Prikaži potpunu verziju : Pool
Da li postoji neki bilijar da je free download. Prijatelj mi se navukao na jedan ali bila probna verzija, pa sada trazi nesto free. I da nije flash.
Znam da sam imao jedan 3D ali ne secam se odakle sam ga nabavio.
pa eto ako ima sta besplatno :)
Ne trazim pirateriju i slicne linokove (da neko zbog mene dobije crveni karton) nego jednostavno ako ima neki besplatan pool.
Evo ovde (www.gamezer.com/billiards/) online bilijar... Ako je neko zainteresovan neka se javi...
A ti jonathane proveri PP.. ;)
ej hvala ti.. samo, jeli moguce da ga odigram online ili da ima neki turnir.. ja koliko vidim nema nista od to dvoje
Ako misliš na onaj što sam ti poslao na PM onda moram da te razočaram... Ima samo mogućnost da 2 igrača igraju na jednom kompu... Ali je extra bilijar... :)
ma bilijar je odlican.. sam ne znam kako ce mi prijatelj sam sa sobom igrati :D ..ajde vidjet cu da jos nesto nadjem
Uključi kompjuterskog protivnika, stavi na Hard i eto zanimljive igre...
A za online igranje je ovaj što sam postavio gore extra... A ni Yahoo pool nije loš... ;)
urial_septim
30.5.2008, 19:53
ima i zanimljivih verzija online bilijara,snookera,ali i drugih popularnih igara na www.flyordie.com (http://www.flyordie.com);)
Probaj i Billiard Masters! Igrica nije velika, zanimljiva je, a pritom jos i besplatna. Mislim da je oko 20mb ili tako nesto.
Probaj negde nadji ako mozes i DDD Pool,to su nasi ljudi pravili,isto odlican bilijar,samo shareware;)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.