PDA

Prikaži potpunu verziju : Najgori i najbolji filmovi po igrama


Marko_L
8.11.2005, 21:14
Ajde da malo pokrenemo ovaj forum.Koji filmovi su po vama uspešno preneli atmosferu igre koju predstavljaju, a koji su potpuno podbacili.Evo da počnem od nekih koji mi prvi padaju na pamet.
Street Fighter - jedan od pionira na ovom polju koji je po meni potpuno podbacio.Najbolji element filma jeste priča, ali sve ostalo je odrađeno katastrofalno.Scene borbi koje bi trebalo da čine okosnicu filma, kao da su bile u drugom planu.Likovi potpuno neuverljivi, počevši od Honde koji bi trebalo da bude jedan od najstrašnijih boraca u filmu je predstavljen kao dobroćudni dečaćić koji je tu zalutao.Zangief koji bi trebalo da lomi kosti je tu kao statista.A šta reći za Dhaslima koji nije učestvovao ni u jednoj borbi.Guile kao mašina bez mozga.Blanka koji je mogao da bude glavna atrakcija filma, upropašćen do krajnjih granica, ma da ne pišem više, nema ni jednog uspešno prenetog lika u celom filmu.Gluma je na katastrofalnom nivou, čak mislim da su ih "Čari" zeznule na tom planu :) Možda je budžet bio mali, ali ko ih je terao da uzimaju preskupog Van Dama za tu ulogu.A o specijalkama i drugim karakterističnim potezima koji oduzimaju dah ni govora.
Mortal Kombat - Potpuno druga krajnost.Odlična priča, odlična gluma (iako su uglavnom glumili u to vreme neafirmisani glumci), karakteristični potezi, karakteristične specijalke, svaka borba pažljivo isplanirana i izvedena.Svaki lik takođe pažljivo obrađen, svako ima svoju prošlost, svoj karakter, svoj cilj...itd...(to be continued...)

Gale
8.11.2005, 21:19
Za Street Fighter se slazem da je najgori, ali bih prednost u odnosu na Mortal Kombat dao Resident Evilu. Kamera, muzika i dobermani-zombiji su ipak nesto posebno;)...

oluja
8.11.2005, 21:28
Ah... nemojmo zaboraviti filmsku verziju Super Marija.... LOL :D
Zašto, ali zašto...

Guliver
8.11.2005, 22:02
da dodamo josh i spidermana je za mene najgora igra ali nisam bash nesto siguran da li je film pre igre ili igra pre filma

B@NE
8.11.2005, 23:40
Spiderman Igra!!!!

Kole
9.11.2005, 0:55
Street Fighter je film koji volim da pominjem kada blatim film Doom. Prvi je losh, ali smeshno losh pa je zabavan, drugi je toliko losh da to nije nimalo smeshno.

Magneto
9.11.2005, 15:16
Neko je gore naveo Spiderman igru gde se u potpunosti slažem. Spiderman 1 i 2 su pravo softwersko smeće; za spidermanom odmah su i ostale igre poznatih strip junaka, npr. Hulk. Igre LOTR tematike takođe nisu opravdale moja očekivanja.

Svi filmovi rađeni po igri "Lara Croft" su očajni (osim glumice, naravno ;))
Igra World of the Worlds nije loša - rađena je po knjizi, ali je film nedavno bio aktuelan.

Voleo bih da vidim ekranizaciju HoM&M seijala i Freelancera.

Dimo
9.11.2005, 17:41
Doom film je fanstastican,meni se bas svidja(mozda sam pristrasan jer volim igru...)

mare [bre]
10.11.2005, 11:01
Nisi pristrasan i meni je film xtra..
Doduse i ja obozavam igru, ali stvarno je film dobar i to je to...
Mozda sam malo preterao kada sam rekao xtra, film je dobar...
Dobar zbog toga sto ima super scene, ali nista novo, i sve vec vidjeno...:rolleyes:

bobi
12.11.2005, 12:52
Najgori film?
Bez premca Lionhart sa Van(damom).
Najgori glumac (glumica): Van Dam i Snezana Savic.

Najbolji film: Kraljica Lopova (samo je ime glupo u ovom filmu)
Zatim tu su kultni: Bravehart, Green mile, Spasavanje redova Rajana, Forest Gump, Fightong Club...

Najbolji glumci: Edward Norton i Danilo Bata Stojkovic (pravi genije).

Inace Marko, ne slazem se sa tobom da je Mortal Kombat dobar film (a pravi sam fan igre).
Kao prvo prica uopste nije ispostovana, jer od kad su to Scorpion i Sub-Zero, Shang Tsung-ove sluge?
Kao drugo, nema ni reci o Kung-Lao-u i predistorijatu Mortal Kombata.
Kao trece turnira ovde ni nema, vec se likovi bore po jazbinama.
Dobro, nije bas da nisam uzivao kad sam ga gledao, ali pravom fanu ponekad bas zasmetaju neke svari kojih nema, a za koje je(sam) siguran da bi samo obogatile isti, a ne narusile strukturu filma.

bobi
12.11.2005, 12:54
Ups...

Pa ovo se odnosi samo na filmove po igrama.
Sorry...

Marko_L
12.11.2005, 23:06
Kao prvo prica uopste nije ispostovana, jer od kad su to Scorpion i Sub-Zero, Shang Tsung-ove sluge?
Nisam ni rekao da je ispoštovana, već da je dobra, lepo uklopljena.Ipak kada praviš film po igri (ili knjizi) moraš da napraviš neke ustupke.E sad, posao režisera je da tim ustupcima ne pokvare film.Mislim da je Pol Anderson uspeo u tome.
Kao drugo, nema ni reci o Kung-Lao-u i predistorijatu Mortal Kombata.
Kako nema ? Rayden je pominjao Kung Lao-a u jednom od izlaganja, a kasnije je snimljen i prequel (ne znam kako bih ovo preveo na naš jezik, ali suprotno od nastavak :)) gde je Kung Lao glavni lik http://www.imdb.com/title/tt0170982/
Kao trece turnira ovde ni nema, vec se likovi bore po jazbinama.
Pa to je jedan od ustupaka koji se čine kada se pravi film.Mislim, na šta bi to ličilo kada bi se cela radnja svela na to da se svako bori sa svakim na jednom običnom turniru.To bi više ličilo na neki sportski prenos.
Dobro, nije bas da nisam uzivao kad sam ga gledao, ali pravom fanu ponekad bas zasmetaju neke svari kojih nema, a za koje je(sam) siguran da bi samo obogatile isti, a ne narusile strukturu filma.
U tome i jeste problem.Fanovima je teško udovoljiti kada se pravi film po njihovom omiljenom delu, jer oni već imaju neku sliku kako to treba da izgleda i svako odstupanje u filmu im se čini kao izdaja.Recimo, po raznim forumima su fanovi Tolina popljuvali film LOTR i izražavali želju da prekolju Pitera Džeksona, a meni se film baš dopao.

bobi
13.11.2005, 0:05
Marko, moram da odgovaram bez citiranja

I odgovor:

Kao sto rekoh sub-zero i scorpion imaju bogatu istorisku podlogu(u svakom slucaju vise nego Johny Cage) i ta (da tako kazem degradacija), samo steti filmu nego sto mu koristi.

II odgovor:

Jednom sam (negde 97', 98') gladao crtani film Mortal Kombata, uradjenom potpuno u 3d-u, u kome su evidentno angazovali tvorce serijala.
Ne znam da li si ga gledao (ipak je crtani prosao gotovo nezapazeno), a mislim da nisi.Da jesi onda bi shvatio sta to znaci predistorija koja se desavala mnogo godina jos pre prvog Mortal Kombata, ukljucujuci time, ne samo Kung Lao-a, vec i Goro-a, njegovog brata, oca, Shao Khana i ostale...
III odgovor:

Ne.

Seti se samo filma: "U Zmajevom Gnezdu", gde postoje i borbe na turnirima, a takodje i borbe po katakombama. Mozda je reziser trebao da ide tom logikom, a da ako mu je vec stalo do katakomba uposli Reptile-a, jer je on kao stvoren za tu ulogu.

bobi
13.11.2005, 0:06
IV odgovor:

E u tome i jeste stvar.
Vidi, radi se o tome da se pravi fanovi i ne bune mnogo, onda kada se ne ispostuje deo price, koja inace nije ni bitna za same fanove.
Radi se o tome da se fanovi ljute onda, kada je deo price koji je odlican, preskoci sa opravdanjem da je to film i da u njemu ne moze sve da stane.
Mortal Kombat sam objasnio.
Evo ti primer o Tolkinu.
Rekao si da bi neki na Pitera preklali, e pa ja bih te tamnicu stavio.
Piter je odradio dobar posao, ali problem je opet u detaljima, i da je njih ispravio, film bi bio savrsen.
Ali, ajde, dokazi ti reziseru.
Prvo ovako, slazem se sto u filmu nije bilo Toma Bombandila, recimo da se slazem u tome sto je bitka kod helmovog ponora bila drugacije zavrsena, i cak cu i to reci da im oprastam sto Aragorn (sa onim govorom) na kraju podseca na Mela Gibsona u Bravehartu.
Sta im ne oprastam:
Kako kuzma rece (i tu ga potpuno podrzavam), Gandalfov lik je potpuno neuverljiv (opet, na stranu to sto je gay), Arven potpuno u filmu potiskuje Glorfindela, ali ono sto im definitivno ne oprastam to su pateticne sekvence u kojima hobiti zale za Gandalfom, Aragorn se ljubi sa Arven (gde mu ona kaze :"Why do you fear of your past", mrs seljanko, on da se plasi proslosti, on koji je kralj gondora), i gde na kraju na krevet hobiti skacu jedno pola sata.
Uh... prsti me zabolese od silnog kucanja.
A i mora da idem...
Pozdrav.

Marko_L
13.11.2005, 1:35
Vidi, kada se pravi komercijalni film po nekom delu, on se ne pravi samo za fanove, već za šire narodne mase, kako bi se isti isplatio.A druga stvar, da okupiš sad 50 fanova nekog dela, dobio bi 50 različitih vizija kako bi film po tom delu trebalo da izgleda.Režiser jedino može da potrudi, da ne razočara previše fanove, a da u isto vreme film bude dopadljiv širokom krugu ljudi (mislim kome bi osim okorelim fanovima bilo interesantno da gleda kako se rodio Scorpion :)).Mislim da je Pol Anderson u tome uspeo, jer i sam kažeš da si uživao u filmu, iako ti se ne sviđaju neki njegovi DELOVI.Isto tako će i ostali fanovi uživati u filmu, iako im se možda neki drugi delovi istog neće svideti.prema tome, film je uspeo.Jedini način da fan nekog dela bude apsolutno zadovoljan filmom koji je snimljen po istom, jeste da ga sam snimi. :)

Bojan
13.11.2005, 1:59
Po meni Resident Evil nije loshe prenet na ekran a ni Mortal Kombat (prvi deo, ostali su smesni).

Patton
16.11.2005, 23:50
Sad sam pogledao film Doom... :rolleyes:
Mwahahahaha... umesto onog 18+ bolje da pise 13-... :D
Isekao sam onu scenu u prvom licu, ostatak sam bacio... :cool:

F@n@T!c_KV®
30.11.2005, 20:56
ja iskreno gotivim i filmove resident Evil i tomb raider! Verovatno zato sto sam veeeliki poklonik ovih igrica.... Znam da filmovi nisu MEGA BLOKBASTERI ali meni cuvaju stari-dobri smek igara...

Ali zato DOOM...:eek: ma daj!

FMW_SLaUGhter
1.12.2005, 19:00
Ljudi, ma sve je to lepo, al' sampion po pravljenju odvratih filmova po igrama je Uwe Boll, do sad je unistio Alone in the Dark i House of the Dead, a u planu su mu jos:
Fear Effect (2008)
Postal (2007)
Far Cry (2006)
In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale (2006)
BloodRayne (2005)

A do sada najbolji je jos uvek Mortal Combat (iako ko film nije nesto posebno).

Miki
2.12.2005, 11:51
Najgori film rađen po nekoj igri (u ovom slučaju po pravilima koja se koriste) jeste Dungeons&Dragons sa Jeremy Ironsom. Majko mila, ala je to glup film!:o

alkapone
2.12.2005, 13:23
U potpunosti se slazem sa tobom

ph0enix
3.12.2005, 18:41
oke za street fighter-a igra i sama nema bas neku pricu (nije da je blatim)
kapiram da se i nisu bas nesto potrudili ni da je naprawe :(
Mortal Kombat je oke
ali sto me je doom RAZOCARAO to nije normalno
jedini dobar deo i koji moze da ga izwadi sa ocenom 2+ od 5 je onih 3-4 minuta iz prwog lica...
woleo bih za Max Paine i takodje mislim da bi bio dobar film sa tematikom Solider of Forutne...

the 1st one
3.12.2005, 21:47
Dungeons&Dragons je odvratan film... mislim da i djaci prvaci znaju sta je gluma a sta ne... katastrofa.... sto se tice tomb raidera prvi deo i lici na nesto dok drugi zaudara... resident evil i nije toliko los pogotovu prvi... aliens vs predator je smesan.... itd...

zleetherius
5.12.2005, 4:56
Sta im ne oprastam:
Kako kuzma rece (i tu ga potpuno podrzavam), Gandalfov lik je potpuno neuverljiv (opet, na stranu to sto je gay), Arven potpuno u filmu potiskuje Glorfindela, ali ono sto im definitivno ne oprastam to su pateticne sekvence u kojima hobiti zale za Gandalfom, Aragorn se ljubi sa Arven (gde mu ona kaze :"Why do you fear of your past", mrs seljanko, on da se plasi proslosti, on koji je kralj gondora), i gde na kraju na krevet hobiti skacu jedno pola sata.


1. LOTR je najprodavanija i najcitanija knjiga 20tog veka posle Biblije. To znaci da se broj fanova meri u stotinama miliona ljudi uzrasta od 13-100 godina. To znaci da kad pravis film po toj knjizi imas samo 1 ocekivanje da ispunis: da iskoristis ogromnu popularnost i namlatis para ko budala. To sto je film uz to i ekstra kvalitetan samo je bonus... dokaz da je cela ekipa odlicno odradila posao.

2. Ian McKellen je odlican glumac i svoj lik je sjajno odradio... Primetno je da se mnogi ljudi zale na njega a takodje je primetno da ti isti ljudi nikad ne propuste da pomenu da je gay. Isto tako nisam primetio da se iko zali na recimo Orlanda Blooma (mada i ne treba) koji je realno znatno losiji glumac, ali on ima par dopadljivih scena i to je raji dosta. Slazem se da je mozda lik Gandalfa mogao biti i jaci ali onda propust* treba traziti u scenariju.

3. Jbga kad imas toliku publiku nije moguce da ti se svide svi delovi... ono sto treba jeste pogledati dodatke prosirenih DVD verzija sva 3 filma da bi shvatili koliki je trud ulozen u film koji se snimao, koliko, sedam godina? Uostalom, kao i u svakom poslu, vremenski rok je nesto sto jednostavno ne dozvoljava da se sve ispegla i odradi do savrsenstva. Najlakse je pljuvati tudj rad i traziti greske , ali da nije malo nerealno pljuvati nesto to mu dodje ko da kazes za novog ferarija: tja, dobar je al su mogli i malo brze i malo drugaciju paletu boja i materijala i malo...

Mephisto
6.12.2005, 17:51
Najgori filmovi po igrama? Uh, odakle da pocnem? :D
D&D (oba dijela) su takva katastrofa da je njih gre`ota i spominjati... Ne znam koji me djavo natjerao da pogledam drugi... Street Fighter necu da pominjem, o njemu ste vi dovoljno rekli...
E, sad... Mortal Kombat je stvarno morao da bude za klasu bolji... Istina, ubacili su specificne poteze za svakog lika, ali su pricu pretumbali do neprepoznatljivosti... Ukoliko se ne varam, do sada su izasla 4 filma sa MK tematikom, a ni za jedan ne mogu da kazem da je opravdao moja ocekivanja... Veliki minus za ekipu...
Film "Doom" je opisan u samom naslovu... Taman su ustedjeli mastilo kriticarima... :D
Mogao bih ovako u nedogled, ali mislim da je bilo dosta... Zakljucak: Svi koji zele da se posvete ekranizaciji neke igre, morali bi dobro da prouce sve aspekte iste, prije nego sto krenu sa snimanjem... Hvala Bogu, ima mnogo filmova pomocu kojih se moze nauciti kako ne treba da se radi...

Kachy
7.12.2005, 21:45
E, sad... Mortal Kombat je stvarno morao da bude za klasu bolji... Istina, ubacili su specificne poteze za svakog lika, ali su pricu pretumbali do neprepoznatljivosti... Ukoliko se ne varam, do sada su izasla 4 filma sa MK tematikom

Izaci ce i 5. film sa motivom 4. igre

VMedic
10.12.2005, 2:41
Ljudi upravo sam odgledao Doom...moram da vas nesto zapitam...a sta ste vi ocekivali u sat i po vremena?
Mislim,film nije extra,ali kad pogledam filmove kao Street Fighter,Alone in the Dark,Mortal Kombat 2,D&D, i ostalu djubrad,film i nije TOLIKO los...
a sto se tiche Uwe Boll-a...treba ga obesiti za bele bubrege...KATASTROFA,pa i Ross Mayer bi napravio bolje filmove....

REDisLAW
10.12.2005, 19:47
IV odgovor:

Sta im ne oprastam:
Kako kuzma rece (i tu ga potpuno podrzavam), Gandalfov lik je potpuno neuverljiv (opet, na stranu to sto je gay), Arven potpuno u filmu potiskuje Glorfindela, ali ono sto im definitivno ne oprastam to su pateticne sekvence u kojima hobiti zale za Gandalfom, Aragorn se ljubi sa Arven (gde mu ona kaze :"Why do you fear of your past", mrs seljanko, on da se plasi proslosti, on koji je kralj gondora), i gde na kraju na krevet hobiti skacu jedno pola sata.
Uh... prsti me zabolese od silnog kucanja.
A i mora da idem...
Pozdrav.

Nije li te sramota?

nikolaf7
10.12.2005, 19:58
Ma Street Fighter je ubedljivo najgori po meni

the 1st one
10.12.2005, 21:38
Novija Holivudska produkcija i glumci me preterano podsecaju na nas domaci sega mega brand MB GRAND SHOW... Jedno te isto i jedni te isti.... neuverljivi scenariji (prilagodjeni maloumnim Amerima), sazvakane price, poznate glumacke face, prolupavanja, izmotavanja , i sve ostalo.Sve ti je na tanjiru, samo plati, pa gutaj i da te vidi bog... ***** ti glupu Ameriku i njene glupe komercijalne hitove...
PS : Admine, izvini zbog psovki, ali verovatno i isto tako pljujes na takve gluposti...... pozz svima na forumu.

TiTof_piJonir
31.12.2005, 1:03
Slazem se sa vama da je Street Fighter najgori a ni Spiderman nije nista bolji Tarzan je isto *****e posto volim horore najbolji je Doom

FRIghTMaN
31.12.2005, 1:06
Najgori: Alone in the Dark
Najbolji: ....Resident 2 (samo zbog Nemesisa)

phoenix[illusion]
18.1.2006, 0:05
Ubedljivo najgori Tomb Raider.
Bezveze, i ne lici na igru glupa prica itd.

Najbolja Resident Evil.
Super horor isti kao igra svaka cast.

Nisam bas ljubitelj filmova po igrama jer niko ne moze da prenese osecaj igranja na platno zato su vecina shit!!!:icon_cool

nesonjacc
18.1.2006, 7:30
IV odgovor:
Evo ti primer o Tolkinu.

Aragorn (sa onim govorom) na kraju podseca na Mela Gibsona u Bravehartu.
Kako kuzma rece (i tu ga potpuno podrzavam), Gandalfov lik je potpuno neuverljiv (opet, na stranu to sto je gay), Arven potpuno u filmu potiskuje Glorfindela, ali ono sto im definitivno ne oprastam to su pateticne sekvence u kojima hobiti zale za Gandalfom, Aragorn se ljubi sa Arven (gde mu ona kaze :"Why do you fear of your past", mrs seljanko, on da se plasi proslosti, on koji je kralj gondora), i gde na kraju na krevet hobiti skacu jedno pola sata.
Uh... prsti me zabolese od silnog kucanja.
A i mora da idem...
Pozdrav.

Idi. Idi i ne vracaj se vise. I treba da te bude sramota
A ako slucajno navratis - Sto rece Kuzma pre nekog vremena - Ima da ti pomerimo **** jer pojma nemas sta pricas.

Shakal
19.1.2006, 15:07
Najgori film po igri je definitivno Resident Evil...oba dela...kakv krs ne mogu da verujem...
kad se samo setim koliko sam vremena proveo uz RE1,2,3,4 i onda pogledam sta su napravili od filma...igra je cudo...za razliku od filma
...vrh u drugm delu residenta(mislim na film) je kad je Nemesis dobio po pi*ki...o boze o cemu su razmisljali...
A doom film me podseca na resident film...i oni su uprskali...jedino sto mi se svidja u doom-u je BFG i scena iz prvog lica...tu sam se odusevio...

Najbolji film po igri je Alien2...ko je igrao igru i gledao film znace zasto tako mislim...

Poz

nesonjacc
19.1.2006, 18:11
Kad neko reche rezident evil ja se setih DOOMA.
Aj nek mi neko objasni zasto DOOM ispade u fimskoj verziju MALO MODIRANI REZIDENT EVIL.

DOOM = HELL not VIRUS

Cak ni BFG nije BIG FUCKIN' GUN nego nekakav BIO..... rifle

DISASTER
:eek:

Corwin
23.1.2006, 12:46
Nisam ni rekao da je ispoštovana, već da je dobra, lepo uklopljena.Ipak kada praviš film po igri (ili knjizi) moraš da napraviš neke ustupke.E sad, posao režisera je da tim ustupcima ne pokvare film.Mislim da je Pol Anderson uspeo u tome.

Kako nema ? Rayden je pominjao Kung Lao-a u jednom od izlaganja, a kasnije je snimljen i prequel (ne znam kako bih ovo preveo na naš jezik, ali suprotno od nastavak :)) gde je Kung Lao glavni lik http://www.imdb.com/title/tt0170982/

Pa to je jedan od ustupaka koji se čine kada se pravi film.Mislim, na šta bi to ličilo kada bi se cela radnja svela na to da se svako bori sa svakim na jednom običnom turniru.To bi više ličilo na neki sportski prenos.

U tome i jeste problem.Fanovima je teško udovoljiti kada se pravi film po njihovom omiljenom delu, jer oni već imaju neku sliku kako to treba da izgleda i svako odstupanje u filmu im se čini kao izdaja.Recimo, po raznim forumima su fanovi Tolina popljuvali film LOTR i izražavali želju da prekolju Pitera Džeksona, a meni se film baš dopao.
Da, rado bih preklao Pitera Džeksona zbog Lotr...

nesonjacc
23.1.2006, 12:56
Da, rado bih preklao Pitera Džeksona zbog Lotr...

Pa kas smo vec kod KLANJA - ne izazivaj. :icon_mad:

_NDJ_
23.1.2006, 18:05
Koliko se meni cini filmovi po igrama imaju svi jednu manu a to je nemogucnost da film zadovlji dve vrste publike: igrace i sve ostale. Zato reziseri prave kompromise, nekada malo bolje nekada malo gore... Ali uvek ce biti onih koji ih kritikuju. Po meni su najbolji Mortal Combat (jer ima taj balans izmedju price i stvari iz igrice) i Tomb Raider (iako je iz igre uzeta samo Lara Croft).
Peter Jackson je extra dobar reditelj. Sa LOTR nema greske. Sada pravi novi film Hobit po istoimenoj knjizi samo sa budzetom vecim nego za ceo LOTR zajedno, pa da vidimo sta ce da bude...

Ketchua
26.1.2006, 18:10
Uglavnom su svi filmovi po igrama ocajni,osim prvog mortal kombata...ali zato crtani street fighter!

drgonzo
5.2.2006, 21:20
Tezak zadatak. Navesti najgori film po igrama? Svaki put kad odgledam neki film po igrama kazem sebi:"Od ovoga ne moze biti gore." I uvek me iznenade sve gorim i gorim filmovima. Ali ajde neka najgori bude Street fighter.
Najbolji film? Jos teze! Ja filmove po igrama delim na lose i podnosljive. Recimo da je prvi deo Resident evil podnosljiv.

Shakal
6.2.2006, 3:08
Mortal kombat je dobar

nesonjacc
7.2.2006, 0:33
Mortal kombat je dobar

HM - Mortal kobat je sve ali ne dobar( govorm o svim snimljenim delovima)

Kada kombinujemo izuzetno losu glumu sa jos gorom rezijom, i joss gorim specijalnim efektima(koji jesu vrlo bitni u ovakvom filmu) i sve to u filmovima C produkcije(( ako je uopste i C)

Katastrofa
:n-cc2:

carloss
23.2.2006, 16:32
Tomb Rider nije lose pogledati, pre svega zbog Angeline Jolie, ona je jedina svetla tacka u filmu

A sta mislite o najboljim i najgorim filmovima po stripu? Ne znam da li ova tema vec ima, ako ima onda se izvinjavam.

FiresnakE
23.2.2006, 17:22
Najbolji filmovi po igri su Final Fantasy i Resident Evil 1.Nikako ne spadaju u sam vrh filmske produkcije ali su po meni najbolje pretocene igre na filmsko platno.

Najgore, Spiderman, Street Fighter(ne znam samo kako se ovo moze nazvati filmom), zatim Mortal Kombat(izuzev 1 dela on malo odudara od svega ostalog).......

milann
3.3.2006, 18:26
Ne znam zasto mesate SPIDERMANA u ovaj topic kad taj film nije po igri, vec po stripu koji postoji vec 40 godina...
Osim FINAL FANTASY-A i ovog novog filma FINAL FANTASY VII ADVENT CHILDREN, sve ostalo je djubre...

deus[awesome]
7.3.2006, 14:19
Najgori film koji je uradjen po igrici je ubjedljivo Street Fighter,a sjecam se da sam se kao klinac lozio na taj film.I pogledam ti ga ja prije jedno pola godine i ne mogu da vjerujem sto je to.To nije film,to se ne moze definisati.I tako provalim da su oni u stvari snimali film iskljucivo za djecu :D znaci DJECJI FILM
Tu jos spada i Tomd Raider[kako kazu ostali : jedino sto valja je glumica],a ni Mortal Combat me nije nesto previse odusevio.
Sto se tice boljih filmova,tu svakako mora da se napomene Resident Evil i Final Fantasy a ni Doom nije los,mada sam ocekivao mnogo vise...

Roronoa Zoro
26.3.2006, 0:29
Film Resident Evil 1 nema po meni ama baš nikakvih dodirnih tačaka sa igrom, a odigosam sve naslove (osim G.S. i zero) moze da se odradi nastavak po filmu. Što se tiče drugog dela pokušali su sa Nemesisom, Jill Valentine i Carlosom ali odakle se stvorila Alice (RE1) kada se nepominje nigde u igici. U svkao slučaju kao okoreli fan seriajla veoma sam razročaran ekranizacijom.

bobi
29.3.2006, 17:06
Najlakse je pljuvati tudj rad i traziti greske , ali da nije malo nerealno pljuvati nesto to mu dodje ko da kazes za novog ferarija: tja, dobar je al su mogli i malo brze i malo drugaciju paletu boja i materijala i malo...

J.B.G. Tek sam sad video, ali ipak cu da odgovorim.

Uopste nisam covek koji bi sve da kritikuje po svaku cenu.
Nikada ja nisam rekao da je LOTR los film. Da bi me bolje shvatiti, reci cu samo jedno. Svaka im cast! Jako postujem to sto je neko ulozio toliko godina u film. Sad ja im zameram upravo zbog toga sto, samo da su sitnice ispeglali, film bi po mojem misljenju bio savrsen. To je ono sto me, kako da kazem, boli.

Nadam se da sam bar malo razjasnio, ono sto sam stvarno mislio.

Teva
2.4.2006, 22:04
Mortal Combat je odlicno uradjen film, mozda je cak bolji i od igre...
Doom je prava propast od filma, k`o da si dao kameru petogodisnjem klincu...
Jedva cekam film Splinter Cell, da je bar upola dobar kao igra bice pravi blokbaster....

B@NE
18.4.2006, 14:14
Saw I i Saw II da li ste ih gledali jako su bolesni...

ATI`
21.4.2006, 2:26
Niti treba praviti filmove po igrama, niti igre po filmovima !

dodgeme
17.5.2006, 17:23
mortal kombat 4 wtf

[2,3 su isto *****e a 1 je ok]

NenadN
17.5.2006, 17:34
Mislim da su Silent Hill odlicno odradili prema igri, nisu ga uprskali kao resident evil

Orvel
19.5.2006, 0:44
Resident evil je dobro uradjen,kao i Mortal combat dok je D&D katastrofa.
Mada meni se i Lara svidja(kako film tako i glumica:eek: ).

Starke
25.5.2006, 23:11
Sem lotr-a koji je sasvim ok ekranizovana knjiga(sa par izuzetaka na kraju filma) 99% svih ostalih filmova pravljenjih po igrama mogu se opisati sa dve reci-nevidjeno s*anje!

player1
8.6.2006, 23:33
Prvi Mortal Kombat film je bio onako. Mislim, ima tu nesto...

Ali drugi je citso smece. Ma mocni rendzeri su bolji od toga.

player1
8.6.2006, 23:34
Saw I i Saw II da li ste ih gledali jako su bolesni...

Saw1 je dobar film (da se najezis), a Saw2 je teska (i ocajna) komercijala.

dodo
15.6.2006, 19:01
Dodajte listi ocajnih i Bloodrayne...

Obi-wan
27.6.2006, 1:56
Moram se sloziti da je DOOM jedna veoma losa ekranizacija igre. Ali zato STAR WARS !!!!!!!!!!!!!!!!!! Neprevazidjeno, mada, 4. 5. 6. deo su za mene MNOOOOOOOOGO bolji od 1.2. dela (treci nisam jos uvatio da gledam)

Wolverine
27.6.2006, 9:58
DOOM je propast od filma koga su oni hteli da uplase sa onim bebe!FEAR je mnogo strasniji!

Surovi
28.6.2006, 3:06
Moram se sloziti da je DOOM jedna veoma losa ekranizacija igre. Ali zato STAR WARS !!!!!!!!!!!!!!!!!! Neprevazidjeno, mada, 4. 5. 6. deo su za mene MNOOOOOOOOGO bolji od 1.2. dela (treci nisam jos uvatio da gledam)


kako jedan obi wan nije jos gledao 3. deo ajde mi objasni, majke ti... tu nesto ne mirise...

najbolji je gebriel najt, i istoimenoj igri(ubacene su filmske scene) savrsena gluma...
pa najgori... svi su losi ali slozicu se da od street fightera ne moze gore niti dole, kako god...

REDisLAW
28.6.2006, 21:19
Spiderman je g0vn0, a najviše bih voleo da vidim Princa na platnu...

player1
28.6.2006, 21:35
Mislim da ova tema ide pomalo off-topic.
Ocu da kazem, kada mislim flimovi po igrama ne mislim na filmove koji su bazirani po stripovima ili tv serijama, a kojim slucajem ima i igra po njima (Spider-man X-men, StarTrec), nego na filmove bazirane na originalnom predlosku iz video igre.

Highlander
1.7.2006, 14:36
Bilo bi dobro da kažete i zašto su ti filmovi očajni.

Jack Sparrow
2.7.2006, 15:24
Zar postoji tako nesto ?? Najbolji film po igrama ... ja tako nesto nisam jos pogledao , eto jedino mogu izdvojiti "Resident Evil" koji nema bas puno veze sa igrom , drugi deo je blagi uzas. Videcemo sta ce biti sa "World Of Warcraftom".. samo nemoj Uwe Boll da rezira jer odma mozemo poceti sa pljuvanjem .. poz

Dushan
2.7.2006, 16:38
Diablo film:aplauz:

Srlandand
11.7.2006, 18:29
Sta ce ti ovo najbolji? Jedini dobar film po igri je Mortal Kombat, ni Resident Evil nije los i to je to. Tome da nema dobrih filmova po igrama doprineo je, a i doprinece Uwe Boll. Da li je snimljen Soul Calibur?

Mannibalseat
12.7.2006, 22:56
Dada Mortal Kombat....eEheheee...da to je super film i danas sam ga gledao oko 20.06 h.Najgori mi je Rezident Evil 2 i....dok se setim...Ma Bambola film,to je bre...ej bre u blatu,ko je gledao taj zna

nex999
10.8.2006, 1:21
Apsolutno najgori: AloneInTheDark...naravno nema pljuvanijeg filma ni ovde ni u svetu...
Najmanje losi: MortalKombat (iako je u sustini shit, po meni bar) i pRezidentEvil...
Mislim da definitivno ne moze da se snimi dobar film po video-igri...Jedino ako bi se rezije dohvatio J.Cameron ili R.Scott...ili P.Verhoeven...onda mozda...

Nillaith
10.8.2006, 6:10
Pogledala Silent Hill film - definitivno jedan od najboljih :)

nesonjacc
10.8.2006, 17:45
Sillent hill je po meni jedna od boljih ekranizacija igara. Keeps the feeling

Kad smo kod keep the feeling - Pogledah Pirates of the caribbean-Dead man's chest-- Po meni odlican. Zasdrzao smek originala( samo ko ce da ceka sledece leto za treci deo) :}

Roronoa Zoro
14.8.2006, 23:10
Baš sada videh da u trećem nastavku Resident Evil-a da Ali Larter glumi Claire Redfield sa kojom nema ništa zajedničko. Biće ovo veći krš od oba prethodna nastavka.

lake_bolt
1.9.2006, 9:34
Pogledala Silent Hill film - definitivno jedan od najboljih :)
slazhem se:)

@ZDMSkyline-plashio sam se da ce tako ispasti:(

SirDuck
1.9.2006, 22:09
Moram se sloziti da je DOOM jedna veoma losa ekranizacija igre. Ali zato STAR WARS !!!!!!!!!!!!!!!!!! Neprevazidjeno, mada, 4. 5. 6. deo su za mene MNOOOOOOOOGO bolji od 1.2. dela (treci nisam jos uvatio da gledam)
A zar nije prvo nastao Star Wars film ,pa tek onda igra:icon_scra .
Inace slazem se za DOOM, a koja je ekranizacija dobra....neznam, javicu kada je pogledam.:)
Cekam Princa da izadje, nadam se da ga nece upropastiti.

MaxXx
22.1.2007, 13:05
Silent hill :aplauz: je odlicno ispao, i kao film po igri i film uopste, pogotovo glumacka ekipa i specijalni efekti, Resident Evil nije los, vredi gledati ga :tapsh: , mada nastavak nije nesto posebno:( . BloodRayne. . . ne znam . . . zalim sto sam ga ikad gledao:icon_evil . Isto vazi i za alone in the dark, House of the dead, i sve filmove koje je rezirao Uwe Boll. Unapred cu da pljunem na sledece:

-Postal(Snimiti film po igri koja ima tako skromnu pricu izazov je i za bolje rezisere od Uvea)

-BloodRayne II Deliverance(Ako ste gledali prvi film, nije tesko zakljuciti kako ce izgledati (jos gori) nastavak) Usput, ovde vise ne glumi Kristana Loken:boodala:

-Far Cry(sama cinjenica da je Bol reziser ovog filma uz apetite publike i njegove reziserske mogucnosti, film ce GARANTOVANO biti katastrofa:( )

Belfegor
22.1.2007, 15:55
najgori su bloodrayne,drugi deo residenta i mortal dvojka. :mad:
solidni su mortal 1 i resident 1;)
A najbolji, mada animirani je Final fantasy:D

Shang Tsung
22.1.2007, 16:04
...
A najbolji, mada animirani je Final fantasy:D

Verovatno mislis na advent children.. gde je sushta animacija JEDINO sto valja.Od priche ispade neka boranija, xaos i konfuzija.
Drugo je Spirits within, koji je koliko je meni poznato radjen nezavisno od igara, i koji je ispao zaista WAAAUU.Kao takav je zasluzio da bude 1 od najboljih filmova koje sam pogledao.

Silent hill je za sad "Numero Uno", sto se tiche ekranizacija video igara.

MaxXx
1.2.2007, 15:37
Evo jedne zanimljivosti!:) Ako ste registrovani na imdb-u, profesionalno se bavite ubijanjem (ne morate da budete u rangu gospodina 47), i treba vam posao, potrazite ga ovde: I'm hiring a Hitman! (http://www.imdb.com/title/tt0400426/board/nest/57129142).

Ukoliko mislite da ovo nema veze sa temom, samo kliknite na link, ne morate da prihvatite posao, samo podrzite ovu smelu i plemenitu akciju.

Paznja: Da biste aktivirali ovaj link, morate da se registrujete na imdb-u. registracija na imdb (http://www.imdb.com/register/?why=personalize).

Usput, Mortal Kombat je vrlo lepo uradjen:n_klanja: , isto vazi i za prvi Tomb Raider (mozda malo manje, jer mi je neke nedostatke verovatno prikrila glavna glumica :love: .).

Sarmatian
1.2.2007, 17:43
Zaboravili ste jedan jako los film po igri: Wing Commander. Nevidjeno smece sa solidnom glumackom ekipom, sto je najgore. Samo reci Jirgen Prohnov je dovoljno. Zestoko odstupanje od price u samoj igri, neubedljiva gluma, losi specijalni efekti... Da ne duzim. Nesto sto je izgledalo kao vrlo ozbiljan projekat zavrsilo se kao nevidjena glupost.

A kakve veze ima Star Wars sa filmovima koji su snimani po igrama? I Saw 1 i 2?

todos
1.2.2007, 18:24
Uopsteno holivud i ne zna kako da prenese pricu iz igre na platno.Jedino takvim stvarima mogu da se raduju deca do 7 god i to oko bozicnih i novogodisnjih praznika.Nekako se izgubi prica,ali po mom misljenju se uvek i skoro uvek prica postavlja na pogresnoj nozi.:dedica:

MaxXx
7.2.2007, 15:09
Evo jednog istinskog dragulja! Ako se iko seca one igre Ninja Ryukenden sa sege i NES-a:dedica: :icon_scra (ima i nastavak za Xbox), obavezno neka pogleda film po istoj. Film je izvrstan, prosto je neverovatno sta su animatori uspeli da urade sa onako skromnom pricom. Sama animacija je odlicna, jedino je prevod nesto losiji posto je film na japanskom:confused: , no to niposto ne treba da pokvari uzivanje u ovom filmu. Ovo je jedan od retkih filmova po igrama koji je zaista zabavan i zanimljiv. Mozda je tako dobar jer je napravljen poodavno, kad filmovi po igrama nisu samo zarad izvlacenja novca od obozavatelja same igre. OBAVEZNO stivo. (predlazem da prvo skinete NESten i obavezno odigrate igru, jer su i igra i film FENOMENALNI!:aplauz:

giga
22.2.2007, 21:37
DOOM mi se svidja i RESIDENT EVIL 1 nije los,ali je zato drugi deo katastrofa.

player1
22.2.2007, 22:45
Kod Dooma mi se svidja jedino FPS scena.

Prica je konfuzna, a uz to nema nikakve veze ni sa jednom Doom igrom.

giga
28.2.2007, 21:01
Kod Dooma mi se svidja jedino FPS scena.

Prica je konfuzna, a uz to nema nikakve veze ni sa jednom Doom igrom.

Tacno da nema veze ni sa jednim delom igre ali nije los film

malesija
27.7.2007, 18:42
ubedljivo najbolji i najsmesniji film su simsonovi na filmu.mislim da su mogli mnogo bolje da urade film harry potter

Wolverine
5.8.2007, 13:39
http://www.imdb.com/title/tt0293429/ Kako li ce da ispadne sa novim efektima.:eek:

vladale
26.8.2007, 0:35
Nadam se da da ovaj film neće upropastiti, u pitanju je Hitman i u bioskopima ga možemo očekivati 10. decembra!

IMDb Link (http://www.imdb.com/title/tt0465494/)
Zvanični Sajt (sa teaserom) (http://www.hitmanmovie.com/)

Srlandand
26.8.2007, 14:15
ubedljivo najbolji i najsmesniji film su simsonovi na filmu.mislim da su mogli mnogo bolje da urade film harry potter

Sjajan je film, ali nije po igri;)...

ForceWare
26.8.2007, 15:46
Po igri nije loš (jedino što su kola verno prenesena) je (već znate o čemu pričam :)) 2 Fast 2 Furious. Naravno 3 deo (Tokio Drift) je najgori do sada.

branko999999999
31.10.2007, 5:14
Najgori - 'Mortal Kombat' 2 a Najbolji - 'Final Fantasy' ili 'Resident Evil'

Beagle
31.10.2007, 11:43
Po igri nije loš (jedino što su kola verno prenesena) je (već znate o čemu pričam :)) 2 Fast 2 Furious. Naravno 3 deo (Tokio Drift) je najgori do sada.

Koliko znam, prvi deo ovog filma je stariji od NFS:underground-a ;)

Ghost
31.10.2007, 15:19
Чак штавише ја би се кладио да је underground и настао због тог филма (да мало музе паре, пошто се народ напалио на уличне трке).
Сви знамо колико је игара са истом тематиком изашло после underground.

MiroslavNW
4.11.2007, 15:33
Ljudi ne znam da li je ovo vec postovano ali pre neki dan sam naleteo na trailer, gledao sam prethodna dva dela i mislim da ovo nije lose:

RESIDENT EVIL 3: Extinction (http://www.youtube.com/watch?v=U1ABcNP9AJc)

Jel gledao neko ovaj Resident Evil Extinction utisci:kreza:

Stefan_bc
4.11.2007, 15:45
Jel gledao neko ovaj Resident Evil Extinction utisci:kreza:

Ne da je dobar film, bolji mi je i od prvog i od drugog dela!Mila Jovovic kao i uvek super glumi a jos bolje izgleda.Gledao sam ga kada je bila premijera ovde u Svedskoj.Film je extra:D

Svi koji vole zenski mocni fight trebaju gledati ovaj film!

Tihi
5.11.2007, 0:39
Ne da je dobar film, bolji mi je i od prvog i od drugog dela!Mila Jovovic kao i uvek super glumi a jos bolje izgleda.Gledao sam ga kada je bila premijera ovde u Svedskoj.Film je extra:D

Svi koji vole zenski mocni fight trebaju gledati ovaj film!
Mora da se salis, film je žešće sra....e, žao mi je samo vremena koje sam potrošio gledajući ga.

Eni
12.11.2007, 19:45
Jel neko gledao DOA film? Ovaj, crtani...film...crtani... nešto... :rofl:

Goran Misic
5.12.2007, 1:39
Definitivno najgori film po igri je Hitman! Tipicno holivudski... pucamo sa heklerima po restoranima i hotelima i explozije na sve strane! Skroz je izgubio onaj silent killer fazon i nisu odabrali dobrog glumca. Taj posao bi najbolje odradio glavni lik iz Transportera Jason Statham. Dakle film je s""""e! :n-cc2:

bvitnik
5.12.2007, 2:31
^ Čim sam video facu ovog lika koji je glumio Hitman-a isto sam pomislio da je lik iz Transportera idealan za ovu ulogu. Ovaj što je glumio Hitman-a izgleda skroz tunjavo.

Propeler
5.12.2007, 20:51
Alo tipovi... jeste gledali u opste Hitmana ili pricate napamet. Ja sam ga gledao sinoc i mogu reci da film u opshte nije losh. Shta vishe, dobar je. Jedina zamerka mi je shto ima vishe akcije i mass shooting-a nego stelth-a i elegancije kao shto je u igri, a i Agent 47 je mogao da bude malo "strašnijeg" izgleda. Mislim da je film dobar, visokobudzetni, sa solidnim glumcima, ozbiljnim eksplozijama, rezijom i na kraju i sjajnom muzikom. Ne izgleda "jeftino" kao DOOM i mislim da je bash uspeshan rip-off od legendarne igre.
@Goran Misic
Svi su hteli, pa i ja, da Jason Statham bude Hitman ali ponuđena mu je uloga, nakon što je Vin Diesel otpisan, ali je on odbio tako da je casting pao na Oliphanta koji je isto sasvim OK.
BTW, svidja mi se scena kad deca u sobi sede i cepaju na konzoli Hitman-a.

Leeroy Jenkins
5.12.2007, 21:48
Evo bas sam procitao da se radi film po igri Kane & Lynch. Glavne uloge su Bruce Willis i Billy Bob Thornton.

Pelagijska Argosija
6.12.2007, 0:58
Alo tipovi... jeste gledali u opste Hitmana ili pricate napamet. Ja sam ga gledao sinoc i mogu reci da film u opshte nije losh. Shta vishe, dobar je. Jedina zamerka mi je shto ima vishe akcije i mass shooting-a nego stelth-a i elegancije kao shto je u igri, a i Agent 47 je mogao da bude malo "strašnijeg" izgleda. Mislim da je film dobar, visokobudzetni, sa solidnim glumcima, ozbiljnim eksplozijama, rezijom i na kraju i sjajnom muzikom. Ne izgleda "jeftino" kao DOOM i mislim da je bash uspeshan rip-off od legendarne igre.
@Goran Misic
Svi su hteli, pa i ja, da Jason Statham bude Hitman ali ponuđena mu je uloga, nakon što je Vin Diesel otpisan, ali je on odbio tako da je casting pao na Oliphanta koji je isto sasvim OK.

Ja ne shvatam šta ti u stvari hoćeš da kažeš. Pa njih dvojica su se baš i žalili što ima previše akcije i što glavni lik više podseća na obolelog od leukemije nego na bezdušnog ubicu. Mislim da nijedan film, a pogotovu ne film o ubici za koga onaj i ko je čuo smatra da je mit, ne treba da se ceni po tome da li ima puno ozbiljnih eksplozija i puno akcije. Film jednostavno nije dosledan igri po kojoj je nastao i zato ga poklonici Hitmena ne vole.

caine
6.12.2007, 13:08
Evo bas sam procitao da se radi film po igri Kane & Lynch. Glavne uloge su Bruce Willis i Billy Bob Thornton.
Interesantno je da njih dvojica glume glavne uloge i u filmu Bandits (http://www.imdb.com/title/tt0219965/), tako da možda i bude nešto (a možda će morati se uzdaju u ''treću sreću'' :D) od K&L-a.

dr.antrax
14.12.2007, 12:21
Definitivno najgori film po igri je Hitman! Dakle film je s""""e! :n-cc2:

Apsolutno se slazem! Ja ga ne bih ni gledao, ali sam se zatekao kod druga, koji je gledao i rek'o malo da vidim kakav je... Stvarno gluplji film u zivotu nisam gledao. Prica je kretenska, a i sve ostalo... Sta da kazem, onaj koji je gledao zna o cemu govorim... Naravno sve se odigrava u toj Rusiji (kojoj zapadnjaci toliko zavide, da je to neverovatno), Hitman treba da ubije tog zlog ruskog tiranina, koji naravno ima svoje licne ***** i ciji brat je diler droge (a i sta bi drugo bio). Ali, ipak ima i u Rusiji i stari koje valjaju... a naravno to je neka ženska koja pomaze Hitmanu u njegovom zadatku... A prelazenje rusko-turske granice (koja se valjda nalazi na Mesecu:confused:), nepravilno napisana cirilicna slova i hrabri agenti CIA koji hladno legitimisu rusku policiju su gluposti koje nisu vredne ni pomena...:mad::rolleyes::n-cc2::boodala:

branko999999999
19.12.2007, 16:58
Ja sam odma po 'trailer'-a vidio da ce 'Hitman' biti sr***e (a i odabrali su nekog manekena), ono : eksplozije, spec. efekti na kvadrat a od price nista...na pr. pogledajte 'trailer' za 'Die Hard 4'...

Wolverine
9.1.2008, 14:15
Hitman - Prica je 0. Glavni glumac nije los ali glas mu je kao iz bureta. 4/10

LebronMVP
9.1.2008, 15:33
@ Wolverine- Solidan je Hitman film. Uopste nije ocajan kao sto kriticari kazu.

Master Neo
10.1.2008, 0:09
E sto se tice Hitman-a, meni se cini da bi mnogo bolju ulogu tu igrao onaj matori sto je poslat da ubije ovog hitmen-a. Mnogo vise lici na hitman-a iz igrice nego ovaj glumac.

Ono sto mi je bilo zanimljivo, kad mu ulete specijalci u sobu i kad iskoci kroz prozor, i upadne kod ona dva klinca, a oni igraju hitman-a na sony-ju. haha najjace!:rofl:

_ToMeK_
12.7.2008, 14:26
Pozz. Najbolji film urađen po video igri je prvi deo Mortal Kombat-a. Za najgori je zvanično proglašen film o Super Mariu, mada nisam gledao, a i ne želim, a u kategoriju trash filmova rađenih po video igrama komotno se mogu ugurati sva ostvarenja Uwe Boll-a. Jedino ga Postal može izvaditi iz bule... A možda i ne???

Marshall George
15.7.2008, 22:33
Max Payne Official Trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=Q2jAEoBz6RY

AAAAAAAA....:alealeee::alealeee:

branko999999999
15.7.2008, 23:35
Najgori filmovi po igrama (od onih koje sam gledao) :
Super Mario, Street Fighter, MK 1,2, House OF The Dead, Alone In The Dark, Tomb Raider 1,2, Doom...
A najbolji:
Silent Hill i Resident Evil serijal...

_ToMeK_
25.7.2008, 19:39
Jel' gledao neko Postal? Vredi li(ili je Uwe opet z%"#$o stvar)?

dzonihsv
25.7.2008, 19:47
Ja sam nabavio ... trazio prevod kojeg nema .... gledao 10min i rekao sebi ,koja sam ja boodala... :D

ivica-batista
18.8.2008, 22:11
Ja sam nabavio ... trazio prevod kojeg nema .... gledao 10min i rekao sebi ,koja sam ja boodala... :D
1.najbolji film
odgovor:
Hancock

Shaolin soccer

2.najgori film
odgovor:
Breakin
http://content.answers.com/main/content/wp/en/2/2b/Breakin-DVDcoverart.jpg

Equilibrium
6.11.2008, 0:53
Najgori: Max Payne skrnavljenje igre onaj lik ni po cemu ne podseca na Maxa a i scenario je los

Najbolji: Resident Evil 1

Slazem se sa ljudima da je Hitman los pogotovo sto glumac nema taj smek i onu hladnu nezainteresovanost za bilo sta drugo osim ispunjavanje zadataka, prezivljavane i kupljenje para koje neznam da li uopste trosi osim na kanarinca:D. Mislim da bi Statam bio najbolji ali od ovog bi i ja bolje odglumio:cool:

I filmovi Uve Bola uopste nisu toliko grounbreaking losi ali to je samo licni stav

Neuro
6.11.2008, 1:30
Majku mu, meni taj Max Payne uopšte nije bio toliko loš koliko sam očekivao. Ono jes', Marky Mark kojeg ne podnosim organski u glavnoj ulozi, nedoslednost (ko je rekao "Gospodar prstenova"), nedovoljna reprezentativnost, ali opet mi je nešto toplo oko srca bilo dok sam gledao dotični naslov. BTW, devojka me zbog sitničarenja poodavno zove - filmski snob. Cenim da je glavni uzrok dopadanja preopsesivna opsednust dotičnom igrom...

Nutsbre@ker
6.11.2008, 15:15
Ja sam nabavio ... trazio prevod kojeg nema .... gledao 10min i rekao sebi ,koja sam ja boodala... :D
Ja sam takodje nabavio film i jos se cimao sta vremena da nadjem prevod za ovo s****e od filma. Joj samo kad se setim kako sam se naprzio n ataj film pre nego sto sam ga konacno odgledao dodje mi da se ubijem:n-cc2:. Znaci takvu glupost odavno nisam gledao, i taj film je kod mene u rekordnom roku izasao na top poziciju naglupljih filmova ikad napravljenih. Cak se ni jednom nisam nasmejao u toku filma ( zapravo izdrzao sam do pola). Onu budalu koja je napravila ovaj film treba javno lincovati:dzavo:.
Ps: Film nema ni jednu dobru stvar u sebi ( gluma, scenario,i dijalozi su krajnji ocaj)

Packy
6.11.2008, 23:26
Najgori: Max Payne skrnavljenje igre onaj lik ni po cemu ne podseca na Maxa a i scenario je los


josh jedan film koji je bio tu samo da nalozi nas,gaming masu.:(

Goldfinger
18.3.2009, 11:29
Ako koga interesuje izasao je igrani film Far Cry.Vise informacija http://www.imdb.com/title/tt0400426/

Azazel
5.4.2009, 20:16
ja mislim da je Far Cry z*****o sve ove iznad,nisam gledao gori film u skorije vreme, a najbolji jos ne postoji :)

White Ripper
5.4.2009, 21:28
ja mislim da je Far Cry z*****o sve ove iznad,nisam gledao gori film u skorije vreme, a najbolji jos ne postoji :)
Po meni FC nije los,ali tacno je da je prevazidjena slicna akcija.;)

dzonihsv
5.4.2009, 21:31
Far (http://www.sk.rs/forum/showpost.php?p=736944&postcount=2525) Cry (http://www.sk.rs/forum/showpost.php?p=736964&postcount=2527) je mogao biti bolji da ga nije pravio Uwe Boll, efekti su uradjeni bas ono B tipa... Mogli su malo vise da se iskesiraju za bolje spec. efekte.

Azazel
5.4.2009, 21:45
Nema nikakve veze sa igrom, sem ludog naucnika na ostrvu xD, a glavni lik koji se zove Jack Carver je nemac???? Mogao je mnoooogo bolje da ispadne da su pratili radnju igre...:D

Wastelander
5.4.2009, 23:25
josh jedan film koji je bio tu samo da nalozi nas,gaming masu.:(

Uh, film je bio toliko dosadan bled i neinspirativan, da sam ga napustio pola sata pred kraj. A onaj Mark Volberg je kao glumac, najveci smarach ikada. Bolje bi mu bilo da je ostao Marky Mark.

pentraksil
6.4.2009, 1:21
Max Payne nije nishta posebno ali nije ni toliko losh. Nemojte mi reci da je Max Payne gori od Legend of Chun Li ili Blood Rayne. A shto se tice Tomb Raider nije on toliko losh (da pojasnim mozda sam ja jedno mushkarac na svetu koji smatra da Andjelina nije nishta posebno da mi je cak i odbojna pre svega shto podseca na kostura sa nalepljenim posterom umesto koze). Hitman je losh film ali ne toliko koliko ljudi pricaju. Opet ne znam kako su se Spiderman, Star Wars, Saw, LOTR uvukli ovde ali dobro. Shto se tice Gandalfa ja moram da dodam da je lik najbolje odglumio svoje od svih glumaca i citajuci knjigu zakljucih da je covek pogodio u sred srede. Najbolji jeste Mortal Kombat pa cak i prvi Resident Evil i naravno Silent Hill (zadnja scena je zlato), a najgori......pa sama pomisao da postoji igrani film sa Super Mariom dovoljna je da zakljucimo

Psycho13
9.4.2009, 19:15
Ako koga interesuje izasao je igrani film Far Cry.Vise informacija http://www.imdb.com/title/tt0400426/

Jedino sto spaja film sa igrom je Jack Carver i ostrvo!

TORQUE
9.4.2009, 22:57
Far Cry je jedan od najgorih filmova koje sam ikad gledao- los scenario, losi glumci (osim ludog naucnika koji moze dobiti prelaznu ocenu) efekti nista, jednom recju jeftin film i unisten takav potencijal kao sto je bio Far Cry.

Za razliku od njega dosta bih vecu ocenu dao filmu DOOM, iako je stariji daleko je bolje odradjen.

Hephaestus
9.4.2009, 23:38
Evo liste filmova koji su snimljeni po igrama ili su u planu:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_films_based_on_video_games
@pentraksil
Sto se tice Andje, nisi jedini, ni meni se ne svidja, a tomb raider je ocajan (moje misljenje):(. I zasto uvlacite filmove radjene po knjigama, stripovima...?:confused:

Nash Knight
9.4.2009, 23:54
Lol Super Mario Bros je extra film, samo treba biti malo slobodnijih shvatanja. Ja sam ga sad skoro ponovo pogledao (kad sam ga gledao prvi put bio sam klinac i nije mi se dopao) i odusevio sam se!

Borowatz
10.4.2009, 16:22
Far Cry je jedan od najgorih filmova koje sam ikad gledao- los scenario, losi glumci (osim ludog naucnika koji moze dobiti prelaznu ocenu) efekti nista, jednom recju jeftin film i unisten takav potencijal kao sto je bio Far Cry.

Za razliku od njega dosta bih vecu ocenu dao filmu DOOM, iako je stariji daleko je bolje odradjen.

još nisam odgledao film, ali šta si očekivao kad ga je radio Boll. Njegove filmove gledaju samo poštovaoci njegovog rada. :D
A da je far cry imao potencijal :confused:, ne nije, to bi bila još jedna izklišeizirana priča, koje su prolazile samo 80tih (nemojte pograšno da me shvatite, ja volim trash filmove, ali samo one koji su od starta tako rađeni, a n oni koji su ispali trash zbog nesposobnosti glumaca ili reditelja-scenarista)

King James
15.4.2009, 0:49
Ja sam pre neki dan gledao Silent Hill.Svideo mi se film,iako igru nisam ni igrao :opanachke Tj. jesam jedan deo al' me brzo smorilo.Sad,recite vi meni sta se na kraju desilo? Ja sam skontao da...

...su Rose i Sharon i ona policajka poginule vec pri ulazu u Silent Hill i da su bile mrtve svo vreme,zato onakav kraj kad su Rose i Sharon dosle kuci.Tj. svi oni sto su bili tamo su,u stvari,mrtvi,a to mu dodje k'o neko cistiliste.Zato se samo njima javljala ona ''tama''.A kad su Christopher i onaj detektiv dosli nije bilo magle niti te ''tame''.

^Sad,da li sam ja u pravu? :D

Ketchua
15.4.2009, 1:13
Najbolji film (tj. anime) radjen po igri koji sam gledao je Street Fighter: The Animated Movie. Mozda zato sto sam ga prvi put gledao kao klinac, pa mi je prirastao za srce. Ali stvarno je super. A najgori su svi ostali. :D

Hephaestus
20.4.2009, 21:55
Dok sam trazio ime pesme iz Prince of Persia vidim da se radi film Prince of Persia: The Sands of Time http://www.imdb.com/title/tt0473075/ i da princa glumi ovaj http://www.imdb.com/name/nm0350453/, mada bi bilo bolje da ga glumi ovaj http://www.imdb.com/name/nm0004710/.

dzonihsv
20.4.2009, 21:57
Pa dobro, film je najavljen tek 2010 tako da se i Jake moze lepo srediti (a vec je i poceo (http://ps2.psu.com/media/prince-of-persia:-the-sands-of-time/prince-of-persia:-the-sands-of-time-ss-3.jpg)). :)
Jos samo da nauci Wall Walk. :P

thebluephoenix
20.11.2009, 18:30
Najgori: House of the Dead by Uwe Boll.
Najbolji: Hitman (Luc Besson) i Postal (Uwe Boll) i naravno Resident Evil 1,2 i 3. Cetvorka mi se ne svidja zato sto su uradili u CG bez glumaca tako da je bezveze.

Ocelot
20.11.2009, 20:05
Kod mene je baš obrnuto; RE: Degeneration je jedini RE film koji vredi nešto. Ona trilogija je najobičnije đubre koja nema nikakve veze sa igrama, već je tu naslov čisto da se zaradi koji dolar više.

Marti Misterija
20.11.2009, 22:15
Dok sam trazio ime pesme iz Prince of Persia vidim da se radi film Prince of Persia: The Sands of Time http://www.imdb.com/title/tt0473075/ i da princa glumi ovaj http://www.imdb.com/name/nm0350453/, mada bi bilo bolje da ga glumi ovaj http://www.imdb.com/name/nm0004710/.

A mogao bi komotno da ga glumi i ovaj (http://www.imdb.com/name/nm0707983/).

Inace nakon onog izleta i onakve "avanture" u filmu Brokeback Mountain, ja jednostavno Jake Gyllenhaala jednostavno nikako ne mogu da zamislim u naslovnoj ulozi u Prince of Persia, da se muva sa Yasmin (u filmu sa Taminom)! Jednostavno ne ide!