PDA

Prikaži potpunu verziju : WTF? banovao me tip koji ni engleski ne zna?

MilanSM
10.2.2006, 23:59
nisam siguran gde da stavim ovu temu pa sam je ubacio ovde. Uostalom, moderatori ce vec premestiti gde treba ako ne odgovara....

Nego, cetujem ja preko mirca na krstarici, u sobi smcity... lokalni kanal gde se okupljaju ljudi iz sm. i neki tip me nervirao jer je napisao "WoW Rule".... i posle prepirke i pretnje da ce me banovati, lik me banovao!!!!:n-cc2:
jel moguce da me moze banovati neko ko nije admin, ili kako se to vec zove? Jel on admin samo za taj kanal ili mora biti i na celoj krstarici?
a ne mogu da verujem da on moze biti admin.... sad ocu nekako da mu se osvetim!!!!:dzavo:
Jel moze da se napravi novi kanal? ko bi onda tu bio "glavni"?

[Imzadi]
11.2.2006, 0:06
Pravi si :dzavo: :dzavo: :dzavo: :dzavo: džavo!

Ne verujem da bi mogao da te banuje neko ko nema bilo kakvu funkciju tamo... Nemam pojma. A što bi mu se tako svetio? Ja bih se namerno prijavila sa nekim nick-om (e sad, da li bi bio izazovan ili drugog tipa zavisi od toga na šta se taj tip loži)... a onda bih mu ispomerala d*** samo tako, dok ga ne nateram da od muke ode off line, baš kao i što si ti upravo uradio...:dzavo:

p.s. mnogo sam "đavola" stavila ovde, moram da stavim i jedan :) za kraj...:D

Marko_L
11.2.2006, 0:09
Uostalom, moderatori ce vec premestiti gde treba ako ne odgovara....
S obzirom da trenutno nemamo forum "Obdaništance", ostaviću je ovde...dok je neko ne obriše.

MilanSM
11.2.2006, 0:10
mrzim ga.... jos me pre banovanja isprozivao, i pre nego sta sam stigao da mu kazem stosta, pao ban!!! GRRRRRRR :n-cc2:
I`LL BE BACK!!! dodje mi da mu posaljem onaj virus sto ubija i kompjuter i vlasnika :D :n-cc2:

Imzadi, dobra ideja... to cu i da uradim :dzavo:

MilanSM
11.2.2006, 0:12
S obzirom da trenutno nemamo forum "Obdaništance", ostaviću je ovde...dok je neko ne obriše.
pa onda je obrisi :rolleyes:
ili jos bolje, banuj me...
A posle ce me i mama isterati iz kuce, pa smo zavrsili....

Guardian OfThe Blind
11.2.2006, 0:14
Btw super vam je tema!

[Imzadi]
11.2.2006, 2:03
pa onda je obrisi :rolleyes:
ili jos bolje, banuj me...
A posle ce me i mama isterati iz kuce, pa smo zavrsili....

Ma neće (valjda) niko da ti zaključa temu, prošlo je na forumu i većih gluposti (nemoj da shvatiš pogrešno, ne mislim da je tvoj problem glupost...)
A ako te još i mama izbaci iz kuće, e onda si pravi baksuz...:( :D Nadam se da ćeš dobiti još koji odgovor koji će ti pomoći da tipa malo "središ"...
btw - da se nisi "drao" na krstarici (znaš ono, velikim slovima)...

Marko_L
11.2.2006, 2:14
Ok, evo odgovora. Kontaktiraj čoveka, pokušaj da izgladiš situaciju s njim i da ti skine ban. Sve ostalo je detinjarija.

Guardian_of_light
11.2.2006, 2:19
pa saznaj ko je founder (osnivach ) kanala , pa vidi sa njim da ti skine ban , mada ako si flood-ao , psovao , napusavao nekog ... ban stoji ...

a uvek mozesh da otvorish i regujesh svoj kanal ...
samo reguj nick

i onda si ti glavni baja i niko ne moze da te banuje ... samo pitanje je kako dovesti ljude na kanal ...
:cool:

hacker_aca
11.2.2006, 3:24
Najjače je bilo, kad sam išao na čat, i zovu mene da uđem tamo u neku sobu. Ajde, ja uđem, i čim uđeš, odmah ti stave @ (dobri ljudi, nema šta :) ). I ja stojim tako u toj sobi nekih 15 sekundi, vidim nešto bezveze je, i ja počnem da kikujem ove ostale :dzavo: . Kikujem ja jednoga, pa drugoga, pa trećega, kikovao sam bar njih 15! I taman mi ostalo da kikujem još njih troje, i oni me banuju. :D

[Imzadi]
11.2.2006, 3:35
Najjače je bilo, kad sam išao na čat, i zovu mene da uđem tamo u neku sobu. Ajde, ja uđem, i čim uđeš, odmah ti stave @ (dobri ljudi, nema šta :) ). I ja stojim tako u toj sobi nekih 15 sekundi, vidim nešto bezveze je, i ja počnem da kikujem ove ostale :dzavo: . Kikujem ja jednoga, pa drugoga, pa trećega, kikovao sam bar njih 15! I taman mi ostalo da kikujem još njih troje, i oni me banuju. :D

Eto, kakav maler;) ... a taman si počeo fino da se zabavljaš...:D;)

hacker_aca
11.2.2006, 3:46
Eto, kakav maler;) ... a taman si počeo fino da se zabavljaš...:D;)

Eh, što ćeš. Nego, ne treba preterivati ni u čemu, pogotovo u drozi! (kako bi ja i moj brat govorili :) )

PhAnToM_LoRd
11.2.2006, 12:23
Pravi si :dzavo: :dzavo: :dzavo: :dzavo: džavo!

Ne verujem da bi mogao da te banuje neko ko nema bilo kakvu funkciju tamo... Nemam pojma. A što bi mu se tako svetio? Ja bih se namerno prijavila sa nekim nick-om (e sad, da li bi bio izazovan ili drugog tipa zavisi od toga na šta se taj tip loži)... a onda bih mu ispomerala d*** samo tako, dok ga ne nateram da od muke ode off line, baš kao i što si ti upravo uradio...:dzavo:

p.s. mnogo sam "đavola" stavila ovde, moram da stavim i jedan :) za kraj...:D
Lepo izgleda ta gomila djavola u postu. Da nije neka Godisnja skupstina bezimenih cudovista?
Salim se, naravno... Samo ti stavljaj djavolcice, ipak su oni u duhu ljudske gresne i povodljive prirode... :D

Apostol
11.2.2006, 17:23
Ma banuj ih sve redom!:Freddy:

Magneto
11.2.2006, 22:34
Ovaj forum NE služi za nekontrolisane porive, izlive besa, planiranja krvne osvete, lične prepirke i ostale aktivnosti u ovom kontekstu. Vratite se još jednom na pravila koja se odnose na pisanje u ovoj sobi i prostudirajte.

Ima i pametnijih stvari u životu od osveta za banovanje po irc sobama.