Prikaži potpunu verziju : DVD rezaci
Posto kupujem DVD rezac zanimame i vase misljenje. Da li je Pioneer 110D jedini logican izbor za cenu do 50 evra ili mozda jos neki proizvodjac dolazi u obzir? Gde je najpovoljnije pazariti?
Ja imam ASUS 1608P vec jedno 6mes i zadovoljan sam sa njim. Inace poznato je da ASUS vec godinama koristi Pioneer-ove uredjaje kao osnovu i malo ih prerade i prodaju kao svoje (Pioneer je sasvim OK). Konkretno ASUS 1608P je ustvari Pioneer 110D.
Uredjaj u radu je izuzetno tih (kao i svi ASUS-i) i bez vibracija i ne zaglavljuje kad je los disk unutra. Moj brat je pazario NEC 3550A pre dva meseca i vec mu je crkao DVD deo (CD-ove i dalje cita) i DVD disove ne vidi. Imao sam ranije NEC rezac koji se posle par meseci razlokao i nije licio na sebe pa sam ga zamenio sa ASUS 5224A koji i sada radi kao kad je bio nov.
Moje iskustvo sa ASUS-om je da im treba vise vremena da prepoznaju ubacen medijum (par sekundi vise), ali kad ga prepoznaju sve radi kao po loju.
Tihi su i vremenom zadrzavaju svoje karakteristike.
Nadam se da ti je ovo pomoglo.
Poz.
samo peeonir i nista vise nikako ali nikako msi nikako zapamti najgori su koce ne prepoznaju malo losiji mediji is sl.
Kostarum Rex Persia
11.2.2006, 21:20
Grešiš, Pioneer je možda solidan, ali daleko od toga da je najbolji. Najbolji su rezači firme Benq, a posebno najnoviji Benq DW1655 koji će se kod nas pojaviti negde u martu mesecu. Taj rezač ubija koliko je dobar, Pioneer 110D je ništa u odnosu na njega.
Najbolji su rezači firme Benq
Valjda je Plextor najbolji.
Mislim da ni NEC nije losa kupovina ( to je moje misljenje )
Lucifer_King®
12.2.2006, 0:55
Msilim da je najbolje resenje NEC ili pioneer,naravno ako te budzet ne ogranicava ne ustrucavaj se od plextor-a
Kostarum Rex Persia
12.2.2006, 2:00
Pročitajte malo testove na netu(na engleskom, naravmo) i videćete da je Benq DW1655 izvanredan i čitač i pisač DVD medija. Korisna adresa je www.cdrinfo.com pa nađite tamo njegov detaljan opis u spisku testiranih uređaja.
Evo, da ne tražite, link ka tom testu je http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Print.aspx?ArticleId=16050
Hvala na svim odgovorima. Kupio sam pioneer 110D i mislim da nisam pogresio. Do sada sam narezao 15-ak dvd-ova i sve ih cita i moj stari dvd citac, koji je inace veoma probirljiv (MSI).
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.