Prikaži potpunu verziju : WTF? banovao me tip koji ni engleski ne zna?
nisam siguran gde da stavim ovu temu pa sam je ubacio ovde. Uostalom, moderatori ce vec premestiti gde treba ako ne odgovara....
Nego, cetujem ja preko mirca na krstarici, u sobi smcity... lokalni kanal gde se okupljaju ljudi iz sm. i neki tip me nervirao jer je napisao "WoW Rule".... i posle prepirke i pretnje da ce me banovati, lik me banovao!!!!:n-cc2:
jel moguce da me moze banovati neko ko nije admin, ili kako se to vec zove? Jel on admin samo za taj kanal ili mora biti i na celoj krstarici?
a ne mogu da verujem da on moze biti admin.... sad ocu nekako da mu se osvetim!!!!:dzavo:
Jel moze da se napravi novi kanal? ko bi onda tu bio "glavni"?
Pravi si :dzavo: :dzavo: :dzavo: :dzavo: džavo!
Ne verujem da bi mogao da te banuje neko ko nema bilo kakvu funkciju tamo... Nemam pojma. A što bi mu se tako svetio? Ja bih se namerno prijavila sa nekim nick-om (e sad, da li bi bio izazovan ili drugog tipa zavisi od toga na šta se taj tip loži)... a onda bih mu ispomerala d*** samo tako, dok ga ne nateram da od muke ode off line, baš kao i što si ti upravo uradio...:dzavo:
p.s. mnogo sam "đavola" stavila ovde, moram da stavim i jedan :) za kraj...:D
Uostalom, moderatori ce vec premestiti gde treba ako ne odgovara....
S obzirom da trenutno nemamo forum "Obdaništance", ostaviću je ovde...dok je neko ne obriše.
mrzim ga.... jos me pre banovanja isprozivao, i pre nego sta sam stigao da mu kazem stosta, pao ban!!! GRRRRRRR :n-cc2:
I`LL BE BACK!!! dodje mi da mu posaljem onaj virus sto ubija i kompjuter i vlasnika :D :n-cc2:
Imzadi, dobra ideja... to cu i da uradim :dzavo:
S obzirom da trenutno nemamo forum "Obdaništance", ostaviću je ovde...dok je neko ne obriše.
pa onda je obrisi :rolleyes:
ili jos bolje, banuj me...
A posle ce me i mama isterati iz kuce, pa smo zavrsili....
Guardian OfThe Blind
11.2.2006, 0:14
Btw super vam je tema!
pa onda je obrisi :rolleyes:
ili jos bolje, banuj me...
A posle ce me i mama isterati iz kuce, pa smo zavrsili....
Ma neće (valjda) niko da ti zaključa temu, prošlo je na forumu i većih gluposti (nemoj da shvatiš pogrešno, ne mislim da je tvoj problem glupost...)
A ako te još i mama izbaci iz kuće, e onda si pravi baksuz...:( :D Nadam se da ćeš dobiti još koji odgovor koji će ti pomoći da tipa malo "središ"...
btw - da se nisi "drao" na krstarici (znaš ono, velikim slovima)...
Ok, evo odgovora. Kontaktiraj čoveka, pokušaj da izgladiš situaciju s njim i da ti skine ban. Sve ostalo je detinjarija.
Guardian_of_light
11.2.2006, 2:19
pa saznaj ko je founder (osnivach ) kanala , pa vidi sa njim da ti skine ban , mada ako si flood-ao , psovao , napusavao nekog ... ban stoji ...
a uvek mozesh da otvorish i regujesh svoj kanal ...
samo reguj nick
i onda si ti glavni baja i niko ne moze da te banuje ... samo pitanje je kako dovesti ljude na kanal ...
:cool:
hacker_aca
11.2.2006, 3:24
Najjače je bilo, kad sam išao na čat, i zovu mene da uđem tamo u neku sobu. Ajde, ja uđem, i čim uđeš, odmah ti stave @ (dobri ljudi, nema šta :) ). I ja stojim tako u toj sobi nekih 15 sekundi, vidim nešto bezveze je, i ja počnem da kikujem ove ostale :dzavo: . Kikujem ja jednoga, pa drugoga, pa trećega, kikovao sam bar njih 15! I taman mi ostalo da kikujem još njih troje, i oni me banuju. :D
Najjače je bilo, kad sam išao na čat, i zovu mene da uđem tamo u neku sobu. Ajde, ja uđem, i čim uđeš, odmah ti stave @ (dobri ljudi, nema šta :) ). I ja stojim tako u toj sobi nekih 15 sekundi, vidim nešto bezveze je, i ja počnem da kikujem ove ostale :dzavo: . Kikujem ja jednoga, pa drugoga, pa trećega, kikovao sam bar njih 15! I taman mi ostalo da kikujem još njih troje, i oni me banuju. :D
Eto, kakav maler;) ... a taman si počeo fino da se zabavljaš...:D;)
hacker_aca
11.2.2006, 3:46
Eto, kakav maler;) ... a taman si počeo fino da se zabavljaš...:D;)
Eh, što ćeš. Nego, ne treba preterivati ni u čemu, pogotovo u drozi! (kako bi ja i moj brat govorili :) )
PhAnToM_LoRd
11.2.2006, 12:23
Pravi si :dzavo: :dzavo: :dzavo: :dzavo: džavo!
Ne verujem da bi mogao da te banuje neko ko nema bilo kakvu funkciju tamo... Nemam pojma. A što bi mu se tako svetio? Ja bih se namerno prijavila sa nekim nick-om (e sad, da li bi bio izazovan ili drugog tipa zavisi od toga na šta se taj tip loži)... a onda bih mu ispomerala d*** samo tako, dok ga ne nateram da od muke ode off line, baš kao i što si ti upravo uradio...:dzavo:
p.s. mnogo sam "đavola" stavila ovde, moram da stavim i jedan :) za kraj...:D
Lepo izgleda ta gomila djavola u postu. Da nije neka Godisnja skupstina bezimenih cudovista?
Salim se, naravno... Samo ti stavljaj djavolcice, ipak su oni u duhu ljudske gresne i povodljive prirode... :D
Ma banuj ih sve redom!:Freddy:
Ovaj forum NE služi za nekontrolisane porive, izlive besa, planiranja krvne osvete, lične prepirke i ostale aktivnosti u ovom kontekstu. Vratite se još jednom na pravila koja se odnose na pisanje u ovoj sobi i prostudirajte.
Ima i pametnijih stvari u životu od osveta za banovanje po irc sobama.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.