam tri takve Passove.
flamingos
17.12.2012, 23:29
Da bas to znaci. Giftujes mu u neku ruku demo verziju ili limited acess verziju.
Izgleda da ove godine neće biti farmanja achievementa sa duplih accounta...
There is a rumor from people connected with Valve Software that the Winter Sale is going to be protected from farmers – remember the coal farming last year?
New Steam accounts that haven’t purchased any game with a credit card, PayPal or any other payment method this year (adding a CD-Key on your Steam account does not count as a purchase!) will not be able to participate in the Winter Sale achievements.
DeCoy daj objasni o cemu se radi nista ne razumem. Kakav ugalj kakvo farmanje? :D
I kad ce vise taj Winter Sale? Jedva cekam, spremio sam novac.
Svake godine pored rasprodaje Steam/Valve organizuje i takmicenje gdje se mogu dobiti igre. Prosle godine se skupljao ugalj koji se mogao craft-ovati u igru ili cuvati za nagradno izvlacenje. Mogao se i trade-ovati za druge stvari :D
nexexcalibur
19.12.2012, 21:02
Izgleda da ove godine neće biti farmanja achievementa sa duplih accounta...
Pa fala bogu, taman dupli nalozi koji su pravljeni prosle godine ne vaze...kao i svi napravljeni u medjuvremenu :)
star-duster
19.12.2012, 21:15
I kad ce vise taj Winter Sale? Jedva cekam, spremio sam novac.
Trebalo bi da krene sutra uveče po našem vremenu - dakle u četvrtak 20. decembra.
Trebalo bi da krene sutra uveče po našem vremenu - dakle u četvrtak 20. decembra.
Aaa jedva cekam, ima da padne Counter Strike Global Offensive i Call Of Duty Modern Warfare 3! :D
perablenta
19.12.2012, 21:36
Hmm... ja nisam siguran sta sve planiram ali sigurno cu ono sto sam za sada oznacio da mi fali za "kolekciju":
Half Life 2+ Ep1 & 2
Star Wolves 1 & 2
Expanzije i DLCs za Majesty 2
Fallout New Vegas kompletno izdanje.
Posle ovoga ide kupovanje svega sto sam igrao sa zadovoljstvom, nisam nikada platio a na sale je 75%off.
Na ovaj nacin sve strane zadovoljne. Moja savest, moj igracki apetit, moj novcanik i developeri(- sto im uzme Steam)
Za nestrpljive (http://www.timeanddate.com/countdown/generic?iso=20121220T19&p0=35&msg=Steam+Winter+Sale) ;)
DJ MIXYYY
20.12.2012, 0:13
New Steam accounts that haven’t purchased any game with a credit card, PayPal or any other payment method this year (adding a CD-Key on your Steam account does not count as a purchase!) will not be able to participate in the Winter Sale achievements.
Da li ovo znaci da ja necu moci ucestvovati? :(
Nisam kupio ni jednu igru direktno sa mog naloga vec sam ih nabavljao na razne druge nacine.
Nažalost, nećeš moći :(
Mada ovo nisu zvanično potvrđene informacije, tako da nada poslednja umire :)
DJ MIXYYY
20.12.2012, 0:18
A oni nisu normalni. (da ne kazem nesto nepristojno) :n-cc2: :nov_mad2:
A sta je problem da kupis nesto na popustu pa da mozes da ucestvujes ako ti se tolko ucestvuje?
star-duster
20.12.2012, 11:15
Slažem se sa SirDuck-om. Sad je barem jednostavno i jeftino da se kupi makar jedan naslov na Steamu.
Već je više puta navedeno kako se Internet kartica Banke Intese vadi besplatno, stiže za samo nekoliko dana i ne naplaćuju nikakvu proviziju prilikom kupovine (rezervišu oko 5% više od navedene cene, ali posle nekoliko dana vrate tu razliku). Dakle, uzmeš tu karticu, kupiš neki naslov za 1 evro (npr. ovo (http://store.steampowered.com/app/45400/?snr=1_7_7_230_150_1)) i eto - postaješ punopravni Steam korisnik, a sve je otkoštalo oko 115 dinara. Znam da su vremena teška i da se nema para, ali toliko valjda može da izdvoji svako ko sebe smatra gejmerom.
Samo postoji jedan "mali" problem ako je neko maloletan, a roditelji baš nemaju sluha za neke tamo igrice i kupovanje istih :(
Samo da ARMA 2 combined operations bude na rasprodaji, zbog DayZ moda. Ostalo me ne zanima :D
star-duster
20.12.2012, 12:06
Samo postoji jedan "mali" problem ako je neko maloletan, a roditelji baš nemaju sluha za neke tamo igrice i kupovanje istih :(
OK, sad vidim da je MIXYYY maloletan. Naravno da ne možemo da pretpostavimo koliko će njegovi roditelji imati sluha, ali evo mojih saveta: neka proba da im objasni o čemu se radi - da je u pitanju debitna kartica, da nije kreditna, da nema troškova održavanja niti rizika od gubitka novca, da se kartica vezuje za poseban račun na kojem ne moraš da čuvaš nimalo novca nego tek uplatiš poneki evro pre željene kupovine. Ako može, neka uštedi novac od džeparca, pokaže odgovornost, pa zamoli roditelje da mu izađu u susret i da taj novac uplate na namenski račun. Ako roditelji lično obave kupovinu, bez da njemu daju podatke o kartici (što ih verovatno najviše plaši, da ne bude neodgovornog ponašanja i zloupotrebe kartice), onda će se valjda oni osećati dovoljno sigurno. Ja bih tako uradio, pitao bih roditelje, iskreno objasnio situaciju i nadao se najboljem (nekada daaavno kad sam bio duplo mlađi nego sad... eh, pusta mladosti...).
MIXYYY - izvini zbog ovog "pedagogovanja" ali hteli bismo da ti pomognemo kako možemo. Probaj roditeljima sasvim iskreno da objasniš situaciju, nemoj nikako da pokušavaš da ih prevariš, priloži svoj novac koji si namenski uštedeo za kupovinu igara a nisi ga spiskao na nešto drugo, pa valjda uspete da se dogovorite.
Samo da ARMA 2 combined operations bude na rasprodaji, zbog DayZ moda. Ostalo me ne zanima :D
Mozda bi kupio ARMA II: Operation Arrowhead samo ne znam jel to Expasion Pack za ARMA 2 mislim jer moram da imam kupljenu ARMA 2 da bi igrao Operation Arrowhead ili je to igra sama za sebe. I jel igraju ljudi i dalje Multiplyer ARMA 2 Operation Arrowhead?
Sladjan85
20.12.2012, 13:45
Srecom moj brat kupio CS : GO kreditnom :) Ajde GTA 4 na snizenjeeee :)
Mozda bi kupio ARMA II: Operation Arrowhead samo ne znam jel to Expasion Pack za ARMA 2 mislim jer moram da imam kupljenu ARMA 2 da bi igrao Operation Arrowhead ili je to igra sama za sebe. I jel igraju ljudi i dalje Multiplyer ARMA 2 Operation Arrowhead?
Mislim da je Operation Arrowhead ekspanzija, te zbog toga moras imati original ARMA II.
Bascelik
20.12.2012, 14:32
jer moram da imam kupljenu ARMA 2 da bi igrao Operation Arrowhead ili je to igra sama za sebe.
Standalone ekspanzija. Ne treba ti ARMA II da bi igrao OA.
Mislim da je Operation Arrowhead ekspanzija, te zbog toga moras imati original ARMA II.
Sad sam nasao informaciju na Steam-u.
NOTE:
Arma 2: Operation Arrowhead is a standalone product and does not require the original Arma 2.
Standalone ekspanzija. Ne treba ti ARMA II da bi igrao OA.
Izvinjavam se onda na dezinformaciji u postu iznad :D
OK, sad vidim da je MIXYYY maloletan. Naravno da ne možemo da pretpostavimo koliko će njegovi roditelji imati sluha, ali evo mojih saveta: neka proba da im objasni o čemu se radi - da je u pitanju debitna kartica, da nije kreditna, da nema troškova održavanja niti rizika od gubitka novca, da se kartica vezuje za poseban račun na kojem ne moraš da čuvaš nimalo novca nego tek uplatiš poneki evro pre željene kupovine. Ako može, neka uštedi novac od džeparca, pokaže odgovornost, pa zamoli roditelje da mu izađu u susret i da taj novac uplate na namenski račun. Ako roditelji lično obave kupovinu, bez da njemu daju podatke o kartici (što ih verovatno najviše plaši, da ne bude neodgovornog ponašanja i zloupotrebe kartice), onda će se valjda oni osećati dovoljno sigurno. Ja bih tako uradio, pitao bih roditelje, iskreno objasnio situaciju i nadao se najboljem (nekada daaavno kad sam bio duplo mlađi nego sad... eh, pusta mladosti...).
MIXYYY - izvini zbog ovog "pedagogovanja" ali hteli bismo da ti pomognemo kako možemo. Probaj roditeljima sasvim iskreno da objasniš situaciju, nemoj nikako da pokušavaš da ih prevariš, priloži svoj novac koji si namenski uštedeo za kupovinu igara a nisi ga spiskao na nešto drugo, pa valjda uspete da se dogovorite.
Il zamoli nekoga od ortaka koji su možda već kupovali.
Bilo kako, jedan euro nije puno, a onda uvek imaš punopravni steam nalog.
PS: Ono što je mnogo glupo je što čak iako imaš retail ključ ne važi se.
E, skoro je pre par nedelja bila jedna igra Free Weekend na Stem-u. U pitanju je platformska cinimi se 2D igra imala je Multiplayer al ne mogu da se setim kako se zove mozda bi je i kupio. Zna li neko koja je to igra? Ne mogu da je nadjem. Hvala.
Awesomenauts
Inače po Steam-ovom ToS-u nije dozvoljeno koristiti jednu karticu na više različitih accounta. Pitao sam support još prošle godine, rekli su mi da to ne odobravaju.
Awesomenauts
Jeste! To je ta! Hvala DeCoy. :D
Awesomenauts
Inače po Steam-ovom ToS-u nije dozvoljeno koristiti jednu karticu na više različitih accounta. Pitao sam support još prošle godine, rekli su mi da to ne odobravaju.
Ja sam kupovao sa svojim i sa koleginim PayPal nalogom na svom nalogu i do sada nisam imao problema. Realno zasto je to problem, dva brata koriste tatinu karticu na svojim nalozima :D
Ne znam, kažem da sam kontaktirao support i na Steam-u i na GMG-u (gde mi je to baš trebalo jer nema gift opcije) i na oba mesta su mi rekli da na to ne gledaju blagonaklono zbog mogućnosti malverzacija.
Fallout 3 GOTY (http://www.gamersgate.com/DD-F3GOTYE/fallout-3-game-of-the-year-edition) 2.49€
Notice: Fallout 3 is not optimized for Windows 7
Šta znači ovo? Malo sam guglao i izgleda da je u pitanju čista sreća. Možda će raditi a možda i neće.
I da li će biti jeftinije na steam rasprodaji ili će biti 5$/5€ ?
Moguće je koristiti jednu karticu na 2 naloga, ali mora da prođe 30 dana da bi se kartica ponovo koristila za treći. Ja sam je koristio da bih uzeo TF2 premium na druga dva i posle mesec dana ponovo za main.
@noise Meni je radilo sve normalno, prvi put čujem za ovo. Neće biti jeftinije na Steamu, tako da uzimaj.
A jel moze da se koriste dve kartice recimo Banke Intesa na jednom nalogu?
Jel ce biti opet sad nesto kao ugalj, mislim nesto na tu foru ne mora da je ugalj :D ?
nexexcalibur
20.12.2012, 19:26
Otkud znamo ^
Jos 30 min
DJ MIXYYY
20.12.2012, 19:51
Shvatam vasu zelju da pomognete pa cu pokazati ovu poruku roditeljima jer im ja to ne znam objasniti oko kartica. :)
Svoje pare cu trositi, to nije problem, samo kada bih imao karticu.
Ako i na kraju budu tvrdoglavi pa ne popuste onda jedino da pitam ujaka u americi da napravi paypal pa da ga ja koristim ako je to moguce.
PS. dosta je jedno Y u mom nadimku. :D
Il zamoli nekoga od ortaka koji su možda već kupovali.
Bilo kako, jedan euro nije puno, a onda uvek imaš punopravni steam nalog.
PS: Ono što je mnogo glupo je što čak iako imaš retail ključ ne važi se.
Glupost je velika jer su oni dobili pare od igara koje sam nabavio ali ne direktno od mene vec od drugih koji su kupili za prave pare a ja od njih kupio za virtuelne (tf2 kljucevi).
I naravno da nije problem jedan euro ako cu kupiti ono sto zelim. :)
A to za ortaka odbacujem jer ih nemam mnogo punoletnih i to sa karticom. :/
Za ukucavanje ključeva ih razumem, do ove godine si mogao gomilu HIB paketa da uzmeš za 0.1$ po komadu i samo štancuješ profile. Međutim giftovane igre preko Steam-a bi trebalo da se računaju regularno jer su ipak kupljene direktno od Valve-a.
DJ MIXYYY
20.12.2012, 19:57
Mozda se i racunaju. Imam dosta i takvih (giftovanih, trejdovanih) igara.
Tadaaaaa... RASPRODAJA :alealeee:
Ovo su nešto zeznuli, ima Scribblenauts Unlimited koji nije region restricted, a igra još nije objavljena u Evropi.
EDIT: Aha ovo je pre-purchase, otključava se za 2 meseca...
Nema uglja i tih zezancija, samo bedževi kao letos.
Nista od nagradne igre samo bedz
Bese Steam ne banuje vise za upotrebu VPN-a? :D
Batman Franchise -75% off xD
D.J.Quimby
20.12.2012, 20:15
I nije bas neka ponuda za danas, eventualno Mirror's Edge za 2.49e.
Mene ove zime u osnovi samo zanima 66% na Skyrim ako dočekam, ostalo je boranija...
D.J.Quimby
20.12.2012, 20:34
Mene ove zime u osnovi samo zanima 66% na Skyrim ako dočekam, ostalo je boranija...
Skyrim ce, ubedjen sam, sigurno biti spusten bar na 66%, ako ne i vise....
Ja cekam Splinter Cell malo je 35% XD
THQ pack je brutalan
http://store.steampowered.com/sub/18778/?snr=1_4_4__808
zvucnjak
20.12.2012, 21:39
Da li Valve naslovi bivaju na većem sniženju od 50% ? Tačnije mislim na Countere i Half Lifeove :)
Vrlo vjerovatno tako da sacekaj ipak :D
Od ovog, za sada, uzimam samo Mirrors Edge.
A THQ Collection, je mnogo dobar.
zvucnjak
20.12.2012, 22:20
THQ collection je odličan, mada ja već imam većinu ovih igara od ranije (i zahvaljujući humble bundleu)...
Takođe sam skontao da većinu igara koje me zanimaju već imam, treba to sve odigrati... Za sad mi je u cartu samo The Dream Machine episode 3 :D
Par Countera za rodbinu da se rokamo, možda uzmem neki Half Life ili Orange box pošto još nisam isprobao "to čudo" HL, i to je dosta od mene :odoK:
Da li Valve naslovi bivaju na većem sniženju od 50% ? Tačnije mislim na Countere i Half Lifeove :)
Sve poznatije igre starije od godinu, godinu i po dana će verovatno dočekati sniženje od 75% do 4. januara. Za indie naslove ta "starosna" granica se pomera na 6+ meseci.
Igre koje ne budu na daily ili ovim kraćim sniženjima kupovati isključivo poslednji dan rasprodaje ;)
star-duster
20.12.2012, 22:56
THQ collection je odličan, mada ja već imam većinu ovih igara od ranije (i zahvaljujući humble bundleu)...
A za dopunu THQ kolekcije odlično je i ovo što nudi Amazon: http://www.amazon.com/gp/product/B00A3F5S0O/ref=s9_al_ft_g367_ir06?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-4&pf_rd_r=1KX2KWWK42YD732A0SFQ&pf_rd_t=1401&pf_rd_p=1444878402&pf_rd_i=1000716161
Sve se aktivira na steamu, a i kodovi su razdvojeni. Samo dve igre se poklapaju sa Humble THQ Bundle paketom, tako da se svakako isplati bar da se uzmu ostale 4 igre za cenu od samo $7.49 (ispod 6 evra), a one dve duplirane igre mogu da budu fin poklon nekome ko je propustio Humble Bundle.
Ovaj paket nema ni blizu toliko igara kao steamov THQ paket, ali zato smešno košta i u kombinaciji sa Humble Bundle paketom pokriva najbitniji deo THQ ponude (uz par izuzetih naslova).
Red Dragon
20.12.2012, 22:59
Zanimljivo, otkad je izdat, Kingdoms of Amalur: Reckoning (http://store.steampowered.com/app/102500/), mislim da nikad nije bio na nekom popustu, bar ja nisam video.:D
Bas ne znam kad je neka AAA igra posle mjesec dana docekala popust od 50% na steam ,Hitman Absolution :alealeee:
Zanimljivo, otkad je izdat, Kingdoms of Amalur: Reckoning (http://store.steampowered.com/app/102500/), mislim da nikad nije bio na nekom popustu, bar ja nisam video.:D
Dva slova... EA ;)
Nisam zadovoljan popustima Counter-Strike: Global Offensive i Call Of Duty Modern Warfare 3 samo 25% popusta… Zna li neko hoce li ove dve igre biti na nekom vecem popustu barem 50% do 5. Januara?
Call of Duty ne bi trebalo nikad njihova igra nece biti na velikom popustu,preko 33% nikad i to mozda naslovi od prije 2 godine jedino.
CS tesko da moze i da ide nize ovo je pristojna cijena
MW3 je skoro bio na 50% popusta jednom za Free Weekend i posle jos jednom. Trebalo bi da ode barem do 50% popusta. A CS GO je skoro bio na 50% isto.
Budimir_Trajkovic
21.12.2012, 0:02
Ako ti je toliko stalo do MW3 uvek možeš uzeti ruski key za 12-13 evra. Proverena varijanta, ja ga imam od kad je izašao i nikakvih problema nisam imao.
Biće MW3 na 50%, bio je i tokom tog vikenda, a bio je i letos takođe na rasprodaji sa istim popustom. Za CS:GO verujem da će ići i do 66%. Strpite se, ovo traje dve nedelje, ne može baš prvi dan da padne sve što ste poželeli :D
The developer went under so there's no one to authorize a sale or price drop on the self-published Steam version. Only the EA-published Origin version gets discounted.
Ovde sutra 76% popusta > http://www.amazon.com/dp/B009YLKBQY?tag=amazon042f-20
ali Origin verzija.
Biće MW3 na 50%, bio je i tokom tog vikenda, a bio je i letos takođe na rasprodaji sa istim popustom. Za CS:GO verujem da će ići i do 66%. Strpite se, ovo traje dve nedelje, ne može baš prvi dan da padne sve što ste poželeli :D
Ziv bio DeCoy! :D
nexexcalibur
21.12.2012, 0:19
Celicno strpljenje, jos mi reci da nisi igrao pirata?
Valve Complete Pack je u jednom trenutku bio 24.99 eura, a sad vidim da je 35.99 eura!
Celicno strpljenje, jos mi reci da nisi igrao pirata?
Jesam, nekih nedelju dana, ipak nije indie igra u pitanju ;)
Zna li neko sta sadrzi Team Fortress 2: Holiday Pack osim sto sam video da dobijas dva Items-a jel sadrzi jos nesto pored Itemsa nove mape ili tako nesto?
Otvorite Steam stranicu i klikcite iznad slova o u natpisu Holiday :D
Hah, odlicna fora! :D
Isecak iz HTML koda za polje iznad slova 'O'
<a id="spy" onclick="MakeHoltmanHappy()"><!-- :3 --></a>
Pretpostavljam da je Holtman neko iz Steam-a :D
Preporucujem svima Free To Play igru Spiral Knights (http://store.steampowered.com/app/99900/?snr=1_200_200_Free+to+Play_tab-NewReleasesFilteredDLC_3) igra je preslatka. :)
Igrao sam prošle zime zbog uglja, ima dobrih momenata, ali nije dugo zadržao pažnju...
D.J.Quimby
21.12.2012, 8:24
Za one koji do sada nisu pazarili Deus Ex: Human Revolution - 2.99e, Missing Link - 2.74e ili sve u kompletu sa Explosive Mission Pack i Tactical Enhancement Pack - 6.65e jos desetak sati na Flash Sales-u.
Inače ako neko namerava da uzme novog Hitmana, nemoj da se prevari pa da uzme na Steamu.
$19.99 (http://www.amazon.com/Square-Enix-41017-Absolution3-Hitman/dp/B007VFHIHA)
star-duster
21.12.2012, 15:44
Lista svih igara trenutno na popustu na Steamu. Može da se izabere kako su izlistane igre, pa može i po procentu popusta.
https://dl.dropbox.com/u/37705/steamwinter-2012-20.htm
Ima igara i sa popustom od 90%, npr. Toki Tori, Zeno Clash ili Ignite koji koštaju manje od kesice kikirikija.
ovde sutra 76% popusta > http://www.amazon.com/dp/b009ylkbqy?tag=amazon042f-20
ali origin verzija.
80%
$11.99
star-duster
21.12.2012, 19:00
Na Amazonu je L.A. Noire Complete Edition samo $7.49 (manje od 6 evra), ključ je za Steam.
http://www.amazon.com/gp/product/B008FPV7R2/ref=s9_al_ft_g367_ir02?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-3&pf_rd_r=0RVY6A8RCVTT6VCVYHJ2&pf_rd_t=1401&pf_rd_p=1446274042&pf_rd_i=1000716161
Na Steamu je trenutno gola verzija igre 14,99 evra, a Complete je 19,99.
E ljudi hteo bi da kupim Tom Clancy's H.A.W.X 1 i 2 pa me zanima da li Steam verzije sadrze online kljuceve za multiplayer igranje?
E ljudi hteo bi da kupim Tom Clancy's H.A.W.X 1 i 2 pa me zanima da li Steam verzije sadrze online kljuceve za multiplayer igranje?
naravno ali je mp vjerovatno mrtav
naravno ali je mp vjerovatno mrtav
Onda necu da kupim... ja kupujem igre samo koje imaju Multiplayer, Single Player ne kupujem, to imam besplatno. :D
nameless1
21.12.2012, 23:47
^ Cega se pametan stidi...:a_whistli
:p
perablenta
22.12.2012, 0:22
Lista svih igara trenutno na popustu na Steamu. Može da se izabere kako su izlistane igre, pa može i po procentu popusta.
Da nisam ovo video ne bih primetio i setio se Nexus : Jupiter Incident. Jedina igra tog tipa odradjena perfektno, bar za mene. Secam se da sam isao gradom, vracajuci se kuci i razmislja kako da napravim weapon i ship setup za sledecu misiju da bih je presao. Kad me igra natera toliko da razmisljam to mi je nesto fantasticno.
Onda necu da kupim... ja kupujem igre samo koje imaju Multiplayer, Single Player ne kupujem, to imam besplatno. :D
Zapravo HAWX2 nikad nije 'zalecen'. Neka me neko ispravi ako gresim.
Sada je 2.99e na popustu al' mi se cak ni tih 300 din ne daje s obzirom da ga vrv necu nikad ni odigrati :o
^ Cega se pametan stidi..
Čovek biznismen, ulaže novac samo gde mora.
perablenta
22.12.2012, 0:30
Jedno pitanje, da li neko zna, tako sto je procitao potvrdjenu informaciju, da li Steam uvek ima najnoviju verziju igre na serverima?
Zasto ovo pitam. Kada kupim neku igri, staru recimo 5+ godina, da li je igra na Steam-u vec poslednja verzija ili treba da sam dodatno nadjem poslednje patcheve za igru?
Ima igara i sa popustom od 90%, npr. Toki Tori, Zeno Clash ili Ignite koji koštaju manje od kesice kikirikija.
Lepo kazu oni iz Razora na Twitteru "Embrace your wallets the steam sale is here"
Ni sam ne znam sta da kupim vise, bas su dobri popusti.
D.J.Quimby
22.12.2012, 0:42
Da li jos nekom ne radi "search the store"? Kada kliknem na search pojavi mi se samo "Luxor:Quest for the afterlife"?!
Jedno pitanje, da li neko zna, tako sto je procitao potvrdjenu informaciju, da li Steam uvek ima najnoviju verziju igre na serverima?
Zasto ovo pitam. Kada kupim neku igri, staru recimo 5+ godina, da li je igra na Steam-u vec poslednja verzija ili treba da sam dodatno nadjem poslednje patcheve za igru?
Sve su igre na Steam-u sa poslednjim patchevima, Steam jako lepo vodi racuna o tome... tako da bez brige.
Pa ne baš sve, ali noviji naslovi se uredno patchuju...
Pa dobro kad sam rekao sve nisam mislio bas na sve, ali evo recimo Team Fortress 2 je izasao 2007 godine, a oni ga i dan danas lepo updatuju. Mislim da se za popularne MP igre jako lepo brinu o patchevima.
nexexcalibur
22.12.2012, 1:24
Do pre nekoliko godina uopste nije bila popularno izbacivanje zakrpa (ispravite me ako gresim), ali u skorije vreme je to dobilo na zaletu, prvenstveno razvojem interneta, a onda i tendencijama da se izbaci shitty port.
Tf2 ne moze da se poredi ni sa jednom drugom igrom (preko 200 updatea), igra je u sustini golemi eksperiment, koji se pokazao profitabilnim ...
Zapravo HAWX2 nikad nije 'zalecen'. Neka me neko ispravi ako gresim.
Sada je 2.99e na popustu al' mi se cak ni tih 300 din ne daje s obzirom da ga vrv necu nikad ni odigrati :o
Kod mene je za Steam pravilo br. 1, a to je da ako znas da neces igru igrati onada je nemoj ni kupovati pa makar ona kostala i 300 dinara. To je cisto bacanje para. Na mnogim profilima na Steam-u sam video da ljudi imaju i po 150-300 igara, a onda vidim da su im samo 3-4 instalirane ove ostale bleje. Al dobro ima ljudi koji su kolekcionari i imaju para pa kupuju. To je samo moje misljenje.
znači, nema dalje
Bethesda New Year Collection
Skyrim
Brink Complete
Dishonored
Doom 3 BFG
Fallout 3 GOTY
Fallout NV Ultimate
Hunted Demons Forge
Rage
Morrowind GOTY
Oblivion GOTY
26.42e
sve Steam
IAMANELDERGEEK coupon za dodatnih 5%
http://www.gamersgate.com/DDB-BETHESDANYC/bethesda-new-year-collection-bundle
Red Dragon
22.12.2012, 9:37
Ne pamtim da sam skoro video bolju ponudu, stvarno da covek padne u iskusenje...
Jedino što im je sajt otišao u tri lepe šargarepe. Stvarno sulud deal, pošto sam kod njih juče video Elder Scrolls bundle deal (Morrowind + Oblivion + Skyrim) za veće novce od ovoga.
perablenta
22.12.2012, 10:30
Kod mene je za Steam pravilo br. 1, a to je da ako znas da neces igru igrati onada je nemoj ni kupovati pa makar ona kostala i 300 dinara. To je cisto bacanje para. Na mnogim profilima na Steam-u sam video da ljudi imaju i po 150-300 igara, a onda vidim da su im samo 3-4 instalirane ove ostale bleje. Al dobro ima ljudi koji su kolekcionari i imaju para pa kupuju. To je samo moje misljenje.
Mozda nisu kolekcionari nego zele da plate za nesto sto su vec igrali, svidelo im se i zele da se oduze nekome za tu zabavu.
There are no morals only points of view.
star-duster
22.12.2012, 10:36
Stvarno sulud deal,
...ako je uopšte u pitanju deal.
Na GameFAQs forumu mnogi misle da je u pitanju obična greška. http://www.gamefaqs.com/boards/916373-pc/64979583?page=19
Možda su GG hteli da naprave jedan od onih njihovih dealova koji traju smešno kratko ali svakako privuku pažnju, pa im se nešto "zaglavilo" i sad nit' mogu da otkažu deal, niti sajt radi kako treba.
Ne znam. Jeste stvarno čudno da ovaj paket košta manje nego što košta sam Dishonored (i to najjeftinije što može da se nađe).
I meni je to palo na pamet, obzirom na taj Elder Scrolls bundle što sam video juče. Mada po forumima ljudi tvrde da su uspeli da kupe po ovoj ceni...
perablenta
22.12.2012, 10:45
I meni je to palo na pamet, obzirom na taj Elder Scrolls bundle što sam video juče. Mada po forumima ljudi tvrde da su uspeli da kupe po ovoj ceni...
Ne sumljam da su neki uspeli koji su odmah to videli, ali to je ocigledno greska koju pokusavaju da isprave. Neko je vec otpusten zbog ovoga 100%.
BTW ne moze se registrovati radi kupovine :)
Edit sad su na maintenance, i kad se vrate ima da bude x3 puta skuplji bundle.
Heh, kao onda kad je NBA 2K10 (tek izašao) na nekih 4-5 minuta bio jedan euro na Steam-u.
perablenta
22.12.2012, 10:52
Ne sumljam da su neki uspeli koji su odmah to videli, ali to je ocigledno greska koju pokusavaju da isprave. Neko je vec otpusten zbog ovoga 100%.
BTW ne moze se registrovati radi kupovine :)
Edit sad su na maintenance, i kad se vrate ima da bude x3 puta skuplji bundle.
They are back and : 95 $
znači, nema dalje
sve Steam
IAMANELDERGEEK coupon za dodatnih 5%
http://www.gamersgate.com/DDB-BETHESDANYC/bethesda-new-year-collection-bundle
Znaci dodje mi da se ubijem.
Pre mesec dana sam kupio Skyrim i Dawnguard za 35e ( bili na popustu ), a sada izadje ova ponuda. Iskreno, bolji dil ne pamtim da li sam video.
Pa samo Skyrim ovde vredi preko 25e :(
star-duster
22.12.2012, 11:20
Nema za čime da žališ, jer 99% ne bi uspeo da kupiš ovaj paket po toj ludoj ceni. Dok je trajala ta ponuda (slučajna ili namerna, ko zna) bilo je gotovo nemoguće da se obavi kupovina.
Pogledaj post iznad tvog, sada je cena paketa $95.87. Gotovo je. Proš'o voz.
Ljudi jel se isplati da uzmem Counter Strike Complete (http://store.steampowered.com/sub/16223/) za 11,49 eura? Zna li neko hoce li ovaj paket do kraja rasprodaje biti jeftiniji? Ako ne, da uzmem odmah. Hvala.
star-duster
22.12.2012, 14:49
Kreirao sam svoj prvi giveaway, XIII Century - Gold Edition. Stavio sam da bude privatan giveaway, pre svega da bi mogli da učestvuju naši ljudi, ne samo sa ovog foruma. Dakle, ako vam treba ova igra - učestvujte. Ako vam ne treba - javite nekome ko bi je zaista igrao pa neka učestvuje.
http://www.steamgifts.com/giveaway/xs8qJ/xiii-century-gold-edition/signature.png (http://www.steamgifts.com/giveaway/xs8qJ/xiii-century-gold-edition)
D.J.Quimby
22.12.2012, 15:27
Ljudi jel se isplati da uzmem Counter Strike Complete (http://store.steampowered.com/sub/16223/) za 11,49 eura? Zna li neko hoce li ovaj paket do kraja rasprodaje biti jeftiniji? Ako ne, da uzmem odmah. Hvala.
Uzimaj odmah, tesko da ce ova kolekcija biti jeftinija, jedino neke igre pojedinacno.
Kupih SC-a dva koja su mi nedostajala i PoP 1-3 i dosta od mene za ovaj sale XD
Prc, CS:GO 50% popusta, ništa 66 ili 75...
Ljudi jedan mali problemcic… lepo mi pokazuje da je Counter Strike Complete 75% OFF tj. 5.74 eura evo slike:
http://i.imgur.com/GzIvU.png
A kad udjem unutra pise mi -67% OFF tj. 7.65 eura evo slika:
http://i.imgur.com/vQS9J.png
Cekacu nekoliko sati posto je od ponude ostalo jos 11:30h ako se ne popravi cena na 5.74 eura uzmimam paket i za 7.65 eura. :nov_explo
Ima obicaj Steam da brlja popuste :D Nekad u nasu korist a nekad u njihovu :D
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s480x480/602796_392392780843657_1709877646_n.jpg
Ne mogu da kupim Counter Strike Complete stalno mi prijavljuje error kaze:There seems to have been an error initializing or updating your transaction. Please wait a minute and try again or contact support for assistance.
Jel moze neko da mi kupi Counter Strike Complete pre nego sto istekne ponuda uplaticu mu pare na racun u ponedeljak. Hvala! Please!
Edit: Uspeo sam da kupim zvao sam malo pre Banku Intesa i rekli su mi da je Steam pokusao da odbije 7.65 eura ali da je transakcija neuspela i da je novac storniran i rekli su mi da je to do Steam-a a ne do banke, kartica je validna i aktivirana. Tako da sad imam kolekciju Counter Strike Complete! :alealeee:
perablenta
22.12.2012, 20:52
Dogodi se to i meni na svakih par kupovina. Odbiju i storniraju prvo a onda vrate taj novac i uzmu opet i prodje kupovima. Don't ask me why.
Sad cekam jos Call Of Duty Modern Warfare 3 -50% OFF! :dzavo:
Bolje uzmi MW1, a to smeće batali. ;)
Imam MW1 orginal, njega sam igrao i igrao godinama.
ako mi se moglo reci najgori cod ikada napravljen
nexexcalibur
22.12.2012, 23:04
Stvarno ne razumem, mw3 je ocajan, bolje si uz'i mw2
Stvarno ne razumem, mw3 je ocajan, bolje si uz'i mw2
Hmm, razmislicu, mozda uzmem i MW2 jeftinije je a pruzice mi dobru zabavu i onda imam dosta igra za zimu CS Complete, RO2, TF2 i MW2 nije los predlog.
Sto vam je MW 3 toliko los ? Ima poprilicno dobar single player. Samo sto MP nema skoro nikakve razlike od MP-a u MW 2.
Nego The Witcher:Enhanced Edition Director's Cut jel to cela igra ? Hteo bi da kupim witcher ali ima sve ovo Enhanced Edition Directors cut sto nzm uopste sta znaci... :D
Sto vam je MW 3 toliko los ? Ima poprilicno dobar single player. Samo sto MP nema skoro nikakve razlike od MP-a u MW 2.
Single Player MW3 vec imam i presao sam ga, dobar je nema tu sta, al za kupovinu zanima me samo Multiplayer. Ako je isti kao MW2 onda mi je bolje da kupim MW2 jeftiniji je.
Au, covece sad sam zabrljao samo tako... ja reko da uninstaliram Steam iz Control Panela i da ga ponvo instaliram na kompjuter, kad ono vidim da mi je sve igre obrisao do poslednje! :nov_mad2: Sad sve moram ponovo da skidam! Tako da znate da se neko ne zezne prvo backupujte svoje igre pa onda uninstalirajte Steam.
Mogao si samo preimenovati folder steamapps u nešto drugo, on bi ostao čitav...
Eh, gde mi je bila pamet, tako mi i treba kad stalno nesto eksperimentisem.
http://www.tickld.com/images/content/35311.jpg
Prolupao Steam :D
Za Stalker bundle:
Price of individual games: 5,23 E
Bundle cost: 5.99 E
You save: http://fc07.deviantart.net/fs70/f/2011/091/e/3/troll_face_dancing_banana_by_zorkky-d3cyzrl.gif
TearDrop
23.12.2012, 18:29
Na GmG Red Orchestra 2 4.99$ (http://www.greenmangaming.com/s/rs/en/pc/games/action/red-orchestra-2-heroes-of-stalingrad/) ;uz ovaj kod-GMG30-DPLIM-DN831 3,5$ :opanachke......
Na GmG Red Orchestra 2 4.99$ (http://www.greenmangaming.com/s/rs/en/pc/games/action/red-orchestra-2-heroes-of-stalingrad/) ;uz ovaj kod-GMG30-DPLIM-DN831 3,5$ :opanachke......
Ima GMG svoju temu ;)
TearDrop
23.12.2012, 19:13
Ima GMG svoju temu ;)
Znam da ima,a takodje znam i zasto sam ovde okacio a ne tamo ;)
Jel mogu nekako da vidim koliko imam novca na Intesinoj internet kartici ?
Možeš ako si se prijavio za tu uslugu. Ali čim si pitao ovde, verujem da nisi. :)
Za Stalker bundle:
You save: http://fc07.deviantart.net/fs70/f/2011/091/e/3/troll_face_dancing_banana_by_zorkky-d3cyzrl.gif
Уопште нисам провалио :boodala:...Мада, када видех да је Сталкер "бандл" на продају, нисам мЛого размишљао :a_whistli
Ništa ove godine od onog čuvenog 88% popusta na isti.
Idi na ovaj link https://online.bancaintesabeograd.com/ kreiraj nalog, prilikom kreiranja naloga ukucaj svoj JMBG i svoj LIB broj internet racuna i zatim se posle toga loguj i mozes da proveris stanje na kartici.
Koliko sam upucen trebalo bi prvo da ode u banku da se prijavi za Intesa On-Line ne bi li dobio LIB.
LIB dobijas automatski cim dobijes i internet karticu.
Ne, makar nije bilo tako kad sam ja vadio karticu.
To ne važi za Visa Internet karticu, ne dobija se nikakav LIB uz nju ;)
nexexcalibur
23.12.2012, 20:29
Pošaljite SMS poruku sadržine K xxxx na broj 1500 i proverite stanje na Vašoj platnoj kartici, pri čemu xxxx predstavlja poslednje četiri cifre broja Vaše kartice.
Primer: K 2468
Ali opet mora da bude aktivirana ta usluga u banci i pritom da potpišeš jedno deset papira ;)
star-duster
23.12.2012, 21:12
Za Stalker bundle:
Nemoj da me držiš za reč, ali čini mi se da je danas neko vreme pisalo za taj bundle 50% popusta, a pojedinačno su igre bile već na 75% pa je razlika u ceni bila još drastičnija, tj. "negativna ušteda" je bila još veća! :D
gorgilije
23.12.2012, 21:14
Idi na ovaj link https://online.bancaintesabeograd.com/ kreiraj nalog, prilikom kreiranja naloga ukucaj svoj JMBG i svoj LIB broj internet racuna i zatim se posle toga loguj i mozes da proveris stanje na kartici.
Takodje bi i morao da koristi iskljucivo internet explorer za to,posto drugi browseri nisu podrzani.Bar je tako bilo pre.
A za Stalker bundle,pa mogli su i CS da ubace,onda bi bio pravi bundle!
star-duster
23.12.2012, 21:17
Takodje bi i morao da koristi iskljucivo internet explorer za to,posto drugi browseri nisu podrzani.Bar je tako bilo pre.
Sada više nije. Redizajnirali su sajt, modernizovali taj servis i sada radi bez problema na svim (poznatijim) pregledačima. Čim se klikne na link (https://online.bancaintesabeograd.com/), vidi se da su istakli podršku za Chrome, FF, Operu i Safari, pored od ranije prisutnog IE.
Neutrino
23.12.2012, 21:19
Ali je potrebna buđava Java koja se baguje na svakih pet minuta.
nexexcalibur
23.12.2012, 21:25
Ali opet mora da bude aktivirana ta usluga u banci i pritom da potpišeš jedno deset papira ;)
Ne mora, ja nemam online banking uslugu pa sam proveravao preko sms-a...probaj, skida tipa 8 dinara
Ivan1981
23.12.2012, 21:57
Ali je potrebna buđava Java koja se baguje na svakih pet minuta.
Ne mora, gotovo sve radi i bez jave(menjacnica, pregled racuna isl).Jedino sto nisam probao je uplata sa racuna na drugi racun, kao i promenu licnih podataka tako da ne znam da li bi to radilo bez jave.
T
A za Stalker bundle,pa mogli su i CS da ubace,onda bi bio pravi bundle!
Ne mogu i CS da ubace jer je drugi izdavač u pitanju.
Ne mora, ja nemam online banking uslugu pa sam proveravao preko sms-a...probaj, skida tipa 8 dinara
Poštovani, Vaš broj nije prijavljen za uslugu SMS bankarstva. Potrebno je da mobilni broj registrujete u bilo kojoj ekspozituri Banca Intesa.
:D
EDIT: Ipak radi, probao sam sa drugog broja, izgleda da mi je taj registrovan. Dobije se ukupan iznos, koliko je trenutno dostupno, a koliko je rezervisano na računu... Skida 7 dinara + cena regularne poruke kod operatera.
Ako nekog zanima, Nexuiz (store.steampowered.com/app/96800) je 0.99$ na Amazonu.
http://www.amazon.com/THQ-40996Nexuiz1-Nexuiz-Download/dp/B007PJ52RU/
Pošaljite SMS poruku sadržine K xxxx na broj 1500 i proverite stanje na Vašoj platnoj kartici, pri čemu xxxx predstavlja poslednje četiri cifre broja Vaše kartice.
Primer: K 2468
Nije trebalo nista da se potpise u banci, poslao sam ovu poruku i dobio sam poruku koliko novca na kartici imam :)
goranmax
23.12.2012, 23:15
Nesto me zeza taj Amazon.
Steam i no-Steam verzija LA Noire Complete Edition je sada 7.49 $ ali kad probam da je kupim daje mi "digital game downloads only for US residents", wtf.
VIdim da mnogi stavljaju linkove za Amazon igre pa me zanima jeste li menjali adresu i kako posle kupiti papirnu knjigu ako je us adresa postavljena?
nexexcalibur
23.12.2012, 23:22
Nesto me zeza taj Amazon.
Steam i no-Steam verzija LA Noire Complete Edition je sada 7.49 $ ali kad probam da je kupim daje mi "digital game downloads only for US residents", wtf.
VIdim da mnogi stavljaju linkove za Amazon igre pa me zanima jeste li menjali adresu i kako posle kupiti papirnu knjigu ako je us adresa postavljena?
Napravis dummy nalog, uz'i si adresu odavde: http://realusaaddress.com/
goranmax
23.12.2012, 23:29
Napravis dummy nalog, uz'i si adresu odavde: http://realusaaddress.com/
Kako onda ide placanje? Radi li ista kartica na oba naloga?
Edit: Radi. Novi ponosni stanovnik Las Vegasa je upravo postao vlasnik LA Noire-a :)
Ovo me navede na razmisljanje. Pre neki dan sam kupio Bioshock na Steamu za 4.99€ sa 75% off, sada vidim na Amazonu Bioshock 1 i 2 Dual Pack za 4.99$ (http://www.amazon.com/2K-Games-41039k-Dual-Pack1/dp/B008235PQQ/ref=sr_1_6_title_0?s=videogames&ie=UTF8&qid=1356299934&sr=1-6&keywords=bioshock+2).
Cak se i na Greenmangaming-u i Gamersgate-u jeftinije prolazi, sto li sam toliko cekao Steam Sales?
Uzeh ja malo pre i Portal 2, igra realno toliko i vredi tih 3 eura, obrnuo sam igru dva puta a sad cu i treci put, za Portal 2 su stvarno zasluzili da im se kupi original, igra je odlicna. :)
@goranmax
Postoje dilovi koji su bolji na drugim sajtovima, ali su svi oni vec pomenuti u ovom podforumu, možeš da prelistaš malo unazad ili da pitaš u zavisnosti koje te igre interesuju, ima nas par ovde koji ti možemo uvek reći da li je određena igra mogla da se uzme povoljnije na drugom mestu.
Npr. ako te zanima Total War (http://www.amazon.com/dp/B00AEV8NWW) kolekcija, nju nikako ne uzimaš na Steamu, već na Amazonu. Nemoj da te buni ova cena, bundle ide na preko 80% popusta za dan-dva.
zvucnjak
24.12.2012, 12:01
Još jedan bug - svi HL i Portal naslovi na 75% , a Orange Box ostao na 50% :boodala:
star-duster
24.12.2012, 13:15
Koja im je fora da neke flash akcije ne objavljuju na naslovnoj strani (http://store.steampowered.com/)? Tamo gde piše Flash Sales stoje po tri igre koje se na po 12 sati obnavljaju u 5:00, pa u 23:00, dakle ukupno 6 naslova. Ali u toku su i neki drugi kratki popusti, ali to nije objavljeno, nego ih nađemo tek ako nabasamo na njih.
Npr. kao što je zvucnjak već objavio, HL naslovi su na -75% i to je takođe flash akcija koja ističe večeras u 23. A ja sam pronašao i neke Bethesda naslove koji su na flash akciji do večeras, npr. Oblivion je na -75% i košta 4,99 evra, a Skyrim je na -50% i košta 24,82 evra.
To sam se i ja isto pitao zasto samo po tri naslova stavljaju na pocetnoj stranici a na Flash Sale ih ima mnogo vise, evo recimo za Half Life 2 nisam znao da nije rekao zvucnjak, verovatno cu uzeti posto je stvarno jeftino 1.5 eura po igri. Ljudi kad saznate za neki Flash Sale javite ovde obavezno. Ja takodje cekam Left 4 Dead 2 i Payday The Heist.
zvucnjak
24.12.2012, 13:20
To i jeste fora, da bi što više vremena provodili na njihovom sajtu gledajući raznorazne igre :)
Ovo što je na naslovnoj je samo jedan deo ponude, većina igara je na nekom sniženju, samo što je nekad 50%, nekad 66, nekad 75... Fora je da treba da dolaziš stalno da proveravaš...
donmarko
24.12.2012, 17:34
Upravo sam pazario betmena goty $7.50 http://www.amazon.com/Batman-Arkham-City-GOTY-Download/dp/B00AHH5736/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1356360666&sr=1-1&keywords=Batman%3A+Arkham+City#productPromotions
Aktvira se na steamu.
Dobijate 5 dolara bonusa ako kupite dok traje promocija za neke odabrane igre u Januaru.
Ovaj sajt je poprilicno dobar nalazi sve moguce popuste za digitalne igre, mislim da je u pitanju nemacki sajt:
http://www.deals4downloads.com/
E, a kako se racuna vrednost naloga? Jel se racuna po cenama bez popusta ili sa cenama sa trenutnim popustom?
Izracunao sam do sad mi je vrednost 81.94 eura ili 107.97 dolara znaci mogu da se takmicim za Steam Giftove.
donmarko
24.12.2012, 19:38
U svakom slucaju cena je super, i nisu evri nego dolari :D.
Ne znam, ali mislim da amazon zna ponekad da bude dosta povoljniji od stema.
perablenta
24.12.2012, 19:43
Izracunao sam do sad mi je vrednost 81.94 eura ili 107.97 dolara znaci mogu da se takmicim za Steam Giftove.
Samo da te upozorim odmah, clanovi koji nisu takodje davali gifts imaju otprilike 5x manje sanse da dobiju gift.
Sajt je naravno rigged, najbolje igre dobijaju osnivaci i oni kojima oni planiraju da daju. Ako planiras samo da budes clan, bez da i ti poklonis par igara, nemoj da ocekujes vise od 3 igre na svakih 2000 pokusaja. A te 3 igre koje osvojis mozes sam da kupis za 2,3 evra/dolara, samo da znas gde i kada se prodaju za male pare.
Da li je neko sa Amazona kupovao Steam igre? Interesuje me jel sam nasao povoljnije nego na Steam-u Call Of Duty Modern Warfare 2 ili 3 (jos se razmisljam koji cu uzeti) evo ovde na ova dva linka:
Call of Duty: Modern Warfare 2 (http://www.amazon.com/Call-Duty-Modern-Warfare-Download/dp/B003DTMVGG/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1356372052&sr=1-1&keywords=Call+of+Duty%3A+Modern+Warfare+2+PC+Downl oad)
Call of Duty: Modern Warfare 3 (http://www.amazon.com/Call-Duty-Modern-Warfare-Download/dp/B0060CSORI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1356370302&sr=8-1&keywords=Call+of+Duty%3A+Modern+Warfare+3+PC+Downl oad)
Pa neka mi neko objasni, ali samo onaj ko je kupovao Steam igre sa Amazona sta treba da uradim? Dal mogu sa svoje Intesine kartice da kupjem i da li mogu da ukucam svoju adresu da bi kupio ili moram da ukucam prilikom kupovine neku USA adresau? I drugo pitanje da li ti oni salju Steam serijski broj koga aktiviras na Steam-u ili je nesto drugo? Posto sam video da dole ispod pise: Note: After purchase, this item is stored and can be downloaded again from Your Games Library. Kakav je to Your Games Library? Pitam sve ovo jel ne bih da izogrim nekoliko dolara. Nek mi objasni samo onaj ko je vec kupovao preko Amazona Steam igre. Hvala veliko!
goranmax
24.12.2012, 20:33
Da li je neko sa Amazona kupovao Steam igre? Interesuje me jel sam nasao povoljnije nego na Steam-u Call Of Duty Modern Warfare 2 ili 3 (jos se razmisljam koji cu uzeti) evo ovde na ova dva linka:
Call of Duty: Modern Warfare 2 (http://www.amazon.com/Call-Duty-Modern-Warfare-Download/dp/B003DTMVGG/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1356372052&sr=1-1&keywords=Call+of+Duty%3A+Modern+Warfare+2+PC+Downl oad)
Call of Duty: Modern Warfare 3 (http://www.amazon.com/Call-Duty-Modern-Warfare-Download/dp/B0060CSORI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1356370302&sr=8-1&keywords=Call+of+Duty%3A+Modern+Warfare+3+PC+Downl oad)
Pa neka mi neko objasni, ali samo onaj ko je kupovao Steam igre sa Amazona sta treba da uradim? Dal mogu sa svoje Intesine kartice da kupjem i da li mogu da ukucam svoju adresu da bi kupio ili moram da ukucam prilikom kupovine neku USA adresau? I drugo pitanje da li ti oni salju Steam serijski broj koga aktiviras na Steam-u ili je nesto drugo? Posto sam video da dole ispod pise: Note: After purchase, this item is stored and can be downloaded again from Your Games Library. Kakav je to Your Games Library? Pitam sve ovo jel ne bih da izogrim nekoliko dolara. Nek mi objasni samo onaj ko je vec kupovao preko Amazona Steam igre. Hvala veliko!
Juce sam uzeo sa Amazona Steam verziju LA Noire-a. Sve sto treba da uradis je da otvoris dummy nalog sa US adresom (baci pogled na prethodnu stranu, imas link (http://realusaaddress.com/) kako da dodjes do adrese), kartica koju imas radi i sa tim nalogom i to je to. Sto se tice Amazon Games Library-ja to je nesto slicno kao na Steamu gde imas uvid u igre i serijske brojeve koje kupujes tamo ali mozes da je skidas sa Steam-a cim je aktiviras.
star-duster
24.12.2012, 20:36
Mislim da je pisano više puta o tome, ali hajde da sumiram najbitnije stvari na jednom mestu.
1) Kupovao sam na Amazonu igre za Steam, sve rade bez problema.
2) Može Intesina Internet VISA kartica, za ostale ne znam jer baš ovu koristim.
3) Moraš da ubaciš neku SAD adresu. Nemoj samo neku iz ovih država (http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=468512) jer će ti zaračunati i porez.
4) Dobićeš kod koji ćeš moći da vidiš u tom Games Library delu sajta. Samo ćeš te kodove da aktiviraš na steamu i možeš da počneš sa skidanjem igre, naravno sa Steama, ništa više ne skidaš sa Amazona.
5) Pazi da na Amazonu piše da se igre aktiviraju na Steamu, jer neke su i za Origin, ili za neke treće servise.
To je to, ukratko. Ako imaš još nešto, slobodno pitaj.
EDIT: Preteče me goranmax dok sam kucao. Imam samo još da dodam da ne mora da bude novi dummy Amazon nalog, ja koristim svoj regularni nalog preko kojeg sam naručivao knjige u Srbiju, ali samo sam dodao nove američke adrese (prave, jer imam svoje ljude tamo).
Znaci kupujem sa mojom karticom a sa laznom adresom? Jel ti oni posle kupovine posalju Steam key na mail? Ili ti uzmes serial iz Games Library? Jel sigurno da ovaj serial recimo iz MW2 ili MW3 mogu da aktiviram na Steamu? I jel moze da se desi da je Serial iskoriscen?
goranmax
24.12.2012, 20:40
Tacno, tvoja kartica, fake adresa. U games library imas kljuc kojim ces je aktivirati na Steam-u (ako je steam igra). Ne verujem da moze biti iskoriscen, ipak je to Amazon.
3) Moraš da ubaciš neku SAD adresu. Nemoj samo neku iz ovih država (http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=468512) jer će ti zaračunati i porez.
Lol, a juce sam se bas razmisljao da li da kao drzavu odaberem NY ili Californiju, nisam znao za ovo za porez.
star-duster
24.12.2012, 20:40
1) Za oba MW ti piše: "Requires Steam account for game installation and activation", dakle mislim da je to jasno.
2) Ne salju ključ na mejl već ga pročitaš u Games Library.
3) Da bude iskorišćen? Ne verujem. Amazon je najveća svetska online trgovina, ne verujem da bi im se dešavale takve brljotine. A i ako se dese, njihova korisnička služba je sjajna i rešavaju veoma brzo svaki problem.
Ljudi hvala vam veliko! Jos samo jedno pitanje daj pronadjite mi neku USA adresu iz zemlje gde se ne placa porez. Posaljite mi na PM. Hvala.
star-duster
24.12.2012, 20:44
goranmax ti je već ostavio link: http://realusaaddress.com/
Imaš tamo gomilu pravih adresa. Ne možeš da naškodiš tim ljudima jer neće da im stigne ama baš ništa. Ne mogu da znaju da je neko tamo na brdovitom Balkanu kupio digitalnu igru koristeći njihovu adresu.
Izaberi bilo koju da nije iz onih država za koje sam ti ja naveo link.
star-duster
24.12.2012, 20:48
Lol, a juce sam se bas razmisljao da li da kao drzavu odaberem NY ili Californiju, nisam znao za ovo za porez.
Nikako NY ili CA. Samo 8 država je za izbegavanje, dakle ostaju 42 koje neće da oporezuju kupovinu na Amazonu. Ja sam se jednom opekao i platio porez (od čitavih 0,41$! :D) jer sam naručio igru preko adrese mojih rođaka u Teksasu. Sada naručujem na adresu drugara u Merilendu i nema poreza.
Ja ne mogu da se snadjem na ovaj sajt http://realusaaddress.com/ ne znam gde da trazim i kako jel moze neko da mi nadje neku adresu gde se ne palca porez da mi posalje na PM? I jos jedno pitanje kad kupujem jel kucam svoje pravo ime i prezime ili lazno?
Dobrodošao u Nešvil, Tenesi
1903 Sevier St
Nashville, TN(Tennessee) 37206-2147
(615) 262-7569
Samo 50% na Skyrim, onda definitvno uzimam sa GMG-a, tamo me izađe ~21 euro.
Hvala DeCoy ziv bio! Samo mi reci jel kucam pravo ime i prezime kad kupujem?
nameless1
24.12.2012, 23:06
Let's drink to that!
http://altdaily.com/wp-content/uploads/2012/05/1jack_daniels-310x232.jpg
http://www.thedawgpound.com/wp-content/uploads/2012/12/drunk_smiley_friends.gif
Kucaj svoje pravo ima i prezime jer se kartica vodi na tebe, bar sam ja tako uradEo.
Inače spisak svih igara koje će biti na daily popustima (neki su već prošli):
Alan Wake,
Amnesia: The Dark Descent,
Anno 2070,
Awesomenauts,
Bastion,
Castle Crashers,
Chivalry: Medieval Warfare,
Counter-Strike: Global Offensive,
Dark Souls: Prepare to Die Edition,
Dead Island, Deadlight,
Deus Ex: Human Revolution,
Dishonored,
Dota 2,
Dungeon Defenders,
Endless Space,
F.E.A.R. 3,
F1 2012,
FTL: Faster Than Light,
Far Cry 3,
Football Manager 2013,
Forge,
Hotline Miami,
I Am Alive,
Just Cause 2,
L.A. Noire,
LIMBO,
Legend of Grimrock,
Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers 2013,
Mark of the Ninja,
Mirror's Edge,
Natural Selection 2,
PAYDAY: The Heist,
Prince of Persia,
Psychonauts,
RAGE,
Saints Row: The Third,
SimCity 4 Deluxe,
Sins of a Solar Empire: Rebellion,
Sleeping Dogs,
Sniper Elite V2,
Spec Ops: The Line,
Super Street Fighter IV: Arcade Edition,
Terraria,
The Amazing Spider-Man,
The Binding of Isaac,
The Sims 3,
The Walking Dead,
Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier,
Train Simulator 2012,
Tropico 4,
Wargame: European Escalation,
War of the Roses,
Worms Revolution,
XCOM: Enemy Unknown
perablenta
24.12.2012, 23:17
To je samo daily. Nisu i flash i community choice. Tako da ima nade i za ostale. A mozda bude i poslednji dan 75% off za sve ostale koje nisu bile na popustima.
Nece biti Left 4 Dead 2 :(
a kolko ga je bilo dosad vise....
a kolko ga je bilo dosad vise....
Znam al nisam biio pri parama... nema veze moze se i bez te igre. ;)
Pazi, ovo nije 100% tačna lista. Evo recimo nema Mass Effecta, a trenutno je na daily popustu.
Da, nema ni Modern Warfare Serijal na spisku, a danas je na rasprodaji.
Ако се настави овако са попустима...неће да ваља (мислим на новчаник :kreza: ). Управо сам узео КотОР двојку, а пре тога сам пазарио и Обливион! Укупно неких 10 игара за ових пар дана! Мислим да ћу да узмем још Мас Ефект франшизу и потом чекам Фолут Њу Вегас на 75% снижење и евентуално уколико опет буде Крајсис комплит и то је то! Има и осталих примамљивих понуда, али чисто сумњам да ћу те игре успети да одиграм у наредне две, три деценије :opanachke.
Дакле, још мало па да затварамо радњу!
flamingos
25.12.2012, 0:34
Sta mnogo ti 7e?
Ovi popusti su pravo zlo za novcanik. Ja isto za ova dva dana kupio gomilu igara toliko su primamljivi ovi popusti da te tera da kupujes i igre koje neces igrati kad vidis koliko su jeftine za malo da kupim Half Life 2, EP1 i EP2 al sam uspeo da se iskontrolisem nisam ih kupio jer znam da ih necu igrati. :)
Sta mnogo ti 7e?
Da budem iskren mnogo... realna cena je 3-3.5 eura nista vise od toga. Ako bude na -75 OFF mozda ga i uzmem. Pravo da ti kazem ta igra mi i nije toliko neophodna al sam hteo da je imam u kolekciji nekad da se zabavim i sa zombijima.
ovi popusti su pravo zlo za novcanik. Ja isto za ova dva dana kupio gomilu igara toliko su primamljivi ovi popusti da te tera da kupujes i igre koje neces igrati kad vidis koliko su jeftine zamalo da kupim half life 2, ep1 i ep2 al sam uspeo da se iskontrolisem nisam ih kupio jer znam da ih necu igrati. :)
Управо сам из поменутог разлога прескочио поменуте игре...
Ja uzeo samo HL1, super mi ide, igram 2 i po sata, samo skokove da savladam :)
Ostalo ću kad bude Orange Box -75%
Ostalo ću kad bude Orange Box -75%
Ahem (http://www.gamefly.com/Download-The-Orange-Box/5003969/) :D
Uzeh na Amazonu Call Of Duty Modern Warfare 2 za 7.57 eura. :alealeee: Na Steam-u sa popustom od -50% OFF je 12.49 eura. Jeftinije je na Amazonu. Takodje je i MW3 jeftiniji za 8 eura u odnosu na Steam. :)
Dark Phoenix
25.12.2012, 3:36
Ima li negde jeftiniji Left 4 Dead 2 nego sto je na steamu ? Na steamu je trenutno 6.99e :)
Strpi se malo, L4D2 je često na -75% sniženju, čini mi se češće nego druge Valveove igre.
Dark Phoenix
25.12.2012, 4:01
Strpi se malo, L4D2 je često na -75% sniženju, čini mi se češće nego druge Valveove igre.
Jedino me muci sto mi kartica vazi samo do nove godine, drzim onda fige da pozure sa popustom :D
Bice uskoro sigurno na -75% OFF, prati redvno Steam mozda buda na nekom Flash Sale.
Jedino me muci sto mi kartica vazi samo do nove godine, drzim onda fige da pozure sa popustom :D
Napuni wallet, nece se baciti.
Krenuh da skinem Planetside2, kad videh KOTOR2 na 75% popusta, flash deal (€2.5). Kupljeno! :D
Ja došao da vidim šta ima i ode deset evra ko dobar dan (Kotor 1 i 2, Tomb Raider Legend i Underworld - pošto Anniversary već imam) :(
star-duster
25.12.2012, 11:59
Znao sam da će Tomb Raider franšiza doći na -75% kad tad. Još pre par meseci su ubacili sve TR naslove na Steam i videlo se da su im napucali sasvim nerealnu cenu (10 evra za svaku igru ponaosob, čak i za one najstarije) verovatno sa idejom da bi se dobro prodavali kad bude (kao) veliki popust.
Elem, taj flash sale traje još 6 sati, pa ko voli TR - zna šta mu je činiti. Ja svakako uzimam neki, ali se razmišljam da li da uzmem celi paket ili samo par novijih igara. Nije baš verovatno da ću ponovo u dogledno vreme igrati TR naslove iz devedesetih, ali faktor nostalgije je veoma jak. Hmm...
Mortal Kombat Arcade Kollection na Amazonu za 2.5 dolara:
http://www.amazon.com/Mortal-Kombat-Arcade-Kollection-Download/dp/B0093N3Z0M/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1356435908&sr=8-1&keywords=mortal+kombat+arcade
Dobija se Steam key
`Ajde glasajte za Gianu na community vote, `oću da je kupim za ~5 eura :D
Uzeh na Amazonu Call Of Duty Modern Warfare 2 za 7.57 eura. :alealeee: Na Steam-u sa popustom od -50% OFF je 12.49 eura. Jeftinije je na Amazonu. Takodje je i MW3 jeftiniji za 8 eura u odnosu na Steam. :)
MW2 je bio 5$ u novembru, a biće opet toliko. Gde jurcaš? :D
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.