Prikaži potpunu verziju : Sprej - koji?
NjegovaWisost
24.2.2008, 21:24
Mislio sam da crnom farbom ofarbam laptop koji je sivkaste boje pomalo izgreban, pa vas pitam kojom farbom da to učinim' jel može kakav sprej? A da ne oštetim laptop?
KiB0rG3000xII
24.2.2008, 21:38
nadji boju koja ti se svidja mada bi ti ja preporucio silver metalik pa ga lakiraj izgledace keva
e i samo preko monitora stavi papir :ciao:
NjegovaWisost
24.2.2008, 21:47
nadji boju koja ti se svidja mada bi ti ja preporucio silver metalik pa ga lakiraj izgledace keva
e i samo preko monitora stavi papir :ciao:
Znam, al sam pitao koji tačno boju da tražim, ima li to kakvo ime? Jel to ona boja koja se koristi za pisanje po zidovima?
KiB0rG3000xII
24.2.2008, 22:15
mada bi ti ja preporucio silver metalik
Good Luck :Freddy:
Nije lud da farba lap top sklopljen... :)
Evo mozda ovo pomogne (http://www.techimo.com/forum/archive/index.php/t-25274.html)
KiB0rG3000xII
24.2.2008, 22:25
Nije lud da farba lap top sklopljen... :)
jesi li procitao kako se zove tema????????
e i samo preko monitora stavi papir
Nije lud da farba lap top sklopljen...
Jesam, pročitao sam..
NjegovaWisost
24.2.2008, 23:22
Good Luck :Freddy:
Ja bih crnu metalik, al reko da ta boja ima ime kao "farba za bojenje pneumatika" ili "za felne samo" i sl.
:D I gdje to ima? U ovim bojadžiskim radnjama?
KiB0rG3000xII
25.2.2008, 21:28
Ja bih crnu metalik, al reko da ta boja ima ime kao "farba za bojenje pneumatika" ili "za felne samo" i sl.
:D I gdje to ima? U ovim bojadžiskim radnjama?
Imas u farbaRI Jbt
Farbara=bojadžinica ;)
A da ne treba neki prajmer za plastiku, slučajno, ako je ta boja za metal?
Najbolje da pitaš u samoj radnji.
NjegovaWisost
26.2.2008, 18:15
Farbara=bojadžinica ;)
A da ne treba neki prajmer za plastiku, slučajno, ako je ta boja za metal?
Najbolje da pitaš u samoj radnji.
Prajmer?! Šta je to pobogu... Tako je kad je seljak iz provincije došao u Beograd :D Ma valjda će oni da mi objasne šta je najbolje... Thnks anyway
Tebi treba vamper sprej tj. sprej za branike. Kvalitetan italijanski koshta oko trista kinti, i ne morash da farbash laptop osnovnom bojom, vec direktno na njega.
Tebi treba vamper sprej tj. sprej za branike. a.
mislis bamper sprej (bumper=brank) :)
Meni je tako rekao drugar, inache lakirer po profesiji. Verovatno da si u pravu, al ja trazio vamper u radnji, i oni mi dali... mislim sprej :)
NjegovaWisost
27.2.2008, 0:50
Meni je tako rekao drugar, inache lakirer po profesiji. Verovatno da si u pravu, al ja trazio vamper u radnji, i oni mi dali... mislim sprej :)
Ubiću vas, ja ću tražiti sprej za branik... Neću da se blamiram :)
pazi...za branik, ne za vranik!! :P
E, Wisosti, kako se ovde porađaš sa tijem branikom, vala ću ti doći kući da vidim to čudo od ofarbanog kompjutera, kad ga završiš. ;)
Tebi treba vamper sprej tj. sprej za branike. Kvalitetan italijanski koshta oko trista kinti, i ne morash da farbash laptop osnovnom bojom, vec direktno na njega.
Ubiću vas, ja ću tražiti sprej za branik... Neću da se blamiram :)
Koliko ja znam, sprej za branike je skoro mat crn, a tebi treba sjajna crna ili metalik!
Traži ti emajl lak(crn) sprej, ali ih pitaj za savet jer farbaš plastiku. Verovatno će trebati i prajmer!
Koliko ja znam, sprej za branike je skoro mat crn, a tebi treba sjajna crna ili metalik!
Mislim da bi mat crni laptop bio mnogo gotivan, a i otporan na prste :)
U pravu si, ali neka NjegovaWisost odluči!:)
NjegovaWisost
27.2.2008, 17:10
pazi...za branik, ne za vranik!! :P
Ima da ga prinesem na neki branik od Juga i uporedim....
E, Wisosti, kako se ovde porađaš sa tijem branikom, vala ću ti doći kući da vidim to čudo od ofarbanog kompjutera, kad ga završiš. ;)
Yep, trkni do mirijeva
Vidjeću...
Traži ti emajl lak(crn) sprej, ali ih pitaj za savet jer farbaš plastiku. Verovatno će trebati i prajmer!
Ja i dalje nemam pojma šta je to prajmer! Znam samo ono ili sprej ili četka i po laptopu...
Mislim da bi mat crni laptop bio mnogo gotivan, a i otporan na prste :)
I ja mislim, u svakom slučaju bolje nego izgreban....
@NjegovaWisost
jesi uradio sta?Ocu da ofarbam (sprejom) neko kuciste pa da cujem kako si ti odradio,tj s kojim sprejom ?
@NjegovaWisost
jesi uradio sta?Ocu da ofarbam (sprejom) neko kuciste pa da cujem kako si ti odradio,tj s kojim sprejom ?
Nece ti on skoro odgovoriti :D
Hoće, tačno za 3 dana i 3 sata.
@ skols - ako hoces da ti kuciste bude mat crno, potrazi u radnjama neki sprej KENDA COLORS ili tako nesto slicno. Ja sam njime farbao masku od telefona i mogu ti reci da je extra ispalo. A i ne skida se boja sa telefona koji po ceo dan drzim u rukama tako da sigurno nece ni na kucistu.
@Joker
Upravo sam taj i nasao,ovde kod mene kosta 220 din,i evo kako izgleda kuciste.Mogu reci da sam odusevljen...pogotovo sto sam ga ofarbao za 15 min,na vetru i sam totalnim neznanjem :)
http://img301.imageshack.us/img301/5905/0803081454fp4.th.jpg (http://img301.imageshack.us/my.php?image=0803081454fp4.jpg)
istrebljivac_sone
10.6.2009, 14:26
koja boja najbolje reflektuje neonke(plave)?
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.