PDA

Prikaži potpunu verziju : Ati X1600 XT, gde da je nađem?

Kostarum Rex Persia
2.2.2006, 0:52
Pozdrav svima. Pošto sam nekoliko dana tražio po oglasima i nisam našao, nek mi neko:confused: obavezno kaže gde se po Beogradu ili Nišu mogu nabaviti kartice sa dotičnim X1600 XT GPU-om.

Biću zuahvalan svakom ko me uputi na konkretne lokacije i firme. Hvala.

Atila
2.2.2006, 18:24
На PC Berzi (http://www.pcberza.co.yu/asp/price/index.asp) ,која није баш превише објективна, може се наћи у само 2 фирме и то по цени од преко 220 евра.
Кол'ко пара можеш да издвојиш за графичку?

todos
2.2.2006, 19:04
Polako brate sto bas nju kad imas izvanrednih 800GTO.:aplauz:

Kostarum Rex Persia
2.2.2006, 19:47
Polako brate sto bas nju kad imas izvanrednih 800GTO.:aplauz:

Pa zato jer je 800GTO karta prethodne generacije, jeste da je drastično jeftinija, ali ova zato postiže vidno bolje rezultate u svim igrama. Nemoguće je da košta 220 evra, mora da negde ima za okruglo 200.

todos
2.2.2006, 19:54
Jeste da je bivse generacije ali je visa klasa,a 1600 je srednja,amozda bude i srednja niza.

Magneto
2.2.2006, 22:37
Jeste da je bivse generacije ali je visa klasa,a 1600 je srednja,amozda bude i srednja niza.
X1600, pogotovo u ovom slučaju i XT, nikako se ne može svrstavati u nižu srednju klasu.

Sačekaj još neko izvesno vreme kada se kartica pojavi u većem broju i kada je više firmi bude posedovalo. Tada će se cena daleko normalizovati i ovaj model će predstavljati isplativ, vrlo dobar izbor i za malo dalju budućnost.

Kostarum Rex Persia
3.2.2006, 17:34
A kada misliš da bi se to moglo desiti, jer do kraja marta ili aprila?

Magneto
4.2.2006, 12:05
A kada misliš da bi se to moglo desiti, jer do kraja marta ili aprila?
Nezahvalno je prognozirati kada će početi masovnija prodaja XT modela kod nas, ali sigurno neće se još mnogo čekati na to - u narednim mesecima najverovatnije, pojedinačni primerci naćiće se još ranije u nekim firmama kao što je gore navedeno (samo što bi trebalo stvarno da ih ima); ali tad će cena biti još uvek visoka.

By Bojan
4.2.2006, 17:16
Posto te kartice koriste veoma skupu memoriju koje ima veoma malo, pitanje je oce li ih biti uopste na trzistu..

Sasa
4.2.2006, 19:18
Posto te kartice koriste veoma skupu memoriju koje ima veoma malo, pitanje je oce li ih biti uopste na trzistu..

Mr. Garison zna da ih ima kod nas, ne znam sto cuti i ne pomogne coveku. ;)

By Bojan
4.2.2006, 19:22
Ako zna nek kaze i gotova stvar, da se covjek ne muci...

The Finest Serbian Since '82
8.2.2006, 0:04
Problem je sto ima samo Sapphire... Ja bih voleo da znam gde ima zvucnijih imena?
Moguce da nemaju "zvucno" ime, ali Sapphire pravi kvalitetne kartice. Stede mozda na ambalazi i dodatnim cd-ovima (kablicima) i to zbog sto povoljnije cene, ali nikako na kvalitetu (koji je isti, ako ne i bolji od mnogih poznatijih proizvodjaca).

Kostarum Rex Persia
8.2.2006, 2:07
Da, slažem se, jedna od najboljih kartica koje su ikad napravljene ranije su stizale baš sa oznakom Sapphire. Mada, ako ćemo iskreno, danas više nisu najbolji, već ih je tu dosta nadmašio HIS.

Samo da pitam, ima li šanse da se pojavi AGP varijanta X1600 XT karte? Ako ima, kad.

swe.swift
10.2.2006, 0:12
Za AGP cito sumljam. Ja nemogu da verujem da ste je nasli za 220, ja sam pregledo jedno 10 prodavnica najjeftinija je:

HIS-ova VGA PCI-E 256MB GDDR3 ATI Radeon X1600XT IceQ Turbo, DVI, TV-out, 128bit
I kosta 250 evra.

Atila
10.2.2006, 0:54
Кол'ко ја знам најјача картица из генерације X1x00 која ће изићи за AGP је X1600PRO.

Mr. Garrison
11.2.2006, 2:04
to se nikad ne zna. ko je jos ocekivao 7800GS, pa je izasla.
moje misljenje je da je suludo izbacivati jake AGP karte, jer ce ih mali broj ljudi kupovati (barem onih koji razmisljaju glavom) jer ne zele da tonu jos vise u zivo blato zvano AGP.

Atila
11.2.2006, 3:09
to se nikad ne zna. ko je jos ocekivao 7800GS, pa je izasla.
moje misljenje je da je suludo izbacivati jake AGP karte, jer ce ih mali broj ljudi kupovati (barem onih koji razmisljaju glavom) jer ne zele da tonu jos vise u zivo blato zvano AGP.
Ти си мајке ми опседнут тим преласком на PCI-E :D
Зар треба неко ко има nForce3 s754 Athlon 64 3000+ да нешто више мења осим графичке кад су и Barton-и још OK за игре.

За 7800GS сам одавно прочит'о у вестима на bench-у.

Mr. Garrison
11.2.2006, 3:30
naravno da treba, dok jos moze da izvuze neki evro iz te masine...
jok nego ce da uzme preskupu AGP kartu, pa ce posle masinu bez perspektive za upgrade da proda kome i ko kojoj ceni?
nisam ja srecan sto se pojavio PCI-E, ali sto se mora nije tesko...