Prikaži potpunu verziju : Gf4 Mx440
Gf4 Mx440 - Imam jedno pitanje u vezi drivera za ovu graficku karticu, naime ja sam cuo neke price da sa novim driverima mogu igrati neke igre za koje mi inace javlja da ne mogu da ih igram jer mi kartica ne podrzava shadere... i cuo sam da je "kao" jedan lik sa tom grafickom aktivirao reflekcije u Halo-u - da li je to istina, ili samo jedan bezvezni "Rumor" ???
-ps gde mogu skinuti detonatore i drivere za ovu graficku ?
Zar ti ne govori nešto činjenica da si to samo načuo? Naravno da su glasine i to neopisivo glupave.
Šta je sledeće: "Lik pokrenuo FarCry na svojoj TNT2 sa sve na medium detaljima"? Neverovatno.
Za ovu MX potraži verzije nekih od drivera u rasponu od 44.xx - 57.xx.
Ma glasine,garant!
Sto se tice drivera,meni je dugo i stabilno radio 61.77 pa sam presao na 81.85 a sada sam na 81.95 ali nije to to!Nece mi ni starije igre u 1024x768 koje su sa 61.77 radile!
Naravno,radi se o GeF4MX !
Sa starim drajverima koje ti spominjes, kartica bolje vrti straije igre, a s novim je kao bolje nove, medjutim ti od tih novih nemas puno koristi, jer nijednu nemozes igrat kako treba ni na kojoj rezoluciji i detaljima, a pitanje je da li uopste mozes pokrenut bilo sta jace.. Kad dodas tome da s novim drajverima losije od starijih rade starije igre i to bas one koje su namjenjene da tako kazem ovom rangu kartica, mozes slobodno da se vratis na stare i uzivas...
Ako nesto mislis poboljsat na toj kartici onda to mozes ucinit overclockom, inace neki modeli se dobro klokaju, pa se mozes lepo poigrat na nekim novijim naslovima.... a sve ostalo baci u potok, sto god ti neko kaze...
Ma kakav o/c!To je zla integrusha!Uzimam za par dana nesto novo,ova je odsluzila svoje!Inace sam samo izneo svoje iskustvo sa driverima,kako je pitano!
Pozz!:alealeee:
Na istim smo misljenjima...ja koristim starije drivere i sve igre mi rade onako kako treba....HL2 - 800:600 - textures:high, Model details:medium...zasecka samo onda kad udjem u drugi nivo...sta reci o ovoj grafickoj, gledajuci na to koliko je stara dobro se drzi, ali se nadam da cu uskoro kupiti nesto novije, drzim se nVidie pa mislim da uzmem 6600gt ili 6800gt....ova je po mom mislenju odradila svoje.
Čuo sam da postoji neki hack da pixel shader igre rade bez šejdera (tj. da drajver prijavljuje da kartica raspolaže hardverskim šejderima, a kad igra pokuša da ih nacrta on jednostavno ne uradi ništa), ali da se aktiviraju P.S. efekti, to apsolutno nema teorije, iz prostog razloga što bi softverska emulacija tih efekata trajala predugo...
Ma vec sam ja uspeo da pokrenem igru za koje su potrebni shaderi na mojoj grafickoj, ali nema uopste tekstura, i sve se pomalo "negira", ne govoreci o seckanju igre...
Pa koji drajveri su najbolji za MX440 po vama?Ja drzim 71.84,jel bolje da predjem na 61.77?
Ja licno mislim da i sa jednim i sa drugim driverima jedva da ces primetiti neku razliku.
Slab je komp pa se igraju stare igre,a xp gusi pa i sitnice znace
Slab je komp pa se igraju stare igre,a xp gusi pa i sitnice znace
Meni su najboli 44.xx, probaj samo posle reinstalacije windowsa da ih instaliras (ako hoces da ih instaliras) jer je moguce da ce se pogubiti grafika i neces moci da popravis drajvere...
Postoji program 3d Analyze koji analizira EXE fajl same igre, detektuje koje se 3d extenzije koriste i daje mogucnost da se neke iskljuce, neke emuliraju... itd. Ja sam uspeo tako da startujem neke igre sa bivsim GF4MX. Grafika bude jadna, ali barem moze da se djuska :) Naravno, ne verujem da ovaj program pali kod svih igara.
phoenix[illusion]
10.2.2006, 12:51
Šta je sledeće: "Lik pokrenuo FarCry na svojoj TNT2 sa sve na medium detaljima"? Neverovatno.
Pa taj sam!Pokrenuo sam sa integrisanom TNT2 F.E.A.R.!
Na max detaljima!
Verovali ili ne!
:rofl:
NjegovaWisost
10.2.2006, 15:40
Već sam jednom rekao moj drug sa GF2MX sa 32 rama, PIII i 256SDRAMa, je igrao i završio Brothers in Arms.... Doduše nije baš glatko tekao. A to sa max detaljima ti vjerujem, i ja sa sa VIA integrušom iz 1999 godine igrao FEAR na max....
phoenix[illusion]
10.2.2006, 20:16
Već sam jednom rekao moj drug sa GF2MX sa 32 rama, PIII i 256SDRAMa, je igrao i završio Brothers in Arms.... Doduše nije baš glatko tekao. A to sa max detaljima ti vjerujem, i ja sa sa VIA integrušom iz 1999 godine igrao FEAR na max....
Ma bre zezam se!
Pa koji drajveri su najbolji za MX440 po vama?Ja drzim 71.84,jel bolje da predjem na 61.77?
Od 44.07 do 81.95,nekako najstabilnije mi je sve radilo sa 61.77!Mada,i 52.16,ako se dobro secam,je bio prilicno zadovoljavajuceg rada!Generalno,za GeF4MX,imam utisak,da najbolje rade verzije drivera izbacene u periodu IX'03.-IV'04.!
Sto se tice ciscenja ostataka starog driver-a,probaj "nV Hard Page 3.3" koji mozes skinuti sa www.guru3d.com.
Sve vreme sam "arcio" :boodala: GeF4MX440,naravno.
:ciao:
jocabg011
21.2.2006, 11:54
Ja trenutno imam tu kartu i na primer trenutno igram RISE OF NATIONS THRONES AND PATRIOTS i to na 1024x768 na 16bit i to tece onako " osrednje". U medjuvremenu sam uzeo od burazera ATI 9200SE i mogu ti reci da je moja karta zakon za ATI iako ATI ima 128mb . Mislim da je karta ok i da probas sa najnovijim driverima jer kod mene sve leporadi sa njima.:ciao:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.