Prikaži potpunu verziju : Kućište Samurai Champloo na Chieftecovom sajtu
www.chieftec.eu (http://www.chieftec.eu)
Na dnu strane je flash animacija u kojoj je prikazano Samurai Champloo kućište pod imenom WH-01 Samurai.
Gordon Freeman
28.1.2008, 16:20
ovo je bas kul...
i ne izgleda da se tesko pravi...
E sad konacno imam gde da stavim svoju katanu...:D
Otkupili su dizajn od SK ili ukrali slike zarad svoje promocije?
Otkupili su dizajn od SK ili ukrali slike zarad svoje promocije?
Koliko mi je poznato, niko nije udario copyright na kucishta, tako da moze svako da ih koristi. Shta sad, ja napravim isto kucishte, doci ce neki baja iz SK da me tuzi :opanachke
Pa nikad se ne zna :D
Mozda ti Voja & Co. bas sutra zakuca na vrata :D
Onaj Dr. Marko je car, genije... Treba mu podignuti spomenik, i svake druge nedelje prinositi zrtve....
Cisto informativno da li se nesto slicno moze napraviti od kucista Chieftec CA-01?
Mislim da Qzma dobija konkurenciju....:D
Koliko mi je poznato, niko nije udario copyright na kucishta, tako da moze svako da ih koristi. Shta sad, ja napravim isto kucishte, doci ce neki baja iz SK da me tuzi :opanachke
Pa dobro, nisam sad mislio da će se obogatiti od prodaje dizajna, ali Chieftec je ozbiljna firma. Njihovi dizajneri žive od dizajna, a Dr. Marko je redizajnirao njihovo kućište jako dobro, dakle, i on je njihov dizajner. Ako će da prodaju njegov proizvod, red je to i da plate, ili bar da ga spomenu na onom papiru koji niko ne čita.
Pa dobro, nisam sad mislio da će se obogatiti od prodaje dizajna, ali Chieftec je ozbiljna firma. Njihovi dizajneri žive od dizajna, a Dr. Marko je redizajnirao njihovo kućište jako dobro, dakle, i on je njihov dizajner. Ako će da prodaju njegov proizvod, red je to i da plate, ili bar da ga spomenu na onom papiru koji niko ne čita.
Nek se javi Dr.Marko pa nek kaze shta misli o tome :). Mislim da je za njega nagrada shto cela Evropa (ili barem onaj deo nje koji ide na chiefov sajt :)) moze da vidi bash njegovo kuciste. Nije on jedini moder na svetu :)
EDIT: pa ne prodaju oni njegov dizajn i proizvod, vec svoj, oni su samo prikazali shta moze da se uradi od kucishta ;)
Nek se javi Dr.Marko pa nek kaze shta misli o tome :). Mislim da je za njega nagrada shto cela Evropa (ili barem onaj deo nje koji ide na chiefov sajt :)) moze da vidi bash njegovo kuciste. Nije on jedini moder na svetu :)
EDIT: pa ne prodaju oni njegov dizajn i proizvod, vec svoj, oni su samo prikazali shta moze da se uradi od kucishta ;)
WH-01 Samurai, ime modela koliko je meni poznato, mada neću da se prepirem, nebitno je. Bilo kako bilo, pohvala za Marka i celu ovu akciju...ah, po koji put? :aplauz:
Pre svega pozdrav svima i hvala na pohvalama.
Sto se tice Chieftec-a on ima prava da bez ikakve naknade prikaze kuciste uzimajuci u obzir da je isti glavni sponzor ovog konkursa. Ne zaboravimo da ja ne stojim iza dizajna kucista "Samurai champloo" nego dobitnik Marko Mihajlovic koji je u celosti uradio dizaj i nacrt.
Master Neo
29.1.2008, 1:08
Sto se tice Chieftec-a on ima prava da bez ikakve naknade prikaze kuciste uzimajuci u obzir da je isti glavni sponzor ovog konkursa. Ne zaboravimo da ja ne stojim iza dizajna kucista "Samurai champloo" nego dobitnik Marko Mihajlovic koji je u celosti uradio dizaj i nacrt.
Svejedno ti si taj koji je te nacrte preneo u realnost na kuciste, samim tim i ti si dosta uticao na konacan izgled kucista ;)
zdravkelja
29.1.2008, 9:18
Zar ne bi taj Marko Mihajlovic trebao da ima unikat, posto ga je sam projektovao?
WH-01 Samurai, ime modela koliko je meni poznato, mada neću da se prepirem, nebitno je. Bilo kako bilo, pohvala za Marka i celu ovu akciju...ah, po koji put? :aplauz:
Pa ko se prepire ;), ali ja nigde nisam video da prodaju to kucishte (to je samo pisalo na tom baneru), vec da prodaju wh-01 (pogledaj medju asortimanom). Ne verujem da bi chief uopshte pravio takvo kucishte jer zahteva puno ruchnog rada, shto se ne uklapa u model masovne proizvodnje, i samim tim bilo bi preskupo.
Meni se cini da je katana bila tvoja ideja, kao i jos par stvari ;)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.