PDA

Prikaži potpunu verziju : Ninja Wars

Patton
31.1.2006, 20:10
Jos jedna zarazna RPG igra koja se moze igrati na internetu. Ovog puta ste u ulozi Ninje i boricete se za novac, slavu i sto veci rank. Svaka akcija zahteva turn koji se dobija na svakih sat vremena. Boricete se protiv ostalih nindzi, a moguce je i resavanje questova. Predlazem da procitate instrukcije pre nego sto pocnete. U igri je moguce zaginuti, ali postoji isto i resurrection. Evo mali hint za pocetak:

White Ninja
Primary Skill: Sight - View a Ninja's Stats
Aux Skill: Moonlight Heal - Raise HP to 150 at midnight if life less than this amount.

Red Ninja
Primary Skill: Fire Bolt - Inflicts Damage based on Ninja Level
Aux Skill: Blaze - Adds extra 10 damage during attacks using extra turns.

Blue Ninja
Primary Skill: Ice Bolt - Decreases Turns based on Ninja Level. Modifications comming soon.
Aux Skill: Cold Steal: Steals turns from victim.

Black Ninja
Primary Skill: Poison Touch
Aux Skill: Stealth - You are immune to normal combat until you fight, in that first fight, you will strike and take no damage. This effect wears off after you fight or when your next turn arrives.

http://www.ninjawars.net/webgame/main.php

bobi
19.2.2006, 14:29
j3biga, otisao sam u kladionicu i spiskao sve pare. :)
Sta sad?

Daj, Patton-e nesto para, vracam ti sledeceg meseca, ako ne, neka mi svrake vodu iz ociju popiju... :)
Mislim da sam provalio u random funkciju i kako funkcionise, tako da mi treba samo malo para da se izvucem iz bede, i odma ti vracam :).
Naravno pod malo pozajmice ne racunam tricavih 100-200 zlatnika...

Andross
20.2.2006, 14:55
Evo ja sam krenuo da vidim kakva je.

Mannibalseat
3.10.2006, 1:56
Ijjajaaaaaaa :qliranje: :qliranje:
-------------

<<<<Bravo bravo....:eek:

kish
3.10.2006, 11:38
Jer barem besplatna igra? Ako nije el zna neko neki slican RPG a da je 4free?