PDA

Prikaži potpunu verziju : Benq Siemens EF81

BRKUS07
4.2.2008, 2:16
Gore pomenuti telefon se raspada.
Benq Siemens EF81
Pa mi treba sajt gde mogu da nadjem i skinem sistem da reinstaliram na telefonu. Po mogudjstvu free. Necu da dam 600 kinti da mi to uradi neka
B.....A u servisu gde mi jos garancija nije istekla.
EEEE da i kako bre virus u telefonu koji nije simbian???
Znaci sve se istumbalo udjem u BOOKMARKS LIST i telefon se ugasi..... i jos neke gluposti....

HVALA UNAPRED :n-cc2::paranoia:

Orvel
4.2.2008, 2:55
Imam taj telefon i definitivno se ne raspada. Flešuj ga u prvom servisu i trebalo bi sve da bude u redu.
PS. Za te pare telefon je skroz OK. Kakav bre virus? Lažu te u servisu, šta god da su ti rekli. "Plati pa se klati" ako ne znaš sam.

ukimafija
27.2.2008, 23:37
Jel zna neko kako da nove teme koje sam skinuo za ovaj telefon a tip fajla su SDT prorade? Nece da ih ucita. U cemu je fora? A znam da su teme za njega.

<Rio_da>
29.2.2008, 20:31
Sve sto vas zanima... samo citajte i citajte...

.:link:. (http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=1313840&postcount=2477)

hacker_aca
25.8.2008, 5:15
Ehej, izvinjavam se na oživljavanju teme ali trebala bi mi mala pomoć.

Moja drugarica ima "problem". Cima je neki nepoznati lik preko telefona, šalje poruke i pozive. Nije mi pričala detalje tipa "piše mi ovo - piše mi ono" ali jedno je glavno: smara je. Valjda neki tajni obožavatelj, šta ja znam. :) Uglavnom, njen momak i drug su pokušali preko poruka i poziva da ga "zamole" da prestane da je cima. Bez uspeha. Pa, kao po običaju, ponudio sam se da pomognem. Naravno, rekao sam da ću pokušati, jer znam da telefon koji koristi (EF81) nije baš puno popularan pa tako ima i manje programa za njega.

Tražio sam program sa kojim bi ova drugarica mogla da jednostavno blokira pozive i poruke od ovog nepoznatog lika ali bez uspeha. Tražio preko Google-a, tražio preko ovog foruma (pogledao sam sve one linkove koje je <Rio_da> ostavio, nema ništa), pogledao uputstvo telefona da slučajno nema tu opciju ugrađenu u sistemu - ništa. Paa... Možda neko ipak zna gde može da se nabavi neki programčić? Po mogućstvu da je freeware ali ako treba neka bude i shareware, samo da radi posao. :)

Da, znam da može da zovne provajdera i da se žali kako je neko uznemirava ali... Nemam pojma, jednostavno isključite ovu opciju, tražimo programčić za ovo. :)

Unapred zahvalan na odgovorima. :ciao:

dzonihsv
25.8.2008, 5:34
Posto je to java based fon mislim da nema za javu takav program. Za symbian ima to znam ali za javu nema... Ja sam sebi tako nesto trazio ali nisam nasao.

Jesi napisao da otpisemo to sa provajderom ali to je najbolje resenje. To je samo 1 poziv. Posle kad ga nazovu i priprete da zbog zloupotrebljavanja kartice moze da "naje**", ima da se smiri, proverena situacija ;).

Po meni je to najbolje resenje a ti vidi kako ces. Mozda ce neko da se nadje pametan pa da nam da neko bolje resenje.

PS: Ja bi mu se/joj na svaki poziv javio pa da vidimo koliko ima kredita :kreza:.

:ciao:

JovanK
25.8.2008, 9:47
Neka od nekoga pozajmi neki simbian fon na par dana, instaliraj programcic koji ce divertovati pozive sa odredjenih brojeva (ne znam kako se zove program) i samo pozive sa toga broja proslijedi na nesto sto dere racun (recimo hotline) pa da vidimo koliko ce taj da izdrzi. :to_care:

VojaM
25.8.2008, 11:40
Jesi li siguran da će taj račun platiti onaj ko zove?

Meni su mnogo puta objašnjavali da onaj ko te zove plaća poziv do tvog provajdera, a onaj ko prosleđuje plaća poziv do broja na koji se prosleđuje.

Ako je tako, mogla bi da nadrlja pogrešna osoba.

hacker_aca
25.8.2008, 17:26
Ma ja se obično zezam sa takvim ljudima kada počnu da me cimaju, pogotovo ako još imam na računu (ili po srpskom: kredit :)), tek tada nastane žurka! :D Ali jbg, žene su to pa samo komplikuju... :)

Hvala na odgovore, društvo, videćemo nešto da iskombinujemo. ;)