Prikaži potpunu verziju : 3d kafica i caskanje :)
Srećna nova godina svima sa zakašnjenjem. :)
Evo usporio sam sneg ali nisam imao vremena za krivudanje:(
Treba još da se uspori. Dešava se da sneg pada brzo, ali dešava se i da pada mnogo sporije a i bolji ćeš efekat tako da dobiješ.
I da, sta bi trebalo da znaci to Yeeeeeeeeeaaaaaaaaaah
To bi trebalo da znači:
Jeeeeeeee... - Uzvik zadovoljstva zbog letenja, zato što se kamera pustila kao paraglajding.
...eeeeaaaaaaaaaaaaa :eek: - uzvik zadovoljstva se pretvara u uzvik straha zato što se kamera okreće naopačke (paraglajding se ruši) i leti strahovito brzo prema drvetu i snešku i zabada se svom snagom. I više niko nije čuo za letača koji je odavno zasut snegom ispod strpljivog drveta. :D
Mislim da je to yeeeaahh, pokupio od Urosha (sickmind). Ajde Bobi sledeci put svo troje da se vidimo kad dodjes u BG , Urosh rece da se uvalio kod devojke negde u centru pa je sad dostupacniji.:)
Pokupio od Uroša? :) Šta sam pokupio od Uroša? :)
Nema frke, videćemo se čim dođem u BG, a mogao bi i Manijak da dođe i Galebns i Uroš... more ajde da se svi okupimo. :)
Ko ne radi u maxu, kupuje pivo! :D
Ko ne radi u maxu, kupuje pivo! :D
To nije fer! Povuci rec!:D (Ako ne, kako mogu da nabavim 3ds Max???:))
Highlander
9.1.2008, 16:46
Srećna Nova svima! :)
Ribe jedne, sad biste da se okupljate kad ste svi u BG-u... Jedino smo ja i Nemos ostali ovde u "provinciji" (doduše, Nemos je u vojsci, ali mu to isto dodje). :/ Javite ako se okupljate, možda dodjem ako Goksi viče pivo. :D
aj javi kad si tu, pa se mozda dogovori nesto da se vidimo :D da se upoznamo i uzivo :D
Samo da je pre 21og, inace nisam tu :) mislim, to je sto se mog prisustva tice :)
GOKSIMASTER
10.1.2008, 4:18
Ne brini se se Geomaster, ja koristim mayu , sto znaci ja " kupujem pivo " za sebe a vi drugi mozete da se rendate :). A ako se Manijak bude mnogo bunio onda cu da se sazalim pa cu mu kupiti cocacolu :)
Da li da vas podsetim da je naslov teme "Pocetnicki 3d radovi-Galerija "????
Otvorite neku novu tipa "3D kafica i caskanje"........
tebe sam video i na DizajnZoni, zar ne? :) Fini su radovi, skroz ok :) Koliko te zanima 3d? nesto ozbiljnije? Jesi li probao neki jaci program? Mada ta varijanta brzo a intuitivno mi je skroz ok, kad nekom nesto treba, da to i napravi bez 1000 godina prakse :D
P.S. Dobra ti sibica :)
I imas 333 poruke :D jos tolko pa postajes Evil :D
Evo ga Goksimaster na zlih 666 :) .
Da li da vas podsetim da je naslov teme "Pocetnicki 3d radovi-Galerija "????
Otvorite neku novu tipa "3D kafica i caskanje"........
Agreed :)
Evo teme da se malo poprica, i kad se dogovara neko vidjanje :)
Ne spam neki lud, ali da se moze poprica nevezano za radove
Highlander
11.1.2008, 21:48
Ja ovog meseca ne mogu nikako. Imam neke kolokvijume i ispite, ne mogu da mrdnem nigde... :( Tako da tek februar dolazi u obzir.
:ciao:
Samo mala ilustracija za novu temu...
http://files.turbosquid.com/Preview/Content_2007_02_19__23_49_35/cafe400.jpg149a9277-4f60-4197-99c8-c71decce2b94Large.jpg
:):):D:):) ha ha. Bio bi fazon da u ovoj temi za caskanje pocnemo da objavljujemo 3d radove.
Highlander
12.1.2008, 23:03
Jesu li ono jaja na tacni?:opanachke
Mogu biti jaja, mogu biti i pomorandze - kako kome pashe! :D
Nisam ni ja 100% siguran! Ovo sam precrtao sa neke fotke... Znam samo koje su cigarete (nisu bile na originalnoj sliki), ali ne znam smem li ovde da im spomenem ime (kao da je bitno).
Highlander
12.1.2008, 23:37
Bolje jaja na tacni, nego kokoška na grani... ili možda obrnuto...:icon_scra:D
Pa šta i ako spomeneš. Ionako se vidi da je Marlboro... :)
haha! nije! to je Fast!
pa sta ti mislis da se od max-a tako dobro zivi???:D
Srećna Nova svima! :)
Ribe jedne, sad biste da se okupljate kad ste svi u BG-u... Jedino smo ja i Nemos ostali ovde u "provinciji" (doduše, Nemos je u vojsci, ali mu to isto dodje). :/ Javite ako se okupljate, možda dodjem ako Goksi viče pivo. :D
Evo i ja sam sad u na aerodromu batajnica tako da sam i ja u bg-u :D.
p.s: Koliko sam jaja pojeo u ovoj vojsci ne smem kokosku u oci da pogledam od srama :D :D :D
E sad da bi ocistio karmu, imas zadatak da izmodelujes farmu pilica (nekih 10-tak hiljada) :D
E sad da bi ocistio karmu, imas zadatak da izmodelujes farmu pilica (nekih 10-tak hiljada) :D
Vazi ciko :D
Zao mi sto ne mogu da modelujem u vojsci a toliko referenci na dohvat ruke da je to strasno. Pocevsi od radara, topova, aviona, pusaka i da ne pricam dalje...
:D
Nemos ti si na Bataji ? JA sam sluzio u kasarni 13.maj izmedju Bataje i Zemuna prvih 6 meseci. Drugih sest me finkuli u Uzice.
GOKSIMASTER
2.2.2008, 19:23
Zar ne dozvoljavaju laptop u vojsci ?
Zar ne dozvoljavaju laptop u vojsci ?
Da, da, dozvoljavaju i dve plavuse da te hlade po ceo dan u bikiniju. Kakav crni laptop. Nisu nam dozvoljavali ni telefone sa kamerama, a i da je dozvoljen laptop bio bi ukraden neverovatnom brzinom. :)
A kao drugo, po ceo dan trcimo, radimo sklekove i dizemo top od 6 tona tako da bas i nemamo vremena ni za telefone :)
Mada ovo nije tema o vojsci...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.