PDA

Prikaži potpunu verziju : Takmicenja na forumu?? Da ili Ne??

Roger Waters
7.2.2006, 12:10
Da li ce na ovom forumu biti organizovano nekakvo takmicenje u 3dmarku Super Piju,AMD vs Intel ili tako nesto... Onaj ko je posetio Benchmark zna kako to izgleda... Malo konkurencije im ne bi falilo,da ne budu jedinstveni po tome u celoj SCG!!!

phoenix[illusion]
7.2.2006, 12:58
Ako hoces takmicenje na forumu jednostavno napravi tu temu!
Na primer napravi temu "Koliko ste markova napravili u 3dMark-u 2005"!

Dimo
7.2.2006, 17:44
A sta ako neko odluci da laze i samo ispod doda ''Trenutno nisam u mogucnosti da stavim sliku iz 3D Marka gde bih vam dokazao gore izrecenu tvrdnju...'' :)

Anak1n
7.2.2006, 18:32
Jel ti radis sta pametno s tim racunarom ili samo oces da vidis koliko mozes da nabijes na 3dmarku i slicnim testovima :p

Pantelija
7.2.2006, 21:23
A sta ako neko odluci da laze i samo ispod doda ''Trenutno nisam u mogucnosti da stavim sliku iz 3D Marka gde bih vam dokazao gore izrecenu tvrdnju...'' :)

Onda lepo neki mod ili admin obrisu to, a verifikaciju imaju tj. postoje sajtovi. Na mom forumu je potrebno postaviti sliku super pi-ja+ sliku sistema+ slika verifikacije od nekog sajta + link ka verisfikaciji.

bobi
7.2.2006, 21:37
Pa nista...

"Kada budes u mogucnosti da das svoju sliku, uvazicemo...", tako bi ja reko...

The Finest Serbian Since '82
7.2.2006, 23:24
Da li ce na ovom forumu biti organizovano nekakvo takmicenje u 3dmarku Super Piju,AMD vs Intel ili tako nesto... Onaj ko je posetio Benchmark zna kako to izgleda... Malo konkurencije im ne bi falilo,da ne budu jedinstveni po tome u celoj SCG!!!
Pa postavi takav topic ako hoces. Cini mi se da bi bio uspesan.
& mogao bi npr. da u pocetnom postu (ukoliko ti otvoris ovu temu) da upisujes trenutno najbrzu graficku (procesor)naravno od ovde testiranih. to bi unelo zanimljivosti vise.

Magneto
8.2.2006, 0:22
Ne vidim zašto ne bi moglo. Izvolite slobodno postaviti temu 3D mark, na primer. AMD vs Intel neće baš da mogne, pošto je gigantski besmisleno i pogodno za svađe i slične ispade. Jasno definišite pravila učešća (screenshots i ostalo).

Bryan Fury
8.2.2006, 13:54
Besmislena ideja~kao kad bi pravili takmičenje čiji automobil brže stoji u mestu ;) Što kaže Anak1n, radite nešto pametno sa tim računarima ili još bolje zamenite ih za PS2 ili Xbox :)))

Roger Waters
9.2.2006, 10:40
OK,posto vidim da se mnogi slazu ja cu postaviti temu i odredicu pravila!!
Bas bih voleo u ovaj forum da unesemo malo takmicarskog duha!!

Rocker
18.2.2006, 23:25
A kakvo je to takmičenje?! Čija je makina brža?! Pa tu nema takmičenja! Ti klikneš mišem i on radi koliko može! 'Ajde da je takmičenje ko je više klokovao nešto ili nešto drugo budžio što nije baš svakodnevno pa da pričamo o tome, ali ovako... Nema mnogo smisla!:a_whistli