PDA

Prikaži potpunu verziju : Panda antivirus 2008

flamingos
24.1.2008, 15:10
Da li je neko probao ovaj program? Posto mi istekla licenca za kaspersky mislim se da instaliram ovaj antivirus... Vredi li?

Gordon Freeman
24.1.2008, 22:29
Brate ja ako ita znam o virusima je da svi pljuju pandu ,ne znam kakva je ova...;)
Al ti toplo preporucujem AVG, koji je inace besplatan , zaista je odlican...:D
Ako si zadovoljan svojim anivirusom ,surfuj malo po netu trazi krek,
serial il tako nesto...:ciao:

flamingos
24.1.2008, 22:41
evo testiram pandu...hmmm,neverovatno brzo skenira ceo sistem,dik kasperskom za full scan treba 2 sata ovome treba 15min....plus mi je nasao dva virusa,koje kaspersky nije ni video... pa mi ti sad brate reci...

Gordon Freeman
24.1.2008, 22:45
evo testiram pandu...hmmm,neverovatno brzo skenira ceo sistem,dik kasperskom za full scan treba 2 sata ovome treba 15min....plus mi je nasao dva virusa,koje kaspersky nije ni video... pa mi ti sad brate reci...

Sacekaj da se malo nakupis virusa pa onda prvo skeniraj sa pandom ,pa sa kaspersky-jem, pa mi onda reci kolko je kaspersky nasao koje panda nije...;)

flamingos
24.1.2008, 22:57
pa dobro..nijedan av nije savrsen... pih sto mi prodje licenca za kaspersky... sad razmisljam da instaliram nod32,pa da cujem frimene,sta mi ti preporucujes..? plus neki firewall...

Puno hvala i pozz

Gordon Freeman
24.1.2008, 23:12
pa dobro..nijedan av nije savrsen... pih sto mi prodje licenca za kaspersky... sad razmisljam da instaliram nod32,pa da cujem frimene,sta mi ti preporucujes..? plus neki firewall...

Puno hvala i pozz

Ja koristim AVG , sluzi skoro savrseno ,NOD32 je bolji aj moras da trazis krek il serije pa ces tu da se namucis. Ranije je dominirao Norton a i sada je neverovatan , takodje se placa...:dedica:

Od firewall-ova koristim zone Alarm koji dobro sluzi...:to_care:

NIx Car
19.8.2008, 19:26
ja sam imao bitdefender 2008 i radi on meni perfektno sve do juce. skinuo pec za bittorrent da mi radi brze i nakupim se ja virusa. komp mi je katastroficno sporo radio. onda sam uzeo aviru i ona me smarala zato sto se cuje neki zvuk iz kucista. pa onda ESS. I ja ga obrisao hteo da probam KIS 8 i on mi se nije svideo jer je key blacklistovan. i na kraju uzo panda IS 2008.

rade_pg
20.8.2008, 10:15
Ja koristim:
Nod32 V_3.0.650.0
Ad_Aware 2008

I nemam nikakvih problema sa virusima i spajverima...
Nod je odlicna antivirusna zastita ali mu je antispyware opcija prilicno losa, propusti po katkad nekog trojanca...ali zato ga dopunjava Ad_Aware 2008 !

Od ovih free AV preporucujem BitDefender 2008 ili AVG...
Obavezno instaliraj Ad_Aware ili Spyware doctor ili sl.

Za taj Panda antivirus nisam mnogo cuo, bolje je da koristis provjereno...

nikola87
20.8.2008, 13:43
kosristio sam ranije pandu i bio je ok ali sam iz ne znam kog razloga presao na AVG i mogu ti reci da je i on ok, ali povremeno propusti neki virus(kao i svi besplatni antivirusi), mogu ti jos reci da Avast nije los.