PDA

Prikaži potpunu verziju : Auto-answer software (program za hvatanje cimača ;)

Predrag Stankovic
10.3.2008, 1:19
Interesuje me da li postoji program za automatski odgovor tj. za otvaranje veze posle određenog vremenskog perioda na primer posle 3 sekunde od zvona
meni treba najviše zbog toga da se zaštitim od onih koji preterano dosadjuju cimanjem, tako što bi ih taj program hvatao i na taj način bi im skidao kredit, pa neka oni ponovo izvole :boxing:

Meni treba verzija za Symbian S60 3rd v9.2

Željko
10.3.2008, 1:50
Zamisli da taj neko hoće da priča sa tobom i ti ne čuješ telefon da je zvonio i on priča sam sa sobom posle 3 sekunde.. Glupo.. :)

Stojadin
10.3.2008, 2:06
Zamisli da taj neko hoće da priča sa tobom i ti ne čuješ telefon da je zvonio i on priča sam sa sobom posle 3 sekunde.. Glupo.. :)
Pa nije glupo ako mozes da ukljucis i iskljucis taj program.

Željko
10.3.2008, 2:43
Pa kad ga uključiš može neko da te zove...

Predrag Stankovic
10.3.2008, 3:33
Pa kad ga uključiš može neko da te zove...
E taman sam se ponadao da je neko preporucio neki program kad videh da imam odgovere u temi, a ono Željko pretpostavlja šta bi bilo kad bi bilo, Takav program bi trebao da ima mogucnosti da ti preciziraš koje brojeve da upeca ili da hvata skrivene i nepoznate brojeve, Kao sto naprimer Best Blacklist ima takve mogucnosti da ti preciziras koje brojeve i pozivaoce da blokira, Verujem da postoji takav program

BrutaLiS
10.3.2008, 18:40
Smartbian Auto hang Up

Predrag Stankovic
11.3.2008, 0:03
Smartbian Auto hang Up
Ovaj program nije za tu svrhu, on sluzi da ogranici vreme razgovora i da prekine razgovor nakon definisanog vremena, a nema mogucnost da automatski otvara vezu prilikom poziva

Haker95
11.3.2008, 0:20
Best BlackList.Okaci na listu nezeljene ljude, a telefon ti nece ni zvoniti.Skini ga sa www.smartphoneware.com.

Orvel
11.3.2008, 2:47
Nisam siguran da mu to treba. Koliko ja vidim to nisu neželjene osobe, već cimači. Kad bolje razmislim takav program bi i meni trebao.

Predrag Stankovic
11.3.2008, 20:18
Best BlackList.Okaci na listu nezeljene ljude, a telefon ti nece ni zvoniti.Skini ga sa www.smartphoneware.com (http://www.smartphoneware.com).
Imam Best BlackList i koristim ga, odlično završava posao, nego meni treba program koji moze da odgovori na poziv tj. da posle definisanog vremena otvori vezu. Jer nije interesantno da samo blokiram cimača bolje je da mu skinem kredit :kreza::to_care:

Haker95
11.3.2008, 22:14
Onda potrazi u podesavanjima telefona opciju Auto answer.Trebalo bi da postoji.

Brains
12.3.2008, 18:32
Ako ti je dovoljno 5 sekundi zvonjave pa da se javi onda kupi samo handsfree podesi sledece:

menu -> tools -> settings -> enhancement -> Headset -> Automatic answer

zdravkelja
12.3.2008, 18:38
Ako hoces da hvatas cimace, najbolje je da zakljucas telefon pa da neprestano pritiskas dugme za javljanje.

Provereno je i 100% efikasno :to_care:

DobroslaV
12.3.2008, 19:00
Da li postoji program za bilo koju platformu koji bi mogao otkriti skrivene brojeve?

Skols
12.3.2008, 19:10
Da li postoji program za bilo koju platformu koji bi mogao otkriti skrivene brojeve?

nope,to nema veze sa programom,nit` tvojim fonom,vec sa provajderom.

Predrag Stankovic
13.3.2008, 0:26
Ako ti je dovoljno 5 sekundi zvonjave pa da se javi onda kupi samo handsfree podesi sledece:

menu -> tools -> settings -> enhancement -> Headset -> Automatic answer
Nazalost retko ko cima tako dugo
Ako hoces da hvatas cimace, najbolje je da zakljucas telefon pa da neprestano pritiskas dugme za javljanje.

Provereno je i 100% efikasno :to_care:
Otkud ja da znam kada ce da me cimaju

Nasao sam program Answering machine koji mu dodje nesto kao sekretarica i minimalni vremenski period za javljanje je sekunda, ali ne mogu da preciziram na koje pozive da se odgovara

NjegovaWisost
13.3.2008, 11:47
Nazalost retko ko cima tako dugo

Nasao sam program Answering machine koji mu dodje nesto kao sekretarica i minimalni vremenski period za javljanje je sekunda, ali ne mogu da preciziram na koje pozive da se odgovara

Zar te toliko djevojke jure:opanachke

Predrag Stankovic
14.3.2008, 1:01
Zar te toliko djevojke jure:opanachke
Šta da se radi , Slatke Muke :D

Haker95
14.3.2008, 21:18
Bas sam to hteo da kazem: Answering Machine!

zdravkelja
17.3.2008, 20:15

Pa cim jednom pozovu, znaci da ce i da nastave, to radi 90% ljudi. Moraju se upecati.
Jednom sam bio u Italiji, i jedna je krenula da me cima. Uhvatio sam je 2-3 puta i skinuo joj ceo kredit:D
Doduse skinuo sam i sebi, ali sam ja imao 3000 kredita, pa je ostalo dovoljno:to_care:

Haker95
22.3.2008, 13:41
Onda koristi Google (http://www.google.co.yu).

G_skill
27.4.2008, 19:56
Ja na mom Benq-siemens EF81 ukucam 000000 i otvori mi se opcija auto answer sto i radi

Guterill
28.4.2008, 11:04
Pa to je nezgodno ako npr. ti pricas s nekim, a taj drugi moze da te prisluskuje (ako nisi cuo zvono)

mciggzy
29.4.2008, 19:15
ja imam Autopilot..
mozes da namestis i da im je zauzece

znaci biras kom broju sta da radi

a program ima i tel. sekretaricu i snimanje razgovora...

Moze da nekim brojevima odbije poziv i posalje definisani sms unapred...

znaci dosta funkcija

Guterill
29.4.2008, 19:30
Izvol'te http://www.killermobile.com/newsite/top-content/mobile-software/autopilot-call-management-software-for-s60.htm

:) ;)