Prikaži potpunu verziju : Zanimljive stvari koje možeš raditi u liftu:
1. Kada je pored tebe samo jedna osoba, lupni je po ledjima pa se pravi da nisi ti.
2. Pritisni gumb i pravi se da te udarila struja.
3. Zadrži vrata otvorena i reci da cekas prijatelja.
Par sekundi kasnije zatvori vrata (pravi se da je netko ušao) i kaži:"E, di si buraz, šta ima.."
4. Ponesi foto-aparat i slikaj sve prisutne.
5. Pravi se da si steward. Prisutnima objasni postupak u slucaju opasnosti i na kraju im poželi sretan put.
6. Kad se vrata zatvore kaži prisutnima: "Bez panike, opet ce se otvoriti."
7. Lupaj glavom o zid i vici: "Umuknite svi! Ušutite vec jednom!"
8. Simuliraj zvukove eksplozije svaki put kad netko pritisne gumb.
9. Cerekaj se i bulji u nekog putnika,a onda mu debilnim glasom kaži:"Imam nove carapeeee.."
10. Imitiraj zvukove Formule 1 kad god netko udje u lift.
11. Ispuši nos i pokaži sadržaj svoje maramice ostalim putnicima.
12. Nasloni se na nekog i šapni mu: "Dolazi policija!"
13. Namršti se i mumljaj: "Moram u WC, moram u WC", a onda uzdahni i reci: "ups!"
14. Vikni:"Cuvaaaaj!" svaki put kad lift krene prema dole.
15. Zaderi se:"Ding!",kad god lift stane na nekom katu.
16. Ako se netko oceše o tebe, lupi ga po ruci i reci: "šuga!"
17. Skidaj rukom nevidljive bube sa sebe i vrisni: "Aaaa! Skinite ih s mene!"
18. Sumnjicavo onjuši osobu do sebe, napravi zgadjenu facu i pomakni se.
19. Kad lift krene prema gore, pocni skakati i jako lupaj nogama o pod, uzvikujuci:"Dole, rekao sam dole!"
20. Cerekaj se histericno desetak sekundi, prestani i onda se zagledaj u ostale kao da su nenormalni.
1. Kada je pored tebe samo jedna osoba, lupni je po ledjima pa se pravi da nisi ti.
2. Pritisni gumb i pravi se da te udarila struja.
.........................
Jesi li ti to sve isprobao? :D :D :D :busted::busted::busted:
101st Airborne
5.2.2006, 21:09
A mogli su da prevedu do kraja kad vec kradu od Hrvata...inace sam ovako nesto slicno video i za sahrane...
Ja bi promenio naslov u:
Zanimljive stvari koje možeš raditi u liftu ako si sišao sa uma
Ste culi onu lepu pesmu od legendarnog Aerosmitha?:) GOING DOWN! ili lepsa asocijacija IN THE AIR IN THE AIR!
iMa_NeKo_PljUgU
25.9.2006, 10:12
e ljudi probao sam ono sa bubama... odlichno je proshlo verovatno zato sto sam ceo dan bio za kompom pa su mi oci bile malkice crvene...
Tako da im nije dugo trebalo da pomisle kako sam dzanki...:D
Sa koliko osoba si bio u liftu????I stvarno si ono uradeo????Ti si stvarno car:D :D :D :D
iMa_NeKo_PljUgU
25.9.2006, 10:53
Njih troje i ja.... Ali nista nemoze da se meri sa onim osecajem straha u vazduhu... verovatno su pomislili da posle skidanja buba (ili sta god oni pomislili da radim) ide red na njih... A naravno jedan hladan krik paranoje je uneo notu horrora u lift...
Naravno to nije bilo sa totalnim strancima znao sam dvoje iz tog lifta onako iz vidjenja...
8 i 10 su najbolji :D
citao sam negde, ima jos ovakvih provala
Hehe, sad sam se vratio iz dragstora i ulazim u lift kad ono tamo neka baba.I ja usao u lift i ostavio otvorena vrata na liftu i ono kao cekam druga, on 'ulazi' ja zatvaram vrata i kazem de si bre burazeru nismo se vidli sto godina.A ona baba me gleda i kaze: "Sinko pa ti nisi normalan, gde ti vidis coveka????", a ja taman da pretisnem dugme za 4 sprat a ono me kao 'drmnula' struja, i ja sednem dole, pravim se mrtav, a ona baba zamalo da je strefi srcka, izasla iz lifta i pocela da se dere "Lele, majko ubi struja dete...Kuku zovite hitnu pomoc.Ja tada sam ustao i pokrenuo lift, a baba se okrenu i kada je videla da sam ja otiso ona rekla: "Ala me je ovaj zaj*bao.Umalo srcka da me strefi pi*ka ti materina." A ja onako kroz vrata lifta koji se penje gore crkavam od smeha!!!!
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
iMa_NeKo_PljUgU
25.9.2006, 13:22
Tek sam shvatio cari lifta...
Ljudi pronasao sam svoji novi hobi...:D
P.S.
Vidimo se u liftu:dzavo:
Moj najjaci dogadjaj je bio na ekskurziji pre neki dan,sa devojcicom :dzavo: malo zvake nije skodilo,a onda na spratu na kome izlazimo malo smo se zaneli,sve dok nisam izvalio da je vrata otvorila moja razredna i da nas posmatra sa Titovim izrazom:,,Samo vas gledam majku vam bozju!".Doduse smao se nasmejala i iskulirala.:D
optimus_prime
25.9.2006, 22:06
@PeTko
Stvarno si dete, Ako te ja nebi isprebijao u liftu pa posle ispred zgrade evo cik.
Master Neo
12.1.2007, 17:48
Ovo je zakon, moram da probam neke od ovih stvari. Inache jednom sam kevu tako zaje.ao da je zena premrla od straha, oblio je hladan znoj. Usli mi u jedan mali lift i krenuli na dole. Kad u jednom trenutku, kazem ja njoj: gledaj sad kada skocim ima da pukne lift i da propadnemo i izginemo! Ona me gleda bledo u fazonu: daj bre smiri se nemas 10 godina. Inace bio je mali lift za dvoje, eventualno troje. I ja mrtav ladan skocim i lupim iz sve snage o pod! Lift stade naglo, negde na medjuspratu. Keva vrisnu! A ja se pravim lud, u fazonu, sta ti je, kad ono cimnu se lift naglo na dole, ko u filmu kad krene da propada, 1 sekundu, pa onda nastavi normalno. Ona izadje, pocne da me psuje i juri po hodniku, ja bezim i umirem od smeha! Ceo dan nije posle razgovarala sa mnom. :rofl:
hacker_aca
13.1.2007, 14:21
Neo, ti nisi normalan!!! :rofl: :rofl: :rofl:
Sa koliko osoba si bio u liftu????I stvarno si ono uradeo????Ti si stvarno car:D :D :D :D
Ja mu ne verujem a ako je uradio ista su pitanja koliko je osoba bilo u liftu?
I ako si stvarno to uradio car si:to_care: :to_care: :to_care: :to_care: :to_care:
Njih troje i ja.... Ali nista nemoze da se meri sa onim osecajem straha u vazduhu... verovatno su pomislili da posle skidanja buba (ili sta god oni pomislili da radim) ide red na njih... A naravno jedan hladan krik paranoje je uneo notu horrora u lift...
Naravno to nije bilo sa totalnim strancima znao sam dvoje iz tog lifta onako iz vidjenja...
Mogu samo da zamislim izraze njihovih lica
:rofl: :rofl: :rofl:
A tek sta su mislisi
Prvi:O koji ludaci se voze ovim liftom
Drugi:Ja vise ne idem liftom idem od sad pesaka
Treci:Ovaj treba u ludnicu
:rofl: :rofl: :rofl:
@ zvucnjak:sve ovo su stari fazoni,americko-engleski toilet humor koji moze da se pokupi po raznim sajtovima,a meni se cini da si ti samo preveo to s engleskog...ok,ali da li je to razlog za postavljanje novog topica?posteno...ne.
I ovo je stara tema, pogledaj datum prve poruke...
LunaticRS
14.1.2007, 23:33
Najbolje odvale su 14. i 19.
Ta zena rece nikad ne otvaraj ova dupla drvena vrata prije nego sto se lift zaustavi.Sljedeci put kad sam se vozio morao sam to da provjerim i...(zaglavio sam se)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.