PDA

Prikaži potpunu verziju : Moderatori


Sonic
3.3.2008, 1:57
Znam da su moderatori neprikosnoveni i da bi obični članovi trebalo da se žale administratorima za obrisane postove, ali svrha ove teme nije pritužba na konkretan slučaj, već na jedan manir koji je uzeo maha na ovom forumu. Elem, moderatori u nizu tema sebi dozvoljavaju krajnje proizvoljno brisanje postova. Poslednji primer je tema "Brejkdonalds" gde se tolerišu spamovi koji veličaju određenu politiku, a brišu oni koji sadrže kontra-argumente. Sad, ako se već brišu postovi, onda to treba raditi po pravilniku foruma, a ne po ličnim sklonostima i navijanju moderatora, jer to ne služi na čast forumu koji želi da bude ozbiljan. Moram priznati da je ovo prvi forum koji pratim na kome se u toj meri brišu postovi i to tako neobjektivno. Po meni je bolje prestati sa brisanjem postova i zaključati temu koja ode previše u off-topic (kao što se radi na većini foruma), nego kasapiti diskusiju ovakvim proizvoljnim arbitriranjem. Šta misle ostali članovi?

AkulM
3.3.2008, 1:58
Video sam poruku koju su ti obrisali, i nemas pravo da se bunis zbog brisanja iste.I cudno mi je sto ti nisu izbrisali poruke pune nacionalizma.

Sonic
3.3.2008, 2:02
Video sam poruku koju su ti obrisali, i nemas pravo da se bunis zbog brisanja iste.

Ne bunim se što je meni obrisana, nego što nisu i neke druge pored nje. Drugo, nije reč samo o temama u kojima ja postujem, neko o opštem kriterijumu i samovolji moderatora.

I cudno mi je sto ti nisu izbrisali poruke pune nacionalizma.

Ne znam samo gde si video nacionalizam, ali jasan si mi... sad lepo idi i spamuj tamo gde si video "nacionalizam", ovde je postavljeno konkretno pitanje.

AkulM
3.3.2008, 2:04
Vecina moderatora dobro radi svoj posao, sto se mene tice, a u polutiku se ne razumem tako da o tome necu ni da pricam.I ko spamuje?Ti si prekrsio jedno od pravila foruma.

genius
3.3.2008, 2:13
Znas kako je... ako ti se ne svidja a ti nemoj da dolazis i postujes... prosto :)

KOLOS
3.3.2008, 2:18
Znas kako je... ako ti se ne svidja a ti nemoj da dolazis i postujes... prosto :)

Sad bi ti dao poz rep, ali nema...:D

Sonic
3.3.2008, 2:19
Znas kako je... ako ti se ne svidja a ti nemoj da dolazis i postujes... prosto :)

To je najmanji problem, ali to nije odgovor na temu...

oluja
3.3.2008, 2:22
To je najmanji problem, ali to nije odgovor na temu...

Drzi se teme i nema problema. Zakljucano.