Prikaži potpunu verziju : MSI x800gt
Jel neko čuo za MSI X800GT 256MB AGP? Ako jeste kakva je to karta? Jer isto što i Saphire x800gt. Ja sam je našao u jednoj firmi i kažu da je imaju na lageru ali je nisam našao ni na zvaničnom sajtu MSI-a a ni googlanjem, čak ni u PCI-e varijanti! Zanimaju me koja je memorija i koji je čip. U radnji ne znaju ništa da mi kažu jer se poručuje iz BG-a a neću da shvatim da sam se za*ebo kad mi stigne i kad moram da je platim. Za Saphire znam da postoji ali ovu MSI nigde ne mogu da nađem na netu. Ako neko zna neki link bio bih zahvalan.
Mr. Garrison
11.2.2006, 2:11
nikad cuo. predji ti lepo na PCI-E ko covek, ako imas para, ako nemas - 6600GT AGP.
pozdrav
Dusan Despotovic
11.2.2006, 11:10
Cao covek!Ja imam PCE X800GTO 128td,zadovoljan sam sa karticom.Nekih 20-30% je brza od 6600gt.Inace cip ima R430,12 pajpa. memorija je po ocitavanju Ati alata ddr3.Procesor radi na 392mhz ,memorija na 700mhz.Inace jos bolja je verzija da uznes X800GTO2.His,Safira su vrh,vrh kvaliteta.Toliko mogu da ti kazem.I ja kartu kada sam kupovo nije je bilo na MSI-ovom sajtu,pa nije mi nikakav problem bio.Kupuj to neces da se za****s.POZDRAV i javi sta si uradio
Ja imam PCE X800GTO 128td,zadovoljan sam sa karticom.
Da ali to što ti kažeš je X800GTO i to je PCI-e. To znam šta je, pominje se dosta na forumu, ali je nema za AGP. Ovo što je spominjem je X800GT (ne GTO) i za AGP slot.
nikad cuo. predji ti lepo na PCI-E ko covek, ako imas para, ako nemas - 6600GT AGP.
pozdrav
Mislim da nema potrebe da prelazim na PCI-E samo zbog grafike jer sam povremeni "gamer" i komp mi uglavnom služi za posao tako da mi je ostatak konf. OK. (Athlon + 1GB DDR-a). Imao sam 6600GT nekih mesec dana ali sam je prodao jer nije bila po mom ukusu a imao sam varijantu za Saphire X800GT AGP koja je u međuvremenu propala tako da sam sada bez karte. U stvari imam neki 9200 koji daje sliku i ništa više. Zapao mi za oko dotični MSI i naručio bih ga u ponedeljak ali bih dotle da saznam bilo šta o njoj. Ako je ista kao spomenuti Saphire onda u redu ali sumnjivo mi je što ne mogu da je nađem na netu.
Mr. Garrison
11.2.2006, 21:08
ne znam sta da ti kazem? uzmi onda taj X800GT i zavrsi pricu. sam si sebi odgovorio.
pozdrav
Dusan Despotovic
12.2.2006, 18:23
ne znam sta da ti kazem? uzmi onda taj X800GT i zavrsi pricu. sam si sebi odgovorio.
pozdrav
U pravu si
Lažna uzbuna, ispostavilo se da je dotični MSI PCI-E a ne AGP kao što je stajalo u cenovniku. Ćorak.:(
Mr. Garrison
18.2.2006, 4:29
odmah sam ja znao da tu nesto ne valja :)
dakle moraces da se zadovoljis sa 6600GT. moje saucesce :D
Ma nema šanse. Kao što rekoh imao sam 6600GT ali sam je prodao nakon nepunih mesec dana. Šta ćeš kad sam ljubitelj ATI-ja. Kupiću već neki x800 (gt/gto/"običan")... šta naleti, a da je AGP. Treba da bude uvoz Saphira sledeće nedelje iz Mađarske pa će valjda biti nešto i za mene :D . Da ne pričamo na dva threda o istoj temi predlažem da se prebacimo na:
koja grafička? (http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?p=43881)
Mr. Garrison
18.2.2006, 16:11
potpuno te razumem. mada mislim da ces tesko naci to sto trazis u AGP verziji. jednostavno retko ko to uvozi jer retko ko kupuje jake AGP karte. zelim ti puno srece u potrazi.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.