PDA

Prikaži potpunu verziju : Programi za Javu


Carl Jonson CJ
7.2.2006, 18:05
Mislim da ste malo zapostavili programe i igre za Javu.Nemaju svi Simbiane i pametne telefone.Npr.opis Opere Mini ste napisali u ovom broju,iako je ja imam već oko 5 meseci.Mogli biste bar malo da se osvrnete na nas jadne :) koji imamo Javu.

Magneto
8.2.2006, 19:53
Symbian i ostali operativni sistemi su logično više zastupljeni s obzirom da imaju sve veću primenu a činjenica je da se mnogo češće pojavljuju kvalitetniji symbian nego li java programi; za igre je donekle jednaka situacija. Ako je neki program vredan paznje, i zaista se može pokazati korisnim, on će zasigurno naći svoje mesto u rubrici - isto važi i za igre. E sad, neke aplikacije u javi nisu kompatibilne sa starijim (lošijim) modelima najviše zbog svojeg zastarelog platformskog okruženja a za tu ostarelu platformu se uopšte i ne prave programi. Biće i jave naravno, ali ipak su mobilni operativni sistemi primamljiviji, kvalitetniji i raznovrsniji u svojoj ponudi softvera.

Echo
16.2.2006, 0:17
Ja se ne bih slozio da su zastupljeniji Smartphone aparati. Cak suprotno. Mnogo vise ima obicnih telefona, pa zato ne bi trebalo da se zapostavi java. Ako programi ne postoje, onda barem pisite o igrama jer svi telefoni podrzavaju javu.

Magneto
16.2.2006, 0:35
Smartphone postaje sve zastupljeniji, referirano je u tom kontekstu.
Kao što rekoh, biće i igara samo da budu vredne pažnje.

PCmaster
3.6.2007, 21:50
Trenutno više korisnika ima java telefone, dok su simbianovci u porastu, ali su i skuplji...