Prikaži potpunu verziju : LG F720P
Posle loseg, veoma loseg iskustva sa samsungom 795DF kupio sam ovaj LG monitor.Uradio sam to na preporuku druga koji se takodje bavi dizajnom, a TFT monitor je prevazilazio moje finansijske mogucnosti.On je sasvim zadovoljan monitorom, a i ja sam svedocio da je monitor sasvim OK.Medjutim, u poslednje vreme desava se nesto cudno: kad ukljucim komp i monitor, sve radi kako treba, ali posle nekih pola sata dolazi do poskakivanja slike u donjem levom uglu ekrana, a ponekad se poskakivanje prosiri i na celu levu stranu ekrana.Pored ovoga, mnitor radi besprekorno na 1280/85Hz.
Unapred hvala na savetima.
NjegovaWisost
7.2.2006, 15:45
Meni se je to dešavalo (doduše sa CRT SAM. 753s) kad je bio TV skoro odmah pored monitora. Onda sam ga odmakao i sve je OK. Eh to elektromagnetno zračenje...
Moguce, vidis, da je zracenje.mada su meni samo zvucnici iza monitora, a subwoofer je bas daleko.
NjegovaWisost
7.2.2006, 15:56
Kažem, nemam nimalo iskustva sa TFT ekranima. Mada, čisto sumnjam da bi mali desktop zvučnici uticali na monitor tako...
erm, F720P je CRT monitor.Ali ne verujem ni ja da bi zvucnici mogli da uticu, pogotovo sto su dobrih pola metra iza monitora.
Imam LG F720B. Uradi ti jedan DEGAUSS, pa javi sta se desava. Samo da znas, ovim nasim monitorima treba i 20-ak minuta da se stabilizuju nove vrednosti (pise u user manual)
Uradicu, pa javljam sta biva; mada bi degauss trebalo to da sredi, u pravu si.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.