PDA

Prikaži potpunu verziju : Puzzle Pirates

ezenkiel
28.1.2008, 11:24
Evo jedne fenomenalne (bar meni :) ) online, kako da kažem, kolekcije igara ... U principu, ti si gusar, i ploviš, trguješ, mačuješ se, puniš topove i gađaš, proizvodiš rum, opremaš svoje kuće namještajem, kupuješ brodove o organizuješ posadu ... Caka je u tome što se sve navedene (i ostale) aktivnosti izvode u obliku raznih tipova slagalica (clickomanijske, tetrisoidne, itd) ...
Eh,da ! Koliko sam dosada vidio, besplatna je, a postoje i razne stvari koje možeš platiti (kao npr. Ogame) - nisam siguran šta se sve dobija plaćanjem, ali - ništa ne škodi da se proba ...

Tek sam je otkrio, i zasad utvrdio da je vrlo zarazna. Evo vam moje pozivnice da se uključite u igru ...

http://www.puzzlepirates.com/

3LANCER
28.1.2008, 12:48
Kad sam prvi put hteo da probam, sajt mi je oborio Firefox

ezenkiel
28.1.2008, 13:53
Kad sam prvi put hteo da probam, sajt mi je oborio Firefox

Ne znam ... I ja koristim Firefox (2.0.0.11), verzija Jave mi je 1.6 (update-ovana na poslednju verziju), konekcija je 2 MB ADSL.

Bez problema mi rade i online verzija (Java Based), kao i verzija koja se download-uje i instalira (potonju i koristim). Moguće da ti baš Java pravi problem. Također mi se čini da neće najbolje raditi na sporim konekcijama (dial up), pošto java prozoru treba dvadesetak minuta da se učita, ali kod mene na PIV 1.7GHz/1 GB/Vista/ ne dolazi do usporenja i nestabilnosti.

Ako ti baš ne uzima puno vremena, i ako ti je konekcija relativno brza, probaj da update-uješ Javu, (ako već nije)... Šta znam ... Mislim da je sajt simpatičan, ali ne toliko da formatiraš mašinu zbog njega :)))

Guterill
28.2.2008, 21:15
I meni je oborio.