PDA

Prikaži potpunu verziju : LG F720P

stribog
7.2.2006, 15:39
Posle loseg, veoma loseg iskustva sa samsungom 795DF kupio sam ovaj LG monitor.Uradio sam to na preporuku druga koji se takodje bavi dizajnom, a TFT monitor je prevazilazio moje finansijske mogucnosti.On je sasvim zadovoljan monitorom, a i ja sam svedocio da je monitor sasvim OK.Medjutim, u poslednje vreme desava se nesto cudno: kad ukljucim komp i monitor, sve radi kako treba, ali posle nekih pola sata dolazi do poskakivanja slike u donjem levom uglu ekrana, a ponekad se poskakivanje prosiri i na celu levu stranu ekrana.Pored ovoga, mnitor radi besprekorno na 1280/85Hz.

Unapred hvala na savetima.

NjegovaWisost
7.2.2006, 15:45
Meni se je to dešavalo (doduše sa CRT SAM. 753s) kad je bio TV skoro odmah pored monitora. Onda sam ga odmakao i sve je OK. Eh to elektromagnetno zračenje...

stribog
7.2.2006, 15:51
Moguce, vidis, da je zracenje.mada su meni samo zvucnici iza monitora, a subwoofer je bas daleko.

NjegovaWisost
7.2.2006, 15:56
Kažem, nemam nimalo iskustva sa TFT ekranima. Mada, čisto sumnjam da bi mali desktop zvučnici uticali na monitor tako...

stribog
7.2.2006, 15:57
erm, F720P je CRT monitor.Ali ne verujem ni ja da bi zvucnici mogli da uticu, pogotovo sto su dobrih pola metra iza monitora.

bojongo
7.2.2006, 16:03
Imam LG F720B. Uradi ti jedan DEGAUSS, pa javi sta se desava. Samo da znas, ovim nasim monitorima treba i 20-ak minuta da se stabilizuju nove vrednosti (pise u user manual)

stribog
7.2.2006, 16:21
Uradicu, pa javljam sta biva; mada bi degauss trebalo to da sredi, u pravu si.