Prikaži potpunu verziju : WOW Single Player
Da li postoji neki patch koji omogucava da igram ovu igru bez mreze ....... nesto kao single player ,......... znaci da igram sam ?
Do@ OldSchool
6.2.2006, 14:49
Mislim da to ne postoji, nebi bila MMORPG :) .
Da li postoji neki patch koji omogucava da igram ovu igru bez mreze ....... nesto kao single player ,......... znaci da igram sam ?
Ima da, piratska verzija WoW-a, ali tu se cesto (skoro uvek) gubi igra, znaci nema nigde qestova, nema gradjana ni trenera, cudovista su ogomana ali ipak lvl1, krava lvl 10 ubija ko' luda...
6am3 Fana71c
6.2.2006, 18:19
e stvarno gluplje pitanje nisam cuo....WOW singleplayer...:boodala:
Zavisi koji server imas...ja sam igro na nekom shugavom i dobijem 2 questa jedan izvrsim a kad treba da izvrsim drugi nema nekog lika na mesu gde treba da bude...a cuo sam da sa serverom 1.6 ili 1.06 radi dobro..
Night Hawk
6.2.2006, 20:21
e stvarno gluplje pitanje nisam cuo....WOW singleplayer...:boodala:
Glup je tvoj odgovor a ne moje pitanje .......... i zato bi mogao malo da biras reci i "smajlije" posto mi je drug rekao da postoji nesto kao "single player" pa sam pomoc potrazio na forumu od ljudi koji malo vise poznaju WOW od tebe (a i mene) ;)
Nemas single-player u standardnom obliku kao u ostalim igrama...
Mozes da pronadjes na netu download piratske emulacije servera i da djuskas sam u svetu koji je dizajniran za 5000-10000 hiljada ljud :)
Ne, niti ima smisla. Cak i kad igras WoW sam, igra je smarajuca ( ubij 10 nekih boara, ubij 10 vukova, sakupi 10 ovog-onog, itd. ), jako se sporo napreduje, a mnoge questove je nemoguce izvrsiti sam. A kad pocnes da igras u drustvu - nemoguce je prestati ;)
SFRJ-Forever [CG]
7.2.2006, 15:28
Ne, niti ima smisla. Cak i kad igras WoW sam, igra je smarajuca ( ubij 10 nekih boara, ubij 10 vukova, sakupi 10 ovog-onog, itd. ), jako se sporo napreduje, a mnoge questove je nemoguce izvrsiti sam. A kad pocnes da igras u drustvu - nemoguce je prestati ;)
Jedino sto je dobro kod WOW-a je upravo to sto si nave, zajednicko igranje, dok ako bi se igrao kao single-player bio bi veoma smarajuci, a igra ne bi dobila ocjenu preko 75. Jednostavno Morowind je za WOW zakon, a tek sada kada ispadne Oblivion :n_klanja:
Night Hawk
7.2.2006, 16:41
Nemas single-player u standardnom obliku kao u ostalim igrama...
Mozes da pronadjes na netu download piratske emulacije servera i da djuskas sam u svetu koji je dizajniran za 5000-10000 hiljada ljud :)
Daj mi tacan naziv te "piratske emulacije" kako bi znao sta da kucam u google pa da pronadjem......
Daj mi tacan naziv te "piratske emulacije" kako bi znao sta da kucam u google pa da pronadjem......
Ja sam igrao na piratima pre deset meseci :) Tada se to zvalo WoWemu. Gl in search
Jack Sparrow
7.2.2006, 18:44
Pazi to sto ti je taj drugar pomenuo za singleplayer jeste da postoje razni emulatori servera za wow i moze se igrati bez povezivanja na net ... naravno moze i na piratskim serverima koji takodje koriste te emulatore kao dedicated servere ..... e sad da napomenem "ZESTOKO" su bagoviti .... pola questova neradi kako treba , mobovi su razbacani na sve strane i jako neizbalansirani tipa napada te lv 60 mob ispred questa za 1. level ... i ima jos puno puno ... naravno to je sve ilegalno i blizzard je pozatvarao skoro sve linkove sa emulatorima evo ti jedan link pa probaj da se snadjes
http://www.gamerzplanet.net/forums/showthread-t_658.html
I da toplo ti preporucujem da nabavis original ... svi smo mi odvojili od usta da bi mogli da uzivamo u jednom ovakvom fenomenu ... poz ;)
hacker_aca
18.6.2006, 3:39
Geldao sam kod druga kako igra WoW offline. Bilo je ljudi i pacova po gradu i ostalih zezancija. Sad, ne pitaj me kako i što, pojma nemam, samo sam gledao bez pitanja. Samo da kažem da je moguće pokrenuti offline i da nije bagovalo...
Sta ste coveka odma' napali?? Mozda samo hoce da vidi kako izgleda WoW?? Igrati WoW bez neta jeste itekako moguce, i uopste nije istina da je toliko izbagovano... Jack ti je dao link gde je sve objasnjeno, ali ako negde zapnes slobodno pitaj. :ciao:
Sto se muchite da dizete server na svojoj mashini (sem ko je dial up pa ne moze da visi online) kad imate "private servera" koliko hocete.
www.xtremetop100.com/world-of-warcraft
www.worldofwconline.com/content/guides-privateservers.php
www.digg.com/gaming/List_of_World_of_Warcraft_private_servers_with_sta tus
Ako treba jos samo recite...:D
Inace moze da se igra offline ali ima mana posto kad ugasite mashinu gasite i server...znachi skillovi i profesije goodbye, pa morate opet da ih uchite ali ostaje vam level i questovi.
Sto se muchite da dizete server na svojoj mashini (sem ko je dial up pa ne moze da visi online) kad imate "private servera" koliko hocete.
www.xtremetop100.com/world-of-warcraft
www.worldofwconline.com/content/guides-privateservers.php
www.digg.com/gaming/List_of_World_of_Warcraft_private_servers_with_sta tus
Ako treba jos samo recite...:D
Inace moze da se igra offline ali ima mana posto kad ugasite mashinu gasite i server...znachi skillovi i profesije goodbye, pa morate opet da ih uchite ali ostaje vam level i questovi.
Izostavio si ipak najbolju listu - http://www.wowstatus.net/serverlist.php.
A sto se tice skillova i profesija.... koji si server(emu) koristio? Ja koristim UWC i takvih problema nema. :cool:
XiLiNCE Server 0.2
to ja koristim kao "emulator" da igram u single playeru
imash questove ali samo u alijansi
6am3 Fana71c
19.6.2006, 3:13
Glup je tvoj odgovor a ne moje pitanje .......... i zato bi mogao malo da biras reci i "smajlije" posto mi je drug rekao da postoji nesto kao "single player" pa sam pomoc potrazio na forumu od ljudi koji malo vise poznaju WOW od tebe (a i mene) ;)
cek cek, polako! Nisam mislio da te vredjam samo ocu reci da je besmisleno igrati tako nesto u solo varijanti, pogotov sto WoW i nema neku pricu niti bilo sta sto bi te teralo da ga igras BEZ ljudi. A i ti pirtski serveri sto postoje, nisu sigurni, jer ih blizz moze svakog casa zatvoriti
cek cek, polako! Nisam mislio da te vredjam samo ocu reci da je besmisleno igrati tako nesto u solo varijanti, pogotov sto WoW i nema neku pricu niti bilo sta sto bi te teralo da ga igras BEZ ljudi. A i ti pirtski serveri sto postoje, nisu sigurni, jer ih blizz moze svakog casa zatvoriti
Sve servere odjednom? Interesantno....
Zdravo svima!
Skinuvsi 2 emu servera koja podrzavaju 1.8.0 do 1.10 hacked nastao je veliki problem.Instaliram wow pa 1.8.0 patch i instaliram Mara's Repack server(jedan od ova 2 servera).Dalje sta da radim?Mislim da treba da se menja realmlist ali sta da upisem kad je to offline server?
P.S.
Probao sam i drugi ali ista prica.
Zdravo svima!
Skinuvsi 2 emu servera koja podrzavaju 1.8.0 do 1.10 hacked nastao je veliki problem.Instaliram wow pa 1.8.0 patch i instaliram Mara's Repack server(jedan od ova 2 servera).Dalje sta da radim?Mislim da treba da se menja realmlist ali sta da upisem kad je to offline server?
P.S.
Probao sam i drugi ali ista prica.
Samo napisi set realmlist localhost
set realmlist localhost
to je kod mene
EDIT: tek sad vidim post iznad :D
to je kod mene
EDIT: tek sad vidim post iznad :D
:aplauz:
E sad nastaje problem.Citao sam uputstvo za server i kaze da podesim neki fajl koji se zove wowemu(registration entries).Kada udjem u taj fajl preko edita pojavi se ovo:
[host]
keyver=4
user=orangevirus
copyright=Copyright (c) 2004,2005 by WoWEmu team, contact:wad@inbox.lv
counter=http://wad.eclub.lv/wowemu/counter.php?ver=
server_name=Mara's Server
ws_host=192.168.0.1
ws_port=8085
hw=0AD1024D-AC98
key=TUJB6H-3YP44-GB663-L5BJR-KXLE7-HJU6M-4L4DH-83FZA-Q5F7Z-WZRGS-UBZSY
Sta sad treba da se radi?Plz help me.
P.S.I jos nesto koji je trenutno po vama najbolji ONLINE (free) server.
Erdeljan Boris
25.6.2006, 11:51
Znaci da li se isplati da igram na private serveru WOW? Koliko igraca maksimalno ima na serveru? Mnogi pricaju o tim bagovima i neizbalansiranosti u tim private serverima, da li postoji neki server koji nema te bagove? I ako bi neko mogao da mi napise uputstvo od stavke do stavke sta treba da uradim da bi pristupio tim privatnim serverima.:alealeee:
ja ti preporucujem a i svima koji bi htel emulator http://wowwow.bnet.by to je najbolji emulator ima qustove za sve rase podrzava verziju 1.8.x i svi spawnovi rade.I sto je josh dobro nema neravnoteze medju questovima ako radis quest za lvl 1 onda te napadaju nakshi creepovi
Zdravo svima!
Skinuo sam neki Full Package(oko 75 MB) iz download sekcije sa zadnjeg linka.
Kada se instalira WoW i patch 1.8.0 sta dalje treba da se radi osim promene realmlista?
Ja mislim realmlist localhost :Freddy:
Ja mislim realmlist localhost :Freddy:
Pre nego sto postujes citaj prethodne postove...
ali ja dok sam napisao post,drugi su vec odgovorili....moram da vezbam pisanje:mad:
Imao sam to neko vreme, treba ti emulator servera (zvao se black...nesto) i noviji patch. Pokrenes emulator i promenis u fajlu realms.wtf da se konektuje na localhost (ili 127.0.0.0). Fale neke stvari, kao sto su questovi za Hordu, ima i bagova (neko je pomenuo kravu koja ubija) i ipak nije to to.
@Myloz
Jesi li uspio sta uraditi sa tim serverom, i ja sam skinuo samo onu manju verziju ali mi ne radi uopste.
Namestio sam Mara's Repack Server nekako.
1-instaliras wow
2-updatejes ga na 1.8.0
3-extracujes addons fajl u world of warcraft\interface
4-instaliras Mara's Repack Server bilo gde samo ne u WoW folder
5-udjes u wow folder i nadjes fajl realmlist i otvoris ga pomocu notepada i kad ga otvoris treba da pise ovako:set realmlist localhost
6-e za dalje moras da se strpis posto ovo pisem iz internet caffea(tacnije iz grcke a dolazim sutr,pa ne znam sve napamet ali budi siguran da cemo ovu temu uspesno da zavrsimo :)
I meni trba pomoc.Ja sam instlirao WoW onda update-ovao na verziju 1.4.2 jer nisam imao vecu a sada kad sam nabavio sledece: 1.8.0,1.9.3 to 1.9.4,1.10.0,1.11.0,1.11.1 to 1.11.2 Nijedan patch nece da se instalira sta da radim.Ja sam hteo da instaliram 1.8.0 i da igram preko onog sajta s foruma ali nece nesto se ne poklapa i sad imam samo verziju 1.4.2 bez servera.
Ne mozes da instaliras zato sto ti se se vezrija igre i patcha ne poklapa.
6-udjes u folder de si instalirao server i nadjes fajl wowemu pa na taj fajl desni klik pa edit i otvori ti se noci prozor koji treba da izgleda ovako
[host]
keyver=4
user=orangevirus
copyright=Copyright (c) 2004,2005 by WoWEmu team, contact:wad@inbox.lv
counter=http://wad.eclub.lv/wowemu/counter.php?ver=
server_name=Mara's Server
ws_host=localhost
ws_port=0-8085
hw=0AD1024D-AC98
key=TUJB6H-3YP44-GB663-L5BJR-KXLE7-HJU6M-4L4DH-83FZA-Q5F7Z-WZRGS-UBZSY
7-onda udjes u folder maps(isto u folder od servera)i nadjes fajl BatCreator i pokrenes ga i radis po upustsvu(imas 4 postupka).
8-napravis account u fajlu DBUtilEx
9-pokrenes fajllove FixDB,maps,mpq
10-udjes u fajl DButil i pokrenesh excuslive mode
11-pokrenes fajl WE_DK-Core i sacekas da zavrsi a to ces da znas kad na kraju pise Compleion Port initialized acceptors=...
12-isklucis prethodan fajl
13-pokrenesh fajl Run WowEmu We_DK_Core(sa desktopa) i sackeas da zavrsi kao prethodni fajl samo ga minimiziras,udjes u igricu,ukucas account koji si napravio i CEPAS!
Pa sta da radim zbog toga sto se ne poklapaju.Sta da uradim??????:confused:
Pa moras da vidis da li evropsku ili americku verziju igre i prema tome da instaliras patcheve.
Pa kako da to saznam ja ne mogu da nadjem ni jedan patch koji mi odgovara.Imam verziju enUS ali ne radi mi ni engleska ni americka verzija. Help please!!!!!:(
Reinstaliraj WoW i i vidi koji ti je bio 1.4.2 patch pa prema tome lako ces odrediti da li je enus ili engb.
Kakav internet vi imate i da li je ovaj WoW sto se dopisujemo o njemu offline li online!:)
@ Myloz
Hvala prijatelju, probacu taj server pa cu javiti rezultate.
@mrgud
Nema na cemu u bilo koje doba dana ili noci.Koce Srbima da pomogne ako nece Srbin Srbinu.
@alex92
Pa za offline ne bi se tema za dzabe zvala WoW Singlplayer.
Nekoliko pitanja:
1.Skinuo sam Mara's Repack Server i addons-e ali mi je ikona za Mara's RS kao da je neodredjen format i ne mogu da pokrenem instalaciju.
2.Da li kada skidam patch-eve enUS posto mi je ta verzija igre da skidam po redu mislim prvo neke manje pa da idem ka vecim ili odmah mogu da instaliram 1.8.0.
3.Unapred hvala!!!:)
Jao Alexo,Alexo....
1.Za prvo pitanje nemam odgovor sry
2.Instaliraj odmah 1.8.0
3.Nema na cemu
Prvo sam sam resio tako sto sam to raspakovao ali je cudno jer nije zip fajl a za ovo drugo thx!!!:)
E jos samo nesto da li neko zna odakle da skinem patch 1.8.0 enUS jer sa sajta sa kojeg ih ja skidam nema bas enUS a ima i kineski cak.:)
Eve ti link www.strategyinformer.com/pc/patches/worldofwarcraft/patch.html - 83k -
Hvala puno svima uspeo sam da instaliram taj gore opisani WoW 1.8.0 preko Mara's Repack Server-a ali i on ima bagove npr. Ubijem malog mladog vuka i dobijem 5 lvl i 6000 XP.
2.Da li znate mozda i da li moze da se igra patch 1.12.0 ili neki tako najnoviji u offline-u.
E vidi ovo ziv ti ja za online server bice najbolji http://wow.lainnet.lv/
Bice odlican u Septembru!!!:)
Alex predlazem ti da uzmes original wow ako imas kintu.
Ma nemam ni brz internet.Trenutno sam u pregovorima sa roditeljima oko ADSL.A za WoW ne smem ni da pitam.A ti si uzeo original?:) Sad sam se ponovo navuko na Generals jer sam skinuo mod sa Rusima ako hoces link imas ga u temi koju sam ostavio u Strategijama.
E ja sam naravno jos odavno instalirao ovaj 1.8.0 maras's repack wow ali kad sam danas otiso do druga i njemu sve isto uradio pred kraj kad udjem u ono gore pomenuto pod clanom 12 i 13 prijavljuje mu da je registracioni kod star i da trba da upise nov sta da radi ja nisam znao da mu pomognem a isto sam instalirao kod mene i sve radi!!!:)
V-fanatic
12.8.2006, 17:00
najnoviji wow ,,single player'' je BC-1.00.2-Full.za patch od 1.80 do 1.10.
ali to je nije za offline za****nciju vec za pravljenje privatnog servera.tj zove se Burning chrome 110.
treba ce ti 2 meseca da ga nadjes na netu.ja ga imam ali sam adresu zaboravio
Ne znam koji ti je taj server ali ja sam gore pisao za offline a ako ti je za online private servere odi na sajt www.wowstatus.net i naci ces sve privat servere tu imas spisak.:)
Po 1000000 put pitam da li neko slucajno zna neki server na kome mogu da igram v1.11.1,1.11.1hack,1.11.2 ili nesto tako ali offline?:n-cc2:
V-fanatic
14.8.2006, 14:20
alex.ima takav server.(imam ga ja).ima oko 400mb.
uz njega se dobija i php server sa izgradjenim forumom i sajtom.adresu sam zaboravio.ali ako hocete dobro da se provedete offline bez igraca trebace vam malo programerskog iskustva da bi izmeniliu neke fajlove.Offline server se zove Burning chrome112.treba ce ti 2 meseca da ga nadjes.ja takav isti koristim za izgradnju mog servera i veoma je komplikovan i ima bagova koje moras programerski ispraviti(kao ja).Meni sad rade svi questovi i sve ostalo kao na bliz-u.
inace wowemulatori nisu za offline igranje vec za izgradnju piratskih online servera ali moze da posluzi.
pogledajte http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=7206
Burning chrome112 ima 400mb a kad se raspakuje negde oko 4gb.:cool:
Posto vidim da ti sve to znas da li bi mogao da nam kazes kako i mi da se igramo offline?
jopica123456789
30.8.2006, 16:11
ovako burning chrome mozes skinuti sa:
http://rapidshare.de/files/20606786/..._Setup.7z.html
http://www.megaupload.com/?d=4E0SX5UP
http://multiterra.mooload.com/file.p...1103_Setup.zip
za ostale informacije na sajtu www.gamerzplanet.net
SRECNO
Ej ljudi moze neko konkretno da mi kaze sta treba da skinem i sta trea da uradim da bi igrao WOW verzije 1.8.0 offline!!!!Ajde molim vas pozurite stvarno mi je hitno!!!!
jopica123456789
15.10.2006, 13:05
Step 1:
Download latest wowwow release (0.2.4 at the moment)
Read this guide on how to set up your server: http://wowwow.1.vg/viewtopic.php?t=3
Install WoW and apply ONLY official patches 1.8.x (1.8.0 or 1.8.3 or 1.8.4)
If you have a higher version and need to downgrade delete wow.exe and run repair.exe. That will reset your client to version 1.0.0. After that upgrade to the above mentioned patches
Step 2:
You Must DELETE Your WDB, WTF and Interface folder from your wow game directory. (You can't join if you don't delete these..Your game will freeze at "Connecting" screen)
Step 3:
Open realmlist.wtf file from your WoW directory and EDIT it with this info:
"set realmlist <here comes server ip>" and save it.
(example: "set realmlist 172.0.0.0") - without the "" of course
Step 4:
Run game, and enter SAME login and password
Example:
Account Name:Hello
Account Password:Hello
(your account will be created automatically)
Step 5:
Make a character and enter the game.
When inside the game you might want to change your char password.
To do this type .password
(Now remember this one since its your new password)
Step 6:
Enjoy your private wow experience and search the forum before posting any questions as most of them were already explained Wink
preuzeto sa wowwow
Lucic Nemanja
21.10.2006, 2:18
Kod mene u igraonici ima WOW,ali moze da se igra samo u mrezi sa ostalima tj. jednostavno receno piratska verzija:D .Maklimalno nas igra dvadeset (toliko ima kompjutera).Znam da to ipak nije isto kao pravi WOW,ali je ipak zanimljivo:)
Kod mene u igraonici ima WOW,ali moze da se igra samo u mrezi sa ostalima tj. jednostavno receno piratska verzija:D .Maklimalno nas igra dvadeset (toliko ima kompjutera).Znam da to ipak nije isto kao pravi WOW,ali je ipak zanimljivo:)
Veoma zanimljivo:D
Ali ipak moramo da se obuzdavamo(sto je veoma tesko)da nebi postali ko neki:opanachke
NightWolf
8.11.2006, 22:19
postoji piratsko uputstvo,naravno to je glupo igrati,sem ako hoces da se oprobas u Gamemaster sposobnostima,na primer sawnujes onixsiju i smanjs je na minimum,lol:rofl:
a i glupo je tako igrati smaoris se:odoK:
IGRAJ PRAVI WOW!!!(pod uslovom da imas net igru i pare za pretplatu)
ABSOLUTELY !!!
Ne moze da se uporedi...
PozZz svima. Ja imam mnogo iskustva sa WoW-om i igrao sam na vecini PRIVATE servera itd... V-fanatic zeleo bih ako je ikako moguce da se dogovorimo da mi narezesh taj offline server na DVD-R i poshaljesh putem poshte.Sve troshkove koje napravish cu ti platiti.
A sad V-fanatic neka pitanja: Za koju je verziju taj OFFLINE server?Preko kojeg programa si ispravljao bagove i ostalo? Da li je Visual Basic?:icon_evil
Molim te potrebno mi je da se malo igram OFFLINE, please! ! !:(
Sa uputstvom i "ako je potrebna hack verzija ili crack" i to da stavish.
PozZz svima... Later...:cool:
NIDZONSON
10.3.2007, 19:59
Step 1:
Read this guide on how to set up your server: http://wowwow.1.vg/viewtopic.php?t=3
If you have a higher version and need to downgrade delete wow.exe and run repair.exe. That will reset your client to version 1.0.0. After that upgrade to the above mentioned patches
Step 2:
You Must DELETE Your WDB, WTF and Interface folder from your wow game directory. (You can't join if you don't delete these..Your game will freeze at "Connecting" screen)
Step 3:
Step 4:
Example:
Step 5:
Step 6:
Enjoy your private wow experience and search the forum before posting any questions as most of them were already explained Wink
preuzeto sa wowwow
MOLIM TE MOZES MALO DETALJNIJE ILI BAR PREVEDI I STA TREAB DA RADIM,PLZ AKO MOZETE OPET DA KAZETE !!!
Molim Vas, jel moze neko da mi da kompletno uputstvo sa igranje CS-a u singlpeplayer modu?
Uopste mi se ne svidja kad tamo imam druge ljude koji me non-stop ubijaju, to je stvarno smor, jeste da je to multiplayer igra, ali ja hocu da je igram sam!
:boodala: :boodala: :boodala: :boodala: :boodala: :boodala: :boodala: :boodala:
omfg, imate 1kkkk offline igara, zasto se uopste trudite oko necega ovakvog, kad to nije igra predvidjena za offline i single player igranje?
Molim Vas, jel moze neko da mi da kompletno uputstvo sa igranje CS-a u singlpeplayer modu?
Uopste mi se ne svidja kad tamo imam druge ljude koji me non-stop ubijaju, to je stvarno smor, jeste da je to multiplayer igra, ali ja hocu da je igram sam!
:boodala: :boodala: :boodala: :boodala: :boodala: :boodala: :boodala: :boodala:
omfg, imate 1kkkk offline igara, zasto se uopste trudite oko necega ovakvog, kad to nije igra predvidjena za offline i single player igranje?
ako imas cs1.6 pechuj ga sa cs16patch_full_V21.potom skini sa neta zbot.zip otpakuj i smesti u cs folder.kad pokrenes igru i udjes u neku mapu pritisni H na tastaturi i videces meni sa desne strane.
srecno
KiB0rG3000xII
26.5.2007, 22:15
Step 1:
Step 2:
Step 3:
Step 4:
Example:
Step 5:
Step 6:
preuzeto sa wowwow
imaju li svi kvestovi u single player-u?
KiB0rG3000xII
29.5.2007, 12:34
uglavnom ne rade :)
pa pitam jel i u mom ne rade:n-cc2: :n-cc2:
donator99
29.5.2007, 19:26
Ti programi za WoW SP su trash.
Mesec dana sam potrosio trazeci neki koji kako-tako radi i na kraju shvatio da nema questova za hordu,a za alijansu mozda radi 5%.Creepovi nisu dobro rasporedjeni po svetu i ima jos mali milion bugove.
KiB0rG3000xII
30.5.2007, 10:33
E ali zato se moze igrati LAN :ciao:
donator99
30.5.2007, 14:22
Ti programi za WoW SP su trash.
Mesec dana sam potrosio trazeci neki koji kako-tako radi i na kraju shvatio da nema questova za hordu,a za alijansu mozda radi 5%.Creepovi nisu dobro rasporedjeni po svetu i ima jos mali milion bugove.
I sta sa tim?I dalje ne rade questovi.
Što se zamlaćujete s tim, dajte tih 1900 dinara za WoW, nećete crći ako vam se toliko igra...
donator99
30.5.2007, 14:38
Što se zamlaćujete s tim, dajte tih 1900 dinara za WoW, nećete crći ako vam se toliko igra...
Ne igram ja to.
Ja sam na GW,mada sam se ranije nesto lozio.
Ali kad sam shvatio koliko je lose uradjeno...:odoK:
KiB0rG3000xII
31.5.2007, 10:59
samo da bi igrao mesec dana posle treba preplata:n-cc2: :n-cc2: :n-cc2:
Crusader88
31.5.2007, 16:55
samo da bi igrao mesec dana posle treba preplata:n-cc2: :n-cc2: :n-cc2:
tako je, jedva da imam pare za neki trosak ali da bacam pare na igru mesecno e to vec prelazi neke granice...
Brate, ja placam i bas mi je super :D
donator99
31.5.2007, 19:13
Pa,onda se mucite sa ovom "Emulcaijom Real Servera",igrajte neki Lineage 2 klon ili kupite GW.
KiB0rG3000xII
15.6.2007, 19:48
Brate, ja placam i bas mi je super :D
Ti si lud ako placas:n-cc2::n-cc2::n-cc2:
donator99
15.6.2007, 20:58
Pa, placa to i jos 8.xxx.xxx ljudi.
Ili su to svi nesto poludeli...?
Leeroy Jenkins
16.6.2007, 11:40
He he... Sto volim ove argumente da je neko lud ako placa da igra WoW. :)
Ja sam zaposlen pa mi nije problem da platim 15 evra mesecno za WoW, zapitaj se koliko mesecno potrose pusaci na cigare pa onda reci ko je lud. Ja ne pusim cigare tako da pretplata za WoW nije problem.
Po tvojoj logici onda su ljudi sto se hrane po javnim kuhinjama pametni a mi sto kupujemo hranu ludi.
VI STE LUDI JER PLACATE HRANU, JA JEDEM ZA DZABE, HA HA NUB !!!1
Kvalitet kosta i nije mi zao da platim.
odakle da skinem Mara's Repack Server ili neka mi nego stavi link za download trazio sam ali bez uspeha nisam mogao da nadjem:n-cc2: please help me
a ako neko ima Mara's Repack Server a nezna odakle da skinem moze da mi posalje preko msn , yahoo , skype ako neko oce da mi pomogne ja cu mu staviti moju email za neki od ova 3 messengera :):cool:
imam problem kada namestim realmlist na localhost koji account name i account password treba da ukusam?:confused:
sasha vukelic
4.5.2008, 21:37
nije mi bash jasno sto bi neko htio igrati mmo (massive multiplayer online) igru u single player modu? pa poenta je da pored tebe na serveru igra josh 20-30 hiljada ljudi i da sa njima saradjujes, ratujes, trgujes, itd.
nije mi bash jasno sto bi neko htio igrati mmo (massive multiplayer online) igru u single player modu? pa poenta je da pored tebe na serveru igra josh 20-30 hiljada ljudi i da sa njima saradjujes, ratujes, trgujes, itd.
Pa, verovatno oni u stvari traze igru kao WoW samo napravljenu za singleplayer,tj. kvalitetni RPG,ali ja sam ranije igrao SP WoW i zanimljivo je bilo samo je suvise izbagovano,ali nema smisla kasnije jer ne mozes sam u instancu...
sasha vukelic
4.5.2008, 21:50
bez uvrede za sve wow-ovce (i ja sam ogromni fan warcraft serijala) ali mislim da postoji boljih (ne mmo, dakle single player) rpg igara...
O ovoj temi nema sta da se raspravlja.. WoW je multiplayer igra i ne moze da se igra bez interneta (da ne pominjem da je emuliranje servera zabranjeno).
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.