PDA

Prikaži potpunu verziju : RPG Flash Tower Defense Game

Oggy
5.3.2008, 1:44
Pozdrav svima

Kao sto ste mozda procitali u Martovskom broju SK-a, dolepotpisani (ili levomalogore potpisani u ovom slucaju) tj. ja, radio je grafiku za ovu igricu. Vecina stvari je recena u opisu pa ako nekoga zanima neka preko prilozenog linka vidi na licu mesta o cemu se radi, ako nista drugo pomoci cete meni licno zbog dizanja rejtinga igrice. Radi se o Tower Defensu zanru igara u kojem je cilj spreciti neprijatelje da predju sa jednog na drugi kraj ekrana.

link za igru (http://www.ealiensoft.com/arcade/index.php?action=playgame&gameid=387)

Pozdrav i hvala :ciao:

urial_septim
5.3.2008, 20:58
zanimljivo,ali ne bih kliknuo na link da nije neko meni poznat napravio,pošto nisam baš ljubitelj Tower Defense-a

Oggy
5.3.2008, 21:25
Tnx. Nije obavezno, ko ima vremena neka baci pogled! :ciao:

M1los
6.3.2008, 15:18
Probao sam igru. Super je za razbibrigu, ali na duže staze dosadi :)

Oggy
7.3.2008, 2:06
Upravo tako ;) Igra je trebalo da bude mnogo komplikovanija ali je nazalost posao na kraju zbrzan, naravno iz materijalnih razloga jer se tom programeru kinta pojavila na drugoj strani.. Zaboravih da napomenem da je tekst u SK-u pisao vec mesecima i mesecima prvi na listi u Game-o-Kwizu: DeCoy.

Lokigodofirendlies
7.3.2008, 12:26
Stvarno bi malo rpg elemenata dobro dosli.Ovako, pa prosecna igra. Mada ne volim ovaj zanr pa nisam mnogo upucen ovo je za sad najbolja igra ovog tipa koju sam igrao.(Igrao sam do sad 3-4 igre)

Red Dragon
8.3.2008, 12:19
Igra je sasvim lepo uradjena, i sto je najbolje, moze konstantno da se nadogradjuje.
Sam gameplay je jednostavan i zarazan, a muzika i simpaticna grafika daju onaj dobri old school osecaj.
Cak i ako niste ljubitelji ovakvog tipa igre, obavezno probajte!
Keep up the good work, guys!

Oggy, nemaj brige, kad jednog dana otvorim svoju kompaniju, tebe cu prvog zaposliti!:)

Oggy
8.3.2008, 13:25
Hvala momci. Igra je i meni bila zaista zarazna u pocetku (ne mislim na onaj sandbox mod), i dok se ne dodje do nekog visokog nivoa kada sve postaje "vec vidjeno" i mene je drzala prikovanog uz ekran. Tada dolazi do izrazaja manjak stvari koje mogu da se urade...

Poz!

Dr Zoidberg
10.3.2008, 22:35
Nije lose, samo ste trebali da stavite indikatore gde se pocinje a gde zavrsava :) neki lvl-i na pocetku su imba i uzeli mi previse zivota :)

Score - 17142

70-neki lvl

Balaburin
15.3.2008, 14:31
zanimljiva igra...
posto sam ljubitelj Warcrafta ponekad odigram koji TD da se malo opustim :D

kao sto su rekli ok je na pocetku posle smori
ja sam stigao do 450 nivoa... tj. igra i dalje radi shabani ne mogu prvi red da prodju :rofl:

max lvl kula je 51 (prva 2 reda su mi na max lvl-u)...
sad je dok sam uploudovao sliku i napisao stiglo je do 480 nivoa...
ko zna do kog moze da stigne nego ova kanta na poslu ne moze da podrzi toliko creepova na jednom mestu :p pa secka ko ludo... (da ne verujes)
da sam kuci ostavio bi ga celu noc da se pucaju :rofl:

http://img186.imageshack.us/img186/9836/tddi7.jpg

Oggy
15.3.2008, 15:05
Ma nije to do posla, uvek ce da secka kada se nakupi previse jedinica ;) Inace impresivan skrinshot, svaka cast Balaburin!

Balaburin
15.3.2008, 18:08
stigao sam do 520 i ugasio sam...
a kako je izgledalo moglo je i 2 dana tako i da ne prodju...
delovali su mi potpuno bespomocno :D

Lokigodofirendlies
15.3.2008, 18:16
Heh jedva cekam da se zaposlim pa da konacno pocnem da se igram.:D