Prikaži potpunu verziju : Winamp Plugins
Branislav Živaljević
11.2.2006, 14:12
Da li neko zna odakle mogu da se skinu neki korisni pluginovi za Winamp 5,a da to nije Winamp.com gde ima gomila gluposti i treba ti citav dan da sve pregledas
Tip:
Traži 5 star i 4 ipo star pluginove na winamp sajtu.
Sigurno će se svima sviđati:alealeee: :alealeee:
Shang Tsung
19.8.2007, 18:54
Aj da ne pravim novu temu, vec da iskoristim sta se iskoristit' moze :)
Jel neko mozd' ima (il zna gde ima da se nadje) plug-in koji dozvoljava da pesmu iz plejliste obrisem sa harda. Znaci desni klik na pesmu > delete (ali permanent, a ne samo iz doticne plejliste)?
Po meni neki od najboljih gen pluginova na http://www.nunzioweb.com/daz/index.html gde ima i 'find file on disk' kada kliknes desnim klikom na playlistu kliknes find file i on ti otvori folder gde je fajl i ti ga posle izbrises.
Master Neo
20.8.2007, 0:29
Imam ja na hardu jos bolji plug in, koji ti direktno iz winamp-a daje mogucnost da kopiras brises, cut-ujes fajlove, i sve ostalo. Mnogo dobar plug in. Ako nekom treba, msn...
Shang Tsung
21.8.2007, 16:19
Imam ja na hardu jos bolji plug in, koji ti direktno iz winamp-a daje mogucnost da kopiras brises, cut-ujes fajlove, i sve ostalo. Mnogo dobar plug in. Ako nekom treba, msn...
Neam msn trenutno, aj baci link odakle si ga nabavio ili ako mozes ul-uj na rapidshare or somethin'.
Poz
Master Neo
21.8.2007, 16:50
http://www.winamp.com/plugins/details/139313 Odlican plugin koji sam opisao u prethodnoj poruci...
Shang Tsung
21.8.2007, 17:26
Ok, thats what i need. Radi.
Tnx a lot.
Ima li neki plug-in za Winamp(a ima ih previse) PROVEREN koji ce na 5.1 sistemu zvucnika naterati i zadnje da rade kao i prednji..? Ovako zadnja dva nekako kao eho odzvanjaju
Ima li neki plug-in za Winamp(a ima ih previse) PROVEREN koji ce na 5.1 sistemu zvucnika naterati i zadnje da rade kao i prednji..? Ovako zadnja dva nekako kao eho odzvanjaju
WinAmp 5 ima tu opciju u sebi, bez potrebe za pluginima. Preferences -> Playback -> Allow Surround Sound. Jesi li probao to?
MareDGrejt
15.8.2009, 0:12
Aj da ne otvaram novu temu, valjda moze i ovde.
Imam problem sa Winampom. Nece da mi otvori neke fajlove. Ti fajlovi, kada kliknem na njih pa idem Properties su u nekom Lame MP3 formatu. Cenim da mi treba neki plugin kako bi ih pustio. Skinuo sam neki out_lame plugin ali to ne radi, izgleda da je to enkoder. Kada kliknem na neke od tih pesama u plejlisti dok imam instaliran out_lame plugin, Winamp se isklju
Imam winamp 5.5, a te fajlove mi Windows media player pusta bez problema.
Reinstaliraj winamp, vrsta enkodera nema veze sa (ne)pustanjem fajlova.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.