Prikaži potpunu verziju : Crimsonland
arab strap
3.2.2006, 13:03
Ово је једна опака игра са превише паукова, ванземаљаца и зомбија!
На survival моду сам успео да догурам до 16831069. Није лако ни мало.
http://crimsonland.reflexive.com/
hacker_aca
4.2.2006, 22:56
Igrao sam je ja, stvarno odlična igra. Nego, samo sam igrao 1 sat, dok mi nije istekao trial, pa sam ga izbrisao. :(
sasha vukelic
5.2.2006, 0:33
igrao sam davno... dogurao sam do nekih 14 miliona... koristio sam oruzje gauss shotgun
arab strap
6.2.2006, 16:55
igrao sam davno... dogurao sam do nekih 14 miliona... koristio sam oruzje gauss shotgun
Плазма сачмара је далеко најбоље оружје у комбинацији са бесном ватром - чисти екран најефикасније!
sasha vukelic
6.2.2006, 17:07
Плазма сачмара је далеко најбоље оружје у комбинацији са бесном ватром - чисти екран најефикасније!
jest i sa tim oruzjem sam preko 10 miliona skupio
al znas sta sam vidio jednog lika koji sa plazma cannonom uzima nekih 20 miliona! nemoo s vjerovati
Jim Bravura
7.2.2006, 0:02
jest i sa tim oruzjem sam preko 10 miliona skupio
al znas sta sam vidio jednog lika koji sa plazma cannonom uzima nekih 20 miliona! nemoo s vjerovatiKako ste to uspeli :confused: . Meni je max. bio nekih 677.000 a tu igra pocinje ludacki da ubrzava.Ne mogu zamisliti kako je na 10 mil. ili cak vise. To sam postigao sa Ion Cannon,mada je i plazma puska tu negde po efikasnosti. Inace, za taj moj rekord mi je trebalo pa sigurno oko stotinjak pokusaja. Jel bilo nekih varanja s vase strane?
arab strap
7.2.2006, 12:18
Свака му част за 20мил. са плазма топом!
Мораш вежбати и направити добру комбинацију perks и bonusa које добијеш и не треба ти никакво варање.. када се закува - штит, ватра и споро време је мајка успеха :)
Јонско оружје једноставно нема довољну снагу као плазма и не верујем да би могао да извучеш преко 2-3 мил.
Иначе, кад завршиш quest mode (pa još na najtežem nivou) добијаш све бонусе, оружја и олакшице (perks), to sigurno znaš.
sasha vukelic
7.2.2006, 14:47
ja sa plazma cannonom isto nisam preko miliona uspio...
jedina za gauss shotgun-om i plasma shotgun-om...
mogao bih mozda ponovo probati tu igru, sada kad sam bolji mis nabavio (logitech g5)
Gauss shotgun je moj weapon of choice. Vrlo se retko dobija, ali sa pravim perkovima (fastloader tipa) i stalnom snabdevenoscu powerupovima neverovatno efikasno cisti ekran od gremlina i kremlina. Dogurah do milion dvesta hildada i kusur poena (mrzi me da gledam highscores) i ubili su me jer mi je zvonio telefon ko lud a nisam hteo da prekidam killing frenzy, izgubio koncentraciju i eto... :P
Drugo mesto... Ion Cannon :D
Btw, ste provalili sta se desi kad minut ipo od pocetka survival partije (ili bese minut) ne ispalite ni jedan metak? :D
millancche
11.3.2006, 22:27
Ne, sta, please, reci mi, jer sad nemam komp na kome bih mogao igrati CL:-)
ShhhhTTTTAAAA?
Hehehe, zarazna igra brutalno...
Mislim da sam je igrao....zju, pa puno :D
Стварно сјајна игра, мала(у MBs) и по неким стварима чак помало застарела, ал' ипак права разбибрига након онол'ких FPS-ова :aplauz:
Trenutni rekord mi je 15190340.GASS SHOUTGUN IS THE BEST.
Ako neko zeli nesto da me pita o igri naka posalje e-mail na stojkeue@yahoo.com
Fantasticna igra!Nisam je mnogo igrao,ali koliko jesam mogao sam da zakljucim da igra kida!!!Konacno jedna extreme igrica sa neta!
:alealeee:
bone_collector
9.5.2006, 1:14
Ne znam da li ste je igrali negde oko Nove Godine, ali atmosfera je vrlo "praznicna" :)
Evo i slike:
http://www.sk.co.yu/forum/attachment.php?attachmentid=1255&stc=1&d=1147129849
Evo jednog shota
Extra Igra! Samo me nervira sto ne moze da se igra u mrezi u vise igraca!
Ja sam video i neku rodjendansku atmosferu, lete baloni... ludnica
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.