PDA

Prikaži potpunu verziju : MCF: Ravenhearst

Ulmawen
16.2.2008, 3:15
Sasvim slučajno naiđoh na ovu igru i evo već satima klikćem.:D
Ovde ste u ulozi detektiva koji treba da otkrije tajnu Ravenhearst imanja, tačnije, da dešifruje dnevnik njene stanovnice. Nivoi su živopisni i na njima treba naći sakrivene predmete pomoću kojih se dešifruje dnevnik (sklapa slagalica). Za ulazak na neke nivoe potrebno je rešiti zagonetku ili napraviti perpetum mobile po sistemu the incredible machine-a. Evo par screenshotova i, naravno, linak.

Trial download (73 MB) (http://arcade.about.com/game.htm?code=112197467&RefId=Jan07Ravenhearst)

18138 18139 18140

jonathan
16.2.2008, 3:59
Nema teorije da ja ovo igram ..ma nema sanse. Iznervirao se kad kose nisam cupao.

Slucajno je jednom instalirao i navukao se, pogotovo oni mehanizmi. A nanervira sam se kada sam odao do kraja, trebalo naci 7 kljuceva da otvorim podrum. Ja nasao vise od 7 i nisam mogao otvoririti a nisam kontao u cemu je stos.

Samo ja sam imao neki komplet, nije bila probna, potpuno free. Ako nadjem postavim je

Toce
16.2.2008, 13:57
Igre na ovaj fazon sa familiom igram vec 2 nedelje! Dok igram sam nije zanimljivo, ali u drustvu je nezaboravno!
:ciao:

3LANCER
16.2.2008, 19:12
Igrao sam onu Lottery ticket. Glava me zabolela od trazenja predmeta po ekranu. Igrati ovako nesto je skoro pa mucenje i jos ti kuca tajmer sto stvarno nije ok.

sax69
17.2.2008, 13:23
Zadnja igrica iz tog serijala MCF- Madam Fate sigurno najbolja probajte.PS ima ih 15-ak slicnih ova je zadnja koliko ja znam.
Pozdrav!

polarnimeda
17.2.2008, 13:29
Ovo je samo 3. igra u "Mystery Case Files" serijalu! :) Za ljubitelje seek & find igara, i preostale ce biti poslastica! Evo naziva svih, onim redom kojim su izlazile ;)
1. "MCF - Huntsville"
2. "MCF - Prime Suspects"
3. "MCF - Ravenhearst"
4. "MCF - Madam Fate"

Osim ovih, evo jos jedne- po meni jos bolje seek & find igre:
"Mortimer Beckett And The Secrets of Spooky Manor"

Za download cete se snaci vec sami; u to ne sumnjam. :D

peccatum
20.6.2008, 13:56
hmmm,mislim da su tog mortimera radili neki nashi ljudi,samo nisam 100% sigurna :S

Nash Knight
27.6.2009, 0:17
Probao sam danas MCF: Return to Ravenhearst i bas sam se prijatno iznenadio. Inace ne volim narucito te "trazilice", beslislene su mi, ali ovo je uklopljenu u sasvim solidnu P&C avanturu, sa pricom, inevntarom, dobrim zagonetkama i lepom 2D grafikom (ciji sam ogroman fan, smatram da su P&C avanture trebale da ostanu 2D).

Ajd neka preporuka slicne igre (bas dobre), ali da je avantura, znaci ne samo besmisleno trazenje predmeta po ekranu.