Prikaži potpunu verziju : Takmicenja na forumu?? Da ili Ne??
Roger Waters
7.2.2006, 12:10
Da li ce na ovom forumu biti organizovano nekakvo takmicenje u 3dmarku Super Piju,AMD vs Intel ili tako nesto... Onaj ko je posetio Benchmark zna kako to izgleda... Malo konkurencije im ne bi falilo,da ne budu jedinstveni po tome u celoj SCG!!!
phoenix[illusion]
7.2.2006, 12:58
Ako hoces takmicenje na forumu jednostavno napravi tu temu!
Na primer napravi temu "Koliko ste markova napravili u 3dMark-u 2005"!
A sta ako neko odluci da laze i samo ispod doda ''Trenutno nisam u mogucnosti da stavim sliku iz 3D Marka gde bih vam dokazao gore izrecenu tvrdnju...'' :)
Jel ti radis sta pametno s tim racunarom ili samo oces da vidis koliko mozes da nabijes na 3dmarku i slicnim testovima :p
A sta ako neko odluci da laze i samo ispod doda ''Trenutno nisam u mogucnosti da stavim sliku iz 3D Marka gde bih vam dokazao gore izrecenu tvrdnju...'' :)
Onda lepo neki mod ili admin obrisu to, a verifikaciju imaju tj. postoje sajtovi. Na mom forumu je potrebno postaviti sliku super pi-ja+ sliku sistema+ slika verifikacije od nekog sajta + link ka verisfikaciji.
Pa nista...
"Kada budes u mogucnosti da das svoju sliku, uvazicemo...", tako bi ja reko...
The Finest Serbian Since '82
7.2.2006, 23:24
Da li ce na ovom forumu biti organizovano nekakvo takmicenje u 3dmarku Super Piju,AMD vs Intel ili tako nesto... Onaj ko je posetio Benchmark zna kako to izgleda... Malo konkurencije im ne bi falilo,da ne budu jedinstveni po tome u celoj SCG!!!
Pa postavi takav topic ako hoces. Cini mi se da bi bio uspesan.
& mogao bi npr. da u pocetnom postu (ukoliko ti otvoris ovu temu) da upisujes trenutno najbrzu graficku (procesor)naravno od ovde testiranih. to bi unelo zanimljivosti vise.
Ne vidim zašto ne bi moglo. Izvolite slobodno postaviti temu 3D mark, na primer. AMD vs Intel neće baš da mogne, pošto je gigantski besmisleno i pogodno za svađe i slične ispade. Jasno definišite pravila učešća (screenshots i ostalo).
Bryan Fury
8.2.2006, 13:54
Besmislena ideja~kao kad bi pravili takmičenje čiji automobil brže stoji u mestu ;) Što kaže Anak1n, radite nešto pametno sa tim računarima ili još bolje zamenite ih za PS2 ili Xbox :)))
Roger Waters
9.2.2006, 10:40
OK,posto vidim da se mnogi slazu ja cu postaviti temu i odredicu pravila!!
Bas bih voleo u ovaj forum da unesemo malo takmicarskog duha!!
A kakvo je to takmičenje?! Čija je makina brža?! Pa tu nema takmičenja! Ti klikneš mišem i on radi koliko može! 'Ajde da je takmičenje ko je više klokovao nešto ili nešto drugo budžio što nije baš svakodnevno pa da pričamo o tome, ali ovako... Nema mnogo smisla!:a_whistli
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.