Prijavljivanje

Prikaži potpunu verziju : Kako instalirati codec za mkv???

yahhoo
16.1.2008, 22:15
Ako neko zna kako bih mogao da podesim HD kad ga premotavam, da se ne ubaguje/ne sece, bio bih mu veoma zahvalan. Naime moj drug me je pitao sta da radi pa sam ja probao kod mene neki Hd film i stvarno mi nije bilo jasno kako da na ovakvoj mojoj masnini ovako smesno radi. Znaci kad pustite film sve je u redu ali cim ga premotam na polovinu u vlc playeru slika mi se izgubi i mora da se ceka dugo,dugo..... Ako neko zna nek pomaze:odoK:

Eni
16.1.2008, 22:49
MKV je kontejner fajl (kao AVI, na primer) i video ili audio unutar njega mogu biti kompresovani raznim kodecima. U suštini, možeš da probaš GOM player koji je meni lično, na Win platformi ispred VLC po "kvalitetnom puštanju svega i svačega", ali je sasvim moguće da nećeš dobiti nikakav napredak, ako imaš sporiju mašinu, loše optimizovan fajl, ... Svako danas pravi MKV, i ne naprave ih najbolje, i onda bude 100 čuda...

Muad Dib
16.1.2008, 23:20
Probaj sledece:
media player classic (stikliraj matroska)
vob sub ( za titlove)
CoreAVC 1.6 codec
Haali media splitter
ac3 filter

trebalo bi da ti radi perfektno

yahhoo
16.1.2008, 23:21
A da li bih mogao da ga prebacim u hd-dvd ili tako nesto? A ja se bar nadam da nemam slabu masinu za hd-filmove(profil):) Inace pustam na visti.

tomas
17.1.2008, 1:32
ja gledam folmove ripovane sa hddvd i blueray pomocu programa cristal player a najbolji kodek pack sto se tice mkv formata je The CCCP : Combined Community Codec Pack. E sad ako bas oces da pustas hddvd i blueray u originalnom formatu filmove najbolje resenje ti je power dvd ultra. Znaci samo ultra ima podrsku za hddvd i blueray.

yahhoo
17.1.2008, 15:42
A sta je nvidia pure video, ja sam to instalirao jer imam originalnu verziju i kao da je nema. Tamo pise da bi trebalo da pomaze u gledanju HD filmova ali ja ipak nevidim nikakvu razliku???

bole083
17.1.2008, 16:11
Imas sve sto treba za hd video , a probaj nero showtime ,koji je standardan dio nero pakete od verzije 7 ,a 7.10 pa na ovamo ima podrsku i za titlove u divixima koja ne baguje...

Muad Dib
17.1.2008, 16:13
A sta je nvidia pure video, ja sam to instalirao jer imam originalnu verziju i kao da je nema. Tamo pise da bi trebalo da pomaze u gledanju HD filmova ali ja ipak nevidim nikakvu razliku???

Nece ono samo od sebe da radi, moras da ga aktiviras.

yahhoo
17.1.2008, 16:23
Nece ono samo od sebe da radi, moras da ga aktiviras.

Ako bih mogao da mi kazes kako bio bih ti zahvalan:ciao: