PDA

Prikaži potpunu verziju : Call Of Duty 4 Multiplayer

Strane : 1 2 [3] 4

Dr Zoidberg
25.2.2008, 22:34
Kakve su P***e oni sto smo igrali sada, znaci poceli da gube, i samo odjednom 15-5, nije wh nije uopste

Iilija64
25.2.2008, 22:36
Kakve su P***e oni sto smo igrali sada, znaci poceli da gube, i samo odjednom 15-5, nije wh nije uopste
Vidio sam. Čiteri.

Iilija64
25.2.2008, 22:46
Srpska posla....
Ja sam za... sta god, samo da se igra. Veceras ce moj klanski da igra zajedno sa mnom na onom 80.65.162.110:28960 serveru (zaboravih mu ime)... voleli bismo da igramo sa vama pa ako ste zainteresovani.
Tamo smo oko 22
Ja sam ušao. Ajde ljudi. Čekam vas:D.

strajo
25.2.2008, 22:55
e dosta je zeze vishe bez TS-a ne vredi igrati -_-'
a KAKVO SU OVO CHITERI TO NEMA NIGDE!!! Imam snimljen demo celog mecha ali neshto zahebava FRAPS pa nemogu da snimim to u AVI lepo... a meni je danas bash nikakav dan za CoD4 bash sam nikako igrao... a sad cu josh malo uploadovati demoe pa vi gledajte kako je to izgledalo iz moje perspektive :)

crazy_chicken
25.2.2008, 23:07
Zasto niko nije dosao...
o cemu se radi, blejim sam na serveru kao budala...
(drug je bio sprecen)

Mr.Deeds
25.2.2008, 23:37
Izvini ja stvarno ne mogu zbog ******* pinga grrrrrrrrrr poludecu:n-cc2::n-cc2::n-cc2::n-cc2:
Edit:
Mislim da sam ja rekorder, da li je neko uspeo da napravi 30 kilova sa pingom oko 400-500 i to na free for all modu?:D

strajo
25.2.2008, 23:43
89.149.208.31:8768 evo vam TS server, imate [FSK] sobu, pass je "noob" (bez navodnika naravno :kreza:)... server je hrvatski pa ne bi trebalo lagovati puno ;) konektujte se :D
EDIT:
za sluchaj da se pitate okle skinuti TS evo linka: ftp://ftp.freenet.de/pub/4players/teamspeak.org/releases/ts2_client_rc2_2032.exe
kad instalirate idete ne Connection tab (gore levo) pa quick connect i tu kucate IP i nick i onda kad udjete na server prebacite se na sobu [FSK] kad vam trazhi pass ukucate noob i to je to ;)

strajo
26.2.2008, 1:39
http://rapidshare.com/files/94933904/_FSK__VS_KP.rar.html
izvol'te demo :D

Dr Zoidberg
26.2.2008, 1:42
e strajo ae dodji na ts da isprobam

Maverick78
26.2.2008, 5:50
evo jedne dobre partije,opet mi iz FSK prvi :D
genuis ako dogovoris nesto za taj server javi pa da se dogovorimo oko placanja.

strajo
26.2.2008, 10:03
pa ovako skinite, unrarujte, stavite ga u
Call of Duty 4 - Modern Warfare\Mods\pam4\demos pa onda udjite u igru i prebacite se na PAM mod i onda kucajte u konzolu demo (pa ime demoa, iskochice vam "pomagachi") i enter i to je to :D
a snimate tako shto kad igrate kucate u konzolu "/record" i nlazice vam se isto tamo gde treba da prekopirate ovaj sa mecha ;)

genius
26.2.2008, 10:25
Izgleda da kada svi napuste kanal on se ugasi. Nista strasno. Ko prvi dodje samo treba da napravi ponovo kanal sa istom lozinkom...

genius
26.2.2008, 10:40
E... nema nista od toga da cena domaceg servera bude manja.

Evo objasnjenja koje mi je poslao Boban Acimovic:

Evo Telekomovog cenovnika po kome mi placamo Internet:
http://www.telekom.nadlanu.com/isp/Poslovni/Cenovnik.aspx?ac=solo&br=1
512 Kb/s 7.399,30

Na to treba dodati cenu zakupa voda:
http://www.telekom.nadlanu.com/POSLOVNI/PrenosPodataka.aspx?ac=solo&br=12
512 kb/s 12.500,00 + PDV 18%

Sto ukupno kod Telekoma kosta 22.149,30 mesecno.

Pak, mi prodajemo svojim biznis korisnicima 512kbps za 12.400,00
mesecno. Ja sam proveravao i CoD4 klijent trosi do 30kbps u oba smera,
dakle 30kbps u full duplexu puta 14 je 420kbps. Jeste da vi ne bi link
koristili non-stop, ali bi ga koristili u vecernjim satima, kada je
najvece zagusenje, tako da ja moram u to doba da vam garantujem brzinu,
a to kosta. Plus procesorsko vreme. Dakle, jasno je meni da napolju
mozete daleko jeftinije da nadjete server, ali ispod 40 evra ja ne bih
mogao da idem.

15 minuta mi je dovoljno za osnovni setup.

Znaci ako idemo na ovu varijantu to kosta toliko. To bi bilo za 14 ljudi sto nam je i dovoljno jer nas nikada i nema vise online (trenutno, a za kasnije cemo videti kako ide). Treba im 15 minuta od kada mi uplatimo da dignu server (odnosno port jer je server vec dignut).

Sta mislite o ovome?

Dr Zoidberg
26.2.2008, 13:34
E... nema nista od toga da cena domaceg servera bude manja.

Evo objasnjenja koje mi je poslao Boban Acimovic:

Evo Telekomovog cenovnika po kome mi placamo Internet:
http://www.telekom.nadlanu.com/isp/Poslovni/Cenovnik.aspx?ac=solo&br=1
512 Kb/s 7.399,30

Na to treba dodati cenu zakupa voda:
http://www.telekom.nadlanu.com/POSLOVNI/PrenosPodataka.aspx?ac=solo&br=12
512 kb/s 12.500,00 + PDV 18%

Sto ukupno kod Telekoma kosta 22.149,30 mesecno.

Pak, mi prodajemo svojim biznis korisnicima 512kbps za 12.400,00
mesecno. Ja sam proveravao i CoD4 klijent trosi do 30kbps u oba smera,
dakle 30kbps u full duplexu puta 14 je 420kbps. Jeste da vi ne bi link
koristili non-stop, ali bi ga koristili u vecernjim satima, kada je
najvece zagusenje, tako da ja moram u to doba da vam garantujem brzinu,
a to kosta. Plus procesorsko vreme. Dakle, jasno je meni da napolju
mozete daleko jeftinije da nadjete server, ali ispod 40 evra ja ne bih
mogao da idem.

15 minuta mi je dovoljno za osnovni setup.

Znaci ako idemo na ovu varijantu to kosta toliko. To bi bilo za 14 ljudi sto nam je i dovoljno jer nas nikada i nema vise online (trenutno, a za kasnije cemo videti kako ide). Treba im 15 minuta od kada mi uplatimo da dignu server (odnosno port jer je server vec dignut).

Sta mislite o ovome?

Dunno, 40e mi nesto mnogo izadje za casual server ako ocemo iskreno, nije mi problem da upaltim 300-400 din mesecno, ali ako vec imaju pro serveri u nemackoj za duplo manje :)

genius
26.2.2008, 13:37
Ma znam... i mene to nervira... Nasao sam jos par domacih provajdera i neki od njih daju i zakup game servera. Cim saznam nesto novo, javicu... Mozda nam oni daju i za manje... Mislim da je ovaj iz Evizo nasao neki racun da posto nas je vise i onda verovatno mislio nece da nam bude puno da svako od nas da 300-400 dinara i da ja tako formirao cenu a ne stvarno koliko ga kosta...

Mr.Deeds
26.2.2008, 15:03
Ma ljudi to je ok da 10 plati po 320 dindzi to je to.....

Le_Chuck
26.2.2008, 15:27
Meni je sve okay do 800 din

strajo
26.2.2008, 15:37
chekaj malo... znachi server je 40e?!
a taj nemachki kako ide sa njim?!

Sonic
26.2.2008, 15:53
Nisam u klanu, ali me uvek iznervira kada domaći hohštapleri udaraju po ušima za usluge koje su svuda preko krajnje obična i normalna stvar. Za 14 ljudi to ne da je puno, nego je pljačka. Ako treba server da zaživi, minimum je bar 18. Da me neko ne bi pogrešno shvatio, nije stvar u novcu, kad se podele troškovi to ispadne smešno, nego u principu. I onda se pitamo što samo u Srbiji nema narodnih servera! Verovatno zato što uvek najskuplje plaćamo usluge lošeg kvaliteta. :mad::mad::mad:

genius
26.2.2008, 16:03
Ma sacekacemo jos par dana. Nasao sam jos dva provajdera za koje mislim da bi mogli da nam to odrade pa cu da sacekam sta oni kazu.

strajo
26.2.2008, 16:13
sad cu ja pitati ove ostale klanove... ;)

didi_sa
26.2.2008, 18:44
Samo da se pohvalim.:)

genius
26.2.2008, 21:13
Ma moze preko ziro racuna. Nije to problem.

Evo upravo pricam sa nekim likom iz Nemacke. Poenta sto sam vrdao od stranog servera je sto mi nije bilo jasno da li mozemo da igramo sa piratima.

Kad sam rekao svabi da mi nemamo originale prvo je spakovao pricu kako oni podrzavaju developere i da ne mozemo da igramo kod njih. Onda sam mu prosuo pricu kako smo mi odavde malo u zapecku i da ovde bas i nema na svakom koraku da se kupi cak i kad imas kintu (a realno u mom gradu stvarno i nema da se kupi). I onda je rekao da ako uzmemo nebrendirani server ce da nam gleda kroz prste :)

Evo poruke:

Hello,

I understand you situations, more than less to do this, we would need to
crack it.
And we will not be branded on that server, so you would need to buy
debranded server.

And just to make it best for you, have you tested our server for ping?
So you know the performance we have?

If you do buy debranded and more then 14 slots, we can make a deal with
cracked server.
Now I'm being nice. :)

Regards, Johan at FatGames.

Taj kosta 50 evra za 3 meseca za 16 ljudi plus ventrilo za 10 ljudi gratis....

Ovu poruku cu da obrisem kasnije da ne pravimo coveku problem posto ovo bas i nije za javnost :)

genius
26.2.2008, 21:19
Ovo je drugi server. Par evra jeftiniji ali nista posebno. To je onaj sto ste probali:

Your request has been updated by Steven Crothers [staff]. Message Content:

Honestly as long as you don't modify the server to run illegally, as long as you use unique cd-keys you'll be fine. We also have a version switcher for you as well in case you cant patch. We do not condone illegal games though, using them is at your own risk - but they will run fine on our servers.

Steven Crothers - gs|Crothers
#GameServers on GameSurge.net (http://gamesurge.net/)

When replying to this ticket via e-mail, please leave "Re: Call of Duty 4

~ The GameServers.com (http://gameservers.com/) Team ~
Frag. Not Lag. [Ticket:VCH-36045]" in the subject line.

genius
26.2.2008, 21:19
Sacekacu jos par dana da mi potvrde ovi srpski kako idu cene i onda cemo da prelomimo. Taman dotle da mi stigne visa kartica...

Mr.Deeds
26.2.2008, 21:21
Nego koliko placaju ovi na bihnet????????????

genius
26.2.2008, 21:46
Ma ne placaju nista verovatno. To je BIH net podigao a oni ga samo koriste. To je javni server.

genius
26.2.2008, 22:09
Hello,

Did you test our servers to test the performance?
We really don't want to give you bad quality ping to you and your friends.

Regards, Johan at FatGames.

---
Johan Stray Jacobsen
Support| FatGames Team

Dakle, covek kaze da isprobate server da ne bude posle ne svidja nam se brzina :)

Evo ga IP:

Our UK server: 77.74.193.157:28902
Our German Server: 78.47.96.137:28808

DeXoN
26.2.2008, 22:23
Ljudi ala ste se vi izdopisivali za ova dva dana:eek::
Sto se tice cijene servera nema nikakvih problema. Samo mi dajte racun na koji da uplatim a ostalo se sve dogovorite.
Meni odgovara i ovaj Srpski a moze i Njemacki. Znaci kako se vi dogovorite.
POZDRAV!!!

Maverick78
26.2.2008, 22:39
genius,izgleda da je ok ping na oba servera. doduse to ovako pokazuje na xfire daje ok ping. trebali bi ga istestiramo kad nas ima vise,bar desetak pa da vidimo kako se ponasa. i da,potrebno je crackovanje servera,jer ovako ne moze da se udje,javlja key code in use.
sto se mene tice to 50e za tri mjeseca je skroz ok,dodje znaci nepunih 17 eura mjesecno,sto je sasvim jeftino.

Mr.Deeds
26.2.2008, 22:50
Ni jedan server nije krekovan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

genius
26.2.2008, 23:17
Znam ali rekao je da ce da sredi to ako uzmemo 16 slotova...

Iilija64
26.2.2008, 23:19
Ja dolazim kući u petak pa ako budete igrali zovnite me. Genius svaka čast:tapsh:.Legendo:n_klanja:.

Dr Zoidberg
26.2.2008, 23:43
E svaka ti cast genius, kad se ovako zalazes, covek za primer :to_care:

strajo
26.2.2008, 23:44
bravo genius idolu moj :D kad ti stizhe Visa :)

Mr.Deeds
26.2.2008, 23:54
znaci nista od naseg ipak cemo onaj, ok je.
Moramo da napravimo neka pravila da ne zakazuje war sad ko oce kad oce i gde oce.....

strajo
27.2.2008, 21:55
ajde neki trening neshto ajde da radimo neshto babe jedne :D ae ko oce?!

genius
27.2.2008, 22:55
Ja sam bas u poslu preko glave... valjda cu od sledece nedelje malo da se izvucem iz haosa...

Nisu mi jos javili iz nekoliko domacih provajdera koliko bi kostalo. Dok mi oni ne potvrde necemo da lomimo nista. Mada deluje kao da cemo da idemo na nemacki... tu mi je glavni problem sto nisam nacisto kako da ga krekujemo ali ako ne nadjemo nista bolje u Srbiji idemo tamo...

TauCeti
28.2.2008, 15:57
Bravo momci,

Pratim igrace sa ovog foruma i stvarno ste lepo napredovali.

Pohvalio bih Maverick-a i didi-ja. Takodje, Strajo je konstantno dobar.

Samo tako nastavite i bicete odlican klan.:aplauz:

Pozdrav.

TauCeti
28.2.2008, 20:39
DA neces u klan kojim slucajem?????

Ha, hvala na pozivu, ali već su me "vrbovali" iz LW klana (LW/TauCeti). Ako ste raspoloženi možete sa nama odigrati koji WAR ili trening.

Ulogujte se na forumu i dogovorite se: http://www.lan-wars.com

Maverick78
29.2.2008, 2:15
Bravo momci,

Pratim igrace sa ovog foruma i stvarno ste lepo napredovali.

Pohvalio bih Maverick-a i didi-ja. Takodje, Strajo je konstantno dobar.

Samo tako nastavite i bicete odlican klan.:aplauz:

Pozdrav.

TauCeti zahvaljujem :) ali i ostali su jako dobri,samo sigurno nisi imao priliku da igras sa svim ostalim iz FSK... eto moze da se dogovorimo neki trening recimo sa vama,vi imate i server tako da ce biti lako :) u svakom slucaju igrao sam par puta kad si ti bio i stvarno igras svaka cast :aplauz:

genius
29.2.2008, 9:09
E da bre.... Gde ste vi kupili server??? Ja se ganjam sa ovim domacim provajderima i pola hoce da nas oderu a ostala polovina pita "a kako se to namesta server i koliko vam treba jak kompjuter" (!?!?)

Jedino sto sam nasao a da iole valja je dva servera (oba u Nemackoj) ali bi mi zbog placanja (a i latencija) bilo lakse da je to neki server odavde.

Mr.Deeds
29.2.2008, 15:17
idi na njihov sajt.....

EDIT:
Rakin ima status banned, sta vi mislite da li ima pravo da igra dok je pod tim statusom??

Iilija64
29.2.2008, 17:13
idi na njihov sajt.....

EDIT:
Rakin ima status banned, sta vi mislite da li ima pravo da igra dok je pod tim statusom??
Pa sad... Zašto su ga banali?
I osim toga odakle je se on pojavio. Zna li ga itko od prije.

genius
29.2.2008, 17:23
Ja ga neznam...

Stigla mi kartica.. idem sutra da je preuzmem pa cu da probam da kupim onaj strani server... ako ne nadjem nesto bolje kod nas...

DeXoN
29.2.2008, 20:10
Dobar je Rakin. Takav nam bas i treba. Dosta stvari razumije a i solidno igra.
Pa i war nam zagovara. Uz Genius-a najvise se brine o klanu.

Dr Zoidberg
29.2.2008, 21:23
Dobar je Rakin. Takav nam bas i treba. Dosta stvari razumije a i solidno igra.
Pa i war nam zagovara. Uz Genius-a najvise se brine o klanu.

Pa sad, nebih bas to tako nazvao, pre bih rekao da ide po serverima proziva sve redom i izaziva ih na war :)

P.S. de bre ljudi sto vas tako banuju lol

genius
29.2.2008, 21:24
Malopre smo picali na xFire... bas mu krivo zbog bana, a u stvari banovali ga jer je bredjao moderatore. To je naravno nedopustivo ali obzirom da decko ima 12 godina, mogu da ga razumem...

Kad ga vidite da igra, nemojte da ga zavitlavate da nesme da igra pod [FSK] posto bi mu to tesko palo... a ionako mu istice ban za par dana...

Nego, mislim da posle analize po netu sam otprilike smislio sta bi bilo najbolje vezano za server. Dakle evo analize:

Opcija 1 - domaci server
Prednosti: nalazi se u Pozarevcu pa je latency mali. Ljudi koji odrzavaju servere su vec drzali CoD4 tako da im nije nista nepoznato oko toga. Krekovan je. Uvek se apdejtuje na novu verziju i nemamo mi da brinemo oko toga. Zakljucak: platis i vozis bez da razmisljas.
Mane: Jedina mana je u stvari cena, ako to moze da se nazove mana. Dakle osim mene i mog brata trebalo bi bar jos 10 ljudi da plati oko 300 dinara mesecno da bi to mogli da finansiramo. Dakle cena je 40 evra ili nesto manje od 3.500 dinara sto na nas vise i nije strasno. Daleko jeftinije nego WoW recimo...

Opcija 2 - strani server
Prednosti: relativno jeftin (duplo jeftiniji od domaceg). To je otprilike to... ne mogu da se setim nista vise.
Mane: Mora da se placa karticom a to nekad zeza jer smo iz Srbije. Ne garantuju da ce da ga krekuju !!! Stavise, napominju da je to nedozvoljeno i da to radimo na nasu odgovornost. Dakle, mogu da nam ga iskljuce bez najave ako im se tako svidi ako otkriju da smo krekovali. Ima jedan koji mi je obecao da bi krekovao, ali on ima samo PayPal koji ne radi iz Srbije. Latencije su nesto vece nego server u Srbiji.

Na kraju u stvari svelo se na pare. Prakticno nema nijedan tehnicki razlog da ne uzmemo server u Srbiji. Stavise, cak nam to i vise odgovara. Ovaj u Pozarevcu bukvalno mogu da odem do njih i licno da insistiram da nam podese ili krekuju ili sta god da nam treba. Cena ja 40 evra sto je u stvari 5 - 10 evra skuplje nego kod vecine evropskih servera. Izuzetak su par na koje sam naleteo ali oni ne garantuju da krek moze da se koristi. Stavise u Srbiji sam pitao na jos par mesta i tamo su mi trazili 150-300 evra mesecno za drzanje servera !!!!!

Dakle, ja sam za to da stisnemo onu stvar i da uzmemo taj Pozarevacki (dok se gazda ne predomisli :) ). Ako zafali neki dinar, dodacu ja, nije problem.

Inace, mnogo domacih provajdera najavljuje u skorije vreme game servere kao deo standardne ponude. Ako se ispostavi da je to bolje resenje, samo kasnije predjemo na jeftiniju varijantu. U medjuvremenu imamo taj pozarevacki, koji i nije toliko skup ko sto mi je delovalo u pocetku...

masteri
29.2.2008, 21:29
Ja sam za domaci server sto se tice placanja neci biti problem za mene.

P.S. Ilija 64 je takodje banovan:eek:

genius
29.2.2008, 22:12
Ne brini :) vratice se on vec...

OK... adje da polako pravim spisak.

Za sada potvrdjeno mi je da placa:
1) [FSK] genius - to jest ja
2) [FSK]Dimebog - to jest moj brat
3) [FSK]masteri
4) [FSK]Dr.Zoidberg
5) [FSK]rakin

Ima li jos neko? Znaci okviran cena je oko 300 dinara mesecno ako nas bude preko 10.

Mr.Deeds
29.2.2008, 22:30
Na mene racunaj 70-80%, tj. samo zavisi od mojih para(ako razumete sta hocu da kazem)

Braveheart
29.2.2008, 22:49
Meni isto tako ,mada ok racunajte na mene..

strajo
29.2.2008, 22:52
ja cu gi platim :D
EDIT:
e ocemo ga drzhati otvorenog kad nishta ne igramo ili slichno pa kad igramo ili vezhbamo fino pod katanac?!
Ako bude otvoren onda cemo dobijati "populanost" :kreza: dobar server sa PAM4 i da vidish :D

gagi_ns
1.3.2008, 1:09
Momci ja cu vam rado pomoci kad god budem mogao,i priloziti svoj deo,sa zeljom da cela ova ideja zazivi(jer ste mnogo dobar utisak ostavili na mene i sa kojim ste entuzijazmom i voljom sve ovo organizovali,pogotovo Genius),iako nisam bas neki sjajan igrac,niti bih vam nesto puno pomogao u okrsajima...ipak sam ja stara garda privrzena cod2 ratovanju:p...al rado cu odigrati i koju partiju cod4 sa vama zabave radi,ako vam ne budem smetao,il ako vam bude trebao neko da popunite broj!;)

strajo
1.3.2008, 1:28
e molio bih vas ljudi malo ozbiljnije ovo da prihvatimo... sad smo igrali war protiv SF(Serbian force), ODRALI su nas, TS je neupotrbljiv jer se tu dere, pushta muzika, urliche... a onda isto pojedini su na nekim pubovima medju prvima a ovde nemogu vola nabost... samo tako da se zna i malo ozbiljnije ubuduce a i nije svako ko dobro igra chiter, ima razlike izmedju chitera i skillera, VELIKE ;)

genius
1.3.2008, 10:45
He... jedan decko iz SF-a je lik koji treba da nam podesi server :) Nemoj odmah da se nerviras. Oni igraju odavno zajedno a osim toga verovatno su nasi imali tremu :)

Evo ovako. Za sada znaci na onih 5 mozemo da racunamo jos i na straju i maverika, a gagi, deeds i bravehart takodje mogu da pomognu ako zafali. Ja mislim da ce deset ljudi da se skupi i da ce biti ok. Idem ja danas da uplatim da vi polako krenete da vezbate (i ja cu naravno cim mi prodje guzva). Verujem da ce da se skupi dovoljno, tako da nema potrebe da cekamo. A vi budite fer po pustite koliko mozete, da ne ispadne sve sam placam :)

Za TS cu da probam da pronadjem neku alternativu. Postoje programi (cak i xFire) koji imaju voice chat u sebi i mozda moze i to da funkcionise - udjemo u jednu chat sobu i onda tek krenemo da igramo. Probacemo to na treningu.

Le_Chuck
1.3.2008, 11:47
Evo ovako. Za sada znaci na onih 5 mozemo da racunamo jos i na straju i maverika, a gagi, deeds i bravehart takodje mogu da pomognu ako zafali. Ja mislim da ce deset ljudi da se skupi i da ce biti ok. Idem ja danas da uplatim da vi polako krenete da vezbate (i ja cu naravno cim mi prodje guzva). Verujem da ce da se skupi dovoljno, tako da nema potrebe da cekamo. A vi budite fer po pustite koliko mozete, da ne ispadne sve sam placam :)

You can count on me

genius
1.3.2008, 13:33
OK... u toku dana ili sutra cu vam poslati broj racuna za uplate preko xFire...

Ja sam pre pola sata bio do Eviza i uplatio sam za prvi mesec. Gazda je rekao da ce da proba da postavi vec danas ali ako ne stigne onda ce biti u ponedeljak sigurno.

Za sada su 100% sigurni:

1) [FSK] genius
2) [FSK]Dimebog
3) [FSK]masteri
4) [FSK]Dr.Zoidberg
5) [FSK]rakin
6) [FSK]LeChuck
7) [FSK]StR4j0
8) [FSK]maverick
9) [FSK]Vedran76
10) gagi_ns

70-80%

deeds, bravehart i mozda jos neko... To ce da bude dovoljno za pocetak

Zasto gagi_ns nije jos uvek u gildu? Gagi posalji mi xFire nalog da te ubacim...

strajo
1.3.2008, 13:51
i... koji je IP?! :D

Dr Zoidberg
1.3.2008, 13:51
Za TS cu da probam da pronadjem neku alternativu. Postoje programi (cak i xFire) koji imaju voice chat u sebi i mozda moze i to da funkcionise - udjemo u jednu chat sobu i onda tek krenemo da igramo. Probacemo to na treningu.

Po mom nekom iskustvu vent je neuporedivo bolji i ima drasticno bolji kvalitet zvuka. Btw treba da se dogovorimo oko administracije itd... i koji ce mod da bude i bla bla...

strajo
1.3.2008, 13:57
PAM4 a admini mogu li da budu svi iz klana?!

genius
1.3.2008, 14:44
Bre nema tu sta da se ustrucavamo. Svaki clan klana (to jest mozda ce kasnije da bude jos ljudi ali mislim na nas koji smo krenuli) ce da dobije sifru za administraciju i prakticno svaki moze da koristi server kao da je njegov.

Cekam da mi jave IP i port. Jos uvek izgleda nije aktivan. Mozda i nece biti pre ponedeljka.

Jel probao neko ovaj voice chat preko xFire. Mozda moze to da koristimo. Ako ne moze kazite da probam da kupim Ventrilo server...

Mr.Deeds
1.3.2008, 15:38
A sto ne moze preko ts-a

Dr Zoidberg
1.3.2008, 15:38
Ako ne moze kazite da probam da kupim Ventrilo server...

Pitaj tog sefa iz evizo ako hoce da nam hostuje vent, ne trosi mnogo protoka i ne treba nista specijalno itd... Ako ne moze, imam ja jedan "prazan" vent server, a mogu da pitam u guild-u da mi nesto iskombinuju.

A sto ne moze preko ts-a

Ts ima uzasan kvalitet zvuka...

crazy_chicken
1.3.2008, 15:46
Racunajte i na mene... mislim na pare naravno :)

strajo
1.3.2008, 15:59
Cekam da mi jave IP i port. Jos uvek izgleda nije aktivan. Mozda i nece biti pre ponedeljka.

e bre... DANAS :D ajde ozbiljno ako ti jave reci odma IP da pikamo vecheras e i daj vishe bre broj rachuna... nema smisla stvarno ti placash a mi pijemo :kreza:

Ninoslav
1.3.2008, 16:10
Uh... ja bih igrao ali samo vikendom, jer sam tad kucji...

Hoce li i non-clan ljudi mocu nekad da se prikljuce?

genius
1.3.2008, 16:15
Nemam pojma... vervatno ne. Ali sta ti tesko da udjes u klan? Igras vikendom samo i sve ok. Taman zgodno kad fali neko za trening.

Ninoslav
1.3.2008, 16:40
Pa nema svrhe da upadam kad cju igrati 3 ili 4 puta mesecno... Onda bolje za te pare da odem ovde u NS u igraonicu :P

genius
1.3.2008, 16:56
Vidi ovako... nece svi da placaju. Placa ko moze i kome to nije problem. Na primerm Iilija64 moze da placa ali je covek u drugoj drzavi pa je besmisleno da se cima oko toga. Drugo, placa kad ko moze. Neko ne moze ovaj mesec ali ce sledeci a neko plati sad a sledeci nece mozda... poenta je da dok nas ima dovoljno da pokrijemo troskove, to funkcionise. Ako nas nema dovoljno da skupimo svaki po 300-400 dinara onda ionako nema smisla da pricamo o bilo cemu drugom. To je u globalu odgovor vezano za placanje.

Sto se tice igranja, jos uvek cesto igramo iz zabave na raznim public serverima, a verovatno cemo i kasnije kada dobijemo nas privatni da nastavimo sa tom praksom tako da dodaj nas u xFire i kad vidis da smo online pridruzi se. To ti je to... Ako neces da udjes u klan ne znaci da ne mozemo da se druzimo ;) Ako hoces u klan ali da dolazis samo povremeno i to moze... samo nemoj da se ljutis ako nekad na primer vezbamo pa ne pustimo nikog ko ne igra redovno. Naravno, sigurno cemo da pravimo i okupljanja cisto zabave radi kada su svi dobrodosli...

Ninoslav
1.3.2008, 16:59
Onda me upishite za nekog posetioca ili tako nesto :)

strajo
1.3.2008, 17:19
jesu li javili shta?! :)

sloba
1.3.2008, 17:22
Svaka cast momci za entuzijazam, posebno svaka cast geniusu:tapsh:,izlomi se jadan da obezbedi server a vidi se da ima obaveza preko glave i bez servera.
Podrzavam ideju i lova nije problem,kad se podeli sica je to za takvu stvar. Nisam strucnjak za klanove, i sam sam bio i dalje sam clan klana jednog mog drugara koji drzi odavno servere za COD2 i sad i COD4. Skupimo se ponekad ili ja uglavnom uletim kad imam vremena,sto vise clanova to je veca sansa da se skupimo i igramo. Nista ozbiljno,uglavnom zezanje. Ovo dosad sa zakazivanjem meceva navrat-nanos ne lici na nista,nadam se da ce ubuduce biti organizovanije. Pozivi na okrsaj sa nekim klanom se obicno zavrse tako sto se igraci tog klana ili uopste ne pojave ili se pojave dvojica pa kao ajde u spectate dok se pozivari ne zasite ili smiluju.
Mislim da je ovo sa serverom preuranjeno, jer postoji GOMILA slobodnih servera na kojima smo mogli da se okupljamo,vezbamo i vidimo kako sve to funkcionise u praksi. I sam sam predlagao nekoliko slobodnih servera za okupljanje koji zvrje uglavnom prazni (90% vremena), jedan od njih je i Tesla server (Prokuplje) na kom smo mogli i dalje mozemo da se okupimo i igramo do mile volje,ping je OK i nema ko da nas zeza jer sam jedan od administratora.
A ima mnogo takvih servera diljem NET-a na kojima smo mogli makar probu da uradimo jer ovolika demokratija je za svaku pohvalu ali mislim da ce zavrsiti haosom. Zamislite samo da su svi admini: pa niko ne bi smeo da pogresi u kucanju jer ce neko da se mozda uvredi,ili ne daj Boze da napravi super skor u igri jer je odmah citer i bude banovan. Ovo je iz najbolje namere receno.
Trenutno mislim da treba odrediti prioritete: prvo,genius brate daj broj racuna da ti uplatimo crkavicu da se pokrijes,mislim nije neka lova ali ne radis to za sebe nego za sve nas; drugo, treba izabrati ko ce biti admin (jedan ili vise),stabilna licnost i uzoran clan foruma duze vreme (sebe ne racunam,ne zato sto sam labilan :kreza: nego nemam vremena); trece ne znam daj i neka drugi kazu i predloze nesto.
I na kraju: ipak je ovo samo igra!
ZIVEO FSK!

genius
1.3.2008, 18:07
Pa znas kako... racunam kada imamo nas server ce se osecamo bolje pa ce se malo i uozbiljimo ;)

Hvala sto hoces da pomognes.

Server ocigledno stize u ponedeljak pa cemo da se skupimo da vidimo kako to izgleda tada.

Resio sam Ventrilo :qliranje: tako da nema da brinete oko toga. Za sada moze 15 ljudi odjednom ali ako zatreba dodacu jos. Mislim da je za sada dovoljno 15 slotova. Evo podesavanja:

Server Hostname: fsk.clanvent.com
Server Port:5084
Lozinka: forumsk (to je globalna lozinka a ista ta je i za kanal CoD4)

Server je u Frankfurtu i ping je oko 60 trenutno.

Ja sam sto bi rekli danas do uvece zauzet pa necu moci da se ukljucim skoro ali evo probajte pa vidite da li vam odgovara. Mogu da promenim kvalitet zvuka na bolje ili na gore ako treba. Trenutno je namesten da bude kvalitetan a da trosi oko 4kbps.

Download ventrila je na adresi: http://www.ventrilo.com/download.php

strajo
2.3.2008, 0:30
a sad smo se dobro ispucali... ko ne zna... Dr.Zoidberg je hostovao serverm i lepo je radilo :D lepo smo se ispucali samo eto genius nije stigao :(

genius
2.3.2008, 9:39
Nisam stigao ali sam vas gledao :D koliko sam mogao. Dimebog je sedeo pored mene (njegov komp je odmah pored mog) tako da sam se slatko smejao.

I sta je ispalo na kraju? Ko je skidao pornjavu pa lagovalo :rofl:

Salim se... znaci pet ljudi ladno moze da se hostuje od kuce. Ekstra! Na 6 vec pocinje da laguje, jel? Ko zna, ako Telekom ponovo ubrza net mozda mozemo da ga drzimo i od kuce, mada je privatni server sigurnija varijanta...

strajo
2.3.2008, 14:34
pa da evo ja kad sam hostovao sa 512/64 moglo je nas 3 da igra sa tim shto je meni ping ~10 :P jer ja kao da igram preko lana a eto Doktoru sa 1536/192 ide lepo sa 5, 6 igracha prikopchanih ;)

Dr Zoidberg
2.3.2008, 14:52
Pa ovako, meni je sa 7 igraca poceo da jede 25kb/s upload-a ne znam kako jer sa 6 on ne prelazi 5-8kb/s, dunno mozda se tako zadesilo, ali 6 je onako sigurno :)

genius
2.3.2008, 15:12
Nemoj da lupas glavu... Server za 14 osoba je podignut pre oko sat vremena :to_care:

Moram da nesto zavrsim ali cim stignem javicu vam IP i ostalo sta treba :)

Dr Zoidberg
2.3.2008, 15:40
Nemoj da lupas glavu... Server za 14 osoba je podignut pre oko sat vremena :to_care:

Moram da nesto zavrsim ali cim stignem javicu vam IP i ostalo sta treba :)

Nego kad si vec pomenuo, jercemo da ga drzimo privatnog ono za nas, ili i za public ? jer ako hcemo da ga delimo 14 slotova je malo :)

Ninoslav
2.3.2008, 15:58
Ja bih voleo da dobijem IP, cisto da probam kako ide :)

Maverick78
2.3.2008, 16:22
Nego kad si vec pomenuo, jercemo da ga drzimo privatnog ono za nas, ili i za public ? jer ako hcemo da ga delimo 14 slotova je malo :)

pa ja mislim da bi ga ipak trebali drzati za pocetak privatno za nas... mislim malo je 14 slotova,to ako se popuni necemo moci onda da ulazimo mi ciji je ustvari server. kasnije mozda ako bude sve kako treba povecamo broj slotova i onda bi mogao biti javni. to je moj predlog.

VEDRAN_vr
2.3.2008, 18:58
ok
rakin sve uredu

vaskotv
2.3.2008, 20:47
I ja bih negde tu mogao da se oprobam, posto nisam losh igrac, ali imam piratsku verziju pa ce to malo teze biti uci nedje u server. :)

genius
2.3.2008, 20:58
Ovaj.... na nasem serveru ne treba da brines previse oko toga :a_whistli

rakin 88
2.3.2008, 22:58
ijudi rakin 88 ce mi biti nick do petka a posle menjam na rakin 78.

P.S moram se nekako dopisivati

Genius daj nam ip i objasnjenje kako cemo biti admini i kako cemo menjati modove i ostalo molim te da kazes to sutra.Nemojte nekom adminu reci da imam novi nick:D

strajo
3.3.2008, 12:57
ajoj... nisam imao neta od nedelje ujutru... zamalo da ripim :D
PODIGNUT JE SERVER DAAAAAAAAAJ IP OMA!!!
i broj rachuna BRE

DeXoN
3.3.2008, 13:29
E sada sam stvarno ljut:mad::):):)!!!
Nema me tri dana i niko me ne stavlja na spisak za preplatu. Naravno i ja cu platiti svoj dio za server nema nikakvih problema. Samo racun molim.
Rakin me je sada dobro nasmijao. Djecko je uporan:D.
Veliki pozdrav uvažene kolege.

strajo
3.3.2008, 13:43
e evo dade mi rakin primer uplatnice kome treba nek mi se javi na Xfire ;)

EDIT:
@genius ovaj mesec cu uplatiti 300 dinara ali cu sledeci vishe zato shto sad skupljam za GW pa da uzmem do kraja meseca ;)
ako mi neshto pretekne uplaticu josh :D

genius
3.3.2008, 15:45
E ok... nema problema. Kome treba uplatnica samo nek posalje mi PM i poslacu sliku kako treba da se popuni. I obavezno kad uplatite posaljite mi obavestenje (i sken ako mozete) da ste uplatili da lakse vodim evidenciju. Ne sto je bitno ko je koliko uplatio nego da znam kada skupimo dovoljno za sledeci mesec. Ovaj prvi ide na moj racun ;)

Tek sam se vratio sa sastanka u Beogradu (a juce sam ostao na poslu do dva posle ponoci) tako da sam mrtav umoran pa cu posle rucka da namestim server i javicu vam IP.

Rakin, sad sam se setio nesto. Ti si jos (pravno gledano) dete. Imas samo 12 godina. Ja mislim da je ok da ti ne placas. Platicu ja tvoj deo. Glupo da se cimas da maltretiras rodbinu da ti uplacuju. Uzivaj...

Javicu se za par sati ponovo sa adresom servera i ostalo...

strajo
3.3.2008, 19:16
e jbg pored shkole imam poshtu i bila je zatvorena kad sam otishao u shkolu (pola dva) sutra ujutru cu uplatiti ;)
a daj IP, a shto se tiche podeshavanja to mogu i ja, ti si se PREVISHE namuchio ;) znam komande osnovne a i imam SVE napisane tako da to nece biti problem :D

Dr Zoidberg
3.3.2008, 20:08
Neces moci :) Trenutno server ima 0 od 0 mesta, genius ce vec podesiti ili tako nesto, dotle uzivajte :)

genius
3.3.2008, 20:35
Jos namestam punkbuster i neke stvari. Cim bude spremno za otvaranje javicu...

strajo
3.3.2008, 20:45
aha ok cool, a oce li biti otvoren a za vreme vezhbe ili WAR-ova fino pod katanac?!

Dr Zoidberg
3.3.2008, 21:14
aha ok cool, a oce li biti otvoren a za vreme vezhbe ili WAR-ova fino pod katanac?!

pa bice 24/7 za nas :) a za druge, videcemo, to mora kolektivno da se dogovormo :)

DeXoN
3.3.2008, 21:30
Narode Rakin se izvinjava ako je nekoga vrijeđao preko X fire-a.
Tvrdi da mu je mlađi brat malo pipkao po racunaru. Pa sada ce se prepoznati oni na koje se ovo odnosi. Pozzz

genius
3.3.2008, 21:51
Je... i meni se izvinio njegov burazer... samo sto me nije vredjao nego pricao bezvezarije...

strajo
3.3.2008, 22:16
iii SERVER http://www.kolobok.us/smiles/madhouse/man_in_love.gif

bruno
3.3.2008, 22:48
kako se traze serveri preko x-fire-a?
ja pokusavao nesto ,ali nadjem samo da mozes da ubacis servere.
Ili mozda moras na sajt x-fire-a da se ulogujes...

genius
3.3.2008, 23:02
Kada otvoris panel sa serverima videces da na dnu ispod recently played i favorites ima i opcija "All". Klikni na CoD4 ikonicu i otvorice ti sve servere koje on moze da nadje. To se ucitava lista tako da moze da potraje dok ti pronadje sve...

genius
4.3.2008, 18:05
OK! Konacno smo i to resili :) Sada zvanicno imamo [FSK] Klan Server.

Server se nalazi na adresi 89.216.55.5:28964

Kada imate vremena isprobajte ping kako vam ide. Koliko sam primetio krece se izmedju 20-70 i u principu ne ide vise od toga.

U medjuvremenu isplanirajte sta sve od podesavanja zelite da namestimo i to da radi sve kako treba. U principu trenutno stoji DM mod na svim mapama. Ako hocete neki drugi mod i koliko da traje mec i koliki da bude score limit javite ovde.

Takodje, ako probate iz xFire da udjete izbacice vas uz poruku server full. To je normalno i to je zbog toga sto vam treba lozinka. Umesto xFire preporucujem da stavite precicu na deskop. Onda samo u properties dodajte posle putanje do izvrsnog fajla sledecu komandu: connect 89.216.55.5:28964 ; password ***** (naravno **** je u stvari lozinka - ako vam Dimebog vec nije rekao lozinku pitajte nas na xFire). Ukoliko neceta da stavljate precicu mozete normalno u konzoli da ukucate sve ono gore sto je boldovano.

To je to... Vidimo se tamo (kad budem imao vremena :( )

:)

Pirat Pancevo
4.3.2008, 19:28
OK! Konacno smo i to resili :) Sada zvanicno imamo [FSK] Klan Server.

Server se nalazi na adresi 89.216.55.5:28964

Kada imate vremena isprobajte ping kako vam ide. Koliko sam primetio krece se izmedju 20-70 i u principu ne ide vise od toga.

U medjuvremenu isplanirajte sta sve od podesavanja zelite da namestimo i to da radi sve kako treba. U principu trenutno stoji DM mod na svim mapama. Ako hocete neki drugi mod i koliko da traje mec i koliki da bude score limit javite ovde.

Takodje, ako probate iz xFire da udjete izbacice vas uz poruku server full. To je normalno i to je zbog toga sto vam treba lozinka. Umesto xFire preporucujem da stavite precicu na deskop. Onda samo u properties dodajte posle putanje do izvrsnog fajla sledecu komandu: connect 89.216.55.5:28964 ; password ***** (naravno **** je u stvari lozinka - ako vam Dimebog vec nije rekao lozinku pitajte nas na xFire). Ukoliko neceta da stavljate precicu mozete normalno u konzoli da ukucate sve ono gore sto je boldovano.

To je to... Vidimo se tamo (kad budem imao vremena :( )

:)Server radi sve je ok.Narucito me ping obradovo:to_care:(30-60)brate exstra ping,sada cu probati da igram na njemou sa citovima i da vidim je PB izbacuje ako koristite citove.E sad me nesto samo nije obradovalo Opcija call vote je off.A mi nismo admini tako da je tesko nama:o .Molijo bih geniusa da li moze srediti mogucnost da je opcija call vote on.idem da probam da le je otporan na debug i citove.Drugi admin klana FSK:D

Pirat Pancevo
4.3.2008, 19:35
e ijudi jedna obracujuca informacija na citove ne radi probao sam sa DLL incektorom(WALL HACK)odmah me izbacio znaci nema citova 100%otporan server na citove :D EVO SCREN SHOT

strajo
4.3.2008, 19:43
ja jbt rakin ti to imash?!
OMG... i koristish ponekad :x

Pirat Pancevo
4.3.2008, 21:56
ja jbt rakin ti to imash?!
OMG... i koristish ponekad :xe (cuti malo)nemoj mi pisati rakin jer cu dobiti jos jedan ban:(

Braveheart
4.3.2008, 23:15
Dobices ti i dozivotan ban ako tako nastavis:dedica:
Zasto jednostavno nisi izdrzao nedelju dana pa posle lepo ,kulturno da se vratis ,nego ovako:) ?

Izvinjavam se ,nisam bio u prilici da skoknem danas na server ,da vidim kako je sta je:p...Evo idem sad.

strajo
4.3.2008, 23:29
e sad sam se setio...
ko zna da radi u PhotoShopu?! Mislio sam da nam napravi avatare sa nashim imenima ;) ako mu nije teshko :D

bruno
5.3.2008, 1:19
a jel moze da se isproba taj server?:)
Pitam cisto informativno(jer ne moze bes lozinke da se udje:rolleyes:), a ja jos uvek mogu da igram samo HIVE server, jer me sa svih ostalih izbacuje PB iako sam i automatski i manuelno instalirao najnoviji PB...

strajo
5.3.2008, 1:29
e cool... podigli PAM i sredili sve ja i genius uz pomoc Holy-a iz klana Serbian Force... e i ima neka domaca liga
shta kazhete da se prijavimo (i nas i server, server zbog toga da bi moglo i na njemu da se igra ;))

genius
5.3.2008, 7:37
Sto se mene tice, apsolutno sam za.... ali brate mora da se navezbamo. Glupo bi bilo da nas svi deru :)

Inace, sinoc je bilo odlicno :D

Pirat Pancevo
5.3.2008, 7:50
e cool... podigli PAM i sredili sve ja i genius uz pomoc Holy-a iz klana Serbian Force... e i ima neka domaca liga
shta kazhete da se prijavimo (i nas i server, server zbog toga da bi moglo i na njemu da se igra ;))E ajde daj xfire od tog lika,i objasnjenje kako ste to uspeli:opanachke

strajo
5.3.2008, 11:03
E, ajde necemo vishe ovde spamovati o klanu sad cemo na [FSK] CoD4 klan... (http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?p=481831#post481831)

Matrix
8.3.2008, 1:49
Ludji ja imam jedan problem na COD-u 4 i neznam sta se desava do juce je bilo sve ok a danas nece da radi. udjem na server i posle par minuta me izbaci i pise ovo:

MATRIX PunkBaster kicked player MATRIX (for 0 minutes) ...RESTRICTION Service Communication Failture: PunBstrBexe initialization failed Sta to znaci?

POMOZITE MI!!!!

Iilija64
8.3.2008, 1:52
Ludji ja imam jedan problem na COD-u 4 i neznam sta se desava do juce je bilo sve ok a danas nece da radi. udjem na server i posle par minuta me izbaci i pise ovo:

MATRIX PunkBaster kicked player MATRIX (for 0 minutes) ...RESTRICTION Service Communication Failture: PunBstrBexe initialization failed Sta to znaci?

POMOZITE MI!!!!
Samo ponovo updataj pbuster. To ti je minuta vremena.

strajo
8.3.2008, 13:14
prvo skini Punk Buster Setup (http://websec.evenbalance.com/downloads/windows/pbsetup.exe) i stavi ga u poseban folder, shta god da te pita ti idi yes, agree i slichno :D i onda ako ti automatski ne ubaci igru idesh gore levo (u tom programu ka ga otvorish) imash add game, idesh izaberesh igru iz opadajuce liste i stavish "put" do nje (ako vec samo ne stavi) i idesh onda na check for updates i sachekash i to je to!!! :)
i ako te ikad izbaci u toku igre zbog punkbustera samo opet uradi ovo gore ;)

Maverick78
9.3.2008, 20:55
ne znam da li je neko od vas igrao na ovom serveru ali u pitanju je nesto sasvim novo i odlicno :) znaci server je njemacki,GFF hardcore,a IP je 85.25.140.162:28961. u pitanju su samo custom mape,znaci jedino sto se moraju downloadovati ali stvarno vrijedi! potpuno nesot novo :) pa eto kome su dosadile ove standradne mape nek proba ovo :) evo par slika,neke mape nisu nesto odradjene,a neke su bukvalno fenomenalno odradjene i ogrome su! zadnje tri slike je mapa koja je bukvalno ogromna,onde moze da igra 100 ljudi sigurno!
http://img169.imageshack.us/img169/7951/cod4custom2bx8.th.jpg (http://img169.imageshack.us/my.php?image=cod4custom2bx8.jpg) http://img99.imageshack.us/img99/9379/cod4custom3vi1.th.jpg (http://img99.imageshack.us/my.php?image=cod4custom3vi1.jpg) http://img169.imageshack.us/img169/2626/cod4custom4wi6.th.jpg (http://img169.imageshack.us/my.php?image=cod4custom4wi6.jpg) http://img99.imageshack.us/img99/3121/cod4custom5kj2.th.jpg (http://img99.imageshack.us/my.php?image=cod4custom5kj2.jpg) http://img443.imageshack.us/img443/9553/cod4custom6wb0.th.jpg (http://img443.imageshack.us/my.php?image=cod4custom6wb0.jpg)

genius
9.3.2008, 21:00
Ja sam ga primetio i vec dodao u omiljene :)

Cak je i latencija mala

Maverick78
11.3.2008, 5:45
ovo mi se jos iskreno da kazem nije desilo:p da imam duplo i vise kilova u odnosu na ostale,cak i iz druge ekipe,ne znam sta mi bi...:p ovi se pogubili,ne znaju sta ih je snaslo :D :)

http://img369.imageshack.us/img369/2357/cod4shipmentmy2.th.jpg (http://img369.imageshack.us/my.php?image=cod4shipmentmy2.jpg)

Pipboy
11.3.2008, 19:39
e te slike to je WALL HACK igrao sam na nekom macarskom serveru sa wall hackom:D:D:D.....E sad vi koliko vidim ne mate pojma sta je cit e sada vidite.
Crveni to su neprijateiji a ja ih rokam kroz zidove i vidim samo stojim na jednom mestu sa snipom i rokam:DE SADA STE SHVATILI STA JE WALL HACK.to je za nove igrace cod4 Multiplayer da znate.Inace ja nisam citer ali sam ovo uradio zbog vas.:aplauz:

Kad vidim ovo, tačno mi pozli. Mrzim degenerike koji koriste ovo, znači vešao bih ih odma na prvu banderu/drvo (zavisi od mape). Mrzim čitere više nego enemy heli.

Doncha
11.3.2008, 21:36
Lepo da je ovo podelio sa nama, trebalo bi da se potrudimo da ovo prosledimo adminima na kojem god serveru ga vidimo da igra. Kod mene lično važi pravilo - jednom varalica (čiter), uvek varalica.

Pipboy
17.3.2008, 21:07
Jedno pitanjce za nekog znalca: često viđam kod pojedinih protivnika (dok ide killcam, npr.) da počne da reloaduje oružje i na pola reloada odjedanput nastavi da puca, sa kompletno napunjenim okvirom. Probao sam na više načina da ovako interuptujem punjenje puške, ali nikad mi nije pošlo za rukom, nema pucanja dok se ne završi animacija punjenja. Znam šta je sleigh of hand, ovo je nešto drugo. Da li je ovo znak da igrač vara?

4th Dimension
18.3.2008, 23:12
Jedno pitanjce za nekog znalca: često viđam kod pojedinih protivnika (dok ide killcam, npr.) da počne da reloaduje oružje i na pola reloada odjedanput nastavi da puca, sa kompletno napunjenim okvirom. Probao sam na više načina da ovako interuptujem punjenje puške, ali nikad mi nije pošlo za rukom, nema pucanja dok se ne završi animacija punjenja. Znam šta je sleigh of hand, ovo je nešto drugo. Da li je ovo znak da igrač vara?

Majvjerovatnije da, ali sumnjam da samo to koristi.

Nego danas otiđoh na BIH poslije dužeg vremena neigranja i još sa 1. rankom (obrisao mi je rank posle reinstala Windowsa), i ginuo sam nenormalno od onih &/"&&/#( /&#&#&"(/#% #%/&%#/& "%/%#" ******* granata.

getawayblues
20.3.2008, 12:07
Ljudi, moze pitanje potpunog neznalca koji je upravo obrnuo single na najtezem nivou i ne zna kako da pocne sa multiplayer:( Instalirao sam i Xfire upravo, nick mi je getawayblues - medjutim ne znam kako da rijesim problem sa punkbusterom, trazi mi kljuc kad probam da se konektujem na bilo koji server - da li postoje serveri kod kojih ovo nije potrebno, posto vidim da kad probam da dignem sam server ne pravi mi problem? Takodje, kako da se uopste konektujem na neki domaci server, posto u listi servera u igri i listi koju dobijem na Xfire ne primjecujem ni jedan domaci? Pomagajte!:)

4th Dimension
20.3.2008, 12:44
Ljudi, moze pitanje potpunog neznalca koji je upravo obrnuo single na najtezem nivou i ne zna kako da pocne sa multiplayer:( Instalirao sam i Xfire upravo, nick mi je getawayblues - medjutim ne znam kako da rijesim problem sa punkbusterom, trazi mi kljuc kad probam da se konektujem na bilo koji server - da li postoje serveri kod kojih ovo nije potrebno, posto vidim da kad probam da dignem sam server ne pravi mi problem? Takodje, kako da se uopste konektujem na neki domaci server, posto u listi servera u igri i listi koju dobijem na Xfire ne primjecujem ni jedan domaci? Pomagajte!:)

Kakav sad to ključ?!?! CD-Key možda? Ako je ovo potonje, onda moraš naći drugi CD Key pošto je taj zauzet.

Prošvrljaj po početku teme, tamo imaš dosta IP-ova. Dodaj ih u Favourites COD-a i onda se preko F povezuj.

getawayblues
20.3.2008, 13:01
Kakav sad to ključ?!?! CD-Key možda? Ako je ovo potonje, onda moraš naći drugi CD Key pošto je taj zauzet.

Prošvrljaj po početku teme, tamo imaš dosta IP-ova. Dodaj ih u Favourites COD-a i onda se preko F povezuj.

OK, samo me interesuje - kako uopste da dodam neki ip u favourites, ili direktno da udjem u server? Preko Xfire ili... Neka fora sa ~ komandom kad udjem u multiplayer?:D

Pozdrav za mog Bokelja:)

genius
20.3.2008, 13:55
Preko xFire... odes na deo "serveri" i onda desni klik i "add custom IP to favorites" i kasnije samo dvoklik na naziv servera i to je sve...

4th Dimension
20.3.2008, 14:58
OK, samo me interesuje - kako uopste da dodam neki ip u favourites, ili direktno da udjem u server? Preko Xfire ili... Neka fora sa ~ komandom kad udjem u multiplayer?:D

Pozdrav za mog Bokelja:)

U COD4 prebaciš Source Favourites (Imaš i Source Internet, Source Lan itd)->New Favourite i tako si dodao server. Da bi se na njega priključio samo dvoklik na njega.

getawayblues
20.3.2008, 15:53
Momci hvala, evo snasao sam se kroz Xfire, unio jedno 10ak servera koji su se ovdje pominjali, BiHnet i slicno... Instalirah i patcheve 1.4 i 1.5, uspijem da se konektujem na server, vidim i mapu, taman da izaberem na koju cu stranu - da li da budem glupi marinac ili zadrigli Arapin - kad samo izbaci - "punk buster issued a permanent ban for this server blablabla":) Problem sa verzijom punk bustera ili...?

genius
20.3.2008, 15:57
Verovatno... instaliraj i apdejtuj punkbuster i probaj opet...

getawayblues
20.3.2008, 16:26
Evo updateovah punkbuster pomocu programa PBSetup, ali i dalje pravi isti problem, malo procackah po internetu i vidjeh da je problem sto mi je serial number za instalaciju na listi banovanih punk bustera - a nigdje ne mogu da nadjem dobar keygen... Moze neko da posalje serial na pm, kome radi multiplayer bez problema?:)

4th Dimension
20.3.2008, 17:33
Ovo je bila zanimljiva partija. COD2-ovci će mislim prepoznati mapu :)
Kalaš u ruke i sjeci :D

Maverick78
20.3.2008, 20:05

Ovo sam i ja primjetio i to puno puta... pomenuo sam to Dr.Zoidbergu dok smo igrali na jednom serveru,kod nekog lika se to desavalo i on mi kaze da je to najvjerovatnije zbog laga pa se cini na killcam da je tako... eh onda prije neko vece skontam lika kako dok reloaduje,isto tako prestane i nastavi da puca,a ima onaj RPD mitraljez.. mislim ne mogu da vjerujem da moze da bude toliki lag da je on tako brzo reloadovao mitraljez i nastavio da puca,jer znamo koliko dugo treba mitraljezu da reloaduje... sve mi se vise cini da je ovo neki cheat u pitanju...

DeXoN
20.3.2008, 21:30

Kako si uspjeo ovo da sredis? Na mapu mislim.

Maverick78
20.3.2008, 23:29
Kako si uspjeo ovo da sredis? Na mapu mislim.

Nije on tu nista sredjivao ;) postoji server sa tim custom mapama,jedino sto moras cekati dok ih downloaduje... ali vrijedi sacekati,jer stvarno je extra :) njemacki je server u pitanju, GFF-team i evo ti IP,mada sam vec pisao o njemu na prosloj strani i ostavio slike i adresu :) 85.25.140.162:28961

sloba
21.3.2008, 16:10
Nije on tu nista sredjivao ;) postoji server sa tim custom mapama,jedino sto moras cekati dok ih downloaduje... ali vrijedi sacekati,jer stvarno je extra :) njemacki je server u pitanju, GFF-team i evo ti IP,mada sam vec pisao o njemu na prosloj strani i ostavio slike i adresu :) 85.25.140.162:28961

Jeste sve to ali u zadnje vreme posle recimo otprilike 2 minuta igre toliko pocne da secka, igra bukvalno stane uz obavestenje da je punkbuster banovao IP servera i ko ima zivaca on "ubode" nekako izlaz iz igre a ko ne alt-ctrl-delete pa obori igru. Resenje je da se iskljuci punkbuster, barem je meni to pomoglo. Posle pocetnog odusevljenja sto sam konacno usao da igram (i posle jos vise vremena da skinem mape) otkrijem da ne moze da se igra, odnosno moze ali je toliko noob-ova i stekara i GL da je to prosto strasno. Znaci ovo jos nisam video ni doziveo a igrao sam na milion servera. Probao sam da igram normalno ali ne vredi, nisam se ni primecivao. A posto je punkbuster iskljucen mozete misliti cega je tu sve bilo u igri. A bas je lepo osvezenje u odnosu na originalne mape. Steta.

4th Dimension
22.3.2008, 12:46
Sad sam bio na NOMERCY i prosto je NEVJEROVATNO koliko ljudi vara. Mislim da ih je makar 4-voro varalo. I najgorte je što svi stanu u isti tim. I onda nos ne možeš promolit napolje.

Sonic
22.3.2008, 14:46
Sad sam bio na NOMERCY i prosto je NEVJEROVATNO koliko ljudi vara. Mislim da ih je makar 4-voro varalo. I najgorte je što svi stanu u isti tim. I onda nos ne možeš promolit napolje.

Šta te čudi kad nemaju PB. Tako je bilo i sa COD2, to je najgori čiterski server.

Auror
22.3.2008, 15:12

Je li ovo ona mapa iz COD 2?

Sonic
22.3.2008, 16:33
Jeste, Carentan, ali po meni izgleda očajno. Za sada je COD2 zakon kada su u pitanju custom mape.

4th Dimension
22.3.2008, 17:13
Jeste, Carentan, ali po meni izgleda očajno. Za sada je COD2 zakon kada su u pitanju custom mape.

I ja se slažem da su je dosta bolje mogli uraditi. Kao da su NAMJERNO u potpunosti omašili razmjeru mape. Mapa izgleda grubo kao nešto napravljeno za HL1 sve zajedno sa prozorima koji počinju negdje oko koljena.

Takođe dodali su nove sobe po mapi.

THE_BOSS
25.3.2008, 19:28
meni nesto pise bad key code..sto je to?

genius
25.3.2008, 19:54
To je pirat :)

sloba
26.3.2008, 2:03
To je pirat :)

Kratko ali ****tacno!:rofl:

Pipboy
2.4.2008, 8:44
Stižu nove MP mape :aplauz:

http://www.gametrailers.com/player/32457.html

http://www.gametrailers.com/player/32409.html

Ova jedna je iz SP kampanje, ona sa studiom Al Džazire (HQ point u sredini istog, kuku...), ove ostale izgleda nisu prerada SP mapa, kao što je većina postojećih, tako da će biti sreća sreća radost

genius
2.4.2008, 10:21
Al samo za konzole...

willow
3.4.2008, 16:09
pozzz svima . Imam sledeci problem udjem na server odigram jednu mapu sacekam da se ucita druga i dobijem poruku : note server is disconect .npominjem da igram online vec desetak dana i tek sada je to pocelo da se desava, s tim da sada ni kada ponovo zelim da udjem na server dobijam istu poruku da li neko mozda zna u cemu je problem,ping mi je bio dobar tj nije kockalo hvala

Mr.Deeds
3.4.2008, 22:31
Ma to se i meni desava samo idi reconnect i uce....

Maverick78
7.4.2008, 4:53
veceras sam malo igrao na obinetu i primjetim onaj prekid kod reloada kod jednog lika,sigurno ste svi to primjetili,znate ono pocne reload i stane i nastavi da puca... kaze jedan drugi lik tu da pitanju bug u samoj igri i da ima video na youtube, pa evo kako izgleda. pored toga ima jos par zanimljivih videa sa bugovima i glitchevima u igri :) ovaj drugi je navodno sa god mod bugom,ali je stvarno ludo,pogotovu kad pocnu bukvalno da bjeze od lika :D:rofl: a tek muziku sto je odabrao u videu... "no one's gonna take me live" :D
http://www.youtube.com/watch?v=I7pEMmKkkMI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=yXVwfpO033k&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=u2c9PTSRzGU&feature=related

skorpius
24.4.2008, 15:36
Dali se jos kome pojavljuje greska na kraju instalacije na drugom dvd disku,igramise online a neznam kako zbog toga da napravim da mi radi

Dr Zoidberg
25.4.2008, 23:52
Dali se jos kome pojavljuje greska na kraju instalacije na drugom dvd disku,igramise online a neznam kako zbog toga da napravim da mi radi

Nop, i ide "igra mi se" i "ne znam"

acko
28.4.2008, 22:11
Jel moze neko da mi pomogne. Kad se prikacim na bilo koji server il me odma izbaci il igram tridesetak sekundi i ping skoci na 999 i igra pocne da secka nenormalno(ne moze da se igra).
Ima patch 1.4-1.5, punkbuster je update-ovan i imam instaliran xfire. Veza je adsl 512/64 kod telekoma.

Jos nesto: kad igram CoD 2 nema nikakvih problema i sve funkcionise.

genius
28.4.2008, 22:22
Idi na neki drugi server. Taj je banovan od Punk Bustera jer je krekovan. Ili proveri na njihovom sajtu da li imaju neki patch za to... mada ja ti preporucujem da ides na neki drugi server...

acko
28.4.2008, 22:39
Isao sam i na druge servere ali isto se desava. !!!
Isao sam na servere koji 100% rade !

genius
29.4.2008, 9:30
Ajd probaj ovaj: 91.194.91.19:28970
To je od naseg klana server. Ima instaliran PAM mod ali je trenutno otkljucan pa mozes slobodno da udjes.

Pipboy
29.4.2008, 9:38
Interesantan sam znati da li će taj vaš klanski server biti duže vreme otvoren za široke narodne mase, pošto bih se malo oprobao tamo kod vas? Pozdrav.

acko
29.4.2008, 10:28
Za server 91.194.91.19:28970 mi izbacuje ovu poruku

genius
29.4.2008, 11:39
Zato sto je trenutno pao :) bice sredjeno...

EDIT: Sredjeno i radi lepo. Server je otkljucan i slobodan za sve :) Dodjite i povedite drustvo. Admin (to jest ja) sam online stalno i na xFire (genije83) slobodno trazite drugu mapu, ili kad hocete da se neko kikuje, ili ako hocete da vam ukljucim clan base pravila ili tako nesto...

91.194.91.19:28970 PAM/FSK/SERVER

Takodje, ako neko hoce u klan neka se javi na xFire da mu posaljem pozivnicu. Jedini uslov je da ste voljni da igrate i da se uklopite u drustvo... (svi clanovi klana su sa Foruma SK-a) :)

acko
29.4.2008, 15:30
Evo poruke koju mi izbacuje

genius
29.4.2008, 16:07
Jel ti to nas server izbacio ?

Hemun
29.4.2008, 16:36
Da li neko zna de se moze nabaviti original cd cod4,jedinstveni cd key,ja ne mogu uci bez toga,trazi cd key,jel neko zna nesto sta da uradim kako bi mogao da igram online,ili neko zna radnju de moze da se kupi original cd??help help

acko
29.4.2008, 17:37
Jel ti to nas server izbacio ?

Da, to mi je izbacio na vasem serveru !

acko
29.4.2008, 17:38
Da li neko zna de se moze nabaviti original cd cod4,jedinstveni cd key,ja ne mogu uci bez toga,trazi cd key,jel neko zna nesto sta da uradim kako bi mogao da igram online,ili neko zna radnju de moze da se kupi original cd??help help

Nadji creckovan server pa ti nece traziti cd key:dzavo::to_care:

genius
29.4.2008, 18:20
Da, to mi je izbacio na vasem serveru !

A da ti nemas neki cheat tipa wallhack ili tako nesto :confused:

acko
29.4.2008, 18:48
A da ti nemas neki cheat tipa wallhack ili tako nesto :confused:

Nikad cuo za to.:confused::confused:

Dr Zoidberg
2.5.2008, 4:42
Global ban << znaci banovan je cd-key. Ucukaj novi i vozi...

acko
2.5.2008, 17:51
Global ban << znaci banovan je cd-key. Ucukaj novi i vozi...

OK ! Ali imam problem i sa ping-om... koji nakon 30 sek. skoci na 999...!!!

Mr.Deeds
2.5.2008, 20:21
A kakav je ostalim igracima neki serveri imaju konstantan 999, a ustvari je normalan ping.
Ako je ostalima normalan onda je do tvoje konekcije...

acko
2.5.2008, 22:56
Ostalima je OK ping samo meni skoci na 999.
Zapazio sam da se ping poveca kad se u donjem levom uglu pocne da se ispisuje "WARNING! This IP address is baned from punkbuster..." (tako nesto)
(Veza ADSL 512/64 Telekom)

genius
3.5.2008, 11:51
Pa taj server na koji si pokusao da udjes je banovan od PunkBustera

Cim prodje par sekundi ako nemas neki patch za taj server ode ping na max i ne mozes da igras...

Dr Zoidberg
3.5.2008, 15:21
Ostalima je OK ping samo meni skoci na 999.
Zapazio sam da se ping poveca kad se u donjem levom uglu pocne da se ispisuje "WARNING! This IP address is baned from punkbuster..." (tako nesto)
(Veza ADSL 512/64 Telekom)

Jesi updateovo PB ? ides na njihov site i skines pbsetup.exe i updateuj i vozi

acko
4.5.2008, 15:15
Jesi updateovo PB ? ides na njihov site i skines pbsetup.exe i updateuj i vozi

Ma sve je update-ovano!!!

Nego sto rece @genius mozda treba neki patch za te servere:eek:

acko
6.5.2008, 10:13
Ne znam u cemu je bilo ali sad sve radi lepo:alealeee::alealeee::aplauz::aplauz:

Pozz !

strajo
6.5.2008, 11:27
da nisi ti bio mozhda na nekom no mercy serveru?
oni su svi banovani od PB-a !

acko
6.5.2008, 21:22
da nisi ti bio mozhda na nekom no mercy serveru?
oni su svi banovani od PB-a !

Ma nemam pojma sad sve sljaka lepo :tapsh:

Acid
8.6.2008, 8:30
Dajte ako imate neke tdm servere sa max 20-25 igraca...:)

HaveBreak
8.6.2008, 8:37
Dajte ako imate neke tdm servere sa max 20-25 igraca...:)
Imas ovde masu servera,pa pogledaj:)
http://www.gametracker.com/search/?sort=rank.asc&per_page=50&page=1&search_by=name_ip&using=username&query=&game=cod4&loc=_all

ZILE_93
13.6.2008, 1:58
Evo jedan TDM

217.75.192.84:28963

Pozzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!:alealeee:

ZILE_93
13.6.2008, 15:40
Ako bih FSK-Forum Sveta Kompjutera klan hteo da igra protiv mog klana WAR

Igramo 5 na 5

Na Cod4 se zovem BT|ZILE
Moj klan je BT

Nemora FSK Klan mogu i neki drugi ako hocu....pozzzzzz
Vidimo se na WAR-u!!!!!!:alealeee:

didi_sa
4.7.2008, 18:29
sta je 1.7 patch?

strajo
4.7.2008, 19:10
pa patch lol

didi_sa
4.7.2008, 22:16
pa patch lol

Koja je razlika u odnosu na 1.6 a i pola servera jos radi na 1.6.

dzonihsv
12.8.2008, 4:30
Ne znam bas gde ovo pripada al' reko da ovde postavim.
Naime, pitao me brat za CoD4 takmicenja, ono clan war valjda. Ima svoj klan pa bi hteo da prijavi ekipu. Da li ima neko takmicenje kao tipa kao kod Counter Strike i gde se prijavljuje i sl. ?

Ako neko ima neke informacije, slobodno neka prosledi.

genius
12.8.2008, 4:36
Pa u stvari i nema jos uvek. Neki igraju medjunarodni clan base ali za to trebaju original kljucevi... Kod nas nema nista slicno koliko ja znam.

Od jeseni cu da probam da vidim koliko ima ljudi ovde na forumu zainteresovanih da pokusamo da reaktiviramo klan. Ako ne bude dovoljno redovnih igraca... videcemo... mozda se ukljucimo u neki drugi klan. Ionako mi stoje pozivnice za par klanova... ali obzirom da nisu mnogo ozbiljniji od nas nisam hteo da ulazim bezveze...

dzonihsv
12.8.2008, 4:58
Igrao je on sa svojim klanom jedno 10-ak medjunarodnih meceva. Skor je valjda 8-2 za "nas". :D

Nego, pitam onako. Mada on redovno igra war-ove. Koliko ja vidim, gledao sam cak i neke. Nije to sto mi je brat ali igra ki lood. Zab*** ga. Raspust je pa se samo zeza. ;)

Sad vidoh da se ladno registovao na forum. Xa.

http://www.sk.rs/forum/member.php?u=14869

De Mirkoni
19.8.2008, 23:03
Ja hocu da igram online skino sam sve patcheve i PB updatovo ga e sad meni je 1 put ovako da igram i nemam pojma kako da nastelujem opcije dabi se konektovo, na neki server neznam de sta da upisem da i kako se aktivira takav nacin igre ako neko moze bas detaljno da mi objasni sve neka napise moze i preko LP poruke.Ili mi posaljite neki link na kome ima detaljno uputstvo za igranje online za pocetnike i to je to, da se orjentisem time dok se ne uhodam u ovakav nacin igre.

VLADA.R.
20.8.2008, 3:16
Ja hocu da igram online skino sam sve patcheve i PB updatovo ga e sad meni je 1 put ovako da igram i nemam pojma kako da nastelujem opcije dabi se konektovo, na neki server neznam de sta da upisem da i kako se aktivira takav nacin igre ako neko moze bas detaljno da mi objasni sve neka napise moze i preko LP poruke.Ili mi posaljite neki link na kome ima detaljno uputstvo za igranje online za pocetnike i to je to, da se orjentisem time dok se ne uhodam u ovakav nacin igre.

Kad udjes u multiplejer cod-a izaberi join game, pa za source stavi favorite (ne internet kako ce ti prvobitno stajati, osim ako nemas original pa mozes gde hoces) zatim ides ad favorits, pa ce ti ponuditi da ukucas ip adresu i ti je ukucas i na ok ili ad ne znam vec kako ide. Kad ukucas ip adresu pojavice ti se server tj. ime servera, videces i sam, na njega dupli klik i to je to, ukratko. Adresa imas brdo bas u ovoj temi pa uzivaj.:ciao:

genius
20.8.2008, 3:40
Jos lakse. Uradi isto to sto ti je rekao ali sa xFire...

dzonihsv
20.8.2008, 3:45
Tebra, genius koliko je sad kod tebe sati? Posto vidim ti uvek oko 3h ujutru(po nasem vremenu) visis na forumu.

PS: Nisam ni ja bolji. :D

Leonida
20.8.2008, 9:51
Hteo bi samo da se zahvalim clanu koji mi je preporucio da skinem hack sa neta da odmah budem level 55 !!! NE mogu da verujem , ali radi.Sva oruzja i oprema su otkljucana!

Ako neko ne zna kako se to radi neka mi posalje PM , objasnicu mu.

genius
20.8.2008, 17:11
Kod mene je isto kao i u BG samo -6

didi_sa
2.9.2008, 12:23
kad pokusam da pokrenem igru izbaci ovu poruku IW3MP.EXE STOPPED WORKING. Ovo se javlja kako sam uradio reinstalaciju wondowsa(vista).

genius
2.9.2008, 15:45
Moras da ustekas nesto u zvucnu karticu u rupu za mikrofon. Najbolje ustekaj neki mikrofon ako imas.

Auror
18.11.2008, 16:11
imam 1.7 patch,akad prododatakbam da udjem u server pise mi ey code in use. Sta da radim?

E da i ovo je najbolje! Radi mi multiplayer kad pokrenem igru.A kad ocu single player trazi mi insert dvd! ZASTO!?!??!?!?!!!!!!!!

VLADA.R.
19.11.2008, 0:49
imam 1.7 patch,akad prododatakbam da udjem u server pise mi ey code in use. Sta da radim?

Kad udjes u multiplejer cod-a izaberi join game, pa za source stavi favorite (ne internet kako ce ti prvobitno stajati, osim ako nemas original pa mozes gde hoces) zatim ides ad favorits, pa ce ti ponuditi da ukucas ip adresu i ti je ukucas i na ok ili ad ne znam vec kako ide. Kad ukucas ip adresu pojavice ti se server tj. ime servera, videces i sam, na njega dupli klik i to je to, ukratko. Adresa imas brdo bas u ovoj temi pa uzivaj.

E da i ovo je najbolje! Radi mi multiplayer kad pokrenem igru.A kad ocu single player trazi mi insert dvd! ZASTO!?!??!?!?!!!!!!!!

Ovde ti treba crack, ali to je vec piraterija i zabranjeno je o tome... kapiras!?

Auror
20.11.2008, 12:58
evo nece ni ovako sa favorite.Ili mi pise permanent ban ili mi udje u server i zatim me izbaci.

VLADA.R.
21.11.2008, 4:21
evo nece ni ovako sa favorite.Ili mi pise permanent ban ili mi udje u server i zatim me izbaci.

Promeni cd key, imas neki koji je vec banovan. Jedni isti key-evi se vrte...

dodgeme
27.11.2008, 23:33
ljudi jer ima neki nas klan, ja igram obicno na UTDM, gde je (vidi cuda) UTDM klan, al oni su braca nam hrvati, mogli bi mi sa SK-a da se pokupimo da oformimo neki klan.

Matrix
29.11.2008, 0:49
Ljudi zasto je u poslednje vreme tako velik PING na Call of Duty-4 ???????????

bruno
8.12.2008, 15:20
da li neko zna kako da se promeni max_packets na serveru?
Uzeli smo skoro server, i na njemu stoji max_packets 100,tako da oni sa adsl-om, kojima je upload 64,ne mogu da igraju na serveru,zbog prevelikog laga.

Ako neko ima neko resenje, bio bih mu veoma zahvalan, da to podeli samnom:)

Rayli
17.2.2009, 23:16
I pored svih napora i dalje mi izbacuje ovu sliku!!!!
Ima li mi pomoci!!!! Nasao sam samo 1 server na kom mogu da igram 195.1.30.117:28960

Ajte ljudi pomocccc plizzzzz!!!!

P.S. Nisam kucao nikakve sifre i modove znaci instalirao na novom kompu i nece da radi.....

bojanh
22.6.2009, 22:57
e hteo bih sa drugom da igram cod 4,pa me zanima sta je sve potrebno osim instalacije igre?

da li je potrebno staviti najnoviji patch i sta jos treba podesiti,jel dovoljno da on kreira server,ja se prikljucim i to je to,i jel potrebno da obojica imamo istu verziju igre sa najnovijim patchem?

asstipe
22.11.2009, 20:06
Ja kad udem u multiplayer,mapa se loada i sve,pise guide ban od punkbustera ili server disconnected,pomozite!

Djordje Turjacanin
26.1.2010, 21:55
Elem, tek sam počeo da da samostalno igram CoD4. Prije je bilo sa rođakom zajedno. E znači konektujem se ja na taj server jedan tu iz BiH i ne budem 1 minut ubijem jednoga i diskonektuje me. Nešto jedino što sam zapamtio je bilo nešto visit evenbalance for manual ili tako nešto. OS je Win7. Čuo sam da ima nekih problerm sa Punkbustereom pa kako to da sredim.

Pjanovic
26.1.2010, 22:10
Elem, tek sam počeo da da samostalno igram CoD4. Prije je bilo sa rođakom zajedno. E znači konektujem se ja na taj server jedan tu iz BiH i ne budem 1 minut ubijem jednoga i diskonektuje me. Nešto jedino što sam zapamtio je bilo nešto visit evenbalance for manual ili tako nešto. OS je Win7. Čuo sam da ima nekih problerm sa Punkbustereom pa kako to da sredim.

http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php

Skines dole For All Windows Games, 3.4 verziju PB-a.

Cofi
19.9.2010, 16:43
Nemaš cheat? Probaj ono iz post-a iznad tvog.

Pjanovic
19.9.2010, 16:57
jel znas kako da se unbanujem sa permanentnog bana:)

Moras promeniti CD Key / Serial.
Ides u Options, pa u Multiplayer Options i tamo imas da uneses CD Key.

Taj sto koristis je, kao sto i sam vidis, otisao u vecna lovista, na perm ban listi je.

Pjanovic
1.10.2010, 15:53
sve sam probao i da updatujem onaj glupi punk buster i opet nece da mi udje ni na jedan server jel zna neko kako da fiksujem problem!!!!!!!!!!:mad::mad:

Moras promeniti CD Key / Serial.
Ides u Options, pa u Multiplayer Options i tamo imas da uneses CD Key.

Taj sto koristis je, kao sto i sam vidis, otisao u vecna lovista, na perm ban listi je.

:rolleyes:

Pjanovic
1.10.2010, 17:21
Kako si radio update punkbustera, preko njega automatski ili rucno preko sajta (http://www.evenbalance.com) ?
Jesi li probao da obrises/uninstaliras punkbuster, pa opet da instaliras ?

Pjanovic
2.10.2010, 13:23
Batali onda :).
Il probal final solution, reinstaliraj Windows.

Pjanovic
2.10.2010, 13:28
Cheateru :p.

Pjanovic
2.10.2010, 14:59
Smorio si me vise.
Reinstaliraj sistem, i ne vracaj se na temu, dok to ne uradis :).

Pjanovic
2.11.2010, 21:51
To ne postoji :), nece uvek 100% umreti ;).
Pa imas one perkove, za damage metka, msm za svaki perk imas opis, citaj pobogu...

Veljko the King
2.11.2010, 21:57
Stopping Power se zove perk. :)

Pjanovic
2.11.2010, 23:45
Taj je :).
I ako si snajperista stavis onaj Perk za disanje, da duze mozes da drzis oko na nisanu stabilno :).
Ta dva perka su za snajperiste.

nemanja77
8.11.2010, 10:36
jel vidis tako je na svakom serveru na koji udjem

Server je straemovan na gamevilation, kao dodatna zastita od chetaera

nemora da znaci da si cheater vec da imas neki od banovanih kljuceva

resenje org cd key , ili neki od crack cd key-a koji niej banovan
znaci key generator i drzi enter jedno 2 minuta da iz generise ne banovan kljuc

Pjanovic
12.11.2010, 20:21
Moze na najjacoj grafici.
Al koji ce ti to djavo.

Bolje igrati na medium podesavanjima sa fps-om na 100, nego na maximum podesavanjima sa fps-om na 60 :).

Pjanovic
12.11.2010, 20:59
82 korena iz 3 :rolleyes:.

Ukljuci fraps pa gledaj.

U opcijama igre podesi tako, da ti fps bude iznad 100, il barem blizu.

Veruj mi, ima velika razlike izmedju 60 i 100 fps.

Moras kucati u konzoli ~:
/maxfps 150 recimo, po defaultu je 85 mislim.

acaf
12.11.2010, 21:43
/cg_drawfps 1 da vidis koliki ti je fps
/com_maxfps 125 da maksimalni fps bude 125, je li :) Trebalo bi da gledas da ti fps bude konstantan i sto veci. Takav je CoD4 engine da igra recimo ne klizi isto na 50-60 i 125 fps.

acaf
13.11.2010, 1:09
Probaj da smanjis rezoluciju, poiskljucuj sve u opcijama, teksture ne uticu toliko na fps, sem specular mapa. Mada, mozda je lakse da skines neki cfg sa neta, posto ima dodatnih opcija kao /r_drawsun i ostalih gluposti koje mogu da uticu na fps

Pjanovic
27.11.2010, 17:00
Imas perk u kome dobijas kremen-kamen, koji nosis u dzepu, pa ga on sa vremena na vreme ostri :rolleyes:.

Djordje Turjacanin
27.11.2010, 17:21
A imaš takođe perk koji ti daje mogućnost zamjene oštrica pa možeš direktno u igri birati da li hoćeš sporiji ali da može ubiti dva čovjeka od jednom ili da li hoćeš brži i s njim možeš samo jednog ubiti. :D

Pjanovic
27.11.2010, 18:04
I zar nisi mogao neki normalniji nick da izaberes.
Kapiram da imas 15-tak godina (al nije ni bitno), sta se opterecujes tim stvarima :), a i ovo je kompjuterski forum, napravicemo igru sa Kosovom u Srbiji i resena stvar :D.

jova011
2.12.2010, 1:51
Pozdrav svima

Uskoro planiram da kupim orginalnu igru cena joj je povoljna pa me zanima koliko se igra online ? s obzirom da ima dosta nastavaka nakon ovoga...da ne bude uzmem a nema igraca...

Pozdrav

jozvan_Kg
2.12.2010, 19:17
Hehe, CoD multi ima više igrača online nego svi nastavci zajedno :D:kreza:

Gunner4Life
2.12.2010, 20:23
Ajde ako neko moze da mi objasni kako da igram cod 4 online ... Imam instalirano samo ne znam koje patcheve da skinem ...?

Veljko the King
2.12.2010, 20:25
Skines do poslednjeg, v1.7 patch-a. Onda ako imas original uzivas, ako ne mucis sa key-evima dok ne ubodes neki koji nije PB bannned(uglavnom su svi).

jova011
3.12.2010, 2:34
Ajde ako neko moze da mi objasni kako da igram cod 4 online ... Imam instalirano samo ne znam koje patcheve da skinem ...?
Ja sam instalirao orginal verzija igre je1.05 i ne moze da nadje ni jedan server sada skidam patcheve sve redom pa cu da vidim dal ce da radi ....malo je glupo sto moras rucno sve da instaliras

jozvan_Kg
3.12.2010, 17:54
Skines do poslednjeg, v1.7 patch-a. Onda ako imas original uzivas, ako ne mucis sa key-evima dok ne ubodes neki koji nije PB bannned(uglavnom su svi).

@Veljko the King
Veoma si loše informisan Kralju.
Kako ja svakih 6-7 meseci reinstaliram sistem, nabavim ključ i igram. Original ne kupujem da se razumemo. KG rešava sve probleme ;)

@jova011
Instaliraj 1.6 i 1.7
Bez ta dva nema šanse da nađeš neki server. Drugo, apdejtuj Punkbuster, da te ne bi džabe kikovalo čim kreneš sa igranjem. Treće, ako imaš pirata, ne leči, nego samo instaliraš igru, instaliraš pečeve i pržiš.

Veljko the King
3.12.2010, 18:57
@Veljko the King
Veoma si loše informisan Kralju.
Kako ja svakih 6-7 meseci reinstaliram sistem, nabavim ključ i igram. Original ne kupujem da se razumemo. KG rešava sve probleme ;)

Kada sam ja trazio sve koje sam nasao su bili banned(igranje na non pb serverima ne racunam), onda mi je dojadilo i otisao i uzeo original i ne brinem.

jozvan_Kg
3.12.2010, 19:56
Heh, ja igram narodnu verziju, i to na pb enabled serverima. Kao što rekoh KG je zakon.

Gunner4Life
4.12.2010, 19:24
Poceo sam da igram cod4 online ali preko garene ... Kada hocu da igram bas online kaze mi da neko vec koristi taj key code a kada hocu da ga promenim ne moze :boodala: Jbg nije lose ni na gareni samo sta ima malo laga ponekad ...

Djordje Turjacanin
4.12.2010, 21:19
Nemoj igrati na GARENI, to je glupost. Igraj na normalnim serverima samo u konolu ukuvaš connect i IP ADRESU Kao kod cs-a. samo skines patch 1.6 i 1.7 i instaliras ih, nadjes keygen i ukucas ključ i igras.

Gunner4Life
5.12.2010, 14:49
Molim za pomoc :(

1. Instalirao sam patcheve updajtovao punkbuster,dodam server u favorite i kada hocu da pokrenem sve krene ali na kraju mi izbaci gresku :Punkbuster permanent ban issued on this Game Server for player "moj nick"...GLOBAL PunkBuster GUID BAN 50a15a0a :confused:

2. Kako da u igri pozovem helikopter ? Jednom sam uspeo avion ali ni to ne znam kako :D

Djordje Turjacanin
5.12.2010, 16:43
Moraš promijeniti CD KEY u multiplayer opcijama nađeš kejgen i držiš enter jedno 30s i upišeš ključ koji dobiješ- Za heli trebaš 7 ubistava u redu.

Gunner4Life
5.12.2010, 18:24
Hvala brate RADI :D Sad samo jos da odaberem server :D

Pjanovic
6.12.2010, 19:14
2. Kako da u igri pozovem helikopter ? Jednom sam uspeo avion ali ni to ne znam kako :D

Za killstreak (broj ubistava u nizu) od 6, onda dobijes avione, obelezis deo mape i onda mortar-i bombarduju taj deo mape.
Za killstreak od 9, mozes zvati helikopter.

A za pozivanje aviona, helikoptera, ili za dobijanje +10 poena za killstreak od 3, imas poseban taster u kontrolama. Mislim da je taster 5 ili 6.

Gunner4Life
6.12.2010, 22:51
Znam sve sam ukapirao ... Na 6-ici je . 3 zaredom +10 poena na 5 je avion a na 7 heli mada najvise sam 6 zaredom ubio ...:D

Matrix
23.12.2010, 14:08
Cao drustvo! da li ima neko neki privatni server de se moze igrati cod-4 multi. mi smo iz stare pazove ima nas par momaka koji bi hteli da igramo sa vama.i dobri smo igraci, javite mi da li ste za igru! neki od nas mogu da igraju i svaki dan a neki jednom nedeljno, dajte mi neki server pa da probamo! pozdrav...

DarkSoul1990
27.2.2011, 22:07
Može li neko da mi kaže da li mogu sa crackovanom verzijom igrati na nekim domaćim serverima i sa kojom verzijom, te šta trebam uraditi? Ako ima previše problema, da li se isplati kupiti original (2000 dinara otprilike koliko sam vidio) uzimajući u obzir da je MW2 već izašao, a ovaj je star već 4 godine? Mislim na to da li ima dovoljno servera da me zabave u narednih godinu dana++ ?

Veljko the King
27.2.2011, 22:11
Treba naci key koji nije pb banned, ili ces igrati samo na non pb serverima. Skini patch 1.7, mislim da su svi nasi serveri na 1.7. Ja imam original, i veruj mi servera ima na pretek. Kada uradim refresh nadje oko 7500 server-a, tako da ne brini da li ce imati igraca. :)

DarkSoul1990
28.2.2011, 0:18
Ok, hvala, mislim da ću uzeti original. ;)

Pjanovic
28.2.2011, 4:10
Imas za 1500din, u prodavnici igara, najpoznatijoj u Srbiji, Game-s :).

A ja cekam namelessa, ooo shabane, kad ce moja igra :D.

DarkSoul1990
28.2.2011, 5:43
Imas za 1500din, u prodavnici igara, najpoznatijoj u Srbiji, Game-s :).

A ja cekam namelessa, ooo shabane, kad ce moja igra :D.

Opa, ja bogme našao neki domaći sajt, prodaju za 2000 dinara CoD 4.... Hvala šefe... :D

Pjanovic
28.2.2011, 8:12
Nema problema Crna Dusice :D.

DarkSoul1990
3.3.2011, 7:32
:D

Inače kupio original u game-s-u za 1500 dinara i j**e kevu, odlična igra (nije da nisam znao i ranije)... :)

nikola123
3.3.2011, 23:21
Pomoc ljudi plz. Prvi put igram cod4 i uradio sam sve sto treba. Instalirao sam 1.6 patch i 1.7. I upaljen je punkbuster. Naime sta mi se desava. Udjem normalno na server, radi sve ok jedno 5 sec i onda kaze da sam disconected. Plz pomoc jel ima leka za ovu boljku :) .

Pjanovic
4.3.2011, 0:01
Update-uj punk buster.
Odes u program files / punkbuster i pokrenes pbsetup.exe i gore kliknes update.

Mora sa leve strane stajati CoD 4, a sa desne strane verzija najnovija clienta.

A mozda ti je ping preveliki, pa te server zbog toga banuje.
Probaj sa nekim bosanskim serverima, ili nemackim.

nikola123
4.3.2011, 0:37
Update-uj punk buster.
Odes u program files / punkbuster i pokrenes pbsetup.exe i gore kliknes update.

Mora sa leve strane stajati CoD 4, a sa desne strane verzija najnovija clienta.

A mozda ti je ping preveliki, pa te server zbog toga banuje.
Probaj sa nekim bosanskim serverima, ili nemackim.
Evo pa pogledajte sve je kako si rekao i opet nece.

Pjanovic
4.3.2011, 0:55
Jel pravi problem na svakom serveru ?

Mozda ti je kljuc banovan.

acaf
4.3.2011, 1:06
Stavi skrinšot šta ti izbaci, može da bude 60 stvari.