PDA

Prikaži potpunu verziju : 3d mark stoji na welcome screen-u

muki85
1.2.2008, 17:09
Poz postovani prijatelji forumasi...
Dakle, realno sam smoren :) Posto vidim da skoro svako od vas poseduje 3dmark i testira svoje kompove, i ja sam resio da malo istestiram svoju novu makinu... Ali ne lezi vraze, imam malih problema... Naime, skinuo sam proffesional verziju 3dmarka 06, i to verzije 1.0.2, i patch na verziju 1.1.0... Sve lepo prodje registrujem :D svoju verziju, i kada ga pokrenem, stoji mi na welcome ili ti splash screenu i tako cuti... Cekao sam i po 2-3 minuta i nista... Sto je jako cudno ovo se desava i sa pc mark-om v5... Svi drajveri su mi instalirani normalno, probao sam i sa verzijom 7.11 i 8.1 za catalyst... Da li neko ima neku ideju kako ovo da resim? Nesto sam poceo da se tripujem da mozda trebam da skinem neku noviju verziju, ali mislim da nije do toga, a mozda je i do ploce??? Na ovo sam posumnjao posto mi Everest ultimate edition u cpu-id nije provaljivao koja mi je ploca [pisalo je unknown] dok nisam verziju 4.10 podigao na 4.20 i sad sve kapira...

Hvala svima unapred, nadam se da cete mi pomoci kao i do sada :)

Alek
1.2.2008, 18:43
Imam istu graficku kao i ti, takodje imam i isti problem :mad: Doduse 06 nisam probao ali 05 i 03 se ukoce. Kada upalim task menadzer lepo pise da je 3dmark - not responding. Ne kapiram zbog cega...

muki85
1.2.2008, 18:45
Ista stvar... I jos kad dam end process, on mi ne izbacuje ono end now, vec samo lepo kaze da sam resio da ugasim process... Verovatno ima neke fore sa drajverima... :(

PAIN
1.2.2008, 19:25
Treba da se izbrise jedan fajl, ne znam tacno koji ali procesljajte po googlu malo.Ne brinite se nije nista cudno za 3870.

prle
1.2.2008, 21:29
Futuremark_SystemInfo_Hotfix_Oct07_[www.guru3d.com] ovo bi trebalo da resi problem

Guliver
1.2.2008, 23:27
potrazite na gugl ovaj fajl Direcpll 4.10.1.92 i iskopirati ga u C:\WINDOWS\system32\futuremark
@prle moze i tako alo ko nema zivce da skida patch moze i jedan fajl:P

nesko77
13.3.2008, 23:38
Evo ti tacnog linka do diskusije sa kooje mozes skinuti doticni fajl, i preimenovati ga. Kod mene je bio isti problem na kartici 2600 XT.
http://www.ocforums.com/showthread.php?t=520343

Alek
14.3.2008, 0:17
Nema nikakve potrebe za menjanjem fajlova, lakse je da samo skines zvanicni patch za 3dmark. On sadrzi vec taj fajl i samo ga instaliras, ja sam patchovao i radi mi 3dmark ali mi je samo doneo glavobolju zbog loseg rezultata :(
Evo linka : http://www.futuremark.com/download/hotfix_feb08/