Prikaži potpunu verziju : Kako instalirati codec za mkv???
Ako neko zna kako bih mogao da podesim HD kad ga premotavam, da se ne ubaguje/ne sece, bio bih mu veoma zahvalan. Naime moj drug me je pitao sta da radi pa sam ja probao kod mene neki Hd film i stvarno mi nije bilo jasno kako da na ovakvoj mojoj masnini ovako smesno radi. Znaci kad pustite film sve je u redu ali cim ga premotam na polovinu u vlc playeru slika mi se izgubi i mora da se ceka dugo,dugo..... Ako neko zna nek pomaze:odoK:
MKV je kontejner fajl (kao AVI, na primer) i video ili audio unutar njega mogu biti kompresovani raznim kodecima. U suštini, možeš da probaš GOM player koji je meni lično, na Win platformi ispred VLC po "kvalitetnom puštanju svega i svačega", ali je sasvim moguće da nećeš dobiti nikakav napredak, ako imaš sporiju mašinu, loše optimizovan fajl, ... Svako danas pravi MKV, i ne naprave ih najbolje, i onda bude 100 čuda...
Probaj sledece:
media player classic (stikliraj matroska)
vob sub ( za titlove)
CoreAVC 1.6 codec
Haali media splitter
ac3 filter
trebalo bi da ti radi perfektno
A da li bih mogao da ga prebacim u hd-dvd ili tako nesto? A ja se bar nadam da nemam slabu masinu za hd-filmove(profil):) Inace pustam na visti.
ja gledam folmove ripovane sa hddvd i blueray pomocu programa cristal player a najbolji kodek pack sto se tice mkv formata je The CCCP : Combined Community Codec Pack. E sad ako bas oces da pustas hddvd i blueray u originalnom formatu filmove najbolje resenje ti je power dvd ultra. Znaci samo ultra ima podrsku za hddvd i blueray.
A sta je nvidia pure video, ja sam to instalirao jer imam originalnu verziju i kao da je nema. Tamo pise da bi trebalo da pomaze u gledanju HD filmova ali ja ipak nevidim nikakvu razliku???
Imas sve sto treba za hd video , a probaj nero showtime ,koji je standardan dio nero pakete od verzije 7 ,a 7.10 pa na ovamo ima podrsku i za titlove u divixima koja ne baguje...
A sta je nvidia pure video, ja sam to instalirao jer imam originalnu verziju i kao da je nema. Tamo pise da bi trebalo da pomaze u gledanju HD filmova ali ja ipak nevidim nikakvu razliku???
Nece ono samo od sebe da radi, moras da ga aktiviras.
Nece ono samo od sebe da radi, moras da ga aktiviras.
Ako bih mogao da mi kazes kako bio bih ti zahvalan:ciao:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.