Prikaži potpunu verziju : Nvidia is scared of ATI’s success
http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5576&Itemid=1
http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2008/01/30/nvidia-tries-snow-financial
This doesn’t mean that ATI has won the war but it got closer to Nvidia than ever in the last two years and this got Nvidians scared.
Da ne be neko pogresno protumacio.....
fingerprint
6.2.2008, 14:54
Svaka borba giganata je odlicna po nas, korisnike : cene padaju, kvalitet raste...
Da ti prevedem ajde....Nema nikakvog rata i borbi vec je u nV stvorena panika zbog toga sto ima je ATI blizu kao nikad do sad u poslednje 2 godine;).
lijenština
6.2.2008, 15:20
Potpisao je ugovore sa OEM-ima, ima trenutno najbrzu graficku i izgleda najbrzu integrusu.:)
Jedino taj prokleti phenom je debelo zabrljao za sada. :D Ali kako izgleda X2 ima da se nabavi za 360 e, a gx2 ce izgleda biti podosta skuplji (iako ce najverovatnije i biti najbrzi) tako da ce ATI opet opasno konkurisati pogotovu ako CFX bude radio kako treba.
Master Neo
6.2.2008, 15:22
Ati se priblizio po performansama. Po udelu na trzistu, Nvidia je i dalje daleko prva, ne znam ceka bi se Nv plasila?
Pa to moze da se brzo promeni;)....
Ne kazem da hoce ali oni to ocigledno ne zele.Uvek je bilo pola god razlike izmedju nv i ATIja.Pa im zato sad ovo dodje cudno...
Sol-Badguy
6.2.2008, 16:00
Yet another fanboy topic... :boodala:
Lol
nV nije panicila ni kada je ATI bio brzi a kamoli sad.;)
Mislim, nV se plashi jer je AMD izbacio kartu koja je jedva brza od godinu i po dana starog 8800GTX.:rolleyes: A josh je i dual GPU.
nV moze cak i lagodno da se oseca, s obzirom da 3870 X2 nije nishta posebno.:opanachkeE a kad se setim sta je bilo sa 7900/7950 GX2.Tada nije bilo vazno sto je DC.3870 X2 je trenutno najbrza karta i to je cinjenica.A i bice makar naredna 2-3 meseca.
Hm, koliko se secam X1900 je izashao pre 7900, nV se i tad nije "plashila".
Ljudi, uozbiljite se, kakvo plashenje, kakvi bakraci... Po toj logici AMD bi trebao da je osedeo od straha do sada :D s obzirom da je na trzishtu procesora u debelom zaostatku u odnosu na Intel.
A otkud znas da nije?AMD i sigurno jeste na smrt preplasen za svoju buducnost jer jedina profit koju izvlaci je iz ATIja.
Ocigledna ne shvatas sta je napisano i sta su verovatno hteli da kazu.Odjednom jedan ATI koji 2 godine(ako ne i vise)kaska sa 20-30% zaostatka perofmansi je rame uz rame nV.Tebi to ne pretstvalja iznenadjenje.
Yet another fanboy topic...
Ovo je mozda meni upuceno?
lijenština
6.2.2008, 16:23
Konkurisace samo cenovno jer im nishta drugo i ne preostaje.;)
Da ali nvidija takodje izbacuje dual gpu budzevinu na bazi manje vise 8800 gtx -a u 65 nm (tj. 8800 gts-a 512). Dakle potpuno isti potez koji je i Amd ucinio. Sto znaci da oni igraju on the defensive ovog puta. I moraju voditi racuna o ceni u odnosu na rivala jer ne verujem da ce biti brzi od CF 3870x2.
Nadam se da ce da sledecem kvartalu r700 da dobrano oznoji gt200 sa njegovih 250w potrosnje. Malo su se uspavali. :)
Ovo je mozda meni upuceno?
Izvinjavam se, hteo sam da napišem "Još jedan topic koji se pretvori u fanboy rat" ili sam tako nešto, barem, mislio. Nisam ništa loše mislio o tebi, samo da mi izgleda da će se ovaj topic pretvoriti u neko prepucavanje, sam naslov odaje takav utisak. Once again, no offence meant.
Josh jedna buva koja je potekla od the inquerreor-a, koje ste vi ljudi paljevine :aplauz:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.