Prikaži potpunu verziju : YuForce graficke! :rofl:
phoenix[illusion]
6.2.2006, 23:14
Cuo sam neki "rumor" da ce se u Srbiji proizvoditi nekakve graficke!
Da li je to tacno?Mnogi na forumu su pisali o tome!
Pa dobro to i nije tako lose.Bice jeftinija i dostupnija.Pod uslovom da ispostuju specifikaciju proizvodjaca cipa.I ostali proizvodjaci uglavnom postuju proceduru.:tapsh:
O cemu pricate? Koja fabrika u Srbiji? Dajte nesto vise od: "cuo sam...neko....nesto....negde...."
NjegovaWisost
7.2.2006, 15:49
Ja sam davno gledao na ipak se okreće da negdje kod arilja ima fabrika memorije, koju prodaju pod imenima renomiranih proizvođača.
Naravno da postoji fabrika kod Arilja i zove se BlueStar, to je dobro poznata stvari svakome ko imalo prati IT scenu. Ne prodaju memoriju pod imenima drugih proizvodjaca nego pod svojim brendom.
BTW proizvode i druge stvari kao sto su TFT monitori ;)
Odlično. Kakve god da su kartice, dobro što postoji nešto tako kod nas.
Valjda će vremenom da steknu iskustvo i kapital za nešto još bolje.
phoenix[illusion]
7.2.2006, 19:29
Naravno da postoji fabrika kod Arilja i zove se BlueStar, to je dobro poznata stvari svakome ko imalo prati IT scenu. Ne prodaju memoriju pod imenima drugih proizvodjaca nego pod svojim brendom.
Cuo sam za to!
To je super sto se proizvodi kod nas! Razbicemo Kingston!:dedica:
mitrovskiigi
7.2.2006, 22:02
']Cuo sam za to!
To je super sto se proizvodi kod nas! Razbicemo Kingston!:dedica:
Oce, kako da ne.
Oce, kako da ne.
Pa dobro mozemo bar da se nadamo.Tvrd je Srbin vocka cudnovata :D
phoenix[illusion]
7.2.2006, 22:09
Pa dobro mozemo bar da se nadamo.Tvrd je Srbin vocka cudnovata :D
Ne slomi ga, a Kingston-a polomi!
Само нешто, коју врсту меморије производе и како то да никад нисам чуо за њихове производе на нашем тржишту.
The Finest Serbian Since '82
7.2.2006, 23:31
Само нешто, коју врсту меморије производе и како то да никад нисам чуо за њихове производе на нашем тржишту.
Proizvode razne vrste memorije :D
Negde sam citao opis njihovih DDR1 modula i dobili su odlicne ocene, a pri tom je zanimljivo sto su memorije "jednostrane". Takodje sam zvao (podstaknut tim tekstom) njihovu prodavnicu, a radi pazarenja istih. Mali je bio problem sto nisu imali module jedno nedelju dana. bla bla bla... :)
ma umesto sto ti mekecem ovde, evo pogledaj link i vidi :D
http://www.bluestar.co.yu/
phoenix[illusion]
7.2.2006, 23:36
Negde sam citao opis njihovih DDR1 modula i dobili su odlicne ocene, a pri tom je zanimljivo sto su memorije "jednostrane". Takodje sam zvao (podstaknut tim tekstom) njihovu prodavnicu, a radi pazarenja istih. Mali je bio problem sto nisu imali module jedno nedelju dana. bla bla bla... :)
Hvala na postavljenom linku!
Pogledao sam i video oda oni proizvode i graficke karte!
Nije li to super!
Znaci to je ta firma!
Много хвала, изведен сам из мрака незнања :dedica:
']Ne slomi ga, a Kingston-a polomi!
:rofl:
Neka 'fala... Sve u vezi kompjutera što Srbin napravi, Imzadi neće probati u ovom životu, pa da je milioner!
Ostajem pri kvalitetnim srpskim sarmama, pršuti, uštipcima...:D
NjegovaWisost
8.2.2006, 16:36
meni neće da učita sajt...
NjegovaWisost
8.2.2006, 18:37
kakva je to firma kad nemaju ni sajt da valja, a ja imam:aplauz:
Slabo pratis :ciao:
Moram priznati da ni ja nikad nisam video/cuo za nekog ko ima nesto sto je proizvela ova firma, a sto je najcudnije ne secam se ni da sam u Svetu kompjutera nekad procitao opis necega sto oni proizvode :confused:
Pitam li se samo gde li ih prodaju??
Bile su jedno vreme ceste te njihove Xello memorije, koje rade odlicno kad rade, ali se desavalo da u kontigentu 30%-40% bude felericno.
Inace, proizvode komponente i za druge brendove i kazu da se tako bolje prodaju(Vise su opredeljeni na strano trziste nego na nase, sa nasim se ne bi mnogo ovajdili). Pravili su recimo Samsung MP3 plejere sa karticom.
Dusan Despotovic
11.2.2006, 10:59
Pitam li se samo gde li ih prodaju??
GERMANIJA,Cuo sam,nista ovde ne prodaju,sve ide na sever
Ja sam imao Blue star 256MB ,na 333MHz.Prodao sam je za kingston 512+256 400MHz.Ocu jos kingstona.Nije bila losa,dobio sam je uz komp sredinom 2003.I u paru sa tada grafickom Eniah 5200 64MB,se dobro rvala sa visestrukim obaranjem sistema i raznim sadrzajima.:opanachkeA mozda nebi bilo lose zarad nas citalaca SK,da neko od novinara ode tamo i vidi sta oni u stvari rade.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.